merhaba hamişler,
pazartesi güün kontrolüm vardı ilk bebeğim sezeryan. normal yapabilrmiyim bunu dedim yada normal olmasa bile gün vermeseniz ben sancım gelince gelsem mi dedim . küplere bindi doktorum. yapabilirsin tabi dedi cahil kadınlarda öylü yapıyor dedi.bebeğini ve kendini riske sokacak hiçbişey yapmana izin vermek istemem dedi. benim ssvd hayalim vardı. eşimde desteklemediği için hiç suya düştü hepsi .
Ben Drucilla'yla aynı haftayım, ikimiz de şüşkoyuz ama ben ondan daha şüşkoyumSensitivewitch de iki can taşıyor, aradaki haftaları sayarsak o da bizimle aynı gibi hatta iyi bile. Vay be Mutella, en fit sen çıktın çaktırmadan
Bişey kalmamış cnm,, hemen verirsin onu da.. :) kanama olayı çok net değil kafamda ama bir iki gün içinde çok azaldığını sonra da az az bi ay kadar sürdüğünü hatırlıyorum sanki :)Valla hastaneden ciktigimda cok odemim vardi odem azalinca tartildim 6 kg toplamda gitmisti ama hala bacak ve ayaklarim sis en az 1 1.5 kg arasi bir odemim var zaten lohusalik kanamasi da devam ediyor. Yalniz oyle adet olur gibi kan hic gelmedi sulu kan gibi az az geliyor.
Yarım koca suya yarım çay bardağı sirke, 2 yemek kaşığı karbonat artıyorum ortalama.
Bence cok güzel,erkek odasına da cok güzel olur niye olmasın,,bu arada nereden cnm bu halı? Bende bakabilirim:)
Selam cnm,acılma fln yok herhalde degil mi?Kızlar doktora gittim bugün, dünden beri de artık bebek aşağıya baskı yapıyormuş gibi oraların ağrıyor, yürürken zorlanıyor gibiydim.
Doktor nst ye soktu, sancım başlamış ben şok!
Periyodik ama çok kuvvetli değil dedi. Doğum sancısıymış, cuma tekrar gel ama dk tut, sıklaşırsa gel hemen dedi.
Bebek makat geliş olduğu için çok büyük baskı hissetmemen normal dedi.
Birşey hissetmiyorum ama ben kasılma gibi. Ya aslında tam olarak Ne hissetmem gerektiğini de bilmiyorum
Evde de klimacılar gelip evi batırdılar, onu temizledim çok yoruldum. Eşimde bu gece Yok
Bebek inşallah 1 hafta daha bekler.
Çünkü 37. Haftadan öncesi erken Doğum olarak geçiyormuş. Bir hafta daha kalsa süper olacak.
Tmm cnm bakayım bende ,cok sagoln11 de canim bu rengi. diger sitelerin hepsinde pembe fillisi vardi,dun tesadufen mavisini gorunce sevindim :)
O ne demek ya... cahil kadınlar derken? Valla kendimi bildim bileli okul sıralarında ve kitapçı kasalarında geçti ömrüm... neye göre cahil oluyomuşuz acaba? Hiç yakışık almamış bencemerhaba hamişler,
pazartesi güün kontrolüm vardı ilk bebeğim sezeryan. normal yapabilrmiyim bunu dedim yada normal olmasa bile gün vermeseniz ben sancım gelince gelsem mi dedim . küplere bindi doktorum. yapabilirsin tabi dedi cahil kadınlarda öylü yapıyor dedi.bebeğini ve kendini riske sokacak hiçbişey yapmana izin vermek istemem dedi. benim ssvd hayalim vardı. eşimde desteklemediği için hiç suya düştü hepsi .
Tmm cnm bakayım bende ,cok sagol
Amin Can'ımBi an önce çıkar inşallah cnm. Allah yardımcın olsun, bi daha ayırmasın sizi inşallah
haha aramızda 3ün 5in lafı olmaz hepimiz şüşkoyuz
ben bundan yaklaşık 8 hafta once doktoruma yattığım yerden kalkmada zorlanmalar başladı falan dediğimde dışarıda bekleyen hatun ne yapsın ikiz anası, sen daha dur sus dediydi banabiz 1 bebekle zorlanıyoruz 2 bebek taşımak kolay değil bacım
ya kızlar bu sıcakta nasıl dayanıyorsunuz kremlenme yağlanma faslınaben 1 aydır yağlanmıyorum. hindistan cevizi yağı bile buharlaşmak üzere durduğu yerde su gibi olmuş
dünkü güreşçi muhabbetinden sonra yağlanma mevzusu da tam oldu yani
dün gece yatınca eşime dedim aa yan yatınca bel oyuntum geri geliyor diyegöbek aşağı sarkıp yatağın içine gömülünce belimdeki boşluğu farkettim
oyy bu sıcakta hiç çekilmez geçmiş olsun. hakikaten senin de herşey üst üste geldi son haftayı buldu
Sen fark attın geçtin bizi :)
Doğumdan sonra gider ya, bak Arch şimdiden %60'ını vermiş aldığı kilonun, birkaç ay içinde biz de veririz hepsini. Ben bir de 2 aylıktan sonra falan spora gitmek niyetindeyim, en azından şimdilik böyle düşünüyorum, zaman ne getirir bilinmez ama azmedersek kiloları da veririz vücutları da sıkılaştırırız :)
Heveslenmesi değil bence burada sorun, bebeğin anne babasının ne dediğini yok sayıp kendisine pay çıkartması. Daha önce de yazmıştı yanlış anlamadıysam ya da yanlış hatırlamıyorsam "bazen bizde kalır" demeye getirmişti lafı, hem de evinin hatunu olmaz öyle şey demesine rağmen. Çocuğun anneannesi babaannesi tabi ki sever, sahiplenir, yeri gelir bakar çocuğa ama anneyi babayı yok saymadan yapması lazım. Yoksa şimdi bunu yapan yarın bir gün annesinin onaylamadığı yiyecekleri de verir, onaylamadığı şekilde de davranır, sen yapamazsın ben yapayım diye davranmaya da başlar. Yani saygılı davrandıktan sonra sanmıyorum ki karşı çıkılsın bebek için bir şeyler yapmasına ama saygılı davransa zaten annenin istemediği şekilde evine beşik koyma lafını açmaz her fırsatta. Ay ben ne karşı çıktım kadına yaAma valla ben de annemden tam olarak bu olmasa da başka fevri davranışlar beklediğim için savunma modum açık kalmış, o yüzden valla
Aynen vampir ısırığı gibi kırmızı çizgiler yan yana benimkiler de bir bölgede yoğunlaşmış. Ama çevredeki tavsiyeler sürmeye devam et aynı bölgeye de sür yoksa daha da artar diyorlar. Hamilelikte ben de 100 kilo olurum diyodum hep, çok şaşkınım 10 kilodayim şu anda genede ayaklarım tutmuyor resmen yaa
A AysheDuru benim de ayriyeten küçük kırmızı noktacıklar göğsümun ust kısmında cıktı ve daha dört ay falandım kaldı öyle gitmiyorlar...
Evet küçücük 2 tane ısırık gibi bayaa yanda ama
Sorma cnm,,, minosetle geçiştirmeye çalışıyorum.. doktora da gidicek dermanım yok
Eki Görüntüle 2019751 kizlar bu haliyi ilk gordugumde cok begenmistim,kizim olsa hemen alirdim,o derece:)
hattaMutella ya da drucilla aldi sanirim pembisini.
dun gezerken nette,mavisini gordum. sizce bu erkek odasi icin olur mu? balonlar kafami karistiriyor,erkek odasinda abes olur mu?
bir fikir verin baNa lutfen:)
Kızlar doktora gittim bugün, dünden beri de artık bebek aşağıya baskı yapıyormuş gibi oraların ağrıyor, yürürken zorlanıyor gibiydim.
Doktor nst ye soktu, sancım başlamış ben şok!
Periyodik ama çok kuvvetli değil dedi. Doğum sancısıymış, cuma tekrar gel ama dk tut, sıklaşırsa gel hemen dedi.
Bebek makat geliş olduğu için çok büyük baskı hissetmemen normal dedi.
Birşey hissetmiyorum ama ben kasılma gibi. Ya aslında tam olarak Ne hissetmem gerektiğini de bilmiyorum
Evde de klimacılar gelip evi batırdılar, onu temizledim çok yoruldum. Eşimde bu gece Yok
Bebek inşallah 1 hafta daha bekler.
Çünkü 37. Haftadan öncesi erken Doğum olarak geçiyormuş. Bir hafta daha kalsa süper olacak.
Ay ek gıda benim korkulu rüyam resmen bu yüzden. Eminim herkes ağzına bir şey vermeye çalışacak çocuğun sonra ben çıldıracağım-_-:))) kurallar konusunda haklısın cnm. Bence de hiçkimse annenin istediğinin dışında hareket etmemeli. Burada komşular var mesela, daha katı gıdaya geçmemiş bebeğin ağzına bişeyler tıkmaya çalışıyolar canı çekmiştir bişey olmaz diye :)) şok olmuştum ben ilk gördüğümde :) kayınvalide de o tarz bi kadınsa zaten olmaz o iş :)))
Bence çok güzel cnm
İnşallah bekler cnm, ama beklemezse de hiç sıkıntı olmayabilir biliyosun. yine de dinlen sen.. klima için hem geçmişolsun hem hayırlı olsun,, seni canı gönülden anlıyorum klima mağdurluğunda zirve yapmış bi canlı olarak
Evet canım bizim halı
bence bu daha iyi olur gibi canım:)Gretchen Grundler
drucilla
sagolun kizlar,biraz daha netlesti gibi kafamda. erkek cocuk olunca illa tum halilari gemili ya da arabali yapiyorlar ya,farkli olsun istiyorum ben,o yuzden internette belki 1500 tane hali baktim:)
en icime sinen bu oldu.
bir sey daha sorayim,zemini beyaz olan da vardi,fil mavi. dolaplarim da beyaz ya,cok bembeyaz olur degil mi,renklendirmek icin bu daha iyi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?