Insallah cnmKutu oyunu alabilirsiniz 2 kişilik olanlardan, Scrabble aldık biz, bazı akşamlar güzel gidiyor. Jenga olur, belki monopoly olabilir seviyorsanız tavla ve satranç bile olur.
Doktor Lansinoh önerdiği için ondan siparis verdim bir tane, doktorum genelde kendi hamileliğinde kullandıklarından önerdiği için içim rahat oluyor. Bir de araştırmalarımda da en çok Lansinoh'a denk geldiğim için de onu yazmasaydı da soracaktım. Eğer memnun kalmazsam aklımda bulunsun Garmastan da, acil durumlar için :)
3 battaniye koyduysan gerek olmayabilir ama hava sıcak olacağı için ben müslin battaniyesini koyacağım ne olur ne olmaz diye. Ben bir de yenidoğan kıyafetleri olmazsa diye 0-3 aylık kısa kollu bir takım koydum ne olur ne olmaz diye.
Annesi sen miydin saat 6larda uyanan, bak şimdi o saatlerde uyumaya çalışıyorsun :)
İnşallah kolayca atlatır bu gazlı zamanları bebişin, masajla sırt ovmayla falan; hatta inşallah kendiliğinden çıkartıverir gazını hiç çekmez sancısını :)
:)))Bizim kullandığımız tarağı kullansa nolur diyorsenin bebek saçlarını tarayacağız deseydin
Benim de beklentim canlı yayındı o yüzden zaten şaşırdım:) Güzel olur ya şöyle güzel geçen bir doğum hikayesi duyalım.
Hahahaha merak etmeyin gümbür gümbür gidicem doğumaCanlı yayın yapıcam size hattaa G gunesli gunler
Ama lazım da bir yandan, benim kızımın tarağı da olmalı
İnce müslin battaniye tarzı bişey koyduysan yeter.
Uç dört kere okuyup çözdüm sonunda :)))Canım ben de magnezyum siparişi vericem bir kaç güne. Nerden sipariş verdin linkini paylaşabilir misin :)
Çok popilli bu ara ya ondan uçurdular iyice fiyatlarıjokere bakıcam bi gittiğimde orda vardır diye tahmin ediyorum. şimdi internetten 20 liralık şeye 6 lira kargo ödeyemicemya bide instagramda ve jokerin internet sitesinde gördüm, fahiş fiyatlara satılan müslinler var (2lisi 170 tl) bunların ne özelliği var biri bana açıklasın nolur :))
erkek nihayetinde çok şey beklememek lazım :)):)))Bizim kullandığımız tarağı kullansa nolur diyor
:)))Bizim kullandığımız tarağı kullansa nolur diyor
Benim de beklentim canlı yayındı o yüzden zaten şaşırdım:) Güzel olur ya şöyle güzel geçen bir doğum hikayesi duyalım.
Uç dört kere okuyup çözdüm sonunda :)))
Instagramda semaceyiz diye bi yere sipariş verdim bugün yarın kargolayacak bakalim
Çok popilli bu ara ya ondan uçurdular iyice fiyatları. Bi de renk desen filan. Gereksiz pahalı ya instagramda filan.
:)))Bizim kullandığımız tarağı kullansa nolur diyor
Uç dört kere okuyup çözdüm sonunda :)))
Instagramda semaceyiz diye bi yere sipariş verdim bugün yarın kargolayacak bakalim
Cnm bir arkads sadece karın korsesi almıs eczaneden bacaktan giyilen degil 40 boyunca cıkarmamıs gobegim hic kalmadı dedi oyle gercekten bnde alcm resmini paylasarm burdanNe kadat süre kullanmak lazım cabım kaç hafta mesela ? Bir de bizim lohusalık sıcaklara denk geliyor ya sıcakta tüm gün takmak zor olmaz mı acaba günün belli kısımlarında takmak yeter mi acaba sürekli mi durması lazım
Canim ben söyle set almistim.Icinde herseyi var tirnak makasi, ates ölceri, taragi, burun aspiratörü vs. Ayri ayri almaya ugrasmaktansa bana cok mantikli gelmisti. Ben babyjem aldim ama cok marka var bebek bakim seti yazinca cikiyor.
Aaa onu ben de almadım daha bak. Bir de ateşölçer kaldı benim. Eksikler bitmiyordu
Uzun kollu bacaklı iki parça koyduysan bunlar yeter, ben de kısa kısa şeyler de koydum. Hem ya üşürse diye hem de ya terlerse diye hazırladım çantayı"selam teyzelerben hastanede bunlarla usur muyum acabaa. arch2401 teyze sicak oldugunu soylemisti ama size de sorayim dedim"
Eki Görüntüle 2019417
Başınız saolsun cnmselam. aley. kızlar canım babami kaybettim birkacgun oldu.. Hâlâ rüyada gibiyim noldunu anlamaya çalışıyorum. kalabalık tan insan rüyada saniyo kendini. rabbimin verdiğine isyan edilmiyor. kimse böyle büyük acilar yasamasin insallah. dogumscilarim hergün var ama acile gitmekten bıktım. hicbirsey hazir degildi mecburiyetten onlari tamamliyorum. herkes saglikla meleklerini kucağına alsin.
Bunu hemen yapayım,,, çok mantıklıymış.. saol cnm... şu an bile tepemizde dolaşıyor dört beş tane.. mutant bunlar bi de ya,, resmen güçlenmişler !Normal raidin kartuşlu olanlarından al canım o kartuşun birini bitir bir şekilde, ayrı bir odaya tak bitsn sonra o kartuşa lavanta ya da nane yapı damlat ve kullanmaya devam. Artık zararsız :)
Tam tahmin ettiğim gibi berbat bi gün geçirdik hanımlar.. zaten diş hastanesine girer girmez ağlamaya başladı, muayeneyi bile zor yaptı doktor. Gece beslenmesinin uzun sürmesi, bu zamana kadar biberonla uyuması vs dişlerde biberon çürüğü denen çürüklere sebep olmuş.. plak oluşumu sandığımız ve birdenbire ortaya çıkan tabakalarda aslında çürüme başlangıcıymış... ciddi bi sorun var ağızda yani ve 3 saat kadar sürecekmiş yapacakları işlem... tabi doktor durmasının imkansız olduğunu ve anestezi yapmaları gerektiğini söyledi... müthiş canım sıkıldı ve kendime çok kızdım... herşeyine bu kadar titizlenirken gece beslenmesini bu kadar uzatmamam lazımdı... sizin de aklınızda olsun,, dikkat edin( genel anestezi için test yapılması gerekti, onun için de Acıbadem hastanesine gidip kan verdik,, tabi orada da ayrı bi öfkelendi... mahvolduk... çok zor sakinleşti... arada perşembe tekrar gitmeyelim o tarafa diye Duru'yu da görmeye gittik,, 3250 olmuş kilosu, herşey yolunda dedi doktor ama ona bile doğrudüzgün sevinemedim.. genel sağlık durumunu etkiler dedi çocuk doktorumuz da diş doktorumuz da, yoksa hayatta izin vermem uyutarak işlem yapmalarına ama sağlığını riske atamıyorum... çok canım sıkkın... kendi de farkında,, durup durup sarıldı kuzum... üzüntüden egzamam atak yaptı, yüzüm kulaklarımın arkası saç diplerim heryerim kabuk bağlamaya başladı... şimdi hemen bu gece biberonu kesiyoruz, bi şekilde bardakla içmeye alışıcak sütünü.. ve arkasından su içip en az bi saat sonra uyuyacakmış. Anne sütünde de formül mamada da inek sütünde de şeker olduğu için gece beslemelerinden sonra muhakkak su verilmesi gerekiyormuş dişler çıktıktan sonra... tabi yapının da önemi var ama yine de size de üstüne basa basa yazayım dedim... kadın doğum doktorumuza bile sorduk tekrar tekrar... 3 doktor da bu dozdaki genel anestezinin çok düşük olduğunu, sıkıntı yaşanmayacağını söylüyor ama tabi anne yüreği için o 100 binde 1 ihtimal bile çok korkunç... pazartesi gününe randevulaştık ama o güne kadar zaman nasıl geçer, hele ki o içerideyken ben 3 saat boyunca nasıl dayanırım hiç bilmiyorum... dişe cerrahi bi operasyon yapılmayacak,, sadece dolgu ama anestezi çok çok korkutuyor beni... bize şans dileyin lütfen,, dua ederken aklınıza gelirsek çok mutlu olurum
Geçmiş olsun canım kendini çok yıpratma, dua edecegiim Ayse kuzuya. Biberon kullanımı yaygınlaştığı için o kadar çok bu tarz çürüğü olan çocuk var ki.Tam tahmin ettiğim gibi berbat bi gün geçirdik hanımlar.. zaten diş hastanesine girer girmez ağlamaya başladı, muayeneyi bile zor yaptı doktor. Gece beslenmesinin uzun sürmesi, bu zamana kadar biberonla uyuması vs dişlerde biberon çürüğü denen çürüklere sebep olmuş.. plak oluşumu sandığımız ve birdenbire ortaya çıkan tabakalarda aslında çürüme başlangıcıymış... ciddi bi sorun var ağızda yani ve 3 saat kadar sürecekmiş yapacakları işlem... tabi doktor durmasının imkansız olduğunu ve anestezi yapmaları gerektiğini söyledi... müthiş canım sıkıldı ve kendime çok kızdım... herşeyine bu kadar titizlenirken gece beslenmesini bu kadar uzatmamam lazımdı... sizin de aklınızda olsun,, dikkat edin( genel anestezi için test yapılması gerekti, onun için de Acıbadem hastanesine gidip kan verdik,, tabi orada da ayrı bi öfkelendi... mahvolduk... çok zor sakinleşti... arada perşembe tekrar gitmeyelim o tarafa diye Duru'yu da görmeye gittik,, 3250 olmuş kilosu, herşey yolunda dedi doktor ama ona bile doğrudüzgün sevinemedim.. genel sağlık durumunu etkiler dedi çocuk doktorumuz da diş doktorumuz da, yoksa hayatta izin vermem uyutarak işlem yapmalarına ama sağlığını riske atamıyorum... çok canım sıkkın... kendi de farkında,, durup durup sarıldı kuzum... üzüntüden egzamam atak yaptı, yüzüm kulaklarımın arkası saç diplerim heryerim kabuk bağlamaya başladı... şimdi hemen bu gece biberonu kesiyoruz, bi şekilde bardakla içmeye alışıcak sütünü.. ve arkasından su içip en az bi saat sonra uyuyacakmış. Anne sütünde de formül mamada da inek sütünde de şeker olduğu için gece beslemelerinden sonra muhakkak su verilmesi gerekiyormuş dişler çıktıktan sonra... tabi yapının da önemi var ama yine de size de üstüne basa basa yazayım dedim... kadın doğum doktorumuza bile sorduk tekrar tekrar... 3 doktor da bu dozdaki genel anestezinin çok düşük olduğunu, sıkıntı yaşanmayacağını söylüyor ama tabi anne yüreği için o 100 binde 1 ihtimal bile çok korkunç... pazartesi gününe randevulaştık ama o güne kadar zaman nasıl geçer, hele ki o içerideyken ben 3 saat boyunca nasıl dayanırım hiç bilmiyorum... dişe cerrahi bi operasyon yapılmayacak,, sadece dolgu ama anestezi çok çok korkutuyor beni... bize şans dileyin lütfen,, dua ederken aklınıza gelirsek çok mutlu olurum
Evet çok bir şey beklememeyi öğrendim zaten :)))erkek nihayetinde çok şey beklememek lazım :))
Rica ederim :) Evet uygun yapıyor hem de
Cook saol canim güzel şeyler varmış. İnceliyim ben de bir karar veriyim artık :) vakit yaklaşıyor :))
Böyle yapman çok iyi olmuş hem ayşe de gelen bebişi kıskanma moduna girmez onunla da yeterince ilgilendiğini hisseder :) bende 2. Çocuğum ve ablam eve geldiğim ilk günden parmağımı ısırmış kıskançlıktan :) sizde olmaz inşallahSaol cnm,, çok iyi geldi gerçekten... o zamana kadar doğmazsa bi mini bakım da 2 hafta sonra yaptırdım mı tamamdır :)) işleri de kalan zamanı kızımla rahat ve huzurlu geçirelim diye erken bitirmek istedim,, gerçekten de bugün doktor sonrası o bile acaip huzurluydu,, bıkmış çocuk işten güçten... bahçede zaman geçirdik epey,,, arada yemek falan yedik tekrar indik falan, pek mutlu oldu :)
Ay daha dün böyle tulumlar ben de aldım üşümiyeceklerine inanıyorum o yüzden :) hastanenin belki sabit bi ısısı olur ondan tam emin değilim ama evlerimizde üşümeyecekleri kesin gibi"selam teyzelerben hastanede bunlarla usur muyum acabaa. arch2401 teyze sicak oldugunu soylemisti ama size de sorayim dedim"
Eki Görüntüle 2019417
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?