- 9 Ekim 2014
- 335
- 782
- 103
- 44
Ben Drucilla'yla aynı haftayım, ikimiz de şüşkoyuz ama ben ondan daha şüşkoyumSensitivewitch de iki can taşıyor, aradaki haftaları sayarsak o da bizimle aynı gibi hatta iyi bile. Vay be Mutella, en fit sen çıktın çaktırmadan
Canim benim anlamadiqim nokta şu...birisi bana ne zaman bebek dusunuyosun dediqinde benden once lafa atlayip yok yok qerek yok 2 sene dusunmuyolar diyodu eee noldu 5 ay sonra hamile kaldim ben bunu duyunca şok oldular ben hamileyim dediqimde hayirlisi olsun deyip kapatmisti teli...eee senin ozaman istemediqin cocuqa simdi nolduda bukadar düstün diye sorarlar adama demi ???O zaman boşuna masraf üzerinden git, belki kıyamazlar madem elleri sıkı. Başka bir şey almazlar belki ama eve beşik de koymamış olurlar :)
Ya da olmadı bebeğin odasını sizin eve kuralım mı anne, daha kolay olur da diyebilirsin. Gerçi o zaman da onu kaparlar havada
He he fitim çokBen Drucilla'yla aynı haftayım, ikimiz de şüşkoyuz ama ben ondan daha şüşkoyumSensitivewitch de iki can taşıyor, aradaki haftaları sayarsak o da bizimle aynı gibi hatta iyi bile. Vay be Mutella, en fit sen çıktın çaktırmadan
Benim de sağ yan tarafta 2 tane nokta oluşmuş vampir ısırığı gibiBak hakkaten en fitMutella çıktı kızlar E drucilla ve Gretchen Grundler sizin de haftaniz ileri ama normal yani grupta bu kadar haftası ileri olan az kişi var.
benim de göbek şu an ki 37- 38 Tekiller gibiymiş doğal olanı da oymuş doktor söyledi. Çok kilo almadım ama göbeğim birrrr hayli önden gidiyor. Ve her gece lierac sür her gün gündüz palmers sür ama gene de çatladım ya soldan soldan harita olmuş çok uyuz olmuş durumdayım
Ins cnm ama skma kendi gelenlerde biliyor yeni dogum yaptn cocugun var kimse icin yiprtma kendini hersey olacagina varıyorEşimin kendi işi. Aslında daha rahat gibi görünüyor ama inan daha sıkıntılı bi durum. Elemanlarda var ama olmuyor gitmesi gerek. Üstelik çok sık şehir dışına çıkıyor. O elinden geleni yapar biliyorum ama seyahat programı çok var onun için onu saymıyorum. Ben bir haftya daha iyi hissederim tabii kendimi ama sezaryende süre biraz uzayabiliyor. Yanımda hiç kimse yok. Evde zaten bir oğlum var onunla ilgilenem gerek. Bebekle ilgilenmem gerek. Yemek temizlik vs ev beni bekler. Hepsini geçtim eşimin sülalesi çok geniş ve hastanede başlarla gelmeye sağolsunlar. İlk doğumumdan biliyorum 2 ay aralıksız misafir ağırladık evde. O durumda beni çok geriyor. Nasıl yetişicemki hepsine. Bi yardımcı bulmam gerek. Daha zaman var bakalım inşllh çıkar birisi.
Çok saol cnmCanım içini ferah tut, biliyosun teknoloji çok gelişti hem bir sorun olsa kac yıllık doktorunuz sizi asla yönlendirmez. Tabiki bunları soylerken de ne kadar söylesek de senin tedirginliginin gecmeyeceginin farkındayım, sonuçta canından bir parça ve uzun bir operasyon ve daha çok küçük çok haklısın bu yüzden. Ama en onemli diğer kriter senin stres yapman bebeğe de etki eder ve öncesinde de ayşe bunu hisseder ister istemez, ekstra panik olur. Ona daha çok destek olabilmek adına sağlam durman gerekiyor. Her ne kadar çaktırmıyoruz desek de çocuklar hemen her şeyi hissediyor bence. Hem diğer konu stres yapıp bebeğini de erken getirme bak şu an iyi bir zaman değil bunu da düşün lütfen.. iyi düşün iyi olacak inşallah ameliyat süresi göz açıp kapayıncaya kadar geçecek ve her şey yolunda bitecek...
Kırmızı noktacık şeklinde mi cnm? Bende de öyle bişey çıkmış baya yaBenim de sağ yan tarafta 2 tane nokta oluşmuş vampir ısırığı gibi
İnşallah cnm... valla kızın gözleri doldu... gerçekten fena etkilendiBak doktorunda rahat konuşmuş sende rahat ol gelip geçecek inşallah tüm zorluklarya ne tatlıymış oyun ablası da çok düşkün demekki ayşeye. Amin canm hepimiz çok kısa zamanda göğsümüze almış olacağız inşallah
Canım.hic kasmicaksin kendini madem yardımcı olan yok gelen misafirde oturup yeni gelin gibi suzulmicek kalkıp biseyler yapsın bende büyük ihtimal yanlız kalicam annem gelsede fazla kalmaz en fazla bir hafta kaynanam ne yemek yapar ne sofra kurar hicbiseye elini sürmez eşim uzun yol şoförü bir hafta evde olmadığı oluyor yapicak bişey yok ne bulursak onu yicez kizimda var sekiz yaşında okulu olucak ödevleri hepsi bana bakıyor olucak gelen misafirede lokum.tutar yollariz kimseye ikramlik yapicak halim olmayacak cunkiEşimin kendi işi. Aslında daha rahat gibi görünüyor ama inan daha sıkıntılı bi durum. Elemanlarda var ama olmuyor gitmesi gerek. Üstelik çok sık şehir dışına çıkıyor. O elinden geleni yapar biliyorum ama seyahat programı çok var onun için onu saymıyorum. Ben bir haftya daha iyi hissederim tabii kendimi ama sezaryende süre biraz uzayabiliyor. Yanımda hiç kimse yok. Evde zaten bir oğlum var onunla ilgilenem gerek. Bebekle ilgilenmem gerek. Yemek temizlik vs ev beni bekler. Hepsini geçtim eşimin sülalesi çok geniş ve hastanede başlarla gelmeye sağolsunlar. İlk doğumumdan biliyorum 2 ay aralıksız misafir ağırladık evde. O durumda beni çok geriyor. Nasıl yetişicemki hepsine. Bi yardımcı bulmam gerek. Daha zaman var bakalım inşllh çıkar birisi.
Benim de sağ yan tarafta 2 tane nokta oluşmuş vampir ısırığı gibi
Evet küçücük 2 tane ısırık gibi bayaa yanda amaKırmızı noktacık şeklinde mi cnm? Bende de öyle bişey çıkmış baya ya
Senin için cidden zor olacak ama eşin de haklı bu şehrin trafiği yolu insanı tüketiyor. Akşam eve geldiğinde çocuklara ve sana ilgi göstermeye dermanı kalmaz adamın. İşe yakın olsun da birlikte çıkarsınız eve daha erken döndüğü ve evden daha geç çıktığı için, bir bakarsın hava bile kararmadan gelmiş, ne güzel. İlk zamanlar alışmak zor olur tabi ama iki bebekle de daha hızlı geçer zaman :)
Bir de gelen gidenle mi ilgileneceksin, iki çocuğun var ve ameliyatlısın, evini biraz toparlarsın gelen de ikram edeceğin şeyleri kendi getirsin bir zahmet, getirmezse de bir pastaneden kuru pasta al çayla ikram et, giderken de bulaşıkları makineye dizip gitsinler. Kendini hiç sıkma, yeni doğum yapmış kadının evine gidip, yayılıp oturulmaz. Sen ne sıkıntı yapıyorsun.
Ins cnm ama skma kendi gelenlerde biliyor yeni dogum yaptn cocugun var kimse icin yiprtma kendini hersey olacagina varıyor
Aslında doğru söylüyosunuz. Bende farkındayım yani ne olursa olsun strese sıkıntıya gerek yok. O süreçte öyle yada böyle geçecek. Ama ister istemez gel gitler yaşıyoruz. Sağlıkla bi kucağımıza alalımda yavruları gerisi halledilecek bi şekilde. Sağolun kızlar :)Canım.hic kasmicaksin kendini madem yardımcı olan yok gelen misafirde oturup yeni gelin gibi suzulmicek kalkıp biseyler yapsın bende büyük ihtimal yanlız kalicam annem gelsede fazla kalmaz en fazla bir hafta kaynanam ne yemek yapar ne sofra kurar hicbiseye elini sürmez eşim uzun yol şoförü bir hafta evde olmadığı oluyor yapicak bişey yok ne bulursak onu yicez kizimda var sekiz yaşında okulu olucak ödevleri hepsi bana bakıyor olucak gelen misafirede lokum.tutar yollariz kimseye ikramlik yapicak halim olmayacak cunki
Bizimde öyleydi,36.hafta gösterdi ilk sagolsun:) hep pop hep popo gördük...Zaten şu her hafta görme işine o kadar seviniyorum ki kaç aydır yüzünü göstermiyo velet
İnsallah cok sancı,agrı yapmaz... erteleyebildigin kadar ertelersin artık cnmAynen bende artık öyle düşünüyorum da kimisi de doğumdan sonra aldığın anestezi de sütle çocuğa geçiyor sütü kesene kadar yaptırma diyoraşırı sancısı olmadığı müddetçe erteleyim diye düşünüyorum
Ay evet ben de yıldım o kremlerden. Çatlak öncesi krem sürüyordum bu haftadan itibaren bir de meme ucu için çatlak kremi sürmeye başlayacağım. Zaten hava sıcak, vücut kocaman oldu her yerine yetişemiyorum bir de göremediğim yerlerimde minik çatlaklar oluşmuş. Karnımın alt kısmında ve kalçamda başlamış. Eşim söylemese ben hala oh ne güzel hiç çatlamadım diye havalardaydım, hayallerim yıkıldı resmen.Bak hakkaten en fitMutella çıktı kızlar E drucilla ve Gretchen Grundler sizin de haftaniz ileri ama normal yani grupta bu kadar haftası ileri olan az kişi var.
benim de göbek şu an ki 37- 38 Tekiller gibiymiş doğal olanı da oymuş doktor söyledi. Çok kilo almadım ama göbeğim birrrr hayli önden gidiyor. Ve her gece lierac sür her gün gündüz palmers sür ama gene de çatladım ya soldan soldan harita olmuş çok uyuz olmuş durumdayım
Hayır yani ben onu da anlamıyorum, bebek yapmak özel bir konu, yatak odasını ilgilendiren bir şeye kim nasıl atlayabiliyor da cevap verebiliyor, böyle saygısızlık yok yani. Gerçi bu soruyu soranda da var saygısızlık ama yani kayınvalidenin atlaması da başka bir terbiyesizlik. Bir de istemediğini bu kadar belli ettiyse cidden sahiplenmesi de ayrı ayıp. Sen ne desen hakkındır, bir gün üzerine gelirse de buradan vurabilirsin, olmasını bile istemediği çocuk hakkında o kadar konuşmasın bir zahmet.Canim benim anlamadiqim nokta şu...birisi bana ne zaman bebek dusunuyosun dediqinde benden once lafa atlayip yok yok qerek yok 2 sene dusunmuyolar diyodu eee noldu 5 ay sonra hamile kaldim ben bunu duyunca şok oldular ben hamileyim dediqimde hayirlisi olsun deyip kapatmisti teli...eee senin ozaman istemediqin cocuqa simdi nolduda bukadar düstün diye sorarlar adama demi ???
Boğa burçları çabuk mu kilo alıyormuş? Her gün bir yeni bilgi işteH
He he fitim çokama kendimden beklemediğim şekilde karnımı çok büyük değil, ben baya dağılırım diye düşünmüştüm çünkü hem boğa burcuyum hem de yapım müsait dağılmaya, bi de derler ya kız çocuğu dağıtır anneyi diye ondan sanırım.
Emzirme, gaz cikartma,uyuma, uykuda seyretme gibi bir kısır döngünasil geciyor gunler anlat azcik be :))
Cnm bırak koysun,, belki sahiplenir bakar biraz sen de nefes alırsın. Bak şimdi kızıyosun ama doğduktan sonra birisi yarım saat bile yardımcı olsa, bi duş almak dahi ilaç gibi gelicek sana. Eğer becerikli güvenebileceğin elli ayaklı kadınsa bence bırak daha da çok heveslensin :))Kaynanam hala kendi ewine besik koyma konusunda israrci dun yine soyledi hayir yani benimi cildirtmak istiyo anlamiyorum
Bravo cnm :) çok iyi atlattın valla :) hastaneden çıktığında kaç kilo gitmişti?Kilo muhabbeti olmuş :)) 9 kilo aldim dogumdan iki hafta sonra 6 kilosu gitti 3 kg hala duruyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?