2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar ufak bir gezi planımız olacak galiba ama bursa mi, sakarya mi ,konya mi sizce bilen biraz anlatır mi

Konya ya 1 kere gtmiştim,pek bisey yok bana göre orda.bursa da daha cok yer var gezilecek bence.tabii yolculuk icin doktoruna da sor bi bence,bana izin vermemişti

Muslin battaniye diosunuz herhalde,dün jokerden aldım 30 tl gayette güzel,mothercare de de varmıs ama ordaki fiyata bakmadım.2li 170 tl nedir yaa cok pahalı

Ay daha dün böyle tulumlar ben de aldım üşümiyeceklerine inanıyorum o yüzden :) hastanenin belki sabit bi ısısı olur ondan tam emin değilim ama evlerimizde üşümeyecekleri kesin gibi

yani simdi hastanede hem anneyi hem bebegi dusunerek onlari usutmeyecek duzeyde tutuyorlardir ortam sicakligini diye dusunuyorum. bide baksana her doktor oda sicakligi max 23-23 olsun diyor(bu sicakta evlerde nasil becereceksek onu). evet bebek ortama alisana kadar uzun giysin ama ortama alistiktan sonra kisa ile usumez diye dusunmekteyim. usurse kolayi var. kat kat giydirip cocugu huzursuz etmenin anlami yok.
sagol canim uzun koydum zaten. ama ben bebegi cok kat kat giydirme taraftari degilim. bide erkek bebekler daha cok sicagi sevmiyor diyorlar. yine de yasayip gorucez :)
canim hastanelerde oda sicakligini kendin ayarliyorsun zaten. klimayi acip acmamak senin tasarrufunda. ama ben bebek ortama alisana kadar giysin diye uzun koydum zaten :) 10 gun oncesine kadar bebegi kalin montla disari cikaran da vardi haziran ortasinda sanirim gozlemleyip bebege gore hareket edicez :)

İnşallah cnm,, hayırlısıyla atlatalım da bundan sonra çok daha fazla dikkat edicem.. az önce biberonunu çöpe attı kendisi bu arada,, çocuk nefret etti resmen :)
kendiliginden atmasi super bir de onu biraktirmakla ugrasmayacaksin. kendine de bu kadar yuklenme canim. insallah cabucak atlaticak ayse bu donemi

Bizde yürüyüşe çıktık şimdi yürürken bile giriyor arada inşallah karpuzdandır ya çok yedim zaten ona da dikkat edeyim karpuz yüzünden doğurmayalım da :)
Gaz olabilir mi canım? Ben de bi ay önce karnımda ağrıyla gittim doktora gazdanmış. Karnımın ortasında bi sancı vardı.

Cnm benim ilk kız hiç inmedi,, hiç kasılma sancı vs yoktu... bunda da 27 sinde hala hiç hareket olmazsa suni sancı vs ile doğum yaptırmak istemiyorlar anladığım kadarıyla.. yani o tarihte hala normal doğmuyorsa zaten zor doğum olacak gibi,, üstüne bir de ilki sezeryan olunca o kadar macera bana da fazla gelir :) çünkü dikişler uzun ve zorlu sancılara dayanamayıp yırtılırsa ciddi bir iç kanama olabiliyormuş... kızım var,, bebek var,,, kendim için korkmuyorum ama yoğun bakıma kadar varan bi riske girip onları en ihtiyaçları olan zamanda annelerinden mahrum bırakma ihtimalini alamam sanırım :)

Yok canım iyimserlikten değil yanı cidden anestezi olan çok çocuk var. Dozu da az olacak zaten dediğine göre. Rahat olmaya çalış. Seni anlıyorum ama tabi insanın içi gidiyor .
Hem de nasıl :) diyorum ya tırnağı kırılsa içi acıyor insanın zaten... bi de kız çocuğu, naif,, sarılıyor öpüyor, fazlaca duygusallaşıyor böyle durumlarda... sanki ben hastaymışım gibi davrandı saatlerce,, içim eridi :)

İnşallah cnm,, çok saol :)

kızlar duphalac kullanan varmı hala aranizda ...cok kötüyüm ..kabizligim artti hic bişey fayda etmiyor...surup icsem duzelir belki...evde var kızıma kullanmistik

Amin cnm,, çok saol, inşallah kolay atlatırız :) Duru için de epey uğraştı doktor göreyim diye ama yüzünü inatla eliyle kapadı bu sefer,, en sonunda "onun istediği olsun madem" deyip pes etti adam :) ama bol yanaklı bi velet daha geliyor evimize, o kesin :) Allah hepsine uzun ömür versin inşallah...

kızlar duphalac kullanan varmı hala aranizda ...cok kötüyüm ..kabizligim artti hic bişey fayda etmiyor...surup icsem duzelir belki...evde var kızıma kullanmistik

Cnm demirden mi acaba? Bi iki gün almasan? Duphalac hamilelikte alınabiliyor diye biliyorum ama ben içmedim hiç, fayda ediyo mu bu boyuttayken bilmiyorum

G gunesli gunler Saol cnm,,, dediğin gibi süt dişleri olduğu için ona çok takılmıyorum. En yakın arkadaşımla konuştum şimdi, biberon değil ama emzik emiyor hala oğlu; ön iki düş çürük diyor o da 3 yaşını geçti oğlan,, demek ki süre uzadıkça bu son kaçınılmaz.. çünkü biz diş fırçalamaya da çok erken başladık... ama fayda etmedi demek.. beni korkutan anestezi.. yoksa şimdi kullanılan malzemeler vs zaten bizim zamanımızdan bile çok daha gelişmiş... Sağlıkla uyansın da başka bişey istemiyorum

Amannn amaaann agzını hayıra aç :)
Karpuzdandır,gecer gecer... az daha sabretsinler... ne kaldı sunun surasında..
Doğsa erken değil aslında o yönden düşünmüyorum tabi vaktini beklesin ama bana erken hazır değilim onu farkettim az önce bide sular yoktu bunalıma girdim birkaç saat suda bekleyecem doğumu su olmayınca planım bozuldu :)

Gerçi Ayşe de sancı vs olmadı demiştin o yönden sıkıntı olabilir tabi beklemek

Cnm demirden mi acaba? Bi iki gün almasan? Duphalac hamilelikte alınabiliyor diye biliyorum ama ben içmedim hiç, fayda ediyo mu bu boyuttayken bilmiyorum
canim 1 haftadır kan ilacini biraktim...kabizlik cok fena bu sefer...biraz once en dusuk dozda duphalac aldım...eşim eczaneye sormuş...dusuk dozda kullansin sonra artirsin demiş...soracagim bir doktorumda yok...

Çok geçmiş olsun ama kendini suclama,sen iyi bir annesin
Üzülme hem ayse bu gerginligi,üzüntüyü hissederse cok daha fazla üzülür hemde bebişin için de değil,,,
sonuçta anestezi alması saglıgı icin gerekliyse yapılacak yani.. benim de yegenim 4ve 8 yasında 2 operasyon gecirdi gözüyle alakalı olarak evet zor bir süreç ama Allah beterinden saklasın,cok sükrü tedavisi olan bir durum.kendini de daha fazla suclayıp,yıpratma cnm... dedigim gibi her iki kızın için de senin daha da iyi olman gerekiyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…