2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
hazirlaniyoruz da bakalim bizim velet napicak merak ediyorum :) umarim anasina benzeyip sicak seven bi bebek olmaz :)) sagol canim bilgiler icin.
Bak devamını da anlatayım ziyaretçilerimiz gelip ayy çok serin bu oda hasta edeceksin çocuğu dediler :)))) hee evet ona uğraşıyoruz aç bide biliyo musun bilerek aç bırakıyorum sen anlamadan itiraf edeyim dedim dedim :))) ki bunu yapan 1 sene önce Doğum yapmış bu laflardan sıkılmış kuzenim :) annemin bana kızım belini düzgün tut düşüreceksin çocuğu demesi ise zirveydi :)

Kaç yaşındaydı canım oglun birde ilk doğumun normaldi sanırım ikinci doğumlar daha kolay olur derler dahami zordu benim kızım 8 yaşında şu anda kıskançlık yok ama merak ediyorim doğunca nasıl olucak

Ay ikinci çocukta damı aynısı olucak ben tecrubeliyiz diye sesleri çıkmaz diye dusunuyordum

İlk doğumum normaldi canım bundan 100 kat kolay olmuştu. Şansım yaver gitmedi diyelim. doğum hikayemi anlatıcam toparlayınca ama baştan söyliyeyim bana özel bi durumdu bu ve binde bir görülür üstünüze alınmayın. Güzel düşünün güzel olsun. Benim gibi durduk yere Ya strese girip kakasını yaparsa suyuna ya oğlumdaki gibi boynuna kordon dolanırsa diye diye kötüyü çağırıp hepsini birden yaşamayın (((
Oğlum 4 buçuk yaşında. Sanırım kıskanmanın yaşla Alakası yok ve önemli Olan verdiği tepki ve anne babanın ona geri bildirimi, eşime tembihledim zaten oğlum zor bi dönemden geçiyo bin haklı da olsan şu ara idare ediceksin sabrını 1000le çarpacaksın öyle de yapıyoruz. İnşaAllah en kolay şekilde atlatıcaz ama senin kız olmuş artık kıskansa da başa çıkması kolay olacaktır merak etme.

Bu arada normal Doğum yapacak arkadaşlara tavsiyelerim var. İlk doğumumda hastaneye sabah 6 da yattım 9:30 da koluma serumu bağladılar verdiler suni sancıyı taktılar nst yi çok zorlandım. Çünkü yatakta sancı çekmek kadar zor bişey Yok. Bu sefer gittiğimde 4 dk da bir kasılmam vardı açılmam 1cm di. Dr dedi ki erken gelmişsin seni odaya alıcam takıl orda kendi sancınla müdahale etmicem. Hızlandırmak için hiç bişey yapmadı ve İnan'ın çok rahat atlattım sancıları. Topa oturttular gez oturma dediler en önemlisi eşimi de yanıma aldım. Her sancıda eğilip derin bir nefes alıp daha uzun bir nefes verdim ve annemle eşim belime güçlü şekilde masaj yaptılar. Gıkım çıkmadan 4cm açılmam oldu saatlerce sancı çekmeme rağmen hiç modumuz düşmedi. Sancı aralarında 3 dakkamız var napalım diye espriler yaptık sancı gelince eşim benimle dans eder misiniz diye dansa kaldırıyordu sallanıyorduk güle oynaya atlattık diyebilirim sanırım normal Doğumun seyrini dr Doğuma bakışı ve kişinin kendi belirliyo. İlkinde ben bağırırım aga beni ilgilendirmez diye diye gitmiştim nitekim hep bağırdım. Bunda nefes egzersizlerine çok iyi çalıştım hiç gık demeden doğuranlar var bende bağırmıcam suni sancı istemicem ve gücümün tamamını Doğuma harcıcam ve eğlenicem diye gittim nitekim öyle oldu. Modunuzu iyi ayarlayın ve doğumunuzu planlamayı dr bırakmayın derim. Hangisi en iyisi ise onu talep edin bu hakkınız.

İyiyiz canım şükürler olsun.. bugün taburcu olduk. Emmesi de iyi kuzumun. Herşey yolunda gidiyor. Darısı hepinizin başına miadında miadında :))) özlemişim bevek kokusunu:)

Masallah masallah... ne güzel duygular,Bizim içinde kokla.misler gibidir simdi o.
Allah saglıkla büyümesini nasip etsin abisiyle birlikte Darısı da basımıza artık...

ahahaha cevap super olmus bravo :)) anneninki hakikaten zirveymis ama :)) ona da haniim haniiim ben senin hatirladigindan daha yakin zamanda cocuk buyuttum deseydin
valla insanlar sizin gibi 2. cocugunu doguranlara boyle karisiyorsa bize karismamalari imkansiz sanirim. ona da hazirladim kendimi, senin kadar pat diye soyleyebilir miyim bilmiyorum ama umarim cok sinirlenmem

Anneme gözlerimi devirip 10 saniye boş bakmayı tercih ettim. Onca yıllık emeği var üstümde şimdi ne yapayım :))) yoksa açardım ağzımı yumardım gözümü ben hiç affetmem. :) hakedene söyle bence yoksa sen hırpslanırsın :))

ben de normal istiyorum. daha cuma gunu konustuk bu konuyu doktorumla. suni sanci verip de dogumu hizlandirma fikrine sicak bakmiyor. hatta sancilari belli bi duzeye kadar mumkun oldugunca evde/hastane disinda atlatma taraftari. o yuzden kendisine guvenim tam bu konuda. insallah kolay dogumlarimiz olur hepimizin.
nefes egzersizlerin nasildi peki?
bu arada bebis napiyor uyuyor mu :)

Suni sanci olumden beter oluruna birakmak en guzeli

Suni sanci olumden beter oluruna birakmak en guzeli
ya zaten dogal akisinda giden biseye mudahele edilmesi fikri bana da ters geliyor. hem normal dogum diyoruz hem suni sanci ne alaka yani :) ha gerekli oldugu istisnai durumlar olabilir ona bisey demiyorum tabi ki.

ben de baktim gecen gun süslere,her seyim hazirmis gibi:)))
daha arabasi ve yanimizda yatiracagimiz besigi yok:)
kalkan yok
atlet yok
terlik yok
yedek gecelik yok
pompa yok
yok oglu yok

taragimiz var ama

Canım benim Allah rahmet eylesin nur için de yatsın inşallah mekanı Cennet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…