2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

cok sagol canim,alacagiz sanirim:)

Canm kasılma anına denk gelmiş olablirsin ..bahsettiğin agırlkla beraber karnımda sertlesme oluyor bnm yürümemi zorlastryor tabi

Her akşam yapsam bana mısın demez bir de mutlu olur, çeşit çeşit sosla güzel oluyor, büyük kolaylık.

Evet ona ben de sinir oluyorum, bir de özellikle çikolatadır, börektir böyle yağlı ve şekerli şeylerde yaptıkları zaman hepten sinir oluyorum.

Ben de hep farklı olsun isterim, herkesle aynı olan şeyleri sevmem genelde o yüzden çok iyi anlıyorum seni. Bence renkli olması ve odaya biraz renk katması güzel, daha hareketli durur oda :)

kizimda ne kadar yalvardıysam hic bi sey vermedi doktor...yenene dikkat et dedi okadar...şimdi resmen her tuvalette doğum yapıyorum o derece oldu...sistim ödem de var kiloda...az kaldi insallah...
AA neden vermedi bence o acı daha beter strese sokuyor benim sadece tuvalette değil artık oturamayacak ve yuruyemeyecek hale gelmiştim iki gün ağladım gebelerin kullanabilicegi ilaçlar varmış Allah kimseye yasatmasin

anlasilmak cok guzel
icime sinip alirsam da bir daha da hiiic dusunmem oyle boyle miydi diye:))

canim dolaplar beyaz, duvar acik renk dedigin gibi biraz da renk lazim odaya. bir de leke tutma acisindan ozellikle hali ve ozellikle cocuk odasi soz konusu oldugunda ne kadar leke kir kamufle eden bi renk olursa o kadar iyi diye dusunmekteyim :)) acik renk halinin bakimi cok zor ve sinir bozucu kendi evimden biliyorum :))

balon mevzusuna gelince ben ozellikle balonlu perde aramistim :) aynen bi takmislar arabaya sanki erkek cocuga baska figur yok.

Son düzenleme:
Ay hayır çantam da hazır değil ben de
Anlamadım zaten yattım kendimi dinliyorum bu sefer de her kımıldamayı sancı sanmaya başladım
Saçmalamış durumdayım.
Gelmesin yaaa daha kalsın içerisi güzel, dışarısı pü kaka

Bu şu ile sildikten sonra durulama yapılıyor dur sanırım kimyasal olmaması çok iyi çok sevindim bu yöntemi öğrendiğime
İstersen durula ama ben durulamıyorum. Kokusu da Yok ayrıca. En sağlıklısı böyle, boşver deterjanı, zaten onlar yüzünden bir sürü hasta oluyoruz.

Selam cnm,acılma fln yok herhalde degil mi?
Uzan bol bol,yorma kendini is vs yapma cok dolanma. Kalır insallah 1 hafta daha.yanında kalabilecek kimse yok mu? Tek kalmasan... nolur nolmaz cnm.
Yok alttan kontrol etti doktor, açılma Yok dedi. Annem üst katımda oturuyor allahtan.
Hayır o değil de ben bugün işe gitmedim ama normalde çalışıyorum hala :)
Yarın da Doğum günüm bir de.
İşe gitsem mi gitmesem mi izin mi alsam napsam ki
Sabah bakayım duruma bari. Arabayla gider dönerim olmadı 2 saat kalıp.
Şaka gibi geliyor. Sancı da hissetmiyorum ya, ilginç oldum. Ama gelsin istemiyorum kalsın 20 gün daha.
Zaten geriden geliyordu yani ufacık daha 2400gr
Gelmesin hemen

Sağol canım.
Kaçırdım ben arada Ayşe nasıl iyi mi?

Ne güzel:) başka neli yapıyorsunuz makarnayı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…