2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canim benim kiz karpz yeyince cildiriyo en cok hareketini ozaman hissediyorum zaten ama dediqin qibi acayip qaz sancisi ve sislik oluyo buyuk ihtimal ondandir bence

:))))
Bende hazır deilim henüz yaa... cok bisey kalmadı ve dogsa Allahın izniyle belki bisey de olmaz ama ne bilim beklesin 2 hafta dahaa:)

Napiyosunuz kizlar buqun umreden qelen bi ablayi ziyarete qittim bana bebeqin aqzina surmem icin peygamber efendimizin diktiqi agactan hurma qetirmis okadar sevindimki anlatamam
Ne güzel bana da kayınvalidem getirdi buzlukta tutuyorum hurmayı. Planlı doğum olursa geceden zemzemin içine hurmayı koyuyoruz sabaha içinde dağılmış oluyor zaten ağzına damlatıyoruz hastanede.

Saol cnm, inşallah :) siz nasılsınız?? bebiş nasıl?
canim kizinada cok gecmis olsunn...gorumcemin kizininda 4 diş i birden çürümüş onuda anestezi yaparak tedavi ettiler şükür bir şey olmadi...ama ışte anne yüreği onu baygin görmeye dayanamıyorsun...ama sagligi için başka yontem yok malesef...ayıkken mümkün degil durmuyorlar...
inşallah geçmiş bitmiş olur çarçabuk

Ne güzel bana da kayınvalidem getirdi buzlukta tutuyorum hurmayı. Planlı doğum olursa geceden zemzemin içine hurmayı koyuyoruz sabaha içinde dağılmış oluyor zaten ağzına damlatıyoruz hastanede.
Aaa canim onu ilk defa duydum dur bnde oyle yapim saqol zemzemi ayri hurmayi ayri vercez saniyodum bebeqe

Ya kıyamam ona ben. Ben bile üzüldüm valla. Inşallah iyi gider her şey.

Sürekli değil ama ara ara giriyor şimdi kesildi bakalım olmaz inşallah yine
Sancıyı bana belden kasıklara iner diye tarif etmişti doktor. Bi takip et bakalım

Gecmis olsn cnm zor ama 3 saat dirması mumkun degil canını sıkma ins koly atlatrsnz

A AysheDuru cok qecmis olsun canim beklediqin biseydi zaten sasirtmamis seni aysecik :) canini skma hersey hallolur fistik zamanla unutur bu fobisinide yener insaAllah ben inaniyorum buyudu artik abla oluyo

Ya kıyamam ayşeye kuzum Allahtan süt dişlerinde oldu inşallah bu dişlerden sonraki kalıcı dişleri sapasağlam olur. İnşallah hemen hallederler sen stres yapmaman lazım bebeğinde etkilenir oda hissediyor şimdi sen ne hissedersen. Oluruna bırak canm işin ehli onlar hallederler bi şekilde hem araştırmışsın ayşeye de bi zararı yokmuş içini ferah tut sen.dua edelim birbirimize

Ya kıyamam ayşeye kuzum Allahtan süt dişlerinde oldu inşallah bu dişlerden sonraki kalıcı dişleri sapasağlam olur. İnşallah hemen hallederler sen stres yapmaman lazım bebeğinde etkilenir oda hissediyor şimdi sen ne hissedersen. Oluruna bırak canm işin ehli onlar hallederler bi şekilde hem araştırmışsın ayşeye de bi zararı yokmuş içini ferah tut sen.dua edelim birbirimize

MAVI_BEYAZ canım nasılsınız eve çıkmışsınızdır heralde artık? bebiş nasıl, emmesi falan?
İyiyiz canım şükürler olsun.. bugün taburcu olduk. Emmesi de iyi kuzumun. Herşey yolunda gidiyor. Darısı hepinizin başına miadında miadında :))) özlemişim bevek kokusunu:)

İyiyiz canım şükürler olsun.. bugün taburcu olduk. Emmesi de iyi kuzumun. Herşey yolunda gidiyor. Darısı hepinizin başına miadında miadında :))) özlemişim bevek kokusunu:)
Gözün aydın canım. Her şeyin yolunda olmasına sevindim. Sağlıklı mutlu bir ömür yaşayın ailece hep birlikte :)

oyy miss missss :) amin insallah canim. klasik sorumu sana da sorayim; hastane ve evde nasil giydirdin minnosu bu sicaklarda? :)

Merak etme simdiki doktorlar ekipmanlar gercekten cok iyi zaten cok dusuk doz verirler benim kizim tam 1 ay once kbb ameliyati oldu geniz eti alindi kulaklari balonla acildi ve bademcikleri kucuktuldu biz de 1.5 saat bekledik oncesinde sedatif gibi bise verdiler bi surup ameliyathaneye inene kadar sarhos gibiydi hic bise belli etmedim ama tam girerken gozunden iki damla yas geldi anladi bence o bana yetti zaten o kadar cok stres yapmistimki bi gun once sancidan doktora kostum sonra akillandim dedim ki sen anasin:) karnindakinin de bunun da sen ayakta durmazsan onlar da duramaz cok kotu bir 1 hafta gecirdik ama bitti cok sukur o yuzden metanetli olmaya calis eminimki cok cok dusuk bi dozdur zaten hepsi gecicek

Çok geçmiş olsun size de cnm ben de korkuyorum o sırada herhangi bi sancı vs olmasından... çok kötü bi zamanlama gibi geliyo ama bunda da bi hayır vardır elbet... daha şimdiden ikisini birden düşünmek zorundayız, ne zor değil mi? Kimbilir doğduktan sonra nasıl olacak...

oyy miss missss :) amin insallah canim. klasik sorumu sana da sorayim; hastane ve evde nasil giydirdin minnosu bu sicaklarda? :)
Ben kısa kısa giydirmeyi planlamıştım ama oda klimasız durunca çok sıcak olduğu için mecbur klimayı açtık. Ben 26 27 derece yapıyodum doktorum kontrole geldiğimde bu oda çok sıcak daralır bu çocuk odayı soğutun dedi hatta hemen talimat verdi hemşireye 23 e düşürdüler klimanın sıcaklığını. Üstüne battaniye atma uyusada dedi. Sen bir kat giyiyorsan bir fazlası ona yeter dedi. Yani bir iç zıbın üstüne uzun kollu pijama ve uzun alt giydirdik hep. Kızçem kısa kollu bırakınca donuyo direk buz gibi oluyo. Her bebek farklı sanırım sen ikisine de hazırlıklı ol :)

hazirlaniyoruz da bakalim bizim velet napicak merak ediyorum :) umarim anasina benzeyip sicak seven bi bebek olmaz :)) sagol canim bilgiler icin.

Maşallah cnm :) bol bol kokla gerçekten,, boynuna gömül bizim için de :)
Gömülüyorum tabiii ama ailesinden gizli sigara içen ergen gibi :)) yoksa oğlan fena oluyo :) hastanede yanımızda kaldı korktuğum gibi bi kıskançlık vs hissetmedim ama kuma gibi bebekle aramıza girmeye çalışıyo :) bebeğin sepetini kendi yatağına doğru çekiyo burda Durucak diye :) anne sana bişey anlatıcam diyo ama yanına oturmam lazım diyo gösterdiği yerde kardeşi oluyo genelde :)) böyle masum masum kıskanıyo bende tetiklememek için sevmiyorum yanında. Oğlum soğuk nevaledir normalde bize bile zor sarılır. Uzaktan sever yani, bugün eve geldiğimizde babaannesi geldi koşarak boynuna atladı babannemmmm diye kadında şok oldu:) beni sevin diye haykıtirıyo bu çocukça yollarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…