2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Aynı durumdayım ekstradan adet olacakmışım gibi agrımda oluyor düzensiz oldukça takmıyorum normaldir diye geçiştiriyorum Bide bu hafta doğuruyormuşumm '

Ipek'in annesi Mutella nerde acaba?

Caanım, burda sayılırım.
Dün anneler vardı evle ilgili, hastane çantasıyla ilgili ve İpekle ilgili son hazırlıkları yaptık. Onlardaki kıyafetleri, örgüleri falan yerleştirdik. Hastane çantasını -şimdilik- son haline getirdik. Göğüs pompası ve göğüs kalkanı kaldı bi tek onlar da kargoda gelsinler doğumdan önce onları kaynatıp koyucam. Bir de sol gözüm sıkıntılı 2 gündür o yüzden çok giremedim. Bugün açamadım hatta, çay banyosu yapıp bir süre çaylı pamukla ve göz bandıyla uyuyunca açabiliyorum şu an. Açmışken telefonumu boşaltayım, lazım olur dedim de beni sorduğunu gördüm, teşekkür ederim

Canım başın sağolsun, Allah cennette kavuştursun inşallah.

Başınız sağolsun canim

Başın sağolsun canım.sözün birliği yer.ne desek fayda etmez.ama hayat devam ediyor.kaybın en iyi ilacı zaman.allah geride kalanlara uzun ömür versin.babana da cennet kapısını açsın inşallah

basim sagolsum canim,mekani cennet olsun.

ahaha sunumsuz yakalanma tabiki bebişe aynen ben de herşey tamamlanınca hazırlarım çantayı diyordum ama ard arda gelen bebekler korkuttu. bugün günlerdir ortalıkta kaynamak için bekleyen pompanın aparatlarını kaynattım. kurusunlar kaldırıp çantayı hazırlamaya başlayacağım. acil bişey olursa hazır olduğu kadarıyla artık. ebebekten göğüs ucu kremi, depend ve dr brown biberon siparişi verdim. emzirme sütyeni falan da kargoda bugün yarın gelir onlar da. 2-3 güne tamamiyle hazır olur çanta.

geçmiş olsun gözüne ne oldu?

ben de plastik aldim,dogal akis. benimkinde 1 tane emzik ucu var.
kac ml? benimki 250. 120 lik mi alsaydim acaba diyorum.
cami ben de dusundum ama mineraller vitaminler cama yapisiyormus,oyle okudum,ne kadar dogru bilemem.

Gretchen Grundler Farkında değiliz ama günler geçmiş gitmiş bitmiş bile hatta, hazırla tabi artık. Bu kadar rahatlık yeter Ben de her gece acaba suyum geliyor mu diye 20 kere kontrol ediyorum Ya anlamazsam gelince diye uykularım iyice kaçtı

drucilla 3 gündüz göz kapağımın altında dokununca hissettiğim bi ağrı vardı, dün kanlanmaya başladı, bu sabah da açamadım işte, sanırım mikrop kaptırdım Daha önce de yaşadığım bişey bu ama ne doktora gitmek ne de ilaç kullanmak istiyorum Çay banyosu falan doğal bişeylerle geçiştirmeyi düşünüyorum.
Var mı önerebileceğin bişeyler?

pompayi hangisinden aldin canim,tekli ciftli?
gogus kalkanlari bedenli mi oluyor?

canim biberon cam mi plastik mi,kac ml?

kasılma anlaşılıyor canım ben ilk gebeligimde hiç yaşamadım ama bu sefer yaşıyorum karnının bir tarafı sertleşiyor sadece ve benim kalp atisim hızlanıyor o rahatsızlığı hissediyorsun

gecmis olsun canim.

1 ay önce falan grip olduğumda benim de gözüme vurmuştu iltihabı. göz doktoruna gittim. merhem ve damla vermişti. doktoruma sordum kullanmadan önce, kullanabilirsin sakıncası yok demişti ki ilaca karşı bi doktor kendisi. eğer 1-2 güne doğal yollardan geçiremezsen mutlaka git doktora aksatma. öneriye gelince çay zaten yapıyorsun iyi geliyor gerçekten. elini fazla sürmemeye çalış. hatta su falan da sürme gözüne. ben cam, kapaklı bi kaba küçük pamuk parçaları koyup üzerine kaynamış soğumuş su döküp, sabahları onunla silmiştim gözümü. mümkün olduğunca mikroptan uzak tutup, dinlendirmek lazım. sanki bir şey daha yapmışım ama şuan hatırlayamıyormuşum gibi geliyor :) aklıma gelirse yazarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…