2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar doğumla ilgili değil ama bi sorum olacak. Çamaşır makinesinde koyu renklileri yıkattığımda üstlerinde beyaz beyaz lekeler oluyor. Deterjanı iyice temizleyemiyor. Henüz 1 yıl oldu makineyi alalı. Servisi çağırdım deterjandan kaynaklı dedi. Ne yapmam lazım çırp çırp geçmiyoda dalga dalga kalıyor

Günaydın kızlar

Günaydııın
Modum inanılmaz düşük bugün. Çok can sıkıcıyım

bu ara hepimiz aynıyız galiba. bi posta da ben ağladım dün sebepsiz yere geldiler çok fena neyse bugün daha iyiyim gece iyi uyudum sanırım :))

Kızlar karnımın kaşıntısından duramıyorum uykuya dalamıyorum bebek yağı falan sürdüm hiç bana mısın demiyo normal mi bu ya
Catlaktan sebep kasıntı olabilirmis ancak burda bi arkadas yazmıstı hatta sürekli be yogunsa bir doktoruna soyle bence,riskli
Bi durum olabilirmis

deterjanı değiştirmeyi dene. renkliler için de toz deterjanlar var. erimiyor deterjan yapışıp kalıyor çamaşırlara o yüzden oluyor. ne kullanıyorsun ki?

bende ağırlık hissediyorum yürürken bebek baskı yapıyor
allah hayırlı dğumlar nasip etsin cümlemize
heyecan ve korkuyla bekliyorum
Amin inşallah .. Bende nasıl olacağını çok merak ediyorum doğumdan önceki bilgilerimi kullanabilecek miyim bakalım :)

Cnm saglıgı yerinde olsun da kg biraz geri olsun,kaldı ki
Cok düsükte deil,sakın onun icin sıkma canını ,ohh bundan sonra haftada 1 görceksin oglusunu hadi gözünaydıın:)

deterjanı değiştirmeyi dene. renkliler için de toz deterjanlar var. erimiyor deterjan yapışıp kalıyor çamaşırlara o yüzden oluyor. ne kullanıyorsun ki?
Havalar çok sıcak olduğundan servistekiler deterjanın bayatladığını söylemişti ama 1 hafta önce aldım nasıl hemen bayatlasın diye düşündüm. Beyazlara ariel renklilere omo almıştım. Bayatlamış olabilirmi ki

Cok bisey kalmamıs ,36.haftadasın zaten
Dogumdan sonraya bıraksan olmaz mı?

Bu annelerle kv ler azıcık manyak sanki :)

sanmıyorum canım ya. öyle olsa benimki bayatlardı. nasıl büyük aldıysam 3 senedir daha yeni dibini gördüm deterjanın deterjanın bayatlaması fikri de komik geldi bi an :)) benim de beyazlara ariel renklilere omo. deterjanı mı çok koyuyorsun acaba? ondan da olabilir.

Biraz esimede kizqindim ama caktirmadim pek kimseye ne cevap verecek halim var nede tartisacak yani oyuzden patladim aqladim benim kizda tekme atmaz atmaz aqlayinca atti falan bide ona uzuldum ne uzuyosun bebeqini diye offf bilmiyorumda insaAllah zaman cabuk qecsin artik alalim kucaqimiza

Bişey olmaz dedi bazı yerlerde erken Doğuma neden olabilir diyor sadece başka bi zarar okumadım dişçi yapmak istemedi haftan bayağı varmış diye geçici dolgu yaptı artk
Anestezi vermedi canım zaten düşmüştü içini temizledi koydu yanmadı canım

Suni sancı kendi sancını artırıyor aslında o kendi sancın ama suç suniye kalıyor diyor doktorlar mantıklı geldi bana suni sonlarda veriliyor çekilmez bi acı ama sonlarda kendi sancın da dayanılmaz olacaktı bana çok mantıklı geldi:)

Hiç bilmiyorum inan cunki ben sıfır sanciyla gittim kasılma bile yaşamadım hiç yada yaşadım farketmedim bilmiyorum ama sancim.yoktu onu biliyorum doktora da sormadım hiç neden suni sancı diye :))

Bi an önce çıkar inşallah cnm. Allah yardımcın olsun, bi daha ayırmasın sizi inşallah

Hiç bilmiyorum inan cunki ben sıfır sanciyla gittim kasılma bile yaşamadım hiç yada yaşadım farketmedim bilmiyorum ama sancim.yoktu onu biliyorum doktora da sormadım hiç neden suni sancı diye :))
Bence senin kendi sancın da aynı seviyede olacak çok ağrıymayaxak demek ki

Bir kez daha durula çamaşırlar bittikten sonra, iyice erisin. Sıvı deterjan kullanabilirsin, onlar leke yapmaz sanırım. Bir de renkli ve siyahlar için olan deterjanlardan kullanırsan onlarda da sorun olmaz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…