2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Milletin ici fesat 3 5 gün birakinca koca kacacaksa kacsin zaten hamile hassas diye kimse düşünmüyor gecen bizimde bi ark grubu var esim is yerinde idareci yazin kurslari oluyor hep erkek.bi bayan var bekar diyorlar ki biz 5 erkek gideriz bayanida esim götürürmüş bide hepsi sırıtıyor arabayida yeni aldik. Bende desim ki kusura bakmasin kimse bu kadar paralik arabayi esim.millete şoförlük yapsin diye almadim ben niye o götürüyor herkes basinin caresine baksin dedim sen de izindesin ya araba lazim deil o yuzdeb dedik diyorlar ama gulmeler falan sinirimi bozdu insanlar acik arıyor resmen

Canım hakkında hayırlısı olsun keşke daha erken konuşsaymışsın bu meseleyi

Aaaaaaa 3 günde kötü şeyler yapan kocaları var demekki onların hiç takılcak laf değil canım keyfine bak

Bravo cnm :) çok iyi atlattın valla :) hastaneden çıktığında kaç kilo gitmişti?
Valla hastaneden ciktigimda cok odemim vardi odem azalinca tartildim 6 kg toplamda gitmisti ama hala bacak ve ayaklarim sis en az 1 1.5 kg arasi bir odemim var zaten lohusalik kanamasi da devam ediyor. Yalniz oyle adet olur gibi kan hic gelmedi sulu kan gibi az az geliyor.

kanguru aldınızmı
Yok daha almadık ya, sling ve kanguru arasında gidip geliyoruz. Ergo baby bu kadar pahalanmasaydı ilk onu alacaktık ama 750 lira da verilmez bir kanguruya, sevip sevmeyeceği bile belli değil daha. Siz aldınız mı?

Zor oluyor ama mecburiyet var bir yerde de, büyük çatlaklarla bir ömürdense birkaç ay dayanırım diye düşünüyorum. Vücudu bir şekilde toplarız ama çatlakların geri dönüşü yok. Zaten küçük küçük çatlaklarım varmış daha da artmalarına izin veremem. Evet yatınca da olsa hala o oyuntuyu görebilmek insana moral veriyor. Hala zarif hissedebiliriz kendimizi

Ya yapacak olsa sen evdeyken yapamaz mı sanki, ayrıca eşlerimize de güvenemeyeceksek niye evlenip bir de bebek yapıyoruz bu adamlardan! Sen el aleme bakma, kocanı en iyi sen tanıyorsun, millet salak salak konuşur durur, sen güvendikten sonra da millete afedersiniz ama b.k yemek düşer.

Bence çok güzel, erkek çocuk da sever balonları, rengi de ne güzelmiş hem. Bence tereddüt etme :)

bende hala almadım ama boba , ergo ve lillebaby beğendim. lillebaby buralarad satışı yok sadece bir sitede var baya kaliteli oda en azından ero ya göre daha ucuz onu alıcam sanırım sizde bir bakıp fikir verebilirmisiniz

Bu nasıl bi mesafesizlik ve terbiyesizlik ya eşimin iş arkadaşları böyle söyliycek bide üstüne pis pis sırıtcaklar benden önce eşim görüşmeyi keser onlarla koca koca adamlar çok ilginç gerçekten

Amanınnn, doğum sancısı mıymış
E sen hissetmeden nasıl dakika tutacakmışsın onu da söyledi mi doktor?
Senin doğum sezaryen olacak değil mi makat gelişliyse, bak ya yaramaza, dünyaya sızmaya çalışıyor çaktırmadan.
Sen neden yoruyorsun kendini madem sancılar başlamış, hastane eve yakın mı? Taksi durağı numarası al bir iki duraktan her ihtimale karşı gece falan gelirse diye. Az daha dursun ufaklık ya, kandırmanın bir yolunu bulabilir miyiz ki acaba. Ay bak ya çok heyecan yaptım, ben senin takviminden sayıyorum günlerimi birebir aynı diye, kendi sancım başlamış gibi heyecan yaptım. Her şeyin hazır mı, çantalar falan?

Laf söyledi bal kabağı işte, espri yapıyorlar akıllarınca. Hiç ciddiye alma gerizekalı ve boşboğaz insanları, boşver.

Ben aldım kanguru.
Ne almıştın?

Momfortbaby almıştım canım, hani ergo ve boba ya paramız yememişti
Sling de tuniko wrap esnek sling.
Y yoph

Y yoph
ya bende baktım ona güvenilir mi o sertifikalarına baktım ama güvenilirlik sertifikası göremedim sağlık açısından . o diğerleride hakkaten çok pahalı birde durmadığını düşünsenize içinde

ben bir babasling bir de wrap sling aldım, 3 aydan sonrası için bakarım bişeyler diye düşündüm zaten dışarı çıkmaktan çok evde hayatımı kolaylaştırsa yeter

Tabi canım gayet güvenilir etrafımda çok kullanan var. Denedik bi de.

Ne boşboğaz insanlar var ya..Hic canını skma eşine de sarma millet yuzunden.. zaten hassasız su dönem insan konuşmadan bi düşünür densizler
Çok güzel olur hemde almalısın

Yaaaa Niye beklemiyo bunlar inşallah bekler canım dursunlar en az 2 hafta daha yerlerinde

Lillebaby'yi ilk kez duydum ve biraz bakındım şimdi, genellikle kullananlar memnunmuş, ErgoBaby gibi zaten görüntüsü de. Ben biraz daha araştıracağım bakalım, hangi modelini düşünüyorsun?

Y yoph
Evet hatırladım şimdi, ben de araştıracağım bakalım Momfort'u ama hava biraz daha serinleyince araştırırım ancak, sıcaklarda bakınca bile ter basıyor :)
Esnek sling için de mantıklı bu ya, Boba'ya baktım ben de dünya kadar yine, bir de bez yani, o kadar verilmez diye düşünüyorum. Geçen senenin ağustos annelerinden biri kumaşı alıp kendi yapmıştı, ben o kadar hem uğraşamam hem yetenekli değilim ama 180 lirayı dar uzun bir kumaş parçasına vermek biraz abartı geldi. Şu montlardan istiyorum eğer kanguru ya da slinge alıştırabilirsem kızımı, o yüzden en azından birini alıp denemek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…