Normal raidin kartuşlu olanlarından al canım o kartuşun birini bitir bir şekilde, ayrı bir odaya tak bitsn sonra o kartuşa lavanta ya da nane yapı damlat ve kullanmaya devam. Artık zararsız :)gavisconlu gecelere dönüş yaptım bu akşam ya( bir de sinekler canımıza okuyor,, çözüm bulan var mı acaba? Zaten uyku haram,, bi de bunlarla uğraşıyoruz
selam. aley. kızlar canım babami kaybettim birkacgun oldu.. Hâlâ rüyada gibiyim noldunu anlamaya çalışıyorum. kalabalık tan insan rüyada saniyo kendini. rabbimin verdiğine isyan edilmiyor. kimse böyle büyük acilar yasamasin insallah. dogumscilarim hergün var ama acile gitmekten bıktım. hicbirsey hazir degildi mecburiyetten onlari tamamliyorum. herkes saglikla meleklerini kucağına alsin.
CAnım allah rahmet etsin mekanı cennet olsun babanın. Allah sana ve ailene sabır ve dayanma gücü versin inşallah.. bebeğin gelince inşallah hafifletie acını allah evlatlarına ve sana uzun ömür versin canımselam. aley. kızlar canım babami kaybettim birkacgun oldu.. Hâlâ rüyada gibiyim noldunu anlamaya çalışıyorum. kalabalık tan insan rüyada saniyo kendini. rabbimin verdiğine isyan edilmiyor. kimse böyle büyük acilar yasamasin insallah. dogumscilarim hergün var ama acile gitmekten bıktım. hicbirsey hazir degildi mecburiyetten onlari tamamliyorum. herkes saglikla meleklerini kucağına alsin.
Canım sağlıkla büyüt kızını inşallah bitin bebeklerde hayırlı zamanlarda sağlıkla doğsunlar inşallahİ
Allah'a şükür gerek kalmadı canım önden gitmesi büyük avantaj oldu. Her şeyde var bi hayır ben nasıl doğururum diye korkarken iş nerelere geldi o yüzden akışına bırakmak lazım:) bizim planladığımız gibi olmuyo çünkü.
Basın sağ olsun canım, Allah sabır versin. Babanın mekanı cennet olsun inşallah.selam. aley. kızlar canım babami kaybettim birkacgun oldu.. Hâlâ rüyada gibiyim noldunu anlamaya çalışıyorum. kalabalık tan insan rüyada saniyo kendini. rabbimin verdiğine isyan edilmiyor. kimse böyle büyük acilar yasamasin insallah. dogumscilarim hergün var ama acile gitmekten bıktım. hicbirsey hazir degildi mecburiyetten onlari tamamliyorum. herkes saglikla meleklerini kucağına alsin.
Anladım canım ,cok sagol bakarım ona da..Yok cnm bizim de duşakabin ama bu küvete sığıyo çok rahat. Koydum denedim,, hatta o şekliyle kaldırmış kadın da direk. Yalnız baya büyük bi küvet. İndiremediğim için durduğu yerde çektim fotosunu şimdi.
Basın sağ olsun canım, Allah sabır versin. Babanın mekanı cennet olsun inşallah.
Biz 6 ayda bir yapıyoruz,cıkartıp dusakabinde yıkıyoruz normal deterjan ile,gayet temiz oluyorKızlar zebra perdeleyen temizliğini Nasıl yapıyorsunuz ? Ne sıklıkta yapıyorusnuz
sineklik hayat kurtariyor ya dusunmez misiniz yaptirmayi? bir de nane yagi sinek hasere kacirmada epey etkili onu deneyebilirsin. ama cok ucucu bisey oldugu icin etkisi uzun surmeyebilir. ya da kol bacak acik yerlere surebilirsinuz :)gavisconlu gecelere dönüş yaptım bu akşam ya( bir de sinekler canımıza okuyor,, çözüm bulan var mı acaba? Zaten uyku haram,, bi de bunlarla uğraşıyoruz
mama koydun mu canim? ben dun 2 hastaneden bilgi aldim mamanin ucretli oldugunu soylediler. dogum yapacagin hastaneyle gorusup onu da ekleyebilirsin belki listene. gerekirse diye.Gece gece ütü yapıp bebeğin çantasını hazırladım 15 tane bez iki takım hastane çıkışı ağız bezi hastane çıkışlarının battaniyelerinin hariç bir tane de ince kundak battaniye koydum çorap koydum iki tane ıslak mendil almadım.daha alicam sizce iki takım yetermi ekstra bir takım daha koysammi birde muslin koysammi eksik olarak aklınıza gelen varmı
tavla cok severim aslinda ama esim pek sevmiyor onu. satranc da var evde onu da ben iyi bilmiyorum esim biliyor. cani sikiliyor benle oynarkenKutu oyunu alabilirsiniz 2 kişilik olanlardan, Scrabble aldık biz, bazı akşamlar güzel gidiyor. Jenga olur, belki monopoly olabilir seviyorsanız tavla ve satranç bile olur.
Doktor Lansinoh önerdiği için ondan siparis verdim bir tane, doktorum genelde kendi hamileliğinde kullandıklarından önerdiği için içim rahat oluyor. Bir de araştırmalarımda da en çok Lansinoh'a denk geldiğim için de onu yazmasaydı da soracaktım. Eğer memnun kalmazsam aklımda bulunsun Garmastan da, acil durumlar için :)
3 battaniye koyduysan gerek olmayabilir ama hava sıcak olacağı için ben müslin battaniyesini koyacağım ne olur ne olmaz diye. Ben bir de yenidoğan kıyafetleri olmazsa diye 0-3 aylık kısa kollu bir takım koydum ne olur ne olmaz diye.
Annesi sen miydin saat 6larda uyanan, bak şimdi o saatlerde uyumaya çalışıyorsun :)
İnşallah kolayca atlatır bu gazlı zamanları bebişin, masajla sırt ovmayla falan; hatta inşallah kendiliğinden çıkartıverir gazını hiç çekmez sancısını :)
canim basiniz sagolsun. allah geride kalanlara sabir versin. babasini kaybetmis biri olarak seni cok iyi anliyorum. bebegine dikkat et ve ona saril canim. soyleyecek cok birsey de yok. zaman herseyin ilaci...selam. aley. kızlar canım babami kaybettim birkacgun oldu.. Hâlâ rüyada gibiyim noldunu anlamaya çalışıyorum. kalabalık tan insan rüyada saniyo kendini. rabbimin verdiğine isyan edilmiyor. kimse böyle büyük acilar yasamasin insallah. dogumscilarim hergün var ama acile gitmekten bıktım. hicbirsey hazir degildi mecburiyetten onlari tamamliyorum. herkes saglikla meleklerini kucağına alsin.
37. Hafta :) baya baya bebek bu :)))
Bana da doktor garmastan dedi,bende ondan alıcam...Ben garmastan alacam canim.Onu onerdi eczaci arkadasim lansinoh daha pahali ama bu ondan iyi dedi
Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun. Bazı durumlarda malesef ki elimizden gelen bişey olmuyor. Allah çocuklarına gençlerinize ve kalanlarınıza sağlık versinselam. aley. kızlar canım babami kaybettim birkacgun oldu.. Hâlâ rüyada gibiyim noldunu anlamaya çalışıyorum. kalabalık tan insan rüyada saniyo kendini. rabbimin verdiğine isyan edilmiyor. kimse böyle büyük acilar yasamasin insallah. dogumscilarim hergün var ama acile gitmekten bıktım. hicbirsey hazir degildi mecburiyetten onlari tamamliyorum. herkes saglikla meleklerini kucağına alsin.
Aminnnn :)) gerçekten çabuk geçti... şu son günler hariç ben de pek bişey anlamadım :))Kocaman olmuş yaa bizim bebişleeerrr :)))
Bana 26-28 arası demişti ya,17sinde gittigmde gün verecek hala inanamıyorum Şaka gibi sunun şurasında 15 gün kaldı iste,
Nasıl gecti koca 9 ay... Allah saglıkla kucağımıza almamızı,evimize donmemezi nasip etsin insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?