2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
benim de hiç keyfim sabah tansiyonum da yine 14 e 7.7 çıktı kalbim kütür kütür atıyo nefes alamıycak gibiyim 24ü mü olsun 31 i mi olsun, epidural mi olsun genel mi olsun diye diye herhalde stres yaptım

Günaydın kızlarr bizde kontrolden geliyoruz kilosu bana düşük geldi 2200 boyu da 48cm miş karın çevresi 1 hafta geriden geliyor dedi küçükmüş ama eşinde sende çok zayıf olduğunuz için korkulucak bişey yok dedi bundan sonra kontroller her haftaymış buna sevindim çünkü bizim bal oğlan yine yüzünğ kapattı delirceeem

Eger genel bir kaşınma problemi yoksa çatlama öncesi kaşınır diyorlar. Bir de eğer sürekli oluyorsa test yaptırmakta fayda var riskli olabiliyormuş.
Sadece Karnım kaşınıyo ve acayip çatlak oluştu geceleri olduğunda da çaldıracak derece de kaşınıyorum , yarın kontrolüm var artık o zaman söylerim 1 gün daha kaşınmaya devam

Günaydın benim gibi evde oturdukca şişen varmieger gün içinde dolastiysam kısa yürüyüşler yaptıysam çok iyiyim ama dün bütün gün oturdum dinlenicem dedim ayaklarım ve ellerim odun gibi oldu ve huzursuz uyudum sanırım bana haraket iyi geliyor kizimdada 7 ay çalıştım.hicbir sıkıntım yoktu izne çıkınca şişmeler huzursuzluklar başladı bir daha bütün gün oturmam hayatta

Tecrübelerini paylaştığın için teşekkür ederim canm bende normal düşünüyorum son anda bi aksilik çıkmazsa. Bana da dediler sancılarını takip et 4 dk da bir geliyorsa evde sancının sıklaşmasını bekle baktın daha sık sancı geliyo o zaman gidersin hastaneye dediler. Küçük bir yerdeyim doğumum olurken inşallah doktorum anestezi ekipleri falan hastanede olmuş olur. Yoksa en yakın il 1 saatlik mesafede kalıyo oraya arabayla kötü yollarda gitmek zorunda kalırım. İnşallah kalmam :) kötüyü çağırmayım hiç düşünmek bile istemiyorum

hic bişey yiyemiyorum korkudan...kizimdada dogum sancisindan cok basurdan cektim...düzeldi derken yine bu hamilelikte daha kötü döndü... tuvalet sorunu cok fena allah kimseye yasatmasin...sagol canim

Kızlar yemek yerken ağzımdaki dolgu kırıldı baya büyük parçası düştü ama ağrım yok şükür. Doktora danıştım yaptırabilirsin bi sakıncası yok dedi ama anestezi bebeğe geçer zarar verir diye yaptırmak istemedim. İlerde ağrımaya başlarsa verebileceğiniz tavsiyeniz varmı

Ben iki aydır dolgusuz gezdim iki hafta ağrıdan duramadım geçen içini biraz temizledi dr dolgu koydu iyi şimdi çok şükür ağrı Yok doktorumdan kanal için yazı aldım gerek kalmadı ama tekrar olursa kanal yapılacak sanırım bi zararı olmaz dedi doktorum

Ne güzel cevaplar vermişsin çat çat :)) geçen bizde kayonvalidemlerle piknikteydik aşırı sıcaktan bunaldım eve gidip duş alacağım dedim espri yapıyım diye bebeği de yıkayım oda serinlesin dedim. Şakama bile bi anda karşı geldi çocuğu düşürürsün elinden ben yıkarım sen yapma dedi :) çocuk daha karnımda yani doğmamış bebeğin banyosuna laf etti şok oldum :)) çokta severim kendisini ama hamilelikten dolayı alınganım zaten bu çocuk konusunda beni beğenmemesine alındım bişey de diyemedim

Benim dr git yaptır zararı olmaz dedi ama diş doktoru kanal yapacaksam doğum sonrasını bekle kullandığım aletler bebeğe zarar verir diye korkuttu gözümü nasıl oluyosa bi doktor sorun olmaz diyor diğer doktor sakıncalı diyor .. Anestezi uyguladımı sana yoksa direk doldurdu mu canın acımadı mı

kızlar benim de doğumum şu şekilde gerçekleşti :
suyum geldi
bu panikle dr gittim gece 12 den 7 ye kadar kendi sancımı çektim kendi sancım daha iyi
sonra epidural iğne yaptılar 4cm açıklığım vardı
iğne tutmadı
sonra suniyi veridler dayanılmaz bir acı
12 buçukta kızımı kucağıma aldım
artık akıllandım
sancım sıklaşmayana kadar hastaneye adım atmayacağım

hic bişey yiyemiyorum korkudan...kizimdada dogum sancisindan cok basurdan cektim...düzeldi derken yine bu hamilelikte daha kötü döndü... tuvalet sorunu cok fena allah kimseye yasatmasin...sagol canim
canım bende çektim hemoroid açısı sancısı çok fena seni anlıyorum kabizligini hemen iyilestirmen lazım sabahları aç karnına kayısı hurma ye faydası oluyor kuru beslenmeyi kes ben artık dayanamayıp doktoru aradım krem ve fitil verdi öyle duzeldim yuruyemeyecek hale gelmiştim cunki

Kızlar ben kızımı suni sanciyla doğurdum kendim sancim hiç olmadı oyuzden suni kotumu kendi sancim nasıl hiç bilmiyorum ben en 40 haftalıkken doktora gittiğimde doktor 3cm açıklık var dedi ve doğuma aldı direk suni sancı taktılar hiç sancim yoktu 11de takıldı sancı 2de kızım doğdu benim şansım rahmim çabuk açıldı bu sefer nasıl olucak hiçbir fikrim yok ama yine 40 haftalık civarı sancı olmazsa doktor sezeryan der diye korkuyorum oyuzden suni istemeyi düşünüyordum rabbim hepimizin yardımcısı olsun

aynen canım yürüyüş esnasında bacaklara da kan pompalandığı için dolaşım düzgün olduğundan yürüme iyi geliyor şişmelere. ben de oturunca özellikle anında şişiyor. bol bol yürümemi tavsiye etti doktorum

Çok saol evet kesinlikle şimdiden düşünmek zorundayız, zor günler bekliyo bizi ama geçicek hepsi geçiyo biliyosun
Evet cnm,, gerçekten çok çabuk geçiyo... Allah izin verirse 3-4 sene sıkıntımız var.. sonra ikinciler de kendilerini epey kurtarmış olur... tabi o zaman da başka dertler başlıcak ama canları sağolsun da gerisi kolay...

Yememezlik yapma canm. Sebze tuket kayısı falan. Bamya da bağırsak claistirir seversen eğer ama ihmal etme lütfen genel cerraha gidebilirsin. O daha iyi teşhis tanı koyar.

Günaydin arkadaslar nasilsiniz ?
Zaman cabuk geciyor ilk gebeliğim oldugu için heyecanlıyım bıgün 34 haftalık olduk ama çok sık kasılmalarım oluyor...
Günaydınlar benimde ilk gebeliğim 35. Haftamdayım dün yürüyüş yapalım diye çıktık hiç olmazdı karnımın alt bölgesinde bi ağırlık hissettim sanırım hareket ettikçe bebek aşağı mı yerleşiyo nedir. Sende de oluyor mu hiç

bende ağırlık hissediyorum yürürken bebek baskı yapıyor
allah hayırlı dğumlar nasip etsin cümlemize
heyecan ve korkuyla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…