Gerçekten ben de hayretler içindeyim. Benim de alışverişim aylardır devam ediyor hergün de yeni bir eksik çıkıyor :) @Evininhatunu sen bir gün de halledip bir de nasıl pikniğe geçebildin :) Çok şaşkınım ben de
araştırayım canım çok sağol.
ahaha. olsun madem kavurmuşsun pişireceğin zaman süreyi biraz daha kısa tutarsın :))
annesinin küçük kahramanıne diyosun üşür müyüz bunlarla :))
Valla ben de yavaşım hala duruyor bazı şeyler:)) Bi de ihtiyaçları geçtim ben tuttum doğumda dagitilacak magnet siparişi verdim:))) Eşim sağ olsun ne alalım desem onu eczaneden getiririm diyip duruyor:)) hala elzem şeyleri toplayamadık bir araya luzumsuzlarla uğraşıyorum:)) geçen bebek tarağı dedim ne yapacağız onu diyor. Kapitalizmin oyunları filan diyor:))))) allahım yaaa
bizde mi yavaslik var acaba
Valla ben de yavaşım hala duruyor bazı şeyler:)) Bi de ihtiyaçları geçtim ben tuttum doğumda dagitilacak magnet siparişi verdim:))) Eşim sağ olsun ne alalım desem onu eczaneden getiririm diyip duruyor:)) hala elzem şeyleri toplayamadık bir araya luzumsuzlarla uğraşıyorum:)) geçen bebek tarağı dedim ne yapacağız onu diyor. Kapitalizmin oyunları filan diyor:))))) allahım yaaa
canım ileride cam bebek için tehlikeli ve ağır olduğundan plastiği o zaman kullanırsınAlirken ev tasiyorduk hic vaktim yok diye netten vermistim siparis artik degistirme sansim kalmadi. Neyse artik ben bununla idare edecegim ama online siparis ile alirsan özellikle malzemesine bak. Ben hic düsünemedim :S
ben hayatta daha uygunu olduğunu bildiğim yerler varken her şeyi tek bir mağazadan toplamam. çünkü bazen arada ciddi farklar oluyor. bizimkiler o yüzden uzun sürdü kanımca :)Canim nebiliyim bende bitirmeyenlere sasiriyorum :):)) sonucta elimizde listemiz war alinacak seyler belli sabah 11 de ciktim oqlen 3 bucukta bitirdim hepsini :):):) tabi bide 4 kisiydik belkide ondan cabuk bitti :)::))
bursa'da hanlar, hamamlar tarihi yerler çok. sonra istersen teleferikle uludağ ya da arabanız varsa dağ yolunda çay bahçeleri - tarihi çınar meşhurdur - gibi alternatifler var. tabi bide cami ve türbeler çok :) diğer şehirleri ben de bilmiyorum pek.Kızlar ufak bir gezi planımız olacak galiba ama bursa mi, sakarya mi ,konya mi sizce bilen biraz anlatır mi
onun doğuma gidişi pek sesiz olmaz kanımcaÇok geçmiş olsun dikkat et kendine. Göremeyince sen de sessiz sakin doğuma gittin filan diye düşündüm. Her şeyin yolunda olması güzel, hazırlıklar da bitmiş artık bekleyistesin:)
Boşver ya hep kapitalizm bunlar :))) Eskiden bebek tarağı mi varmış
Aaa onu ben de almadım daha bak. Bir de ateşölçer kaldı benim. Eksikler bitmiyordu
uzun tulum koydum 2 tane (biri yenidoğan biri 0-3 ay hangisi olursa artık :)) gerisi için bu 4 kısa tulum ve çıtçıtlı body koydum
Ya ilk alışana kadar sanki birden düşmesin vücut ısısı diye bişeye sarabilirsin ya da uzun kollu bi takım da koyabilirsin gibime geliyor.
22-24 derecede nasıl tutacağız ki odayı, bizim ev yaniyo. Bebek odasını en düşük 28 derece ölçtümKızlar bugün hastanenin çocuk dr ile görüştük. Benim doğum ağıstos 15 civarında olacak. Bebek bir ay sıcak tutulmalı dedi. Yani altına çotçıtlı badi üstüne tulum yada zının takımı. Ama uzun olacak dedi. Hatta şapka ve eldivende olacakmış. Evin ısısı 22-24 derece civarında olması gerekiyormuş. Gerek duyarsak mama olarak hipp emzik ve biberonda aventi tavsiye etti. Yenidoğan sünnetinide 1yaşına kadar yaptırmayın dedi. Yapanlar var ben tavsiye etmiyorum kendi oğlumuda yaptırmadım dedi. Doğuma gelince daha detaylı bilgi vericem dedi. Kafamda netleşti bazı şeyler benimde iyi oldu:)
senin bebek saçlarını tarayacağız deseydinValla ben de yavaşım hala duruyor bazı şeyler:)) Bi de ihtiyaçları geçtim ben tuttum doğumda dagitilacak magnet siparişi verdim:))) Eşim sağ olsun ne alalım desem onu eczaneden getiririm diyip duruyor:)) hala elzem şeyleri toplayamadık bir araya luzumsuzlarla uğraşıyorum:)) geçen bebek tarağı dedim ne yapacağız onu diyor. Kapitalizmin oyunları filan diyor:))))) allahım yaaa
22-24 derecede nasıl tutacağız ki odayı, bizim ev yaniyo. Bebek odasını en düşük 28 derece ölçtüm
Ama lazım da bir yandan, benim kızımın tarağı da olmalıBoşver ya hep kapitalizm bunlar :))) Eskiden bebek tarağı mi varmış
Cidden o kadar ayrıntı var ki hep bir seyler cikiyor :))
uzun tulum koydum 2 tane (biri yenidoğan biri 0-3 ay hangisi olursa artık :)) gerisi için bu 4 kısa tulum ve çıtçıtlı body koydum
koydum onu da 1 tane. hatta bulabilirsem 1 tane daha koyucam batarsa falan diye ama ebebektekiler tükenmiş resmen yemişler müslinleri
Hahahaha merak etmeyin gümbür gümbür gidicem doğumaCanlı yayın yapıcam size hattaa G gunesli gunler
Ama lazım da bir yandan, benim kızımın tarağı da olmalı
İnce müslin battaniye tarzı bişey koyduysan yeter.
güldürdünG gunesli gunler Hatlar karıştı :) magnezyum değil magnet siparişi vericem tabiki :)
koydum onu da 1 tane. hatta bulabilirsem 1 tane daha koyucam batarsa falan diye ama ebebektekiler tükenmiş resmen yemişler müslinleri
Yok usumez cnm biz bundan da kisa giydiriyoruz"selam teyzelerben hastanede bunlarla usur muyum acabaa. arch2401 teyze sicak oldugunu soylemisti ama size de sorayim dedim"
Eki Görüntüle 2019417
Haha hadi yaaBen de alıcsktım 1 tane daha müslin bulamadım cidden yemişler
Evt cnm kilosu tamdı ama boyu daha uzun dogdu 43 cm gorunuyordu 47 dogdu ama boyu 37 haftayla uyumluydu yani 3 hafta önde dogmus oldu boy olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?