2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Maşallah yavruya,, yine çok çok iyi idare etmiş bence. Bu kadarı hiçbişey değil gerçekten,, aferin ona :) darısı başımıza :)

Tekrar saol cnm,, herkese ediyorum aklıma geldikçe gerçekten :) bu arada sabah tekrar çocuk doktorumuzla görüştüm,, Yıldıray bey biz size çok güveniyoruz, yönlendirdiğiniz doktor da illa ki iyidir ama sonuçta siz götür dediğiniz için ona götürdük,, böyle böyle kaygılarım var ne düşüniyosunuz dedim. Hiç endişelenme, hiçbişey olmaz dedi.. bu şekilde rahatlamaya çalışıyorum işte. Allah daha büyük dert vermesin,, oyun ablamız yanımızdaydı kan verirken, o bile abla keşke benim heryerimi delseler de o ağlamasa diye düşündüm dedi... bi de anne olunca nasıl hissediyorsun düşün... Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah böyle canından bi parçayı göğsünde büyütmeyi...

ben de baktim gecen gun süslere,her seyim hazirmis gibi:)))
daha arabasi ve yanimizda yatiracagimiz besigi yok:)
kalkan yok
atlet yok
terlik yok
yedek gecelik yok
pompa yok
yok oglu yok

taragimiz var ama
Hahaha neyse canım zamanımız var insalah tamamlarız. Dediklerin bende de yok.

Her yere haber gönderdim ama hiç birinden ses çıkmadı. Doğumda annem bir hafta kalabilecek izin vermiyor iş yeri daha fazlasına. Sonrası içinde kimseyi bulamıyorum herkes tatilde ne yapıcam ben ya. Başkada kimse yok. Kv tatile gidiyor.

Kaynanam hala kendi ewine besik koyma konusunda israrci dun yine soyledi hayir yani benimi cildirtmak istiyo anlamiyorum

Cok bisey kalmamıs ,36.haftadasın zaten
Dogumdan sonraya bıraksan olmaz mı?
Aynen bende artık öyle düşünüyorum da kimisi de doğumdan sonra aldığın anestezi de sütle çocuğa geçiyor sütü kesene kadar yaptırma diyor aşırı sancısı olmadığı müddetçe erteleyim diye düşünüyorum

Kaynanam hala kendi ewine besik koyma konusunda israrci dun yine soyledi hayir yani benimi cildirtmak istiyo anlamiyorum

evhamlı kız eşin senle aynı fikirde değil miydi zaten? bırak koysun parasına yazık olur aldığıyla kalır. sen bırakmadıkça çocuğu kaçıracak hali yok ya :)

Olabilir mi acaba normal ölçüsü nedir?? ben birazda bol koyuyo olabilirim hakkaten dikkat ediyim bir dahakine servisteki adam deterjanı iki parmağı arasında sıkıştırdı biraz topaklanmış gibi oldu o yüzden bak bayatlamış senin deterjan dedi bende anlamadığımdan afalladım :)

Daha güzel degıl mi cnm
Bir haftada toparlanrsın annen yanındayken sonra rahat raht bebise bakarsın karısacak laf soylecek kimse olma esınin izni yokmi ben bir tek esim olsun istyrm o dönemde ilk lahusalıkta oyle istedim annem bile olsa o dönem hassas alıngan bazen cocugu bile kıskanyrz anneligimze bile laf soyluyorlar bakma konusunda esim bu sene izin kullanmadı 10 gün veriyorlar bir on gün kendi izninden kullansa tammdr benim düsüncem bu bnce takılma kimse olmamasına

Belki gitsem bana da geçici dolgu yapar hem anestezi olmadan da kurtulmuş olurum. Hmm geçici dolguyu bi sorayım en iyisi

Koyu renklere sıvı deterjan daha iyi geliyor bende de vardı bu problem bu şekilde çözdüm. Tozu artık beyazlar için kullanıyorum

Evet oda mantıklı peki sıvı deterjanda hangi markayı önerirsin bende bi deneyim
Ben persil sıvi yada arilein sıvi detarjanıni kullanyrm cok güzel yapiyor mis gibi kokuyor cnm bnde onceden kullanyrdum renklilre toz detrrjan hem iz kalıyordu hem cabuk rengi soulyrdu sıvı deterjanda sikaytm kalmdı

Offf yaaa ben sinirleniyorum resmen böyle şeyleri duyunca bence canım hiç üstüne düşme çocukların yeri annesinin yanıdır de geç. Hatta onu bile demesen olur. Zamanı gelince de bırakmazsın zaten

Bir kez daha durula çamaşırlar bittikten sonra, iyice erisin. Sıvı deterjan kullanabilirsin, onlar leke yapmaz sanırım. Bir de renkli ve siyahlar için olan deterjanlardan kullanırsan onlarda da sorun olmaz sanırım.
Beyazlarda da varda ben mi göremiyorum acaba diye takılıyor aklıma iç çamaşırlarında olurda hasta ederse bizi diyorum. Beyazların üstünde deterjan lekesi göremediğim için durulama yaptırıyorum ama renklilerde sıvı kullanmak daha mantıklı geldi bana da. İnşallah sıvısı da leke yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…