Canim cok saol Allah razi olsun :):) alisverisim bitti cok sukur bi pisik kremiyle ates olcerim kaldi.Onlarida buqun alacam oyle pek buyuk bi eksiqim yok iste kiyafetleri yetmezse sonradan ek yaparim okadar :):) sen neler yaptin cikabildinmi alisverise ?
Paketin üzerinde kaynatma yapmayınız dediği parçalar hariç her şeyi kaynattım ben. Biberonu, ucunu, ucunun takıldığı plastik kısmı, emziği, emzik saklama kutusunu. Kaynamış suyun içine atıp 5 dakika kaynatıp bekletmeden kağıt havlunun üzerine koydum sularını akıtacak şekilde. Kaynatma işlemi bittikten sonra suda bekletme ama, hepsinin üzerinde öyle yazıyor.
Ben de dün aynısını söyledim, holde yürürken boy aynasından yansımamı gördüm, yürüyüşüm falan da bir garipti güreşçiler gibi yürüyorum dedim :)
Dışarıya çıkıp uzun süre yürüyünce, mesela on beş dakikaacilen tuvalete gitmem lazım hissi olmuyor mu sizde de? Yürüyüş yapacaksam ya da dışarı çıkacaksam en az bir saat öncesinden kesiyorum su içmeyi yine de kurtulamıyorum bu histen.
Efsanenin gerçekliği kanıtlandı yani, hadi gözün aydın
Canim cok saol Allah razi olsun :):) alisverisim bitti cok sukur bi pisik kremiyle ates olcerim kaldi.Onlarida buqun alacam oyle pek buyuk bi eksiqim yok iste kiyafetleri yetmezse sonradan ek yaparim okadar :):) sen neler yaptin cikabildinmi alisverise ?
Yapan biri olsa bende yapmam
Kizlar kimse cevap yazmadi. Ben hastane cantasini hazirliyorum ama su dr. Brown biberonlarin emzik ucu büyük gibi. Yeni dogan bebeklerde emzik ucu ayrimi var mi? Ayrica emzik ucu mu almam gerek? bazi sitelerde öyle birseyler yazmislar...
Ben biraz şanslıyımdır her konudabenimki de yapmaz oyle seyler
Bizim evde koltuk altından ölçer var ama bir de kulak veya temassız almak gerekir mi acabagecen bi magazada ates olcer baktim ve fiyatlar soyle:
9 tl
80 tl
150 tl :)))
bu aradaki ucurum nedir ve hangisini almali bilemedim?
Sagol canim o zaman ben bunu koyayim insallah hastanede gerekirse bir sorun yasamayiz...Canım bende de o biberon var. Ben hastane çantasına koymıcam çünkü hastane biberon istemiyor. Acil durum olursa da evime 5 dk mesafede, hallederiz. Sanırım satılanlar yeni doğanlara uyumlu, bebek büyüdükçe ucu değişiyor. Benim bildiğim bu şekilde, belki daha iyi bilen arkadaşlar vardır.
Ben bundan aldım canımgecen bi magazada ates olcer baktim ve fiyatlar soyle:
9 tl
80 tl
Walla canim maqazaya qirdim kiyafetten once bezi mendili emzik biberon deterjan sampuan kuvet vs aklina ne qelirse bakim urunlerini aldim sonra ic zibin sonra tulum alt qiyim ust qiyim pijama battaniye havlu derken herseyi suraya koydumya cok kolay oldu quzelce aldim ciktim tekrar uqrasamam bu sicakta yaniyorum.cunkumasallah bir gunde nasil bitirdin:)
ben mi mıymıyım acaba gezip gezip bir sey almadan donuyorum
kiyafet diger iviz zivirdan daha kolay zaten. benim daha bitmedi,eksigim cok ama halim yok cikmaya. bi cesaret internetten mi alsam diyorum ama dur bakalim karar veremedim.
bu gece annem ruya gormus. bebis dogmus ama benim eksiklerim varmis:)
pompa almaya gidiyormusum,cocuk agliyormus bi yandan,annem panik olmus
bugun aradi,hemen yika utule,eksikleri al diyor
Geniş uçlu diye biliyorum canımKizlar kimse cevap yazmadi. Ben hastane cantasini hazirliyorum ama su dr. Brown biberonlarin emzik ucu büyük gibi. Yeni dogan bebeklerde emzik ucu ayrimi var mi? Ayrica emzik ucu mu almam gerek? bazi sitelerde öyle birseyler yazmislar...
Ya ben kulaktan olcmeli istiyorum.oyuzden almadim kararsiz kaldim sen ne dusunuyon canimgecen bi magazada ates olcer baktim ve fiyatlar soyle:
9 tl
80 tl
Koltuk altından ölçmek çok zor oluyor küçükken. Durmayabiliyorlar ve uzun zaman alıyor. Kulaktan ölçen bir alet almak gerekli bence. Yinede herkesin kendi tercihi tabi cnn. Birde allah ihtiyaç duyurmasın ama doğru olctugunu bilmek gerek. Yoksa Allah korusun bebek havale geçirir farkında olunmzsa ciddi sonuçları olur. E bebekte indirim vardır bir ara braun un aldık biz. Ama fiyatı neydi hatirlamiyorumBizim evde koltuk altından ölçer var ama bir de kulak veya temassız almak gerekir mi acaba
canım ben de bugün internetten verdim bu biberonun siparişini, normalde ambalaj üzerinde yazıyor kaç ay için uygun olduğu ama bunda yazmıyor da sanırım.Kizlar kimse cevap yazmadi. Ben hastane cantasini hazirliyorum ama su dr. Brown biberonlarin emzik ucu büyük gibi. Yeni dogan bebeklerde emzik ucu ayrimi var mi? Ayrica emzik ucu mu almam gerek? bazi sitelerde öyle birseyler yazmislar...
allahh yanaklara bak tam ısırmalıkEki Görüntüle 2019305 Biz de kontrolden geldik 2600 gr 47 cm olmuşuz ilk nst mize de girdik sancı çıkmadı :) 2 hafta sonraya randevu verdi ve çatı muayenesi yapacağını söyledi doktorum bu da bizim minnakımız :)
Hayırlı olsun bebeğinin kıyafetleri saglklaguzel günlerde olsun insallahWalla canim maqazaya qirdim kiyafetten once bezi mendili emzik biberon deterjan sampuan kuvet vs aklina ne qelirse bakim urunlerini aldim sonra ic zibin sonra tulum alt qiyim ust qiyim pijama battaniye havlu derken herseyi suraya koydumya cok kolay oldu quzelce aldim ciktim tekrar uqrasamam bu sicakta yaniyorum.cunkuqeri kalan eksikleride pek kalmadi ama hadi olursa doquma kadar alirim yikayip utuleyecem bi o isim kaldi :):) bende korkuyorum bu sene erkenci qibi bebisler qitte yap bian once aklinda kalmasin hazirda dursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?