Olabilir mi acaba normal ölçüsü nedir?? ben birazda bol koyuyo olabilirim hakkaten dikkat ediyim bir dahakineservisteki adam deterjanı iki parmağı arasında sıkıştırdı biraz topaklanmış gibi oldu o yüzden bak bayatlamış senin deterjan dedi bende anlamadığımdan afalladım :)
Bak doktorunda rahat konuşmuş sende rahat ol gelip geçecek inşallah tüm zorluklarTekrar saol cnm,, herkese ediyorum aklıma geldikçe gerçekten :) bu arada sabah tekrar çocuk doktorumuzla görüştüm,, Yıldıray bey biz size çok güveniyoruz, yönlendirdiğiniz doktor da illa ki iyidir ama sonuçta siz götür dediğiniz için ona götürdük,, böyle böyle kaygılarım var ne düşüniyosunuz dedim. Hiç endişelenme, hiçbişey olmaz dedi.. bu şekilde rahatlamaya çalışıyorum işte. Allah daha büyük dert vermesin,, oyun ablamız yanımızdaydı kan verirken, o bile abla keşke benim heryerimi delseler de o ağlamasa diye düşündüm dedi... bi de anne olunca nasıl hissediyorsun düşün... Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah böyle canından bi parçayı göğsünde büyütmeyi...
Persil kullanıyorum yeşil renk kutusu ama beyazda memnun kalmadım. Beyazı toz renkli ve koyuyu sıvı kullanmakla çözdüm en sonunda.Evet oda mantıklı peki sıvı deterjanda hangi markayı önerirsin bende bi deneyim
O ne demek ya bebek doğunca yanına mı alacakmış varmı öyle dünya. Annesi babası var bu çocuğun kendi evinde kalır elbet niye babanesinde kalacakmışkiKaynanam hala kendi ewine besik koyma konusunda israrci dun yine soyledi hayir yani benimi cildirtmak istiyo anlamiyorum
Günaydın kızlar
bu ara hepimiz aynıyız galiba. bi posta da ben ağladım dün sebepsiz yere geldiler çok fenaneyse bugün daha iyiyim gece iyi uyudum sanırım :))
Çok teşekkür ederim bende deneyeceğim aynısınıPersil kullanıyorum yeşil renk kutusu ama beyazda memnun kalmadım. Beyazı toz renkli ve koyuyu sıvı kullanmakla çözdüm en sonunda.
Çok teşekkür ederim canım bi deneyim inşallah benimde kalmaz şikayetimBen persil sıvi yada arilein sıvi detarjanıni kullanyrm cok güzel yapiyor mis gibi kokuyor cnm bnde onceden kullanyrdum renklilre toz detrrjan hem iz kalıyordu hem cabuk rengi soulyrdu sıvı deterjanda sikaytm kalmdı
Evet miktara dikkat etmem lazım birde sıvıyı deneyim bakalım o işe yarayacakmı :)bulunduğu ortam çok mu nemli topaklanmayı da ondan yapıyordur. ben deterjanı koyduğum kapla eziyorum topaklar olursa :) miktarına dikkat et fazla koyuyor olabilirsin gerçekten. sıvı deterjanları ben sevemedim nedense ya lekeleri çıkarmıyor toz gibi. yine de renklilere kullanıyorum bazen. diğer markaları kullanmadım arielin kokusu çok güzel ama :)
Zaten şu her hafta görme işine o kadar seviniyorum ki kaç aydır yüzünü göstermiyo veletCnm saglıgı yerinde olsun da kg biraz geri olsun,kaldı ki
Cok düsükte deil,sakın onun icin sıkma canını ,ohh bundan sonra haftada 1 görceksin oglusunu hadi gözünaydıın:)
haha aynı durum bende de var. duygu patlamalarını çok yaşamadığım için benimki de çok üzülüyor. ben de evde bunaldım ona ağladım dün. bütün gün evde, her günüm aynı geçiyor. geliyorlar sağdan sağdan.Selamlar güzel anneler, hakkaten zaman yaklaştıkça hepimize genel olarak bir çıldırma geliyor sanırım. Bende dünden beri keyifsizim hatta akşam tv de bir dizi var açık o anda, eşime yemek hazırladım bir yandan da boş boş bakıyorum diziye. Bir çocuk hastanede annesi babası trafik kazasında ölmüş ağlıyor annemle babam öldu diye. Ay bir ağlamaya başladım hüngür hüngür bize bisi olursa bebelerimize ne olacak diye. Susturamıyorum kendimi nasıl ağlıyorum eşim ne olduğunu şaşırdı. Hamileliğin başından beri de öyle duygu selleri falan çok az olmuştu bide bende adam şok oldu resmen.
Evet miktara dikkat etmem lazım birde sıvıyı deneyim bakalım o işe yarayacakmı :)
Tekrar saol cnm,, herkese ediyorum aklıma geldikçe gerçekten :) bu arada sabah tekrar çocuk doktorumuzla görüştüm,, Yıldıray bey biz size çok güveniyoruz, yönlendirdiğiniz doktor da illa ki iyidir ama sonuçta siz götür dediğiniz için ona götürdük,, böyle böyle kaygılarım var ne düşüniyosunuz dedim. Hiç endişelenme, hiçbişey olmaz dedi.. bu şekilde rahatlamaya çalışıyorum işte. Allah daha büyük dert vermesin,, oyun ablamız yanımızdaydı kan verirken, o bile abla keşke benim heryerimi delseler de o ağlamasa diye düşündüm dedi... bi de anne olunca nasıl hissediyorsun düşün... Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah böyle canından bi parçayı göğsünde büyütmeyi...
haha aynı durum bende de var. duygu patlamalarını çok yaşamadığım için benimki de çok üzülüyor. ben de evde bunaldım ona ağladım dün. bütün gün evde, her günüm aynı geçiyor. geliyorlar sağdan sağdan.
Evet miktara dikkat etmem lazım birde sıvıyı deneyim bakalım o işe yarayacakmı :)
Kızlar doğumla ilgili değil ama bi sorum olacak. Çamaşır makinesinde koyu renklileri yıkattığımda üstlerinde beyaz beyaz lekeler oluyor. Deterjanı iyice temizleyemiyor. Henüz 1 yıl oldu makineyi alalı. Servisi çağırdım deterjandan kaynaklı dedi. Ne yapmam lazım çırp çırp geçmiyoda dalga dalga kalıyor
Rica ederimm sen de memnun kalırsın umarım :)Çok teşekkür ederim bende deneyeceğim aynısını
Onu hiç sorma artık olan bir olay dün muydu evvelsi gün muydu onu bile karıştırıyorum, !!! dışarı çıkıcam çok sıcak gözüm yemiyor. Allahtan bulunduğum yerde arkadaslarim çok kimisi de çalışmıyor, bazen onlar geliyor bazen ben gidiyorum bi farklılık oluyor. Doğumdan altı ay sonra falan taşınacağız ve hiç çevremizin olmadığı bir yere gideceğiz işte o zaman kafayı tam yerim diyorum.
Esim benle ayni fikirde bana karsi cikamaz zaten biliyo bu konuda cok net olduqumu ama soylemesin ya durup durup ayni mesele aciliyo birkere yok denilince anlar bi insan wallahi sinir bozmaktan baska isleri yokevhamlı kız eşin senle aynı fikirde değil miydi zaten? bırak koysun parasına yazık olur aldığıyla kalır. sen bırakmadıkça çocuğu kaçıracak hali yok ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?