çok utangacııızBizimde öyleydi,36.hafta gösterdi ilk sagolsun:) hep pop hep popo gördük...
Sen fark attın geçtin bizi :)110 benim de kızlar rekor bende zaten şişko hamile kaldım inşallah gider hepsi fazlasıyla:)
Heveslenmesi değil bence burada sorun, bebeğin anne babasının ne dediğini yok sayıp kendisine pay çıkartması. Daha önce de yazmıştı yanlış anlamadıysam ya da yanlış hatırlamıyorsam "bazen bizde kalır" demeye getirmişti lafı, hem de evinin hatunu olmaz öyle şey demesine rağmen. Çocuğun anneannesi babaannesi tabi ki sever, sahiplenir, yeri gelir bakar çocuğa ama anneyi babayı yok saymadan yapması lazım. Yoksa şimdi bunu yapan yarın bir gün annesinin onaylamadığı yiyecekleri de verir, onaylamadığı şekilde de davranır, sen yapamazsın ben yapayım diye davranmaya da başlar. Yani saygılı davrandıktan sonra sanmıyorum ki karşı çıkılsın bebek için bir şeyler yapmasına ama saygılı davransa zaten annenin istemediği şekilde evine beşik koyma lafını açmaz her fırsatta. Ay ben ne karşı çıktım kadına yaCnm bırak koysun,, belki sahiplenir bakar biraz sen de nefes alırsın. Bak şimdi kızıyosun ama doğduktan sonra birisi yarım saat bile yardımcı olsa, bi duş almak dahi ilaç gibi gelicek sana. Eğer becerikli güvenebileceğin elli ayaklı kadınsa bence bırak daha da çok heveslensin :))
İlk çocuğun kaç yaşında?merhaba hamişler,
pazartesi güün kontrolüm vardı ilk bebeğim sezeryan. normal yapabilrmiyim bunu dedim yada normal olmasa bile gün vermeseniz ben sancım gelince gelsem mi dedim . küplere bindi doktorum. yapabilirsin tabi dedi cahil kadınlarda öylü yapıyor dedi.bebeğini ve kendini riske sokacak hiçbişey yapmana izin vermek istemem dedi. benim ssvd hayalim vardı. eşimde desteklemediği için hiç suya düştü hepsi .
Doktorunuzun bunu tercih edenlere cahil demesini şaşkınlıkla okudum. İyi bir doktor risk durumlarını takip eder ve evet gerektiğinde tekrar sezaryene alır ama bu şekilde önünü keseni ilk defa duyuyorummerhaba hamişler,
pazartesi güün kontrolüm vardı ilk bebeğim sezeryan. normal yapabilrmiyim bunu dedim yada normal olmasa bile gün vermeseniz ben sancım gelince gelsem mi dedim . küplere bindi doktorum. yapabilirsin tabi dedi cahil kadınlarda öylü yapıyor dedi.bebeğini ve kendini riske sokacak hiçbişey yapmana izin vermek istemem dedi. benim ssvd hayalim vardı. eşimde desteklemediği için hiç suya düştü hepsi .
ve o kadar sinirlendiki sinirini belli etmemeye çalıştı bana halbuke ben ilkinide onunla yaptım ve aslında sonradan öğrendimki biraz daha bekleyebilirmişiz 40+3 te sezeryana alındım plesantan yaşlanmaya başlamış dendiği için ama meğer 42 yi bile bekliyorlarmıy normaldeDoktorunuzun bunu tercih edenlere cahil demesini şaşkınlıkla okudum. İyi bir doktor risk durumlarını takip eder ve evet gerektiğinde tekrar sezaryene alır ama bu şekilde önünü keseni ilk defa duyuyorum
4 olcak eylüldeİlk çocuğun kaç yaşında?
Gider kilo çok dert etmiyorum gerçi annem geçen hamileyken 4-5 kilo alırdım emzirirken çok alıyordum deyip moralimi bozdu ama olsun inşallah benzemem bu konuda ona :)Sen fark attın geçtin bizi :)
Doğumdan sonra gider ya, bak Arch şimdiden %60'ını vermiş aldığı kilonun, birkaç ay içinde biz de veririz hepsini. Ben bir de 2 aylıktan sonra falan spora gitmek niyetindeyim, en azından şimdilik böyle düşünüyorum, zaman ne getirir bilinmez ama azmedersek kiloları da veririz vücutları da sıkılaştırırız :)
Heveslenmesi değil bence burada sorun, bebeğin anne babasının ne dediğini yok sayıp kendisine pay çıkartması. Daha önce de yazmıştı yanlış anlamadıysam ya da yanlış hatırlamıyorsam "bazen bizde kalır" demeye getirmişti lafı, hem de evinin hatunu olmaz öyle şey demesine rağmen. Çocuğun anneannesi babaannesi tabi ki sever, sahiplenir, yeri gelir bakar çocuğa ama anneyi babayı yok saymadan yapması lazım. Yoksa şimdi bunu yapan yarın bir gün annesinin onaylamadığı yiyecekleri de verir, onaylamadığı şekilde de davranır, sen yapamazsın ben yapayım diye davranmaya da başlar. Yani saygılı davrandıktan sonra sanmıyorum ki karşı çıkılsın bebek için bir şeyler yapmasına ama saygılı davransa zaten annenin istemediği şekilde evine beşik koyma lafını açmaz her fırsatta. Ay ben ne karşı çıktım kadına yaAma valla ben de annemden tam olarak bu olmasa da başka fevri davranışlar beklediğim için savunma modum açık kalmış, o yüzden valla
SSVD için belli bir süre geçmesi gerektiği için acaba daha küçük mü diye merak ettim ama 4 yıl yeterli bir süreydi sanırım. Eğer doktorun istediğin doğum şeklini desteklemiyorsa biraz geç olmuş olacak ama kap dosyanı SSVD destekleyen bir doktora git öyle doğur, SSVD olmasan bile en azında azarlamadan neden olamayacağını açıklar ya da sancını bekleyerek doğuma girmenin bir sakıncası varsa onu söyler, sakıncası yoksa da istediğin gibi bir doğum yaparsın. Cahil kadınlar da yapıyor ne demek yani sen istediğin şekilde doğumu doktorunla bilimsel bir şekilde konuşamayacak mısın!4 olcak eylülde
Bir kere de iyi bir şey söylesin bu anneler ya, ne huysuzlarGider kilo çok dert etmiyorum gerçi annem geçen hamileyken 4-5 kilo alırdım emzirirken çok alıyordum deyip moralimi bozdu ama olsun inşallah benzemem bu konuda ona :)
kanguru aldınızmıSSVD için belli bir süre geçmesi gerektiği için acaba daha küçük mü diye merak ettim ama 4 yıl yeterli bir süreydi sanırım. Eğer doktorun istediğin doğum şeklini desteklemiyorsa biraz geç olmuş olacak ama kap dosyanı SSVD destekleyen bir doktora git öyle doğur, SSVD olmasan bile en azında azarlamadan neden olamayacağını açıklar ya da sancını bekleyerek doğuma girmenin bir sakıncası varsa onu söyler, sakıncası yoksa da istediğin gibi bir doğum yaparsın. Cahil kadınlar da yapıyor ne demek yani sen istediğin şekilde doğumu doktorunla bilimsel bir şekilde konuşamayacak mısın!
Bir kere de iyi bir şey söylesin bu anneler ya, ne huysuzlar
Evet emzirirken kilo alınıyormuş ama onu da makul tutmanın bir yolu vardır yani, alırız bebelerimizi yürüyüş yaparız. Sararız onları da kangurularına slinglerine, ne de güzel olur
Oyy çok tatlı olur hemde :)SSVD için belli bir süre geçmesi gerektiği için acaba daha küçük mü diye merak ettim ama 4 yıl yeterli bir süreydi sanırım. Eğer doktorun istediğin doğum şeklini desteklemiyorsa biraz geç olmuş olacak ama kap dosyanı SSVD destekleyen bir doktora git öyle doğur, SSVD olmasan bile en azında azarlamadan neden olamayacağını açıklar ya da sancını bekleyerek doğuma girmenin bir sakıncası varsa onu söyler, sakıncası yoksa da istediğin gibi bir doğum yaparsın. Cahil kadınlar da yapıyor ne demek yani sen istediğin şekilde doğumu doktorunla bilimsel bir şekilde konuşamayacak mısın!
Bir kere de iyi bir şey söylesin bu anneler ya, ne huysuzlar
Evet emzirirken kilo alınıyormuş ama onu da makul tutmanın bir yolu vardır yani, alırız bebelerimizi yürüyüş yaparız. Sararız onları da kangurularına slinglerine, ne de güzel olur
drucilla Gretchen Grundler @Sensitivewitch
Aynen kızlar sıkıntıdan neye saracağımı şaşırdım
İyi iyi aynı civarlarda seyrediyor demek ki sensitiv bacımın ikiz olduğundan o haftada o normal bence de, drucilla bacımla greçın bacım benle aynı haftalar sanırım diy mi?
Ben Drucilla'yla aynı haftayım, ikimiz de şüşkoyuz ama ben ondan daha şüşkoyumSensitivewitch de iki can taşıyor, aradaki haftaları sayarsak o da bizimle aynı gibi hatta iyi bile. Vay be Mutella, en fit sen çıktın çaktırmadan
ben bundan yaklaşık 8 hafta once doktoruma yattığım yerden kalkmada zorlanmalar başladı falan dediğimde dışarıda bekleyen hatun ne yapsın ikiz anası, sen daha dur sus dediydi banaBak hakkaten en fitMutella çıktı kızlar E drucilla ve Gretchen Grundler sizin de haftaniz ileri ama normal yani grupta bu kadar haftası ileri olan az kişi var.
benim de göbek şu an ki 37- 38 Tekiller gibiymiş doğal olanı da oymuş doktor söyledi. Çok kilo almadım ama göbeğim birrrr hayli önden gidiyor. Ve her gece lierac sür her gün gündüz palmers sür ama gene de çatladım ya soldan soldan harita olmuş çok uyuz olmuş durumdayım
Benim de sağ yan tarafta 2 tane nokta oluşmuş vampir ısırığı gibi
Ay evet ben de yıldım o kremlerden. Çatlak öncesi krem sürüyordum bu haftadan itibaren bir de meme ucu için çatlak kremi sürmeye başlayacağım. Zaten hava sıcak, vücut kocaman oldu her yerine yetişemiyorum bir de göremediğim yerlerimde minik çatlaklar oluşmuş. Karnımın alt kısmında ve kalçamda başlamış. Eşim söylemese ben hala oh ne güzel hiç çatlamadım diye havalardaydım, hayallerim yıkıldı resmen.
dünkü güreşçi muhabbetinden sonra yağlanma mevzusu da tam oldu yaniBir de tabi kendime çok kilolu geliyorum hiç alışık olmadığım için, sırtım bile kilo aldı diye dertleniyorum ama 36. haftaya geldiğimi hatırlayınca susuyorum
Çok saol cnminşallah dediğin gibi bebişe de stres yaratmıyoruzdur bi de seviniyodum çok şükür yorucu da olsa çok huzurlu bi hamilelik geçirdim falan diye... son günlerde çıktı acısı :) bi de fena grip oldum,, şimdi acilen kendimi iyileştirmem ve azami seviyede güçlü olmam lazım. Çok haklısın,, teşekkürler tekrar
Yarım koca suya yarım çay bardağı sirke, 2 yemek kaşığı karbonat artıyorum ortalama.Sirke ve karbonat birlikte mi ne kadar suya ne kadar sirke karbonat canım ayrıntı verir misin bugün silindi dolaplar ama hep lazım bu temizlik bilgileri bir dahakine kullaniriz senin yöntemi de
Eki Görüntüle 2019751 kizlar bu haliyi ilk gordugumde cok begenmistim,kizim olsa hemen alirdim,o derece:)
hattaMutella ya da drucilla aldi sanirim pembisini.
dun gezerken nette,mavisini gordum. sizce bu erkek odasi icin olur mu? balonlar kafami karistiriyor,erkek odasinda abes olur mu?
bir fikir verin baNa lutfen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?