Saol cnm :) aldık bugün yeni fırça, durumu da anlattık,, kabul etti. Evet anne şekerden ve biberondan olmuş; artık sadece 2 tane şeker yicem dedi :) aslında suyu hep bardaktan içti,, ama memeden çok zor ayrıldığı için uykuya dalarken hep emmek istedi, biberondan vazgeçemedi bi türlü. Zaten uyku problemimiz olduğu için ben de fazla göm yumdum... hayırlısıyla geçse bitse şu sıkıntı daA AysheDuru canm geçmiş olsun. Sıkma canını. Bebeğin maşallah tontis bir kız olacak böyle giderse. Pozitif düşün hep canm. Son günler strese girme. Malesef biberon alışkanlığı dediğin gibi böyle zararlar veriyor. Biberonlari posete koyunn sen artık büyüdun bence bebekler gibi değil abla gibi bardaktan süt icmelisin desen, ayşenin hoşuna giden bir bardak ve fırça suprizi yapsanız sahane olur
selam. aley. kızlar canım babami kaybettim birkacgun oldu.. Hâlâ rüyada gibiyim noldunu anlamaya çalışıyorum. kalabalık tan insan rüyada saniyo kendini. rabbimin verdiğine isyan edilmiyor. kimse böyle büyük acilar yasamasin insallah. dogumscilarim hergün var ama acile gitmekten bıktım. hicbirsey hazir degildi mecburiyetten onlari tamamliyorum. herkes saglikla meleklerini kucağına alsin.
Başın sağolsun mekanı cennet olsun inşallah. Allah sabirlar versin.selam. aley. kızlar canım babami kaybettim birkacgun oldu.. Hâlâ rüyada gibiyim noldunu anlamaya çalışıyorum. kalabalık tan insan rüyada saniyo kendini. rabbimin verdiğine isyan edilmiyor. kimse böyle büyük acilar yasamasin insallah. dogumscilarim hergün var ama acile gitmekten bıktım. hicbirsey hazir degildi mecburiyetten onlari tamamliyorum. herkes saglikla meleklerini kucağına alsin.
yaa üzüldüm canım kötü olmuş. ama bide şöyle düşün daha büyük sorunlar yaşamaması için şuan bu tedavinin uygulanması gerek. hem zaten kendi doktorun da söylemiş dozun düşük olduğunu. zaten risk yaratacak bi durum olsa çocuk için ağır olacağını asıl tedaviyi uygulayacak doktor da belirtirdi diye düşünüyorum. üzülme annesi ayşecik iyi olacak herşey yolunda gidecek
kısa kollu olanlar 1 aya kadar. kolsuz olanlar 3aya kadar yazıyordu canım. bebeğin iri mi minyon mu doğacağını bilmediğimiz için mecburen böyle aldım.
aa inanamıyorum sana şuan nasıl kaçırırsın gözden
Sirke ve karbonat birlikte mi ne kadar suya ne kadar sirke karbonat canım ayrıntı verir misin bugün silindi dolaplar ama hep lazım bu temizlik bilgileri bir dahakine kullaniriz senin yöntemi deSirke ve karbonatlı su :)) ben bütün evi öyle siliyorum gerçikimyasalla savaştayım
Evet cnm :) bitti gitti resmen :)Bu aydan bahsediyosun demi cnm.. ay ne az kalmış
İnşallahhh :) kıskanıcak elbet ama aşırı boyutta olmayacak gibi hissediyorum cnm, umarım yanılmam :)Böyle yapman çok iyi olmuş hem ayşe de gelen bebişi kıskanma moduna girmez onunla da yeterince ilgilendiğini hisseder :) bende 2. Çocuğum ve ablam eve geldiğim ilk günden parmağımı ısırmış kıskançlıktan :) sizde olmaz inşallah
çok geçmiş olsun bu kadar kendini suçlayıp üzme karnındskı kuzucuguda düşün lütfen , inşallsh herşey güzel geçerSaol cnm,, dediğin gibi riskler hep var malesef.. bunun için de antibiyotik kadar olası yan etkisi var denmiş hep... doktora da o içerdeyken sürekli haberdar edersiniz değil mi dedim, içerideki makineler doksan yaşında bi adamı on sene daha yaşatabilecek makineler, orası en güvende olduğu yer dedi... Allah korusun... bundan sonra azami dikkat edicem. Ki ettiğimizi düşünüyodum... ama gece beslenmesinin bu kadar etkili olabileceğini gözardı etmemem lazımdı... tamamen benim hatam..
Çok saol cnm... gerçekten perişan olduk.. çıktık hastaneden avm ye geçtik,, alışverişe götürdük keyiflensin biraz diye; o kadar uzun sürüyo ki öfkesi, bi yandan kendine kıyafet seçiyo bi yandan koluna bakıp tekrar ağlıyo falan... yolda da bitap düşüp uyudu zaten... ben de ter döktüm, üstüne arabada klima,, boğazım çok fena şimdiGeçmiş olsun, harpten çıkmışsınız bir nevi. İnşallah gerisinde daha kolaylık olur, çok zor gerçekten.
Geçmiş olsun canım kendini çok yıpratma, dua edecegiim Ayse kuzuya. Biberon kullanımı yaygınlaştığı için o kadar çok bu tarz çürüğü olan çocuk var ki.
Diş hekimi bir arkadaşıma esimin yigenini götürdüm. Çikolata, seker yememesine rağmen çocuğun süt dişleri inanılmaz çürüyordu. Arkadaşım da biberon çürüğinden bahsetti bana. Emzik kullanımı da aynı şekilde çürüğe sebep oluyormuş. Aklınızda bulunsun. Bebeğin dişleri çıktıktan sonra her beslenmesinden sonra dişlerinin sizin parmağınızla ya da pamukla filan temizlenmesi gerekiyormus. Biraz daha büyüyünce de minik fırçalar varmış. Mutlaka diş bakımı yapılması gerekiyormus.
Ama üzülme canım bunlar sut disleri nasilsa. Insallah bu tedaviden sonra daha çok dikkat edersiniz, daha sağlıklı dişleri olur kuzunun.
Saol cnm,,, dediğin gibi süt dişleri olduğu için ona çok takılmıyorum. En yakın arkadaşımla konuştum şimdi, biberon değil ama emzik emiyor hala oğlu; ön iki düş çürük diyor o da( 3 yaşını geçti oğlan,, demek ki süre uzadıkça bu son kaçınılmaz.. çünkü biz diş fırçalamaya da çok erken başladık... ama fayda etmedi demek.. beni korkutan anestezi.. yoksa şimdi kullanılan malzemeler vs zaten bizim zamanımızdan bile çok daha gelişmiş... Sağlıkla uyansın da başka bişey istemiyorum
Evet çok bir şey beklememeyi öğrendim zaten :)))
Rica ederim :) Evet uygun yapıyor hem de
Canım çok geçmiş olsun allah şifa versin ayşeye inşallah atlatacaksınız hayırlısı ile .. duru kızında çok büyimüş maşallah onada hayırlısı ile katısın aranıza sağlıkla inşallahÇok saol cnm... gerçekten perişan olduk.. çıktık hastaneden avm ye geçtik,, alışverişe götürdük keyiflensin biraz diye; o kadar uzun sürüyo ki öfkesi, bi yandan kendine kıyafet seçiyo bi yandan koluna bakıp tekrar ağlıyo falan... yolda da bitap düşüp uyudu zaten... ben de ter döktüm, üstüne arabada klima,, boğazım çok fena şimdiAllah beterinden saklasın... bu halimize de şükür diyelim :)
Rica ederim cnm :)Anladım canım ,cok sagol bakarım ona da..
Anlıyorum canım seni ama şöyle düşün sünnet olan çocuklara da anestezi veriyorlar bazen. Işını ferah tutmaya çalış bunu düşünüp. Anestezi doğru ellerde hiç tehlikeli değil. Kendini çok üzme lütfen.Çok saol cnm... gerçekten perişan olduk.. çıktık hastaneden avm ye geçtik,, alışverişe götürdük keyiflensin biraz diye; o kadar uzun sürüyo ki öfkesi, bi yandan kendine kıyafet seçiyo bi yandan koluna bakıp tekrar ağlıyo falan... yolda da bitap düşüp uyudu zaten... ben de ter döktüm, üstüne arabada klima,, boğazım çok fena şimdiAllah beterinden saklasın... bu halimize de şükür diyelim :)
Evet Allahtan bizim kız da sevmiyo dışarının yemeğini... fast foodla vs hiç işi yok... oyuncak çıktığı için hamburger istiyo bazen ama onun da ekmeğini ısırıp bırakıyo :)) ama gerçekten bi ara mesai harcayıp şu börek çörek işini çözmek istiyorum :) yemekte sıkıntı yok da onları hiç bilmiyorumİstekliysen video lara baka baka bile yaparsın canm.hem boşver herkes nasıl rahatsa öyle yaşasın gitsin. Ama ben hazıra pek guvenemedigimden yapılabilecek herşey evde yapma takintim var. Lahmacun bile yiyemiyorum her yerden. Kızıma verdim bir defa alerji oldu. Ondan sonra hep kendim ic yaptim,fırına gonderdim
Saol cnmm,, aynısı geldi akşam aklıma, ferahladım biraz... fazla mı iyimser bi düşünce demiştim sonra ama şimdi sen de "sünnet" yazınca daha iyi hissettim :)Anlıyorum canım seni ama şöyle düşün sünnet olan çocuklara da anestezi veriyorlar bazen. Işını ferah tutmaya çalış bunu düşünüp. Anestezi doğru ellerde hiç tehlikeli değil. Kendini çok üzme lütfen.
Saol cnm,, mecburen pantpas içtim sabah.. akşama doğru da gaviscon. Doktor mutlaka pulsete başlayın dedi bugün... son iki haftayı öyle geçiricem sanırım..Gecmis olsn cnm soguk süt ictinmi
Merhaba,hosgeldin:)Kızlar merhaba, sizi elimden geldiğince takip etmeye çalıştım uzaktan uzaktan :)
Dogum iznine ayrılınca araniza katılmak istedim.
Benim çok fazla kasılmalarım oluyor. Normal diye düşündüğümden doktorumu aramadım bile. Dogum yaklaşıyor mu acaba?
Bende 1 saat önce cok karpuz yedim be cok sistim aynı dedigin gibi,biraz evin icinde yürüdüm dolandım rahatlar gibi oldum ama hala bile var...Kızlar ya bugün bişey var bende birkaç saattir acayip hareketli bebek şimdi de aralıklı sancı oluyor şişti karnım bayağı sertleşti karpuz çok yedim ondan mı acaba dedim ama sancı bu sanki bilmiyorum da sizcene ki bu
Yok canım iyimserlikten değil yanı cidden anestezi olan çok çocuk var. Dozu da az olacak zaten dediğine göre. Rahat olmaya çalış. Seni anlıyorum ama tabi insanın içi gidiyor .Saol cnmm,, aynısı geldi akşam aklıma, ferahladım biraz... fazla mı iyimser bi düşünce demiştim sonra ama şimdi sen de "sünnet" yazınca daha iyi hissettim :)
Bizde yürüyüşe çıktık şimdi yürürken bile giriyor arada inşallah karpuzdandır ya çok yedim zaten ona da dikkat edeyim karpuz yüzünden doğurmayalım da :)Bende 1 saat önce cok karpuz yedim be cok sistim aynı dedigin gibi,biraz evin icinde yürüdüm dolandım rahatlar gibi oldum ama hala bile var...
Belki seninde ondandır,hareketlenmesi de karpuzdan olabilir şeker malummmm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?