2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Eşinle eşim iyi anlaşır gibime geldi birden

Seni baştan beri takip eden doktorun dediklerine bak sen cnm sinirini bozma bu ne böyle permutasyon kombinasyon gibi olasılık hesabı yapmış. Seni devamlı gören bilen doktorun ne derse ona inan bence

3 takım, müslin ve biberon koy bence. Bere eldiven ve çorap unutma.

Canım benim Allah sabır versin çok üzüldüm
Mekanı cennet olsun (((
Nolur dikkat et kendine

Ya ben burun aspiratörünü ateş ölçeri falan ayrı alacağım için bundan almadım onlar gereksiz oldu bu sette benim için. Ama güzel tabi.

A AysheDuru canm geçmiş olsun. Sıkma canını. Bebeğin maşallah tontis bir kız olacak böyle giderse. Pozitif düşün hep canm. Son günler strese girme. Malesef biberon alışkanlığı dediğin gibi böyle zararlar veriyor. Biberonlari posete koyunn sen artık büyüdun bence bebekler gibi değil abla gibi bardaktan süt icmelisin desen, ayşenin hoşuna giden bir bardak ve fırça suprizi yapsanız sahane olur

yaa üzüldüm canım kötü olmuş. ama bide şöyle düşün daha büyük sorunlar yaşamaması için şuan bu tedavinin uygulanması gerek. hem zaten kendi doktorun da söylemiş dozun düşük olduğunu. zaten risk yaratacak bi durum olsa çocuk için ağır olacağını asıl tedaviyi uygulayacak doktor da belirtirdi diye düşünüyorum. üzülme annesi ayşecik iyi olacak herşey yolunda gidecek
Bunların bedeni ne canım ben geçen baktım hep 1-3 ay yazıyor gözüme büyük geldi doğduğunda büyük olur gibi e bir ay sonrada Eylül olucak hava serinler diye almadim
kısa kollu olanlar 1 aya kadar. kolsuz olanlar 3aya kadar yazıyordu canım. bebeğin iri mi minyon mu doğacağını bilmediğimiz için mecburen böyle aldım.
Ayyy ben bunu nasıl atlamışım yaaa tüh hemen almalıyım bu pankartlardan

aa inanamıyorum sana şuan nasıl kaçırırsın gözden

drucilla canm aldıkların çok güzel sağlıklı günlerde olsun insallah. Ama bence hastane ortamında usuyebilir. Uzun kollu takım. Altına askılı citcitli alsan.iki üç tane. Hadi yedek diye de bi tane bundan koysan daha iyi olur gibime geldi canm. Yinede sen bilirsin. Ama ben olsam kisalari evde giydirmek üzere hazirlardim

Gayet güzel anlattın canladırdım ben :) teşekkürler

"selam teyzeler ben hastanede bunlarla usur muyum acabaa. arch2401 teyze sicak oldugunu soylemisti ama size de sorayim dedim"
Eki Görüntüle 2019417

Canım hastanelerde klimalar açık olur en azından koridordakiler ya da çalışanların odasındakiler.öyle olunca çok sıcak olmaz odanız da.yine de sen uzunlardan da al.bizim komşu bi kaç gün oldu Doğum yapalı kafasında beresi eldiveni uzun kollular var üzerinde.ki burada hava felaket .mersin

Merhaba hanımlar,
Bu gün Dr a gittim yüksek tansiyon ve idrar tahlili için. Her şey yolunda çok şükür. Bebek de iyi Hepimiz bebeklerimizi sağlıcakla kucağımiza alalım ins. Başka bir şey istemiyorum..

Canım çok geçmiş olsun. Anestezi konusundaki korkunu anlıyorum ama güzel düşün kan alirlarken bile her zaman risk vardır bu da gelip geçecek. Bu arada Duru bebeğe de Maşallah diyelim

Canım çok geçmiş olsun. Anestezi konusundaki korkunu anlıyorum ama güzel düşün kan alirlarken bile her zaman risk vardır bu da gelip geçecek. Bu arada Duru bebeğe de Maşallah diyelim
Saol cnm,, dediğin gibi riskler hep var malesef.. bunun için de antibiyotik kadar olası yan etkisi var denmiş hep... doktora da o içerdeyken sürekli haberdar edersiniz değil mi dedim, içerideki makineler doksan yaşında bi adamı on sene daha yaşatabilecek makineler, orası en güvende olduğu yer dedi... Allah korusun... bundan sonra azami dikkat edicem. Ki ettiğimizi düşünüyodum... ama gece beslenmesinin bu kadar etkili olabileceğini gözardı etmemem lazımdı... tamamen benim hatam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…