- 29 Mayıs 2013
- 3.071
- 5.346
- 358
Aynen üzerinde yazmiyor. Aldigim emzikle kiyasladim (0-3 ay emzigi ile) ama sanki büyük gibi. Tam emin olmadim ama bu sekilde koyacagim sanirim..canım ben de bugün internetten verdim bu biberonun siparişini, normalde ambalaj üzerinde yazıyor kaç ay için uygun olduğu ama bunda yazmıyor da sanırım.
masallah bir gunde nasil bitirdin:)
ben mi mıymıyım acaba gezip gezip bir sey almadan donuyorum
kiyafet diger iviz zivirdan daha kolay zaten. benim daha bitmedi,eksigim cok ama halim yok cikmaya. bi cesaret internetten mi alsam diyorum ama dur bakalim karar veremedim.
bu gece annem ruya gormus. bebis dogmus ama benim eksiklerim varmis:)
pompa almaya gidiyormusum,cocuk agliyormus bi yandan,annem panik olmus
bugun aradi,hemen yika utule,eksikleri al diyor
Canim zaten basta gerekmiyor emiyorlar ya. Ben ücretsiz izine cikacagim icin simdiden aldim eksiklerini maasim kesilince zorlanmayalim diye :) Idare eder o biberon sizi ilk günler gerekirse..Ben biberonu bebedorun 125 ml cam olanini aldim simdilik ne olur ne olmaz diye idarelik bunu kullancam sonra dr.browns alacam
Ben de hep diyorum bu kız benden çok çekecek diye, özellikle hareketlerini henüz hissetmeye başlamadığım zamanlarda karnımı tutup sallıyordum, sıcak bir şeyler soğuk bir şeyler değdiriyordum karnıma, bayağı bir çekti çocuk. Yaramaz anneleri olması da bizim kızların kaderiymiş ne yapalım :)
O tuvalete gitme hissi oluyor bende de ama geçiyor sonra, her adımda içerideki arkadaş aşağıya baskı yaptığı için oluyor ve özellikle uyuyorsa. Ben de konuşuyorum uyandırıyorumdürtüyorum karnımı uyaaan diye Bu çocuğun benden çekeceği var ya kuzum kıyamam
Aynen çok şükür kanıtlandıBen her gün duyuyorum gerçi ama tek başıma yeterli değilim
bana oluyor ya. veMutella 'nın ki gibi geçmiyor. evin yakınındaki burger king tuvaleti bana çalışıyor bu aralar :))) bir de bazen 2-3 dakikada bir tuvalete girmekten evden çıkamıyoruz. muhtemelen tam boşalmadığı için. son durak burger king oluyor yine o zaman da
Canım o yürüyüş konusundaki tespitin o kadar doğru ki. Ben normalde çok seviyorum yürüyüşü ve tempolu da yürüyordum ama son 1-2 aydır sürekli tuvaletim geliyor ve hiç odaklanamıyorum. Tuvaletini kullandığım bir cafe var, yürüyüş rotamız o cafenin etrafı oldu resmen. Fazla açılmıyoruz :) cafe'ye WC'ye geldiğim seferlerin birinde de "bu kadar yürüyüş yeter" diyip oturup kalıyoruz :) Zaten o kadar yavaş yürüyorum ki eşim resmen elini kolunu sallaya sallaya yürüyor. Bir şey de diyemiyor. Bir kaç kez yavaş olduğuma dair imada bulundu "Ama aşk olsun." falan diye duygusala bağladım :) Dün akşam yine çıktık aynısı oldu, şimdi akşam yine ikna edebilirsem çıkarcam :) Yaz akşamı evde vakit geçmiyor cidden. Ben de çok sıkılıyorum akşamları bu aralar evde.
Nohutu yapmıştım hatta geçenlerde kullandım, mükemmel oldu ve çok pratik. Hepsi için yapacağım artık. Sebzeyle kavurmak daha zor oluyormuş ama o yüzden kıymalı kavurmaya devam edeceğim, barbunya biraz yordugeçen zeytinyağlu kuru fasulye yapmıştım. biraz fazla yaptım özellikle buzluğa koydum soğuyunca, direk hazır yemek. nohuta falan da bişey olmuyor pişmiş halde koyunca. seviyorsun sen onlar da bulunsun aklında :)
Koltuk altından ölçenler daha ekonomik oluyor, kulaktan ölçenler daha pahalı, temassız ve ultra özellikli olanlar hafıza vs. daha da pahalı. Ben temassız olanları değil de kulaktan olanı tercih ettim. Koltuk altından ölçenler için çocuk hasta olduğunda çok huysuz olur ve hem koltuk altına derece koydurmaz hem de o kadar uzun süre tutturmaz dediler o yüzden tavsiye etmediler.gecen bi magazada ates olcer baktim ve fiyatlar soyle:
9 tl
80 tl
150 tl :)))
bu aradaki ucurum nedir ve hangisini almali bilemedim?
canım zaten emzirmede problem yaşarsan sağdığını da kaşıkla falan veriyorlar sanırım hastanedeAynen üzerinde yazmiyor. Aldigim emzikle kiyasladim (0-3 ay emzigi ile) ama sanki büyük gibi. Tam emin olmadim ama bu sekilde koyacagim sanirim..
Sagol canim o zaman ben bunu koyayim insallah hastanede gerekirse bir sorun yasamayiz...
Can'ım başın sağolsun rabbım sabır versinselam. aley. kızlar canım babami kaybettim birkacgun oldu.. Hâlâ rüyada gibiyim noldunu anlamaya çalışıyorum. kalabalık tan insan rüyada saniyo kendini. rabbimin verdiğine isyan edilmiyor. kimse böyle büyük acilar yasamasin insallah. dogumscilarim hergün var ama acile gitmekten bıktım. hicbirsey hazir degildi mecburiyetten onlari tamamliyorum. herkes saglikla meleklerini kucağına alsin.
Ben de hep diyorum bu kız benden çok çekecek diye, özellikle hareketlerini henüz hissetmeye başlamadığım zamanlarda karnımı tutup sallıyordum, sıcak bir şeyler soğuk bir şeyler değdiriyordum karnıma, bayağı bir çekti çocuk. Yaramaz anneleri olması da bizim kızların kaderiymiş ne yapalım :)
Bizim eve 15 dakika mesafede de kayınvalidemlerin evi var, yürüyüş yolumuza da yakın, ben de dışarı çıktığımda bir uğruyorum oraya öyle devam ediyorum yürüyüşe. Çıkmadan önce de bazen ikişer dakika arayla defalarca kez gidiyorum üstelik ama işte yetmiyor demek kiBazen şey diye düşünüyorum, ilkokul çocukları okula gitmek istemedikleri zaman ya da sınav zamanı karınları ağrır ve tuvaletleri gelir ya, dışarı çıkmak benim için öyle bir şeye mi dönüştü acaba :)
Nohutu yapmıştım hatta geçenlerde kullandım, mükemmel oldu ve çok pratik. Hepsi için yapacağım artık. Sebzeyle kavurmak daha zor oluyormuş ama o yüzden kıymalı kavurmaya devam edeceğim, barbunya biraz yordu
Koltuk altından ölçenler daha ekonomik oluyor, kulaktan ölçenler daha pahalı, temassız ve ultra özellikli olanlar hafıza vs. daha da pahalı. Ben temassız olanları değil de kulaktan olanı tercih ettim. Koltuk altından ölçenler için çocuk hasta olduğunda çok huysuz olur ve hem koltuk altına derece koydurmaz hem de o kadar uzun süre tutturmaz dediler o yüzden tavsiye etmediler.
Ben hastaneye sordum biberon getirin dediler. Kullandirmasam mi o zaman biberon acaba, neden kasikla verdiklerini biliyor musun?canım zaten emzirmede problem yaşarsan sağdığını da kaşıkla falan veriyorlar sanırım hastanede
Evet Can'ım bizde aynı kilosuyla dogdu
Insallah hepimizin gelir de gerek kalmaz böyle seylere ama ben cevremden soyle duydum bircok kisinin bebegi cantalarina biberon ve mama koymadiklarindan bir süre ac kalip sarilik olmus. Ilk gün emmede sorun yasanirsa ve bebek ac kalirsa sanirim sarilik riski artiyor ama tabii kesin bilmiyorum cevreden duduklarim.Canım inşallah sütün gelir ama gelmezse de mamayı kaşıkla veriyorlarmış diye duydum ben. Biberon ucu bana incelediğimde büyük gelmedi aslında.
Insallah hepimizin gelir de gerek kalmaz böyle seylere ama ben cevremden soyle duydum bircok kisinin bebegi cantalarina biberon ve mama koymadiklarindan bir süre ac kalip sarilik olmus. Ilk gün emmede sorun yasanirsa ve bebek ac kalirsa sanirim sarilik riski artiyor ama tabii kesin bilmiyorum cevreden duduklarim.
Nohutu yapmıştım hatta geçenlerde kullandım, mükemmel oldu ve çok pratik. Hepsi için yapacağım artık. Sebzeyle kavurmak daha zor oluyormuş ama o yüzden kıymalı kavurmaya devam edeceğim, barbunya biraz yordu
Ben hastaneye sordum biberon getirin dediler. Kullandirmasam mi o zaman biberon acaba, neden kasikla verdiklerini biliyor musun?
Demi bende oyle dusundum canim her ihtimale karsi bitane bulunsun dedim duruma qore ihtiyac olursa alirim.Zaten cam olmasi ilk tercihimdi hosumada qitti emzikte zaten avent yani 0-6 ay aldim problem olmaz umarim. :):):) sende iyi yapmissin bitirmekle walla masaAllah :)Canim zaten basta gerekmiyor emiyorlar ya. Ben ücretsiz izine cikacagim icin simdiden aldim eksiklerini maasim kesilince zorlanmayalim diye :) Idare eder o biberon sizi ilk günler gerekirse..
hemen biberona alışmasın, uğraştırsa da memeyi alsın diye canımBen hastaneye sordum biberon getirin dediler. Kullandirmasam mi o zaman biberon acaba, neden kasikla verdiklerini biliyor musun?
Ben hizli hatunum sekerimGerçekten ben de hayretler içindeyim. Benim de alışverişim aylardır devam ediyor hergün de yeni bir eksik çıkıyor :)Evininhatunu sen bir gün de halledip bir de nasıl pikniğe geçebildin :) Çok şaşkınım ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?