2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Bak hakkaten en fit Mutella çıktı kızlar E drucilla ve Gretchen Grundler sizin de haftaniz ileri ama normal yani grupta bu kadar haftası ileri olan az kişi var.
benim de göbek şu an ki 37- 38 Tekiller gibiymiş doğal olanı da oymuş doktor söyledi. Çok kilo almadım ama göbeğim birrrr hayli önden gidiyor. Ve her gece lierac sür her gün gündüz palmers sür ama gene de çatladım ya soldan soldan harita olmuş çok uyuz olmuş durumdayım

Canim benim anlamadiqim nokta şu...birisi bana ne zaman bebek dusunuyosun dediqinde benden once lafa atlayip yok yok qerek yok 2 sene dusunmuyolar diyodu eee noldu 5 ay sonra hamile kaldim ben bunu duyunca şok oldular ben hamileyim dediqimde hayirlisi olsun deyip kapatmisti teli...eee senin ozaman istemediqin cocuqa simdi nolduda bukadar düstün diye sorarlar adama demi ???

H
He he fitim çok ama kendimden beklemediğim şekilde karnımı çok büyük değil, ben baya dağılırım diye düşünmüştüm çünkü hem boğa burcuyum hem de yapım müsait dağılmaya, bi de derler ya kız çocuğu dağıtır anneyi diye ondan sanırım.

Benim de sağ yan tarafta 2 tane nokta oluşmuş vampir ısırığı gibi

Ins cnm ama skma kendi gelenlerde biliyor yeni dogum yaptn cocugun var kimse icin yiprtma kendini hersey olacagina varıyor

Çok saol cnm inşallah dediğin gibi bebişe de stres yaratmıyoruzdur bi de seviniyodum çok şükür yorucu da olsa çok huzurlu bi hamilelik geçirdim falan diye... son günlerde çıktı acısı :) bi de fena grip oldum,, şimdi acilen kendimi iyileştirmem ve azami seviyede güçlü olmam lazım. Çok haklısın,, teşekkürler tekrar

İnşallah cnm... valla kızın gözleri doldu... gerçekten fena etkilendi

Canım.hic kasmicaksin kendini madem yardımcı olan yok gelen misafirde oturup yeni gelin gibi suzulmicek kalkıp biseyler yapsın bende büyük ihtimal yanlız kalicam annem gelsede fazla kalmaz en fazla bir hafta kaynanam ne yemek yapar ne sofra kurar hicbiseye elini sürmez eşim uzun yol şoförü bir hafta evde olmadığı oluyor yapicak bişey yok ne bulursak onu yicez kizimda var sekiz yaşında okulu olucak ödevleri hepsi bana bakıyor olucak gelen misafirede lokum.tutar yollariz kimseye ikramlik yapicak halim olmayacak cunki

Benim de sağ yan tarafta 2 tane nokta oluşmuş vampir ısırığı gibi

Aynen vampir ısırığı gibi kırmızı çizgiler yan yana benimkiler de bir bölgede yoğunlaşmış. Ama çevredeki tavsiyeler sürmeye devam et aynı bölgeye de sür yoksa daha da artar diyorlar. Hamilelikte ben de 100 kilo olurum diyodum hep, çok şaşkınım 10 kilodayim şu anda genede ayaklarım tutmuyor resmen yaa

A AysheDuru benim de ayriyeten küçük kırmızı noktacıklar göğsümun ust kısmında cıktı ve daha dört ay falandım kaldı öyle gitmiyorlar...

Ins cnm ama skma kendi gelenlerde biliyor yeni dogum yaptn cocugun var kimse icin yiprtma kendini hersey olacagina varıyor

Aslında doğru söylüyosunuz. Bende farkındayım yani ne olursa olsun strese sıkıntıya gerek yok. O süreçte öyle yada böyle geçecek. Ama ister istemez gel gitler yaşıyoruz. Sağlıkla bi kucağımıza alalımda yavruları gerisi halledilecek bi şekilde. Sağolun kızlar :)

İnsallah cok sancı,agrı yapmaz... erteleyebildigin kadar ertelersin artık cnm

Ay evet ben de yıldım o kremlerden. Çatlak öncesi krem sürüyordum bu haftadan itibaren bir de meme ucu için çatlak kremi sürmeye başlayacağım. Zaten hava sıcak, vücut kocaman oldu her yerine yetişemiyorum bir de göremediğim yerlerimde minik çatlaklar oluşmuş. Karnımın alt kısmında ve kalçamda başlamış. Eşim söylemese ben hala oh ne güzel hiç çatlamadım diye havalardaydım, hayallerim yıkıldı resmen.

Hayır yani ben onu da anlamıyorum, bebek yapmak özel bir konu, yatak odasını ilgilendiren bir şeye kim nasıl atlayabiliyor da cevap verebiliyor, böyle saygısızlık yok yani. Gerçi bu soruyu soranda da var saygısızlık ama yani kayınvalidenin atlaması da başka bir terbiyesizlik. Bir de istemediğini bu kadar belli ettiyse cidden sahiplenmesi de ayrı ayıp. Sen ne desen hakkındır, bir gün üzerine gelirse de buradan vurabilirsin, olmasını bile istemediği çocuk hakkında o kadar konuşmasın bir zahmet.

Boğa burçları çabuk mu kilo alıyormuş? Her gün bir yeni bilgi işte
Ben de korkuyordum, hatta benim çocukluktan beri kabusum gibi bir şeydi. Anne tarafımın kadınları hamileliklerinde birer dev anasına dönüştükleri için ve annem de 30 kilo aldığı için şişip kapılardan geçemeyeceğim sanıyordum ama iyi durumdayım. 15 kilo aldım ama zaten zayıf olduğum için normal duruyor sadece karnım şişti bayağı bir, o kadar da olur 9 aylık hamileyim yani. Bir de tabi kendime çok kilolu geliyorum hiç alışık olmadığım için, sırtım bile kilo aldı diye dertleniyorum ama 36. haftaya geldiğimi hatırlayınca susuyorum

Kaynanam hala kendi ewine besik koyma konusunda israrci dun yine soyledi hayir yani benimi cildirtmak istiyo anlamiyorum
Cnm bırak koysun,, belki sahiplenir bakar biraz sen de nefes alırsın. Bak şimdi kızıyosun ama doğduktan sonra birisi yarım saat bile yardımcı olsa, bi duş almak dahi ilaç gibi gelicek sana. Eğer becerikli güvenebileceğin elli ayaklı kadınsa bence bırak daha da çok heveslensin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…