2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Aynen pes etmemek lazım. Mama konusunda da çok direndim ama dr çok az sütun artık buyuyor bebek. Yine emzirme üstüne mama ver dedikçe öyle yaptım..artık hayatım felç olmuştu tuvalete gidemiyordum. Yemek yapıp yiyemiyordum. Ama şimdiki aklım olsa yine vermezdim ve o ağlarken yemeğimi yapıp yeme derdine duserdim. Yapamadım malesef. Kucagimda o bırakana kadar emzirdim. Hatayı orda yaptım. 15 er dakika emzirelecek ve biraktirilacakmis. Gerisi gazmis bebeğe. Anneyede sadece yorgunluk oluyor. Bu kez aglasada hayata adapte olmaya çalışacağım. Tamamen tecrübesizlikten oldu bu. Aşırı vicdan yaptım. O bırakana kadar biraktirma bir daha almaz memeyi dediler büyükler malesef hata etmişim. 15 dk da bosalirmis bir taraf. Süre dolunca serçe parmakla aralayıp göğüs ucunu çekmek lazım.

Alirken ev tasiyorduk hic vaktim yok diye netten vermistim siparis artik degistirme sansim kalmadi. Neyse artik ben bununla idare edecegim ama online siparis ile alirsan özellikle malzemesine bak. Ben hic düsünemedim :S
Kendi tutmaya başladığında cam ağır geliyor. Plastik olanı o zaman kullanırsın içine sinmiyorsa cam al yine canm

Aynen üzerinde yazmiyor. Aldigim emzikle kiyasladim (0-3 ay emzigi ile) ama sanki büyük gibi. Tam emin olmadim ama bu sekilde koyacagim sanirim..
Canim ucunda kaç delik var yeni doğanlarda bir delik olması lazım yada eczanede yada markette 0 olan biberon uçlarıyla karşılaştır baktin büyük oluyor yeni bir tane alırsın

Kızlar merhaba, sizi elimden geldiğince takip etmeye çalıştım uzaktan uzaktan :)
Dogum iznine ayrılınca araniza katılmak istedim.
Benim çok fazla kasılmalarım oluyor. Normal diye düşündüğümden doktorumu aramadım bile. Dogum yaklaşıyor mu acaba?

Neymiş bize de anlatsana
Canim mesela ben cok korkuyodum qoqus ucum yok naisl emzircem diye ozellikle onu sordum.Eqitmen dediki isterse hic qoqus ucun olmasin yinede bebek emebilir zaten bebek qoqus ucunu tutmaz o kahverenqi bolqeyi komple aqzina vereceksiniz dedi...siz bebeqin ustune eqilmeyin bebeqi kendinize doqru cekin dik durun dedi...mesela sut birikince illa pompaya falan qerek yok elinizlede saqabilirsiniz dedi onu uyqulamali qosterdi...emzirirken elinizi makas seklinde tutmayin qoqsunuzu komple tutun dedi ayy hepsi uyqulamaliya anlatamiyorum :):):) birde en onemlisi qoqus ucunuz yara olunca tek caresi emzirme isleminiz bittikten sonra sutunuzu qoqus ucuna ve cevresine surun kurusun en etkili tedavi yontemi bu dedi :)

Evet bugün çok daha iyiyim Elhamdülillah.. hep öyle kötürüm kalıcam zannettim depresyona girdim resmen :) ama bebeğimin mis kokusuna hepsi değer. Zaten üzüldüğüm şey ağladığında koşup kucağıma alamamaktı. Annemden ya da eşimden sürekli bişeyler istemek canımı acayip sıktı. Bu kadar çabuk geçeceğini bilseydim o kadar üzülmezdim :))

Hangi markada karar kıldın? Ben de almayacağım ama lazım olursa diye merak ettim.
Golden goat a karar verdim araştırmalarıma göre keçi sütlü ve anne sütüne en yakın olarak geçiyor şeker vs içermiyor. Ama dediğim gibi umarım hiç gerek kalmaz aslında sütüm olur mu olmaz mı diye bile düşünmemek lazım bu doğanın kanunu sütümüz elbet olacak diyelim :)

Bu haftalarda artık kasılmalar normal, eğer düzenli kasılma değilse korkma dedi bana doktorum. Vücut doğuma hazırlanıyor.

Ben de öyle düşünüyorum aslında, doğumdan da sütümün gelmemesi ihtimalinden de korkmuyorum, elbette doğar da süt de gelir Allah'ın izniyle.

Sma demişti geçen birisi netten baktım doktorlar da bunu önermiş genelde
araştırayım canım çok sağol.

Bak işte yarım imam dinden yarım doktor candan edermiş, ben de tarifi aklımda yarım tutunca bayağı hırpalandım dün, barbunya ve havuçları da hırpaladım. Bir daha ki sefere bari öyle yapayım :)

ahaha. olsun madem kavurmuşsun pişireceğin zaman süreyi biraz daha kısa tutarsın :))

annesinin küçük kahramanı ne diyosun üşür müyüz bunlarla :))

Çok geçmiş olsun dikkat et kendine. Göremeyince sen de sessiz sakin doğuma gittin filan diye düşündüm. Her şeyin yolunda olması güzel, hazırlıklar da bitmiş artık bekleyistesin:)

Maşallah kuzuyaaa tontis yanak:)

Buqun emzirme eqitimine qirdim kizlar bilmediqim bayaqi biseyler warmis :)
Bizimle de paylaş diye alıntılayacaktım ama ileriki sayfalarda zaten taznissin:)

"selam teyzeler ben hastanede bunlarla usur muyum acabaa. arch2401 teyze sicak oldugunu soylemisti ama size de sorayim dedim"
Eki Görüntüle 2019417

Ya çok sekerlerrrrrrrr:) sanmam üşüyeceğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…