2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

masallah bir gunde nasil bitirdin:)
ben mi mıymıyım acaba gezip gezip bir sey almadan donuyorum

kiyafet diger iviz zivirdan daha kolay zaten. benim daha bitmedi,eksigim cok ama halim yok cikmaya. bi cesaret internetten mi alsam diyorum ama dur bakalim karar veremedim.
bu gece annem ruya gormus. bebis dogmus ama benim eksiklerim varmis:)
pompa almaya gidiyormusum,cocuk agliyormus bi yandan,annem panik olmus
bugun aradi,hemen yika utule,eksikleri al diyor

Canım o yürüyüş konusundaki tespitin o kadar doğru ki. Ben normalde çok seviyorum yürüyüşü ve tempolu da yürüyordum ama son 1-2 aydır sürekli tuvaletim geliyor ve hiç odaklanamıyorum. Tuvaletini kullandığım bir cafe var, yürüyüş rotamız o cafenin etrafı oldu resmen. Fazla açılmıyoruz :) cafe'ye WC'ye geldiğim seferlerin birinde de "bu kadar yürüyüş yeter" diyip oturup kalıyoruz :) Zaten o kadar yavaş yürüyorum ki eşim resmen elini kolunu sallaya sallaya yürüyor. Bir şey de diyemiyor. Bir kaç kez yavaş olduğuma dair imada bulundu "Ama aşk olsun." falan diye duygusala bağladım :) Dün akşam yine çıktık aynısı oldu, şimdi akşam yine ikna edebilirsem çıkarcam :) Yaz akşamı evde vakit geçmiyor cidden. Ben de çok sıkılıyorum akşamları bu aralar evde.

gecen bi magazada ates olcer baktim ve fiyatlar soyle:
9 tl
80 tl
150 tl :)))
bu aradaki ucurum nedir ve hangisini almali bilemedim?

Kizlar kimse cevap yazmadi. Ben hastane cantasini hazirliyorum ama su dr. Brown biberonlarin emzik ucu büyük gibi. Yeni dogan bebeklerde emzik ucu ayrimi var mi? Ayrica emzik ucu mu almam gerek? bazi sitelerde öyle birseyler yazmislar...

Canım bende de o biberon var. Ben hastane çantasına koymıcam çünkü hastane biberon istemiyor. Acil durum olursa da evime 5 dk mesafede, hallederiz. Sanırım satılanlar yeni doğanlara uyumlu, bebek büyüdükçe ucu değişiyor. Benim bildiğim bu şekilde, belki daha iyi bilen arkadaşlar vardır.

Sagol canim o zaman ben bunu koyayim insallah hastanede gerekirse bir sorun yasamayiz...

Walla canim maqazaya qirdim kiyafetten once bezi mendili emzik biberon deterjan sampuan kuvet vs aklina ne qelirse bakim urunlerini aldim sonra ic zibin sonra tulum alt qiyim ust qiyim pijama battaniye havlu derken herseyi suraya koydumya cok kolay oldu quzelce aldim ciktim tekrar uqrasamam bu sicakta yaniyorum.cunku qeri kalan eksikleride pek kalmadi ama hadi olursa doquma kadar alirim yikayip utuleyecem bi o isim kaldi :):) bende korkuyorum bu sene erkenci qibi bebisler qitte yap bian once aklinda kalmasin hazirda dursun

Bizim evde koltuk altından ölçer var ama bir de kulak veya temassız almak gerekir mi acaba
Koltuk altından ölçmek çok zor oluyor küçükken. Durmayabiliyorlar ve uzun zaman alıyor. Kulaktan ölçen bir alet almak gerekli bence. Yinede herkesin kendi tercihi tabi cnn. Birde allah ihtiyaç duyurmasın ama doğru olctugunu bilmek gerek. Yoksa Allah korusun bebek havale geçirir farkında olunmzsa ciddi sonuçları olur. E bebekte indirim vardır bir ara braun un aldık biz. Ama fiyatı neydi hatirlamiyorum

Kizlar kimse cevap yazmadi. Ben hastane cantasini hazirliyorum ama su dr. Brown biberonlarin emzik ucu büyük gibi. Yeni dogan bebeklerde emzik ucu ayrimi var mi? Ayrica emzik ucu mu almam gerek? bazi sitelerde öyle birseyler yazmislar...
canım ben de bugün internetten verdim bu biberonun siparişini, normalde ambalaj üzerinde yazıyor kaç ay için uygun olduğu ama bunda yazmıyor da sanırım.

Hayırlı olsun bebeğinin kıyafetleri saglklaguzel günlerde olsun insallah

Ben biberonu bebedorun 125 ml cam olanini aldim simdilik ne olur ne olmaz diye idarelik bunu kullancam sonra dr.browns alacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…