Lillebaby'yi ilk kez duydum ve biraz bakındım şimdi, genellikle kullananlar memnunmuş, ErgoBaby gibi zaten görüntüsü de. Ben biraz daha araştıracağım bakalım, hangi modelini düşünüyorsun?
Evet hatırladım şimdi, ben de araştıracağım bakalım Momfort'u ama hava biraz daha serinleyince araştırırım ancak, sıcaklarda bakınca bile ter basıyor :)
Esnek sling için de mantıklı bu ya, Boba'ya baktım ben de dünya kadar yine, bir de bez yani, o kadar verilmez diye düşünüyorum. Geçen senenin ağustos annelerinden biri kumaşı alıp kendi yapmıştı, ben o kadar hem uğraşamam hem yetenekli değilim ama 180 lirayı dar uzun bir kumaş parçasına vermek biraz abartı geldi. Şu montlardan istiyorum eğer kanguru ya da slinge alıştırabilirsem kızımı, o yüzden en azından birini alıp denemek istiyorum.
10 dk kaynat o zaman :)Bu arada göğüs pompası geldi kaynatıcam şimdi de, her şeyini kaynatayım di mi? İçinde hortumu kaynatmayın diyor onun dışında her şeyi kaynamış suya atıp 5 dk kaynatsam yeterli midir? İçinde 10 dk kaynatın diyor ama?
Aynısı mıydı bizim senle? Lansinoh 2li?10 dk kaynat o zaman :)
Ben de 10 dakika kaynattım dün, hortum ve hortumun bağlantısı için olan küçük parçalar hariç hepsi kaynatılıyor. Güle güle kullan :)
Hiç deme ya, hele Ergo'yu hiç söylemiyorum, yenidoğan aparatı falan filan derken tam altın fiyatına geliyor
Acayip bi ses çıkardım bu montu görünceAşık olmak gibi
Çogzelmiş yaaa bayıldım
Bence de sling için çok fazla, kangurusuna değinmiyorum bile
Evet aynısı.Aynısı mıydı bizim senle? Lansinoh 2li?
Aynı mantık bence ya aynı bağlantı yerleri vs. Belki ergo yurt dışı ve ilk olduğundan öyledir ama ben momfortbaby'yi beğendim.Hiç deme ya, hele Ergo'yu hiç söylemiyorum, yenidoğan aparatı falan filan derken tam altın fiyatına geliyor
Ya ben hem darlangaç hem de beceriksiz bir insan olarak wrap slingleri kullanabilir miyim merak ediyorum aslında. Videolarında bile izlerken atom parçalıyorlarmış gibi geliyor, nasıl olacak ki acaba, tek kullanılabilir mi?
Evet o montlar için ben de güzel duygular besliyorum, bakalım kızım severse kanguru ya da slingi kesin alacağım :)
Biz kıymalı makarna yiyeceğiz, yanında da semizotu salatası. Eşimin her "yarın ne pişireyim?" soruma makarna diye cevap vermesi hamileliğin şu döneminde çok rahatlatıyor beni :)
kizimda ne kadar yalvardıysam hic bi sey vermedi doktor...yenene dikkat et dedi okadar...şimdi resmen her tuvalette doğum yapıyorum o derece oldu...sistim ödem de var kiloda...az kaldi insallah...canım bende çektim hemoroid açısı sancısı çok fena seni anlıyorum kabizligini hemen iyilestirmen lazım sabahları aç karnına kayısı hurma ye faydası oluyor kuru beslenmeyi kes ben artık dayanamayıp doktoru aradım krem ve fitil verdi öyle duzeldim yuruyemeyecek hale gelmiştim cunki
Biz kıymalı makarna yiyeceğiz, yanında da semizotu salatası. Eşimin her "yarın ne pişireyim?" soruma makarna diye cevap vermesi hamileliğin şu döneminde çok rahatlatıyor beni :)
denemedigim şey kalmadi surekli de ac karniba kayisi zeytin yagi hurma tuketiyorum ama iste bebek cok baski yapıyor...wc de doguracam ikinmaktan...2 gundur duphalac içiyorum faydasi olur insallahYememezlik yapma canm. Sebze tuket kayısı falan. Bamya da bağırsak claistirir seversen eğer ama ihmal etme lütfen genel cerraha gidebilirsin. O daha iyi teşhis tanı koyar.
Bizde de taze fasulye pilav cacikHahaha aynen ya benim eşim de öyledir sağolsunben taze fasulye yapıyorum ama annem almış gelmiş tazecik kıyamadım hemen yapayım dedim
Ah canm o kadar iyi anlıyorum ki. İyice düzene kadar kullan cnn. Agridan iyidir. Anestol de iyi geliyor. Bir kaç ay önce benimde atak yaptı yine. Anestol sürdüm çok iyi geldi. Hemen uyusturdu. Ama minik mercimek tanesi kadar sur dedi. Bir hafta düzenli kullanmak sonra bırakmak laizm dedi. Çok zor biliyorum. Stres olma. O da etkiliyor. Ne zaman uzulsem hemen bagirsaklarima vurur.denemedigim şey kalmadi surekli de ac karniba kayisi zeytin yagi hurma tuketiyorum ama iste bebek cok baski yapıyor...wc de doguracam ikinmaktan...2 gundur duphalac içiyorum faydasi olur insallah
Ben de haşlama yapıyorum et patates. Artık karmaşık yemekler yapamıyorum sıcak basıyor ocağın basında:))) Haşlama sağlıklı en azından diye avutuyorum kendimi
Ben dün mutfağı bile oturduğum yerden topladım. Eviyenin önüne bir sandalye çektim, köpükle durula yandaki makineye yerleştir, köpükle durula yerleştir derken biraz kolum ağrıdı ama ayakta uzun süre kalınca tansiyonum fena oynuyor o yüzden en iyisi oturmak. Evi silerken de her fırsatta oturuyorum, masanın altını mı sileceğim, sandalyeyi çekip oturup öyle siliyorum, çantamı düzenleyeceksem 15 sn bile olsa oturduğum yerden düzeltiyorum. Zaten tembel bir insandım şimdi vücudum da bana uyum sağladı, burada işler fena sarpa sardıBen de haşlama yapıyorum et patates. Artık karmaşık yemekler yapamıyorum sıcak basıyor ocağın basında:))) Haşlama sağlıklı en azından diye avutuyorum kendimi
:))) Her yere sandalye çeken bir kız hayal ettim de... Çok sevimli:)))) Aynen ayakta sabit durunca insana bi fenalık geliyor dediğin gibi. Eşinin makarna sevmesi de güzelmiş bence. Sebzeli kıymalı derken baya götürür sizi.Ben dün mutfağı bile oturduğum yerden topladım. Eviyenin önüne bir sandalye çektim, köpükle durula yandaki makineye yerleştir, köpükle durula yerleştir derken biraz kolum ağrıdı ama ayakta uzun süre kalınca tansiyonum fena oynuyor o yüzden en iyisi oturmak. Evi silerken de her fırsatta oturuyorum, masanın altını mı sileceğim, sandalyeyi çekip oturup öyle siliyorum, çantamı düzenleyeceksem 15 sn bile olsa oturduğum yerden düzeltiyorum. Zaten tembel bir insandım şimdi vücudum da bana uyum sağladı, burada işler fena sarpa sardı
herkese merhaba kızlarr.. ben çalışmaya devam ama tek farkla benim çalıştığım yer biraz uzaktı otobanla 1 saat , burda kardeşimin evi vardı boş onla beraber 3 gün burda kalacağız benim için yol bunaltıyor ve yoruyor beni çünkü.Herkes şaşkın kocamı nasıl bırakmışım ya bişey yaparsaymış arayı soğutmamak lazımmış afedersiniz salak salak laflar ediyor herkes güvenmemek lazımmış bişeyler yaparmış felan aklıma böyle şeyler soktular sinirimi adamdan aldım
Bence cok güzel,erkek odasına da cok güzel olur niye olmasın,,bu arada nereden cnm bu halı? Bende bakabilirim:)Eki Görüntüle 2019751 kizlar bu haliyi ilk gordugumde cok begenmistim,kizim olsa hemen alirdim,o derece:)
hattaMutella ya da drucilla aldi sanirim pembisini.
dun gezerken nette,mavisini gordum. sizce bu erkek odasi icin olur mu? balonlar kafami karistiriyor,erkek odasinda abes olur mu?
bir fikir verin baNa lutfen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?