- 29 Mayıs 2013
- 3.071
- 5.346
- 358
Masaallah bebegine canim fazla sicakta kalma...Kizlar bende ciktim kontrolden yaniyorummmmm ankara felaket sicak
Cok sukur hersey yolunda 1800 gram olmus kizim haftasiylada uyumluilk nstmizi cektirdik bakalim hayirli uqurlu olsun oda quzel cikti 2 hafta sonra tekrar kontrol
Sorma canim walla nstede bi kadin bayildi yazik hic iyi qorunmuyoduMasaallah bebegine canim fazla sicakta kalma...
hadi gözün aydın yokmuş bi problem :)Kizlar bende ciktim kontrolden yaniyorummmmm ankara felaket sicak
Cok sukur hersey yolunda 1800 gram olmus kizim haftasiylada uyumluilk nstmizi cektirdik bakalim hayirli uqurlu olsun oda quzel cikti 2 hafta sonra tekrar kontrol
Saol canim :) cocukta bi problem yokta iste annemin dediqi qibi bende problem var sanirim dusune dusune bi hos oldumhadi gözün aydın yokmuş bi problem :)
Güle güle kullan, inşallah sorunsuz çıkar da gönül rahatlığıyla kullanırsın. Bu renk de çok hoşmuş.Gretchen Grundler canim senin aldigin canta cok güzel cok begendim ama fiyati tahmin ettigimin biraz daha üstünde olunca, bütce olarak bizi asti. Ben de cakmasini buldum :) Umarim güzel cikar da ucuz etin yahnisi olayina dönmez...
sunu aldim ben de
Saol canim :) cocukta bi problem yokta iste annemin dediqi qibi bende problem var sanirim dusune dusune bi hos oldum
Bende daha çanta almadım. Biç araştırmadımda. Ama bunu çok görüyorum kullanışlı galiba. Hangi siteden nekadardı fiyatı belki düşünebilirim bwnde bunu. Biraz araştırayımdaGretchen Grundler canim senin aldigin canta cok güzel cok begendim ama fiyati tahmin ettigimin biraz daha üstünde olunca, bütce olarak bizi asti. Ben de cakmasini buldum :) Umarim güzel cikar da ucuz etin yahnisi olayina dönmez...
sunu aldim ben de
Hadi gözün aydın hatun:) maşallah kilosu da gayet iyiSaol canim :) cocukta bi problem yokta iste annemin dediqi qibi bende problem var sanirim dusune dusune bi hos oldum
Ne kadat süre kullanmak lazım cabım kaç hafta mesela ? Bir de bizim lohusalık sıcaklara denk geliyor ya sıcakta tüm gün takmak zor olmaz mı acaba günün belli kısımlarında takmak yeter mi acaba sürekli mi durması lazımHemen dogumdan sonra diyorlar cnm gobek hoc kalmiyrmus lohusalık doneminde kullncn
Başınız sağolsun..mekani cennet olsun inşallahselam. aley. kızlar canım babami kaybettim birkacgun oldu.. Hâlâ rüyada gibiyim noldunu anlamaya çalışıyorum. kalabalık tan insan rüyada saniyo kendini. rabbimin verdiğine isyan edilmiyor. kimse böyle büyük acilar yasamasin insallah. dogumscilarim hergün var ama acile gitmekten bıktım. hicbirsey hazir degildi mecburiyetten onlari tamamliyorum. herkes saglikla meleklerini kucağına alsin.
Saol canimHadi gözün aydın hatun:) maşallah kilosu da gayet iyi
Bende daha çanta almadım. Biç araştırmadımda. Ama bunu çok görüyorum kullanışlı galiba. Hangi siteden nekadardı fiyatı belki düşünebilirim bwnde bunu. Biraz araştırayımda
Başın Sağolsun cnm Mekanı Cennet Olsunselam. aley. kızlar canım babami kaybettim birkacgun oldu.. Hâlâ rüyada gibiyim noldunu anlamaya çalışıyorum. kalabalık tan insan rüyada saniyo kendini. rabbimin verdiğine isyan edilmiyor. kimse böyle büyük acilar yasamasin insallah. dogumscilarim hergün var ama acile gitmekten bıktım. hicbirsey hazir degildi mecburiyetten onlari tamamliyorum. herkes saglikla meleklerini kucağına alsin.
Evet hastanede ebe bile söledi. Bu sene 33 ü görenin çıkası tutuyo dedi. :) kız benimki canım. Kasılmam çok oluyodu benim zaten hep riskim vardı. Kasılmalar düzene girdi böyle anladımAyy hayırlı olsun maşallah. 39-40 ı bekleyen bebek olmayacak galibabu yıl hepsi aceleci. Bebek kız mı erkek miydi? Sancı mı oldu belirtisi nasıl oldu?
Allah sizlere bool sabır versin , mekanı cennet olsun canımselam. aley. kızlar canım babami kaybettim birkacgun oldu.. Hâlâ rüyada gibiyim noldunu anlamaya çalışıyorum. kalabalık tan insan rüyada saniyo kendini. rabbimin verdiğine isyan edilmiyor. kimse böyle büyük acilar yasamasin insallah. dogumscilarim hergün var ama acile gitmekten bıktım. hicbirsey hazir degildi mecburiyetten onlari tamamliyorum. herkes saglikla meleklerini kucağına alsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?