- 29 Ocak 2017
- 4.561
- 8.725
- 158
burun aspiratörü ben de alıcam Nasıl aldın Can'ım onu? Aspiratör yedek uç ve Deniz suyu şeklinde set olanlardan mı aldın
Aynen yaa çogzel oluyor
Evet canım, otribebe burun aspiratörü ve lansinoh göğüs ucu kremi de aldım hepsi 277 lira tuttu. Tabi 'çok başarılı' etiketli satıcılardan, 'sıfır ürün' etiketli ürünleri aldım. Daha önce de çok alışveriş yaptım burdan o yüzden güveniyorum.
Hafif bi şişlik var ama gözümü açamadığımdan diye düşünüyorum. Gözün içi kırmızı dışında sıkıntı yok gibi göz konusunda.
Ay o değil de tv açık, Adriana Lima'yla Türk sevgilisi konuşuluyor ÇD
Dün de düşündüydüm Adrianacığım nerde acaba bayadır görünmüyor ortalarda diyeResmen kalbim temiz yaa
Kızlar selamlar nasılsınız :)
Ben iyice ağırlaştım artık sanırım. Bir de paytak paytak yürümeye başladım :) Yanımdakiler benimle yürürken "Biraz gaza bas." falan diye espri yapıyorlar. Bir de kendimi çok yorgun hissediyorum. Sabah yataktan kalkarken ağlamak geliyor içimden :)))
Artık kısmetse son 1 ayımız kaldı, o da maksimum :) sağlıkla gelsinler inşallah.
Güzel bir diliyorum hepinize.
ya işte bu yüzden bekletiyordum çantayı. ne koymuştum kaç tane koymuştum tekrar tekrar kontrol etmemek için. ama bugün harekete geçtim. daha fazla bekletmek yemediYa sirke kokmuyor mu? Ben salatayı bile sirkeli suda bekletsem 3 kez yıkıyorum üzerine kokmasın diye. Hiç kullanmam yemeklerde sirke, sadece sebzelerin temizliğinde.
Ben de bugün kaynatacağım, gecelikleri, kalkanı falan dün yerleştirdim bir tek pompa kaldı onu da bugün kaynatıp yerleştireceğim. Sonra hem bebeğin hem benim çantamı tekrar çıkartıp eksikleri kalmış mı diye kontrol edeceğim. Ve inşallah ondan sonra bitiyor.
Ben de geçenlerde yoğun bir akıntıyı su sandım, kontrole gidene kadar geçen 3-4 saniyede aklımdan "çantalar da hazır değil, keşke yatağını temizlemiş olsaydım, ya daha erken değil mi, doktor evine gitmiş midir şimdiden" ve daha nice şey geçti, o kadar zamanda onları nasıl düşünebildim hala bilmiyorum :)
Çok geçmiş olsun, bir göz doktoruna görün enfeksiyon olması kötü olur.
Sırt çantası oluyor.
İlk kullanım için sterilizasyonda sadece 5 dakika kaynatın diyor deterjan falan kullanmadan. Mikropları kırmak için yani. Ben de öyle yaptım. Kaynar kaynamaz aldım temiz bir havlu üzerine serdim hepsini tamamen kuruduktan sonra da çok vakit geçmeden kilitli poşetlere koydum.
Kızlar ben de biberonu ve emziği kaynatacam da daha önce hiç yapmadım Nasıl yapılıyor? Kaynamış suda mı bekletiliyor su bunlar içindeyken mi kaynıyor? Biberonun sadece ucu mu kendisi de mi kaynıyor biri beni aydınlatabilir mi
internetten bir çöp dahi almadim,illa dokunup alacagim ama bu sicakta da kesinlikle buyuk konfor oturdugun yerden almak.
"sifir urun" etiketi vs. tabirleri bilmiyorum dogal olarak:) oyle olmazsa 2.el mi geliyor?
Bazı satıcılar paketi açılmış ya da paketsiz gönderiyorlar ama genellikle sıfır oluyor, faturasıyla birlikte geliyor. Aldığın satıcıya bağlı tabi, yorumları okuyup sipariş vermek lazım.
Biz bebeğin tüm kıyafetlerini ve neredeyse her şeyini internetten aldık, kendim de çok sevmem mağaza gezip kıyafet denemeyi o yüzden kendi alışverişlerimi de çoğunlukla öyle yaparım. İnternetten alışveriş yapana kadar çok soğuk bakılan ama başladıktan sonra asla bırakılamayan bir şey gibi geliyor bana :)
B
burun aspiratörü ben de alıcam Nasıl aldın Can'ım onu? Aspiratör yedek uç ve Deniz suyu şeklinde set olanlardan mı aldın
şişliği takip et o zaman canım. enfeksiyon falan olmasın. iltihap olunca şişer çünkü. çok yüzünü yıkama ihtiyacı hissedersen bebe şampuanı da kullanabilirsin. kirpik diplerini onunla yıkayın diyorlar genelde :)) ama öyle göz akına yayılan kanlanma hiç yaşamadım. gözle ilgili tecrübelerim bu kadar
hayır bi insan adriana lima'yı neden merak eder durup dururken
ahaha henüz paytak yürüme başlamadı ama beni de nefes darlıyor. bide azcık hızlı yürüsem dalak şişmesi gibi acaip bi batma oluyor karnımın yan tarafında. dün metroda asansör beklerken de camdaki yansımamı görünce eşime "kendimi güreşçi gibi hissediyorum" dedim
ya işte bu yüzden bekletiyordum çantayı. ne koymuştum kaç tane koymuştum tekrar tekrar kontrol etmemek için. ama bugün harekete geçtim. daha fazla bekletmek yemedi
tüm kaynatılabilir parçalar canım. ambalaj üzerlerini oku bazen bazı ürünlerde kaynatma yapmayın yazıyor.
Valla benim kaynana o iş de mükemmel yapıp yapıp bişeyler koyuyo benim buzluğa ne zaman misafir gelse bakıyorum hep bişeyler çıkıyo hahaha bu konuda şanslıyım ama beni kesseler yapmam sanırımmmGeçsin canm bosverrr. Hem kizim için hem ani misafir çok olduğu için ben yapıyorum. Bazen aşırı yoruluyorum. O yüzden en iyisi hiç bilmemek bazen. Ama evladım seviyor ara ogünler de yada ana yemek olarak hemen dondurucudan faydalanmak çok iyi oluyor
Yapan biri olsa bende yapmamValla benim kaynana o iş de mükemmel yapıp yapıp bişeyler koyuyo benim buzluğa ne zaman misafir gelse bakıyorum hep bişeyler çıkıyo hahaha bu konuda şanslıyım ama beni kesseler yapmam sanırımmm
Paketin üzerinde kaynatma yapmayınız dediği parçalar hariç her şeyi kaynattım ben. Biberonu, ucunu, ucunun takıldığı plastik kısmı, emziği, emzik saklama kutusunu. Kaynamış suyun içine atıp 5 dakika kaynatıp bekletmeden kağıt havlunun üzerine koydum sularını akıtacak şekilde. Kaynatma işlemi bittikten sonra suda bekletme ama, hepsinin üzerinde öyle yazıyor.Kızlar ben de biberonu ve emziği kaynatacam da daha önce hiç yapmadım Nasıl yapılıyor? Kaynamış suda mı bekletiliyor su bunlar içindeyken mi kaynıyor? Biberonun sadece ucu mu kendisi de mi kaynıyor biri beni aydınlatabilir mi
Ben de dün aynısını söyledim, holde yürürken boy aynasından yansımamı gördüm, yürüyüşüm falan da bir garipti güreşçiler gibi yürüyorum dedim :)dün metroda asansör beklerken de camdaki yansımamı görünce eşime "kendimi güreşçi gibi hissediyorum" dedim
Dışarıya çıkıp uzun süre yürüyünce, mesela on beş dakika
Bebitomun şampuanıyla yıkayayım mademse o zaman.
Ay ne bileyim birden aklıma geldiKaç çekirdek var beynimde bilmiyorum ki o kadar alakasız ki düşüncelerim
Ben her akşam yürüyüşe çıkıyorum eşimle, ilk zamanlar yarım saatte kesilirken 1 saate çıktık yorulmuyorum. Havalar sağolsun daha erken başlayamadık yürüyüşlere ama penguen gibi yürüyorum ben de
Efsanenin gerçekliği kanıtlandı yani, hadi gözün aydınBu aradaaaa, geçen eşim de o meşhuuur 'ÇIT' sesini duyduAllahım göbek atmadığım kaldı evin içinde
Dün ben deHayatımda hiç buzluğumdan çıkartıp yiyebileceğim hazır bir yemeğim olmadı :)
Siz böyle buzluktan çıkarıp fırına, tencereye attıkça ben nasıl özeniyorum anlatamam :)
Hayatımda hiç buzluğumdan çıkartıp yiyebileceğim hazır bir yemeğim olmadı :)
Siz böyle buzluktan çıkarıp fırına, tencereye attıkça ben nasıl özeniyorum anlatamam :)
Paketin üzerinde kaynatma yapmayınız dediği parçalar hariç her şeyi kaynattım ben. Biberonu, ucunu, ucunun takıldığı plastik kısmı, emziği, emzik saklama kutusunu. Kaynamış suyun içine atıp 5 dakika kaynatıp bekletmeden kağıt havlunun üzerine koydum sularını akıtacak şekilde. Kaynatma işlemi bittikten sonra suda bekletme ama, hepsinin üzerinde öyle yazıyor.
Ben de dün aynısını söyledim, holde yürürken boy aynasından yansımamı gördüm, yürüyüşüm falan da bir garipti güreşçiler gibi yürüyorum dedim :)
Dışarıya çıkıp uzun süre yürüyünce, mesela on beş dakikaacilen tuvalete gitmem lazım hissi olmuyor mu sizde de? Yürüyüş yapacaksam ya da dışarı çıkacaksam en az bir saat öncesinden kesiyorum su içmeyi yine de kurtulamıyorum bu histen.
Efsanenin gerçekliği kanıtlandı yani, hadi gözün aydın
Dışarıya çıkıp uzun süre yürüyünce, mesela on beş dakikaacilen tuvalete gitmem lazım hissi olmuyor mu sizde de? Yürüyüş yapacaksam ya da dışarı çıkacaksam en az bir saat öncesinden kesiyorum su içmeyi yine de kurtulamıyorum bu histen.
Öyle büyük rahatlık ki. Anlatamam. Bir ara barbunya yaptım esim yemedi iste ben sevmiyorum barbunya falan dedi. buzluga yolladım.az zaman geçti üstünden cikardim isittim. Tabi haberi yok buzluga atildigindan. Ya çok güzel olmuş. Başkalarında da yedim ama seninki bir başka oluyor,bu sene barbunya koyalım buzlugada dedi. Öyle bir güldüm ki .içimden gerçeği bilsen kesin kulp bulurdun dedim. Ama disimdan tamam yapalim tabi çocuk olacak çeşit olur diyorum ... buzluktan çıkarılıp isitildigini öğrenince hemen bir bahane buluyor. Bilmezseniz sorun yok. Ben artan pirinç pilabını,mercimek çorbası, kuru fasulye yemeğini hep buzluga atarım. sadece pirinç pilavini oda isisinda bekleyişin diğer türlü kırılıyor. Yada direk kadinbudu kofteye çorbaya falan koyarım. Çok iyi oluyor. Çocuk oldukça ve büyüyüp sürekli ilgi istedikçe bu tarz bilgiler daha bir ise yarıyorHayatımda hiç buzluğumdan çıkartıp yiyebileceğim hazır bir yemeğim olmadı :)
Dün ben dedrucilla 'nın söylediğini yaptım, barbunyaları havuç ve patatesle kavurup attım buzluğa, 2-3 yemek çıkar oradan da, büyük rahatlık olur inşallah :)
Bundan sonra her yaptığım yemekte fazlasını buzluğa koyacağım doğuma kadar, zamandan kazandırır en azından. Nispet yapar gibi oldu ama ben de börekleri falan yapmaktan vazgeçtim mesela, ben de onlara imreniyorum hala. Bebek görmeye misafir gelecekse yemek beklemezler ya, pastaneden güzel hazır börekler kurabiyeler alır sunarım diye düşündüm. Ya da annem veya kayınvalidem yapar misafirler onlarla gelecekse. Bir de onun stresini yaşayamayacağıma karar verdim :)
Canim cok saol Allah razi olsun :):) alisverisim bitti cok sukur bi pisik kremiyle ates olcerim kaldi.Onlarida buqun alacam oyle pek buyuk bi eksiqim yok iste kiyafetleri yetmezse sonradan ek yaparim okadar :):) sen neler yaptin cikabildinmi alisverise ?
Ben o wc hissi yüzünden yürümüyorum ya evde otururken bile hemen geliyor dışarda nasıl olur düşünmek istemiyorum:)Paketin üzerinde kaynatma yapmayınız dediği parçalar hariç her şeyi kaynattım ben. Biberonu, ucunu, ucunun takıldığı plastik kısmı, emziği, emzik saklama kutusunu. Kaynamış suyun içine atıp 5 dakika kaynatıp bekletmeden kağıt havlunun üzerine koydum sularını akıtacak şekilde. Kaynatma işlemi bittikten sonra suda bekletme ama, hepsinin üzerinde öyle yazıyor.
Ben de dün aynısını söyledim, holde yürürken boy aynasından yansımamı gördüm, yürüyüşüm falan da bir garipti güreşçiler gibi yürüyorum dedim :)
Efsanenin gerçekliği kanıtlandı yani, hadi gözün aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?