2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Gretchen Grundler canim senin aldigin canta cok güzel cok begendim ama fiyati tahmin ettigimin biraz daha üstünde olunca, bütce olarak bizi asti. Ben de cakmasini buldum :) Umarim güzel cikar da ucuz etin yahnisi olayina dönmez...
sunu aldim ben de

Eklentiler

• product-image-234845685_2048x2048.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 75
Güle güle kullan, inşallah sorunsuz çıkar da gönül rahatlığıyla kullanırsın. Bu renk de çok hoşmuş.

Bende daha çanta almadım. Biç araştırmadımda. Ama bunu çok görüyorum kullanışlı galiba. Hangi siteden nekadardı fiyatı belki düşünebilirim bwnde bunu. Biraz araştırayımda

Hemen dogumdan sonra diyorlar cnm gobek hoc kalmiyrmus lohusalık doneminde kullncn
Ne kadat süre kullanmak lazım cabım kaç hafta mesela ? Bir de bizim lohusalık sıcaklara denk geliyor ya sıcakta tüm gün takmak zor olmaz mı acaba günün belli kısımlarında takmak yeter mi acaba sürekli mi durması lazım

Kızlar gaz için acı elma yağı ile masaj okudum birkaç yerde de önemli olan yağ ile mesaj yapmak mı sadece acı elma yapı veya başkası ne farkı oluyor ki acaba anlayamadım

Başınız sağolsun..mekani cennet olsun inşallah

Bende daha çanta almadım. Biç araştırmadımda. Ama bunu çok görüyorum kullanışlı galiba. Hangi siteden nekadardı fiyatı belki düşünebilirim bwnde bunu. Biraz araştırayımda
Gretchen Grundler orijinal olanini almis 58dolara amazondan dünkü konusmalarda linki var. Ben 23 dolara aldim ama markasi Land aynisini kopyalamislar Cin`den siparis ettim 20 günde falan gelir.
Sunveno canta yazinca google a icini görebilirsin, bence cok kullanisli..

Başın Sağolsun cnm Mekanı Cennet Olsun

Ayy hayırlı olsun maşallah. 39-40 ı bekleyen bebek olmayacak galiba bu yıl hepsi aceleci. Bebek kız mı erkek miydi? Sancı mı oldu belirtisi nasıl oldu?
Evet hastanede ebe bile söledi. Bu sene 33 ü görenin çıkası tutuyo dedi. :) kız benimki canım. Kasılmam çok oluyodu benim zaten hep riskim vardı. Kasılmalar düzene girdi böyle anladım

Dün gece ilk kez kasılmayla uyandım, normalde top patlasa uyanmam ama uyandırınca bir an panik yaptım. Bekledim geçecek mi diye, 5 dakika bekledim, 10 dakika bekledim yanlış alarmmış diye yattım uyudum. Ben hiç kasılma hissetmiyorum normalde, doktora söyledim normal dedi, hepi topu 5 kez hissettim sizce de normal mi yoksa acaba oluyordur da ben mi hissetmiyorumdur? Bazen karnım sertleşince çeşitli yerlerine bastırıyorum tamamı mı sert yoksa bir kısmı mı diye, hep bebeğin hareketleri oluyor, ben de merak etmeye başladım.

Bu arada aramızda 5 gün olan MAVI_BEYAZ da doğum yapınca anne çantasını da hazırlamaya başladım dün. Baktım ki bebekler sırayla geliyor, ben de sunumsuz yakalanmayayım dedim

Allah sizlere bool sabır versin , mekanı cennet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…