2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Saol cnm :) aldık bugün yeni fırça, durumu da anlattık,, kabul etti. Evet anne şekerden ve biberondan olmuş; artık sadece 2 tane şeker yicem dedi :) aslında suyu hep bardaktan içti,, ama memeden çok zor ayrıldığı için uykuya dalarken hep emmek istedi, biberondan vazgeçemedi bi türlü. Zaten uyku problemimiz olduğu için ben de fazla göm yumdum... hayırlısıyla geçse bitse şu sıkıntı da

Başın sağolsun mekanı cennet olsun inşallah. Allah sabirlar versin.

İnşallah cnm,, hayırlısıyla atlatalım da bundan sonra çok daha fazla dikkat edicem.. az önce biberonunu çöpe attı kendisi bu arada,, çocuk nefret etti resmen :)

Sirke ve karbonatlı su :)) ben bütün evi öyle siliyorum gerçi kimyasalla savaştayım
Sirke ve karbonat birlikte mi ne kadar suya ne kadar sirke karbonat canım ayrıntı verir misin bugün silindi dolaplar ama hep lazım bu temizlik bilgileri bir dahakine kullaniriz senin yöntemi de

İnşallahhh :) kıskanıcak elbet ama aşırı boyutta olmayacak gibi hissediyorum cnm, umarım yanılmam :)

çok geçmiş olsun bu kadar kendini suçlayıp üzme karnındskı kuzucuguda düşün lütfen , inşallsh herşey güzel geçer

Geçmiş olsun, harpten çıkmışsınız bir nevi. İnşallah gerisinde daha kolaylık olur, çok zor gerçekten.
Çok saol cnm... gerçekten perişan olduk.. çıktık hastaneden avm ye geçtik,, alışverişe götürdük keyiflensin biraz diye; o kadar uzun sürüyo ki öfkesi, bi yandan kendine kıyafet seçiyo bi yandan koluna bakıp tekrar ağlıyo falan... yolda da bitap düşüp uyudu zaten... ben de ter döktüm, üstüne arabada klima,, boğazım çok fena şimdi Allah beterinden saklasın... bu halimize de şükür diyelim :)

Canım çok geçmiş olsun allah şifa versin ayşeye inşallah atlatacaksınız hayırlısı ile .. duru kızında çok büyimüş maşallah onada hayırlısı ile katısın aranıza sağlıkla inşallah

Anlıyorum canım seni ama şöyle düşün sünnet olan çocuklara da anestezi veriyorlar bazen. Işını ferah tutmaya çalış bunu düşünüp. Anestezi doğru ellerde hiç tehlikeli değil. Kendini çok üzme lütfen.

Evet Allahtan bizim kız da sevmiyo dışarının yemeğini... fast foodla vs hiç işi yok... oyuncak çıktığı için hamburger istiyo bazen ama onun da ekmeğini ısırıp bırakıyo :)) ama gerçekten bi ara mesai harcayıp şu börek çörek işini çözmek istiyorum :) yemekte sıkıntı yok da onları hiç bilmiyorum

Saol cnmm,, aynısı geldi akşam aklıma, ferahladım biraz... fazla mı iyimser bi düşünce demiştim sonra ama şimdi sen de "sünnet" yazınca daha iyi hissettim :)

Kızlar ya bugün bişey var bende birkaç saattir acayip hareketli bebek şimdi de aralıklı sancı oluyor şişti karnım bayağı sertleşti karpuz çok yedim ondan mı acaba dedim ama sancı bu sanki bilmiyorum da sizcene ki bu

Merhaba,hosgeldin:)
Ben yasamadım ama tecrübeli anneler daha ii fikir verir.sadece kasılmaların sıklıgı,düzenli olup olmaması onemli sanırım.... öyle biliyorum ben yani...

Bende 1 saat önce cok karpuz yedim be cok sistim aynı dedigin gibi,biraz evin icinde yürüdüm dolandım rahatlar gibi oldum ama hala bile var...
Belki seninde ondandır,hareketlenmesi de karpuzdan olabilir şeker malummmm:)

Saol cnmm,, aynısı geldi akşam aklıma, ferahladım biraz... fazla mı iyimser bi düşünce demiştim sonra ama şimdi sen de "sünnet" yazınca daha iyi hissettim :)
Yok canım iyimserlikten değil yanı cidden anestezi olan çok çocuk var. Dozu da az olacak zaten dediğine göre. Rahat olmaya çalış. Seni anlıyorum ama tabi insanın içi gidiyor .

Bende 1 saat önce cok karpuz yedim be cok sistim aynı dedigin gibi,biraz evin icinde yürüdüm dolandım rahatlar gibi oldum ama hala bile var...
Belki seninde ondandır,hareketlenmesi de karpuzdan olabilir şeker malummmm:)
Bizde yürüyüşe çıktık şimdi yürürken bile giriyor arada inşallah karpuzdandır ya çok yedim zaten ona da dikkat edeyim karpuz yüzünden doğurmayalım da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…