2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Saol cnm, inşallah :) siz nasılsınız?? bebiş nasıl?
ben oğlum için süt sağıp duruyorum .oğluşumunda küvezde bakımına devam edılıyor, yoğun bakıma girip onu görmeyi iple çekiyorum .

İyiyiz canım şükürler olsun.. bugün taburcu olduk. Emmesi de iyi kuzumun. Herşey yolunda gidiyor. Darısı hepinizin başına miadında miadında :))) özlemişim bevek kokusunu:)
gözünüz aydın Can'ım evde daha rahat edersiniz artık

aynen katılıyorum suyum geldiği halde normal olucak diye hem kendımı hem doktoru ikna etmek elimdeydi ve nitekim normalde dünyaya geldi oğluşum ,

ben de baktim gecen gun süslere,her seyim hazirmis gibi:)))
daha arabasi ve yanimizda yatiracagimiz besigi yok:)
kalkan yok
atlet yok
terlik yok
yedek gecelik yok
pompa yok
yok oglu yok

taragimiz var ama
. O Can'ım benım hiç bişey hazır degıldı , ben hastanede yatarken evde temizlendi, çantada hazırlandı , alınacaklarda alındı , ben bile şaşırdım böyle yapılacak işlere kafayı takmayın anın tadını çıkartın ! Bak ben garanticiyimdir normalde ben bile böyle düşünüyorum

kızlar duphalac kullanan varmı hala aranizda ...cok kötüyüm ..kabizligim artti hic bişey fayda etmiyor...surup icsem duzelir belki...evde var kızıma kullanmistik
Kullan canm. Ben arada kullaniyorum gebelkkte ve emzirmede kullanılıyor. İhmal etme Allah korusun ilerlemesin insallah

Napiyosunuz kizlar buqun umreden qelen bi ablayi ziyarete qittim bana bebeqin aqzina surmem icin peygamber efendimizin diktiqi agactan hurma qetirmis okadar sevindimki anlatamam
Ne kadar güzel canm. Benimde bir yakınım zemzem ve hurma getirdi sağolsun. Bebeğin ağzına ilk onları surecegiz insallah

canim 1 haftadır kan ilacini biraktim...kabizlik cok fena bu sefer...biraz once en dusuk dozda duphalac aldım...eşim eczaneye sormuş...dusuk dozda kullansin sonra artirsin demiş...soracagim bir doktorumda yok...
Canm çok geçmiş olsun.. çeken bilir çok kötü olunuyor. Demir ilacı aksine benim bağırsakları calistiriyo. Gyno ferro sanol kullaniyorum. Gece uyumadan önce alıyorum. Genelde. Karbonhidratlı şeyleri hemen kes canm. Kabak salatalık yoğurt cerez tuket.bol su.zeytinyağı ic. İnsallah rahatlarsin

Belli bir nedeni var mı yoksa sadece keyfin mi yok?

Ya bilemiyorum, gece her saat başı boş boş uyanmaktan sıkıldım. 'Kızıma uyansam artık ya' diye diye keyfimi kaçırdım. Her uyandığımda boş yatağına bakıp 'şimdi seninle ilgilenmek isterdim' dedim. Sanırım sabırsızlık Yarın da kontrol+muayene var. Canım isteyince kendimi mutsuz etmek için çok sebep buluyorum ya...

Artık tarih iyice yaklaştı ya, sendeki bekleyiş iyice zorlaştı. Gerçekten kafanı takacak, canını sıkacak bir şey değil de işte insan tüm hazırlıklar bitip bekleme aşamasına gelince böyle sabırsızca huysuzlanabiliyormuş. Biraz daha sabret, az kaldı zaten. Taş çatlasa 20-25 gün, o da en fazla he, o kadar yok bile muhtemelen :)

Buqun bende oyleyim qee durduk yerde bisuru aqladim sebebi yok esim noldu diyo sicaktan bunaldim keyfim yok sorma bana bisey dedim
Senin hormonlardan mı oldu evhamlı hatun, sıkma canını hiç. Bak her şeyini aldın kızının, şimdi onun eşyalarını yıkayıp evi mis gibi bebek kokutacaksın ve geçecek senin de ağlamaların. Çok ağlayacak gibi olursan seni güldürecek veya neşelendirecek şeyler aç izle. Keyfini kaçırdığına değmez, üzme minnak kızını da :)

Günaydın kızlar. Bu aralar benimde hiç keyfim yok. Yalnız değilmişim demekki genel durumlar böyle. Hadi artık akşam olsa da yatsak sabah olsa hemen hızlıca zaman geçse modundayım. Günler sıkıcı geceler çekilmez. Off daha çok var ya nasıl geçecek şu 4 hafta

Çok saol evet kesinlikle şimdiden düşünmek zorundayız, zor günler bekliyo bizi ama geçicek hepsi geçiyo biliyosun

Çok geçmiş olsun.. dediğin gibi sen ayakta dur ki onlarda durabilsin

Evet uyuyo kuzum. Sıksık emzirmem gerekiyor sarılık sınırda olduğu için. Egzersiz olarak 4 saniye nefes al 8 sn ver uyguladım saniyeyi ayarlamaya çalışırken dikkatim güzel dağıldı:) sonra doktorum da nefeslerini güzel kontrol et dedi derin bir nefes al karnına doldur yavsşça ver falan anlatırken evet 4 sn alıyorum 8sn veriyorum dedim abartma o kadar saniyelere takılma bağırmadan gücünü harcamadan güzelce nefes al ver yeter dedi:))) sonra öyle yaptım. Kesik kesik nefes yorar sakince alıp vermek müthiş rahatlatıyor.
Suni sancı sevmemesi çok güzel. Ben de suniyi direk vermem dediğinde çok sevinmiştim hatırlarsan. Sonunda sıpam yaramazlık yapmasa çok güzel bi Doğum olacaktı. :)

Darısı başına İnşaAllah bir an önce kavuşursun yavruna canım benim. Bol bol sağ sütünü. Moralini çok yüksek tut. Az kaldı sağ Salim kavuşacaksın kuzuna.

Teşekkürler canım şimdilik sorun yok bakalım doğunca neler olucak biraz küçük anne modundayiz :)) yanlız şimdiden ona bişey olucak diye ödu patlıyor buda benim gözlerimin dolma sebebi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…