2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Insallah cnm

senin bebek saçlarını tarayacağız deseydin
:)))Bizim kullandığımız tarağı kullansa nolur diyor

Benim de beklentim canlı yayındı o yüzden zaten şaşırdım:) Güzel olur ya şöyle güzel geçen bir doğum hikayesi duyalım.
Canım ben de magnezyum siparişi vericem bir kaç güne. Nerden sipariş verdin linkini paylaşabilir misin :)
Uç dört kere okuyup çözdüm sonunda :)))
Instagramda semaceyiz diye bi yere sipariş verdim bugün yarın kargolayacak bakalim

Eklentiler

• Screenshot_20170711-173913.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 65
Çok popilli bu ara ya ondan uçurdular iyice fiyatları . Bi de renk desen filan. Gereksiz pahalı ya instagramda filan.

İnşallah

Çok popilli bu ara ya ondan uçurdular iyice fiyatları . Bi de renk desen filan. Gereksiz pahalı ya instagramda filan.

hee en meşhuru da siyah beyaz süt şişeli olan :)) sen şu yazılı panodan aldın mı mesela en büyük eksiklerden biri bu bence

Cook saol canim güzel şeyler varmış. İnceliyim ben de bir karar veriyim artık :) vakit yaklaşıyor :))

Cnm bir arkads sadece karın korsesi almıs eczaneden bacaktan giyilen degil 40 boyunca cıkarmamıs gobegim hic kalmadı dedi oyle gercekten bnde alcm resmini paylasarm burdan

evin ısısı 24 olurmu bilmiyorum ama . Zaten en büyük yanlış bebeğin olduğu odanın camlarının kapalı olmasıymış. Mutlaka açın hava alsın dedi dr. Dikkat etmen gereken şey cereyanda kalmaması yani direkt üstüne gelmesin esinti dedi. Klima değil ama biz tavan vantilatörü aldık onu açıcam minimumda olmazsa. Yapıcaz işte bişeyler:)

Aaa onu ben de almadım daha bak. Bir de ateşölçer kaldı benim. Eksikler bitmiyordu
Canim ben söyle set almistim.Icinde herseyi var tirnak makasi, ates ölceri, taragi, burun aspiratörü vs. Ayri ayri almaya ugrasmaktansa bana cok mantikli gelmisti. Ben babyjem aldim ama cok marka var bebek bakim seti yazinca cikiyor.

Tam tahmin ettiğim gibi berbat bi gün geçirdik hanımlar.. zaten diş hastanesine girer girmez ağlamaya başladı, muayeneyi bile zor yaptı doktor. Gece beslenmesinin uzun sürmesi, bu zamana kadar biberonla uyuması vs dişlerde biberon çürüğü denen çürüklere sebep olmuş.. plak oluşumu sandığımız ve birdenbire ortaya çıkan tabakalarda aslında çürüme başlangıcıymış... ciddi bi sorun var ağızda yani ve 3 saat kadar sürecekmiş yapacakları işlem... tabi doktor durmasının imkansız olduğunu ve anestezi yapmaları gerektiğini söyledi... müthiş canım sıkıldı ve kendime çok kızdım... herşeyine bu kadar titizlenirken gece beslenmesini bu kadar uzatmamam lazımdı... sizin de aklınızda olsun,, dikkat edin ( genel anestezi için test yapılması gerekti, onun için de Acıbadem hastanesine gidip kan verdik,, tabi orada da ayrı bi öfkelendi... mahvolduk... çok zor sakinleşti... arada perşembe tekrar gitmeyelim o tarafa diye Duru'yu da görmeye gittik,, 3250 olmuş kilosu, herşey yolunda dedi doktor ama ona bile doğrudüzgün sevinemedim.. genel sağlık durumunu etkiler dedi çocuk doktorumuz da diş doktorumuz da, yoksa hayatta izin vermem uyutarak işlem yapmalarına ama sağlığını riske atamıyorum... çok canım sıkkın... kendi de farkında,, durup durup sarıldı kuzum... üzüntüden egzamam atak yaptı, yüzüm kulaklarımın arkası saç diplerim heryerim kabuk bağlamaya başladı... şimdi hemen bu gece biberonu kesiyoruz, bi şekilde bardakla içmeye alışıcak sütünü.. ve arkasından su içip en az bi saat sonra uyuyacakmış. Anne sütünde de formül mamada da inek sütünde de şeker olduğu için gece beslemelerinden sonra muhakkak su verilmesi gerekiyormuş dişler çıktıktan sonra... tabi yapının da önemi var ama yine de size de üstüne basa basa yazayım dedim... kadın doğum doktorumuza bile sorduk tekrar tekrar... 3 doktor da bu dozdaki genel anestezinin çok düşük olduğunu, sıkıntı yaşanmayacağını söylüyor ama tabi anne yüreği için o 100 binde 1 ihtimal bile çok korkunç... pazartesi gününe randevulaştık ama o güne kadar zaman nasıl geçer, hele ki o içerideyken ben 3 saat boyunca nasıl dayanırım hiç bilmiyorum... dişe cerrahi bi operasyon yapılmayacak,, sadece dolgu ama anestezi çok çok korkutuyor beni... bize şans dileyin lütfen,, dua ederken aklınıza gelirsek çok mutlu olurum

Başınız saolsun cnm ( çok üzüldüm.. Allah sana ve bebeğine uzun ömür versin inşallah... herkesin yeri farklı tabi ama sağsalim kucağına aldığında o senin için mucizevi bi teselli olucak; Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin

Normal raidin kartuşlu olanlarından al canım o kartuşun birini bitir bir şekilde, ayrı bir odaya tak bitsn sonra o kartuşa lavanta ya da nane yapı damlat ve kullanmaya devam. Artık zararsız :)
Bunu hemen yapayım,,, çok mantıklıymış.. saol cnm... şu an bile tepemizde dolaşıyor dört beş tane.. mutant bunlar bi de ya,, resmen güçlenmişler !

Geçmiş olsun, harpten çıkmışsınız bir nevi. İnşallah gerisinde daha kolaylık olur, çok zor gerçekten.

Geçmiş olsun canım kendini çok yıpratma, dua edecegiim Ayse kuzuya. Biberon kullanımı yaygınlaştığı için o kadar çok bu tarz çürüğü olan çocuk var ki.
Diş hekimi bir arkadaşıma esimin yigenini götürdüm. Çikolata, seker yememesine rağmen çocuğun süt dişleri inanılmaz çürüyordu. Arkadaşım da biberon çürüğinden bahsetti bana. Emzik kullanımı da aynı şekilde çürüğe sebep oluyormuş. Aklınızda bulunsun. Bebeğin dişleri çıktıktan sonra her beslenmesinden sonra dişlerinin sizin parmağınızla ya da pamukla filan temizlenmesi gerekiyormus. Biraz daha büyüyünce de minik fırçalar varmış. Mutlaka diş bakımı yapılması gerekiyormus.
Ama üzülme canım bunlar sut disleri nasilsa. Insallah bu tedaviden sonra daha çok dikkat edersiniz, daha sağlıklı dişleri olur kuzunun.
erkek nihayetinde çok şey beklememek lazım :))
Evet çok bir şey beklememeyi öğrendim zaten :)))

Cook saol canim güzel şeyler varmış. İnceliyim ben de bir karar veriyim artık :) vakit yaklaşıyor :))
Rica ederim :) Evet uygun yapıyor hem de

Böyle yapman çok iyi olmuş hem ayşe de gelen bebişi kıskanma moduna girmez onunla da yeterince ilgilendiğini hisseder :) bende 2. Çocuğum ve ablam eve geldiğim ilk günden parmağımı ısırmış kıskançlıktan :) sizde olmaz inşallah

"selam teyzeler ben hastanede bunlarla usur muyum acabaa. arch2401 teyze sicak oldugunu soylemisti ama size de sorayim dedim"
Eki Görüntüle 2019417

Ay daha dün böyle tulumlar ben de aldım üşümiyeceklerine inanıyorum o yüzden :) hastanenin belki sabit bi ısısı olur ondan tam emin değilim ama evlerimizde üşümeyecekleri kesin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…