2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
canim biberon cam mi plastik mi,kac ml?
cam 150ml aldım ben canım. 270ml vardı bide ama o bana çok büyük geldi. bide daha önce aventin büyük biberonunu almıştım. büyük var diye almadım başka. bebek 270lik içecek kıvama gelince zaten büyük ölçüde gaz problemi aşılmış olur gibi geliyor ama bakalım göreceğiz :))

Işığa bakamamak çok kötü yav
Güneş gözlüğüyle oturuyorum evin içinde
Deniycem önerilerini teşekkür ederim, aklına gelirse yaz mutlaka, inşallah geçer de gitmek zorunda kalmam. Evden çıkmak çok zor geliyor ya

tekrar geçmiş olsun canım, rica ederim. göz çevresinde renk değişimi ya da şişlik falan var mı?

ben alip geldikten sonra dusundum,buyuk mu acaba bu diye:))
olmazsa kucugunu alayim ben de.

Nasıl kaynatacaz eşyaları benim de emzik biberon pompa hep kaynatılacak emzik biberon deterjanı kullanacak mıyız kaynattığımız suda

ben alip geldikten sonra dusundum,buyuk mu acaba bu diye:))
olmazsa kucugunu alayim ben de.

başka biberon almadıysan dursun zararı olmaz. bikaç biberon iyi oluyor diyorlar :) bebek ufakken küçük biberonlar daha kullanışlı zaten 60-90cc arası bişey içiyorlar sanırım :) koca biberon külfet olur :)

uyguna alinca insan mest oluyor degil mi
pompa da mi gitti gidiyor dan?

Aynen yaa çogzel oluyor
Evet canım, otribebe burun aspiratörü ve lansinoh göğüs ucu kremi de aldım hepsi 277 lira tuttu. Tabi 'çok başarılı' etiketli satıcılardan, 'sıfır ürün' etiketli ürünleri aldım. Daha önce de çok alışveriş yaptım burdan o yüzden güveniyorum.

Nasıl kaynatacaz eşyaları benim de emzik biberon pompa hep kaynatılacak emzik biberon deterjanı kullanacak mıyız kaynattığımız suda

plastik parçaları sabunlu suyla yıkadım baştan. silikonlara belki zarar verir diye duruladım sadece. sonra direk kaynamış suya atıp 5 dk kaynattım canım.

tekrar geçmiş olsun canım, rica ederim. göz çevresinde renk değişimi ya da şişlik falan var mı?

Hafif bi şişlik var ama gözümü açamadığımdan diye düşünüyorum. Gözün içi kırmızı dışında sıkıntı yok gibi göz konusunda.

Ay o değil de tv açık, Adriana Lima'yla Türk sevgilisi konuşuluyor ÇD
Dün de düşündüydüm Adrianacığım nerde acaba bayadır görünmüyor ortalarda diye Resmen kalbim temiz yaa

Diyor ki programdaki dış ses, 'Metin Hara, -Adriana'nın sevgilisi- diyor ki kitabında, herkes birbirinin ruh parçasıdır, dolayısıyla hepimiz aslında Adriana Lima'yla sevgiliyiz'

minnacik bebek onu nasil tutacak dedim kendi kendime

Kızlar selamlar nasılsınız :)

Ben iyice ağırlaştım artık sanırım. Bir de paytak paytak yürümeye başladım :) Yanımdakiler benimle yürürken "Biraz gaza bas." falan diye espri yapıyorlar. Bir de kendimi çok yorgun hissediyorum. Sabah yataktan kalkarken ağlamak geliyor içimden :)))

Artık kısmetse son 1 ayımız kaldı, o da maksimum :) sağlıkla gelsinler inşallah.

Güzel bir diliyorum hepinize.

yatak odasini biz de sirkeli suyla sildik.
Ya sirke kokmuyor mu? Ben salatayı bile sirkeli suda bekletsem 3 kez yıkıyorum üzerine kokmasın diye. Hiç kullanmam yemeklerde sirke, sadece sebzelerin temizliğinde.

Ben de bugün kaynatacağım, gecelikleri, kalkanı falan dün yerleştirdim bir tek pompa kaldı onu da bugün kaynatıp yerleştireceğim. Sonra hem bebeğin hem benim çantamı tekrar çıkartıp eksikleri kalmış mı diye kontrol edeceğim. Ve inşallah ondan sonra bitiyor.

Ben de geçenlerde yoğun bir akıntıyı su sandım, kontrole gidene kadar geçen 3-4 saniyede aklımdan "çantalar da hazır değil, keşke yatağını temizlemiş olsaydım, ya daha erken değil mi, doktor evine gitmiş midir şimdiden" ve daha nice şey geçti, o kadar zamanda onları nasıl düşünebildim hala bilmiyorum :)
Çok geçmiş olsun, bir göz doktoruna görün enfeksiyon olması kötü olur.

sirt cantasi da oluyor mu yoksa elde mi tasiniyor sadece?
Sırt çantası oluyor.
İlk kullanım için sterilizasyonda sadece 5 dakika kaynatın diyor deterjan falan kullanmadan. Mikropları kırmak için yani. Ben de öyle yaptım. Kaynar kaynamaz aldım temiz bir havlu üzerine serdim hepsini tamamen kuruduktan sonra da çok vakit geçmeden kilitli poşetlere koydum.

internetten bir çöp dahi almadim,illa dokunup alacagim ama bu sicakta da kesinlikle buyuk konfor oturdugun yerden almak.
"sifir urun" etiketi vs. tabirleri bilmiyorum dogal olarak:) oyle olmazsa 2.el mi geliyor?

koku konusunda cok hassasim canim,bir yerden hoslanmadigim bir koku gelse onu bulana kadar koklarim
elma sirkesiyle sildi annem,2 kez de duruladi,koku hic yok,mis gibi oldu:)
ben de sebzeleri,domates salataligi yikarim sirkeyle.

internetten bir çöp dahi almadim,illa dokunup alacagim ama bu sicakta da kesinlikle buyuk konfor oturdugun yerden almak.
"sifir urun" etiketi vs. tabirleri bilmiyorum dogal olarak:) oyle olmazsa 2.el mi geliyor?
Bazı satıcılar paketi açılmış ya da paketsiz gönderiyorlar ama genellikle sıfır oluyor, faturasıyla birlikte geliyor. Aldığın satıcıya bağlı tabi, yorumları okuyup sipariş vermek lazım.
Biz bebeğin tüm kıyafetlerini ve neredeyse her şeyini internetten aldık, kendim de çok sevmem mağaza gezip kıyafet denemeyi o yüzden kendi alışverişlerimi de çoğunlukla öyle yaparım. İnternetten alışveriş yapana kadar çok soğuk bakılan ama başladıktan sonra asla bırakılamayan bir şey gibi geliyor bana :)

Kızlar ben de biberonu ve emziği kaynatacam da daha önce hiç yapmadım Nasıl yapılıyor? Kaynamış suda mı bekletiliyor su bunlar içindeyken mi kaynıyor? Biberonun sadece ucu mu kendisi de mi kaynıyor biri beni aydınlatabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…