2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

ilk doğumumla arada 3 buçuk sene var ben de ssvd düşünüyor ve istiyordum
dr m ilk doğumumdaki dr,hiç oralı olmadı dolayısıyla eşim de desteklemiyor
ben de en azından kendi sancımı bekleyip sezeryan olsam diyorum ama biliyorum onu da kabul etmeyyecek
cuma kontrolüm var netleşir heralde
artık hayırlısı diyorum

Bişey kalmamış cnm,, hemen verirsin onu da.. :) kanama olayı çok net değil kafamda ama bir iki gün içinde çok azaldığını sonra da az az bi ay kadar sürdüğünü hatırlıyorum sanki :)

Selam cnm,acılma fln yok herhalde degil mi?
Uzan bol bol,yorma kendini is vs yapma cok dolanma. Kalır insallah 1 hafta daha.yanında kalabilecek kimse yok mu? Tek kalmasan... nolur nolmaz cnm.

O ne demek ya... cahil kadınlar derken? Valla kendimi bildim bileli okul sıralarında ve kitapçı kasalarında geçti ömrüm... neye göre cahil oluyomuşuz acaba? Hiç yakışık almamış bence

Tmm cnm bakayım bende ,cok sagol

rica ederim :)
baska bir yerde de (hatirlamiyorum hangi site) zemini mavi yerine beyaz,bulutlari da kahverengiydi ama benim dolaplarim bembeyaz oldugu icin beyaz zeminli pek hareket vermez,mavi daha hareket kazandirir sanirim :)

Sorma cnm,,, minosetle geçiştirmeye çalışıyorum.. doktora da gidicek dermanım yok

:))) kurallar konusunda haklısın cnm. Bence de hiçkimse annenin istediğinin dışında hareket etmemeli. Burada komşular var mesela, daha katı gıdaya geçmemiş bebeğin ağzına bişeyler tıkmaya çalışıyolar canı çekmiştir bişey olmaz diye :)) şok olmuştum ben ilk gördüğümde :) kayınvalide de o tarz bi kadınsa zaten olmaz o iş :)))

Evet küçücük 2 tane ısırık gibi bayaa yanda ama

Ne ki onlar acaba? Belki ilkinde de vardı da farketmedim,, ama öyleyse bile hemen geçti demek ki... görürdüm yoksa heralde :) sorsam mı doktora?

Gretchen Grundler
drucilla

sagolun kizlar,biraz daha netlesti gibi kafamda. erkek cocuk olunca illa tum halilari gemili ya da arabali yapiyorlar ya,farkli olsun istiyorum ben,o yuzden internette belki 1500 tane hali baktim:)
en icime sinen bu oldu.
bir sey daha sorayim,zemini beyaz olan da vardi,fil mavi. dolaplarim da beyaz ya,cok bembeyaz olur degil mi,renklendirmek icin bu daha iyi??

Bence çok güzel cnm

İnşallah bekler cnm, ama beklemezse de hiç sıkıntı olmayabilir biliyosun. yine de dinlen sen.. klima için hem geçmişolsun hem hayırlı olsun,, seni canı gönülden anlıyorum klima mağdurluğunda zirve yapmış bi canlı olarak

Ay ek gıda benim korkulu rüyam resmen bu yüzden. Eminim herkes ağzına bir şey vermeye çalışacak çocuğun sonra ben çıldıracağım-_-

sagol canim:)
valla yoruluyorum su kararsizligimdan ama icime sinmeyen bir seyi de almak istemiyorum,o yuzden biraz daha bakayim diye diye alamiyorum:)))
daha zaman var ya,sanirim onun rahatligi

bence bu daha iyi olur gibi canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…