2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
gavisconlu gecelere dönüş yaptım bu akşam ya ( bir de sinekler canımıza okuyor,, çözüm bulan var mı acaba? Zaten uyku haram,, bi de bunlarla uğraşıyoruz
Normal raidin kartuşlu olanlarından al canım o kartuşun birini bitir bir şekilde, ayrı bir odaya tak bitsn sonra o kartuşa lavanta ya da nane yapı damlat ve kullanmaya devam. Artık zararsız :)

Başınız sağ olsun, Allah geride kalanlara sabır ve ömür versin inşallah.

CAnım allah rahmet etsin mekanı cennet olsun babanın. Allah sana ve ailene sabır ve dayanma gücü versin inşallah.. bebeğin gelince inşallah hafifletie acını allah evlatlarına ve sana uzun ömür versin canım

Canım sağlıkla büyüt kızını inşallah bitin bebeklerde hayırlı zamanlarda sağlıkla doğsunlar inşallah

Basın sağ olsun canım, Allah sabır versin. Babanın mekanı cennet olsun inşallah.

gavisconlu gecelere dönüş yaptım bu akşam ya ( bir de sinekler canımıza okuyor,, çözüm bulan var mı acaba? Zaten uyku haram,, bi de bunlarla uğraşıyoruz
sineklik hayat kurtariyor ya dusunmez misiniz yaptirmayi? bir de nane yagi sinek hasere kacirmada epey etkili onu deneyebilirsin. ama cok ucucu bisey oldugu icin etkisi uzun surmeyebilir. ya da kol bacak acik yerlere surebilirsinuz :)
mama koydun mu canim? ben dun 2 hastaneden bilgi aldim mamanin ucretli oldugunu soylediler. dogum yapacagin hastaneyle gorusup onu da ekleyebilirsin belki listene. gerekirse diye.
tavla cok severim aslinda ama esim pek sevmiyor onu. satranc da var evde onu da ben iyi bilmiyorum esim biliyor. cani sikiliyor benle oynarken diger kutu oyunlari olabilir ama iyi fikir.
canim basiniz sagolsun. allah geride kalanlara sabir versin. babasini kaybetmis biri olarak seni cok iyi anliyorum. bebegine dikkat et ve ona saril canim. soyleyecek cok birsey de yok. zaman herseyin ilaci...

37. Hafta :) baya baya bebek bu :)))

Kocaman olmuş yaa bizim bebişleeerrr :)))
Bana 26-28 arası demişti ya,17sinde gittigmde gün verecek hala inanamıyorum Şaka gibi sunun şurasında 15 gün kaldı iste,
Nasıl gecti koca 9 ay... Allah saglıkla kucağımıza almamızı,evimize donmemezi nasip etsin insallah...

Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun. Bazı durumlarda malesef ki elimizden gelen bişey olmuyor. Allah çocuklarına gençlerinize ve kalanlarınıza sağlık versin

Aminnnn :)) gerçekten çabuk geçti... şu son günler hariç ben de pek bişey anlamadım :))

C Cimcime555 başınız sağolsun. Acın çok büyük ama bebeğinide düşünmek zorundasın. Çok zor bir durum. Allah sabır versin. Kendine dikkat et

Hastane çantasına nasıl bir biberon koymalı ki? Yani bunlarin emzik uclari büyük gibi geldi bana... Acaba yeni doganlar icin ayrica mi almak gerek?Dr Brown olanin icerisinde iki tane var biri kücük biri büyük. Ben onun kücügünü yanima alacaktim ama emzik uclari büyük göründü gözüme...

Kücük olanin basligi bu sekilde;

Bir de bu plastik acaba cam mi kullanmali? Ben alirken hic düsünmedim cam mi plastik mi diye simdi de almis olduk artik...

Eklentiler

• index3.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…