Günaydııın
Modum inanılmaz düşük bugün. Çok can sıkıcıyım
Günaydın kızlar. Bu aralar benimde hiç keyfim yok. Yalnız değilmişim demekki genel durumlar böyle. Hadi artık akşam olsa da yatsak sabah olsa hemen hızlıca zaman geçse modundayım. Günler sıkıcı geceler çekilmez. Off daha çok var ya nasıl geçecek şu 4 hafta
Catlaktan sebep kasıntı olabilirmis ancak burda bi arkadas yazmıstı hatta sürekli be yogunsa bir doktoruna soyle bence,riskliKızlar karnımın kaşıntısından duramıyorum uykuya dalamıyorum bebek yağı falan sürdüm hiç bana mısın demiyo normal mi bu ya
deterjanı değiştirmeyi dene. renkliler için de toz deterjanlar var. erimiyor deterjan yapışıp kalıyor çamaşırlara o yüzden oluyor. ne kullanıyorsun ki?Kızlar doğumla ilgili değil ama bi sorum olacak. Çamaşır makinesinde koyu renklileri yıkattığımda üstlerinde beyaz beyaz lekeler oluyor. Deterjanı iyice temizleyemiyor. Henüz 1 yıl oldu makineyi alalı. Servisi çağırdım deterjandan kaynaklı dedi. Ne yapmam lazım çırp çırp geçmiyoda dalga dalga kalıyor
Amin inşallah .. Bende nasıl olacağını çok merak ediyorum doğumdan önceki bilgilerimi kullanabilecek miyim bakalım :)bende ağırlık hissediyorum yürürken bebek baskı yapıyor
allah hayırlı dğumlar nasip etsin cümlemize
heyecan ve korkuyla bekliyorum
Cnm saglıgı yerinde olsun da kg biraz geri olsun,kaldı kiGünaydın kızlarr bizde kontrolden geliyoruz kilosu bana düşük geldi 2200 boyu da 48cm mişkarın çevresi 1 hafta geriden geliyor dedi küçükmüş ama eşinde sende çok zayıf olduğunuz için korkulucak bişey yok dedi bundan sonra kontroller her haftaymış buna sevindim çünkü bizim bal oğlan yine yüzünğ kapattı delirceeem
Havalar çok sıcak olduğundan servistekiler deterjanın bayatladığını söylemişti ama 1 hafta önce aldım nasıl hemen bayatlasın diye düşündüm. Beyazlara ariel renklilere omo almıştım. Bayatlamış olabilirmi kideterjanı değiştirmeyi dene. renkliler için de toz deterjanlar var. erimiyor deterjan yapışıp kalıyor çamaşırlara o yüzden oluyor. ne kullanıyorsun ki?
Cok bisey kalmamıs ,36.haftadasın zatenKızlar yemek yerken ağzımdaki dolgu kırıldı baya büyük parçası düştü ama ağrım yok şükür. Doktora danıştım yaptırabilirsin bi sakıncası yok dedi ama anestezi bebeğe geçer zarar verir diye yaptırmak istemedim. İlerde ağrımaya başlarsa verebileceğiniz tavsiyeniz varmı
Bu annelerle kv ler azıcık manyak sanki :)Ne güzel cevaplar vermişsin çat çat :)) geçen bizde kayonvalidemlerle piknikteydik aşırı sıcaktan bunaldım eve gidip duş alacağım dedim espri yapıyım diye bebeği de yıkayım oda serinlesin dedim. Şakama bile bi anda karşı geldi çocuğu düşürürsün elinden ben yıkarım sen yapma dedi :) çocuk daha karnımda yani doğmamış bebeğin banyosuna laf etti şok oldum :)) çokta severim kendisini ama hamilelikten dolayı alınganım zaten bu çocuk konusunda beni beğenmemesine alındım bişey de diyemedim
Havalar çok sıcak olduğundan servistekiler deterjanın bayatladığını söylemişti ama 1 hafta önce aldım nasıl hemen bayatlasın diye düşündüm. Beyazlara ariel renklilere omo almıştım. Bayatlamış olabilirmi ki
Biraz esimede kizqindim ama caktirmadim pek kimseye ne cevap verecek halim var nede tartisacak yani oyuzden patladim aqladimArtık tarih iyice yaklaştı ya, sendeki bekleyiş iyice zorlaştı. Gerçekten kafanı takacak, canını sıkacak bir şey değil de işte insan tüm hazırlıklar bitip bekleme aşamasına gelince böyle sabırsızca huysuzlanabiliyormuş. Biraz daha sabret, az kaldı zaten. Taş çatlasa 20-25 gün, o da en fazla he, o kadar yok bile muhtemelen :)
Senin hormonlardan mı oldu evhamlı hatun, sıkma canını hiç. Bak her şeyini aldın kızının, şimdi onun eşyalarını yıkayıp evi mis gibi bebek kokutacaksın ve geçecek senin de ağlamaların. Çok ağlayacak gibi olursan seni güldürecek veya neşelendirecek şeyler aç izle. Keyfini kaçırdığına değmez, üzme minnak kızını da :)
Bişey olmaz dedi bazı yerlerde erken Doğuma neden olabilir diyor sadece başka bi zarar okumadım dişçi yapmak istemedi haftan bayağı varmış diye geçici dolgu yaptı artkBenim dr git yaptır zararı olmaz dedi ama diş doktoru kanal yapacaksam doğum sonrasını bekle kullandığım aletler bebeğe zarar verir diye korkuttu gözümünasıl oluyosa bi doktor sorun olmaz diyor diğer doktor sakıncalı diyor .. Anestezi uyguladımı sana yoksa direk doldurdu mu canın acımadı mı
Suni sancı kendi sancını artırıyor aslında o kendi sancın ama suç suniye kalıyor diyor doktorlar mantıklı geldi bana suni sonlarda veriliyor çekilmez bi acı ama sonlarda kendi sancın da dayanılmaz olacaktı bana çok mantıklı geldi:)Kızlar ben kızımı suni sanciyla doğurdum kendim sancim hiç olmadı oyuzden suni kotumu kendi sancim nasıl hiç bilmiyorum ben en 40 haftalıkken doktora gittiğimde doktor 3cm açıklık var dedi ve doğuma aldı direk suni sancı taktılar hiç sancim yoktu 11de takıldı sancı 2de kızım doğdu benim şansım rahmim çabuk açıldı bu sefer nasıl olucak hiçbir fikrim yok ama yine 40 haftalık civarı sancı olmazsa doktor sezeryan der diye korkuyorum oyuzden suni istemeyi düşünüyordum rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Hiç bilmiyorum inan cunki ben sıfır sanciyla gittim kasılma bile yaşamadım hiç yada yaşadım farketmedim bilmiyorum ama sancim.yoktu onu biliyorum doktora da sormadım hiç neden suni sancı diye :))Suni sancı kendi sancını artırıyor aslında o kendi sancın ama suç suniye kalıyor diyor doktorlar mantıklı geldi bana suni sonlarda veriliyor çekilmez bi acı ama sonlarda kendi sancın da dayanılmaz olacaktı bana çok mantıklı geldi:)
ben oğlum için süt sağıp duruyorum .oğluşumunda küvezde bakımına devam edılıyor, yoğun bakıma girip onu görmeyi iple çekiyorum .
gözünüz aydın Can'ım evde daha rahat edersiniz artık
aynen katılıyorum suyum geldiği halde normal olucak diye hem kendımı hem doktoru ikna etmek elimdeydi ve nitekim normalde dünyaya geldi oğluşum ,
Bence senin kendi sancın da aynı seviyede olacak çok ağrıymayaxak demek kiHiç bilmiyorum inan cunki ben sıfır sanciyla gittim kasılma bile yaşamadım hiç yada yaşadım farketmedim bilmiyorum ama sancim.yoktu onu biliyorum doktora da sormadım hiç neden suni sancı diye :))
Bir kez daha durula çamaşırlar bittikten sonra, iyice erisin. Sıvı deterjan kullanabilirsin, onlar leke yapmaz sanırım. Bir de renkli ve siyahlar için olan deterjanlardan kullanırsan onlarda da sorun olmaz sanırım.Kızlar doğumla ilgili değil ama bi sorum olacak. Çamaşır makinesinde koyu renklileri yıkattığımda üstlerinde beyaz beyaz lekeler oluyor. Deterjanı iyice temizleyemiyor. Henüz 1 yıl oldu makineyi alalı. Servisi çağırdım deterjandan kaynaklı dedi. Ne yapmam lazım çırp çırp geçmiyoda dalga dalga kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?