- 21 Haziran 2017
- 3.813
- 10.820
- 208
- 32
Ipek'in annesiMutella nerde acaba?
selam. aley. kızlar canım babami kaybettim birkacgun oldu.. Hâlâ rüyada gibiyim noldunu anlamaya çalışıyorum. kalabalık tan insan rüyada saniyo kendini. rabbimin verdiğine isyan edilmiyor. kimse böyle büyük acilar yasamasin insallah. dogumscilarim hergün var ama acile gitmekten bıktım. hicbirsey hazir degildi mecburiyetten onlari tamamliyorum. herkes saglikla meleklerini kucağına alsin.
Başınız sağolsun canimselam. aley. kızlar canım babami kaybettim birkacgun oldu.. Hâlâ rüyada gibiyim noldunu anlamaya çalışıyorum. kalabalık tan insan rüyada saniyo kendini. rabbimin verdiğine isyan edilmiyor. kimse böyle büyük acilar yasamasin insallah. dogumscilarim hergün var ama acile gitmekten bıktım. hicbirsey hazir degildi mecburiyetten onlari tamamliyorum. herkes saglikla meleklerini kucağına alsin.
Sen nereden ve kaça aldın canım bunuGretchen Grundler canim senin aldigin canta cok güzel cok begendim ama fiyati tahmin ettigimin biraz daha üstünde olunca, bütce olarak bizi asti. Ben de cakmasini buldum :) Umarim güzel cikar da ucuz etin yahnisi olayina dönmez...
sunu aldim ben de
Başın sağolsun canım.sözün birliği yer.ne desek fayda etmez.ama hayat devam ediyor.kaybın en iyi ilacı zaman.allah geride kalanlara uzun ömür versin.babana da cennet kapısını açsın inşallahselam. aley. kızlar canım babami kaybettim birkacgun oldu.. Hâlâ rüyada gibiyim noldunu anlamaya çalışıyorum. kalabalık tan insan rüyada saniyo kendini. rabbimin verdiğine isyan edilmiyor. kimse böyle büyük acilar yasamasin insallah. dogumscilarim hergün var ama acile gitmekten bıktım. hicbirsey hazir degildi mecburiyetten onlari tamamliyorum. herkes saglikla meleklerini kucağına alsin.
selam. aley. kızlar canım babami kaybettim birkacgun oldu.. Hâlâ rüyada gibiyim noldunu anlamaya çalışıyorum. kalabalık tan insan rüyada saniyo kendini. rabbimin verdiğine isyan edilmiyor. kimse böyle büyük acilar yasamasin insallah. dogumscilarim hergün var ama acile gitmekten bıktım. hicbirsey hazir degildi mecburiyetten onlari tamamliyorum. herkes saglikla meleklerini kucağına alsin.
Sirke ve karbonatlı su :)) ben bütün evi öyle siliyorum gerçikimyasalla savaştayım
ahaha sunumsuz yakalanma tabiki bebişeDün gece ilk kez kasılmayla uyandım, normalde top patlasa uyanmam ama uyandırınca bir an panik yaptım. Bekledim geçecek mi diye, 5 dakika bekledim, 10 dakika bekledim yanlış alarmmış diye yattım uyudum. Ben hiç kasılma hissetmiyorum normalde, doktora söyledim normal dedi, hepi topu 5 kez hissettim sizce de normal mi yoksa acaba oluyordur da ben mi hissetmiyorumdur? Bazen karnım sertleşince çeşitli yerlerine bastırıyorum tamamı mı sert yoksa bir kısmı mı diye, hep bebeğin hareketleri oluyor, ben de merak etmeye başladım.
Bu arada aramızda 5 gün olan @MAVI_BEYAZ da doğum yapınca anne çantasını da hazırlamaya başladım dün. Baktım ki bebekler sırayla geliyor, ben de sunumsuz yakalanmayayım dedim
Caanım, burda sayılırım.
Dün anneler vardı evle ilgili, hastane çantasıyla ilgili ve İpekle ilgili son hazırlıkları yaptık. Onlardaki kıyafetleri, örgüleri falan yerleştirdik. Hastane çantasını -şimdilik- son haline getirdik. Göğüs pompası ve göğüs kalkanı kaldı bi tek onlar da kargoda gelsinler doğumdan önce onları kaynatıp koyucam. Bir de sol gözüm sıkıntılı 2 gündür o yüzden çok giremedim. Bugün açamadım hatta, çay banyosu yapıp bir süre çaylı pamukla ve göz bandıyla uyuyunca açabiliyorum şu an. Açmışken telefonumu boşaltayım, lazım olur dedim de beni sorduğunu gördüm, teşekkür ederim
Hastane çantasına nasıl bir biberon koymalı ki? Yani bunlarin emzik uclari büyük gibi geldi bana... Acaba yeni doganlar icin ayrica mi almak gerek?Dr Brown olanin icerisinde iki tane var biri kücük biri büyük. Ben onun kücügünü yanima alacaktim ama emzik uclari büyük göründü gözüme...
Eki Görüntüle 2019118
Kücük olanin basligi bu sekilde;
Eki Görüntüle 2019119
Bir de bu plastik acaba cam mi kullanmali? Ben alirken hic düsünmedim cam mi plastik mi diye simdi de almis olduk artik...
Caanım, burda sayılırım.
Dün anneler vardı evle ilgili, hastane çantasıyla ilgili ve İpekle ilgili son hazırlıkları yaptık. Onlardaki kıyafetleri, örgüleri falan yerleştirdik. Hastane çantasını -şimdilik- son haline getirdik. Göğüs pompası ve göğüs kalkanı kaldı bi tek onlar da kargoda gelsinler doğumdan önce onları kaynatıp koyucam. Bir de sol gözüm sıkıntılı 2 gündür o yüzden çok giremedim. Bugün açamadım hatta, çay banyosu yapıp bir süre çaylı pamukla ve göz bandıyla uyuyunca açabiliyorum şu an. Açmışken telefonumu boşaltayım, lazım olur dedim de beni sorduğunu gördüm, teşekkür ederim
ahaha sunumsuz yakalanma tabiki bebişeaynen ben de herşey tamamlanınca hazırlarım çantayı diyordum ama ard arda gelen bebekler korkuttu. bugün günlerdir ortalıkta kaynamak için bekleyen pompanın aparatlarını kaynattım. kurusunlar kaldırıp çantayı hazırlamaya başlayacağım. acil bişey olursa hazır olduğu kadarıyla artık. ebebekten göğüs ucu kremi, depend ve dr brown biberon siparişi verdim. emzirme sütyeni falan da kargoda bugün yarın gelir onlar da. 2-3 güne tamamiyle hazır olur çanta.
geçmiş olsun gözüne ne oldu?
kasılma anlaşılıyor canım ben ilk gebeligimde hiç yaşamadım ama bu sefer yaşıyorum karnının bir tarafı sertleşiyor sadece ve benim kalp atisim hızlanıyor o rahatsızlığı hissediyorsunDün gece ilk kez kasılmayla uyandım, normalde top patlasa uyanmam ama uyandırınca bir an panik yaptım. Bekledim geçecek mi diye, 5 dakika bekledim, 10 dakika bekledim yanlış alarmmış diye yattım uyudum. Ben hiç kasılma hissetmiyorum normalde, doktora söyledim normal dedi, hepi topu 5 kez hissettim sizce de normal mi yoksa acaba oluyordur da ben mi hissetmiyorumdur? Bazen karnım sertleşince çeşitli yerlerine bastırıyorum tamamı mı sert yoksa bir kısmı mı diye, hep bebeğin hareketleri oluyor, ben de merak etmeye başladım.
Bu arada aramızda 5 gün olan @MAVI_BEYAZ da doğum yapınca anne çantasını da hazırlamaya başladım dün. Baktım ki bebekler sırayla geliyor, ben de sunumsuz yakalanmayayım dedim
Gretchen Grundler Farkında değiliz ama günler geçmiş gitmiş bitmiş bile hatta, hazırla tabi artık. Bu kadar rahatlık yeter Ben de her gece acaba suyum geliyor mu diye 20 kere kontrol ediyorum Ya anlamazsam gelince diye uykularım iyice kaçtı
drucilla 3 gündüz göz kapağımın altında dokununca hissettiğim bi ağrı vardı, dün kanlanmaya başladı, bu sabah da açamadım işte, sanırım mikrop kaptırdım Daha önce de yaşadığım bişey bu ama ne doktora gitmek ne de ilaç kullanmak istiyorum Çay banyosu falan doğal bişeylerle geçiştirmeyi düşünüyorum.
Var mı önerebileceğin bişeyler?
Ben aliexpress den aldim 23$. Linkini bir onceki sayfada paylaştım ama gelmesi uzun sürecek... doğar doğmaz bebekle dışarı çıkmam zaten diye ben böyle yaptım.Sen nereden ve kaça aldın canım bunu
Gretchen Grundler Farkında değiliz ama günler geçmiş gitmiş bitmiş bile hatta, hazırla tabi artık. Bu kadar rahatlık yeter Ben de her gece acaba suyum geliyor mu diye 20 kere kontrol ediyorum Ya anlamazsam gelince diye uykularım iyice kaçtı
drucilla 3 gündüz göz kapağımın altında dokununca hissettiğim bi ağrı vardı, dün kanlanmaya başladı, bu sabah da açamadım işte, sanırım mikrop kaptırdım Daha önce de yaşadığım bişey bu ama ne doktora gitmek ne de ilaç kullanmak istiyorum Çay banyosu falan doğal bişeylerle geçiştirmeyi düşünüyorum.
Var mı önerebileceğin bişeyler?
Ben aliexpress den aldim 23$. Linkini bir onceki sayfada paylaştım ama gelmesi uzun sürecek... doğar doğmaz bebekle dışarı çıkmam zaten diye ben böyle yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?