Ne boşboğaz insanlar var ya..Hic canını skma eşine de sarma millet yuzunden.. zaten hassasız su dönem insan konuşmadan bi düşünür densizler
Çok güzel olur hemde almalısın
Yaaaa Niye beklemiyo bunlarinşallah bekler canım dursunlar en az 2 hafta daha yerlerinde
Canm kasılma anına denk gelmiş olablirsin ..bahsettiğin agırlkla beraber karnımda sertlesme oluyor bnm yürümemi zorlastryor tabiGünaydınlar benimde ilk gebeliğim 35. Haftamdayım dün yürüyüş yapalım diye çıktık hiç olmazdı karnımın alt bölgesinde bi ağırlık hissettim sanırım hareket ettikçe bebek aşağı mı yerleşiyo nedir. Sende de oluyor mu hiç
bence bu daha iyi olur gibi canım:)
Tabi tabi normal tüylü halı, fazla tüylü değil bu benim istediğim bir özellikti zaten çok toz barındırmaz diye. Markası confettihalı di mi?canim normal tüylü hali degil mi ,digital baski falan degil?
Perde de beyazsa biraz renk katmak iyi olur bence kesinliklerenklendirir demi:)
perdem de beyaz cunku.
Canım benim de beyaz hepsi hatırlarsan, zemini beyaz halının da kötü durmuyor. Ama benim duvarlar gri.renklendirir demi:)
perdem de beyaz cunku.
Tabi tabi normal tüylü halı, fazla tüylü değil bu benim istediğim bir özellikti zaten çok toz barındırmaz diye. Markası confettihalı di mi?
Canım benim de beyaz hepsi hatırlarsan, zemini beyaz halının da kötü durmuyor. Ama benim duvarlar gri.
Yok yav o kadar abartmadım :) sadece her gün süpürdüm ve odayı silip havalandırdım.şimdi de temizlik yaptıkça yapıyorum o odayı da. Hemen üstünde gezinmeyeceği için yıkamadım açıkçası.aynen canim confetti.
kullanmadan once yikadin mi peki?
Her akşam yapsam bana mısın demez bir de mutlu olur, çeşit çeşit sosla güzel oluyor, büyük kolaylık.:))) Her yere sandalye çeken bir kız hayal ettim de... Çok sevimli:)))) Aynen ayakta sabit durunca insana bi fenalık geliyor dediğin gibi. Eşinin makarna sevmesi de güzelmiş bence. Sebzeli kıymalı derken baya götürür sizi.
Evet ona ben de sinir oluyorum, bir de özellikle çikolatadır, börektir böyle yağlı ve şekerli şeylerde yaptıkları zaman hepten sinir oluyorum.:))) kurallar konusunda haklısın cnm. Bence de hiçkimse annenin istediğinin dışında hareket etmemeli. Burada komşular var mesela, daha katı gıdaya geçmemiş bebeğin ağzına bişeyler tıkmaya çalışıyolar canı çekmiştir bişey olmaz diye :)) şok olmuştum ben ilk gördüğümde :) kayınvalide de o tarz bi kadınsa zaten olmaz o iş :)))
Ben de hep farklı olsun isterim, herkesle aynı olan şeyleri sevmem genelde o yüzden çok iyi anlıyorum seni. Bence renkli olması ve odaya biraz renk katması güzel, daha hareketli durur oda :)Gretchen Grundler
drucilla
sagolun kizlar,biraz daha netlesti gibi kafamda. erkek cocuk olunca illa tum halilari gemili ya da arabali yapiyorlar ya,farkli olsun istiyorum ben,o yuzden internette belki 1500 tane hali baktim:)
en icime sinen bu oldu.
bir sey daha sorayim,zemini beyaz olan da vardi,fil mavi. dolaplarim da beyaz ya,cok bembeyaz olur degil mi,renklendirmek icin bu daha iyi??
Yok yav o kadar abartmadım :) sadece her gün süpürdüm ve odayı silip havalandırdım.şimdi de temizlik yaptıkça yapıyorum o odayı da. Hemen üstünde gezinmeyeceği için yıkamadım açıkçası.
AA neden vermedi bence o acı daha beter strese sokuyor benim sadece tuvalette değil artık oturamayacak ve yuruyemeyecek hale gelmiştim iki gün ağladım gebelerin kullanabilicegi ilaçlar varmış Allah kimseye yasatmasinkizimda ne kadar yalvardıysam hic bi sey vermedi doktor...yenene dikkat et dedi okadar...şimdi resmen her tuvalette doğum yapıyorum o derece oldu...sistim ödem de var kiloda...az kaldi insallah...
Her akşam yapsam bana mısın demez bir de mutlu olur, çeşit çeşit sosla güzel oluyor, büyük kolaylık.
Evet ona ben de sinir oluyorum, bir de özellikle çikolatadır, börektir böyle yağlı ve şekerli şeylerde yaptıkları zaman hepten sinir oluyorum.
Ben de hep farklı olsun isterim, herkesle aynı olan şeyleri sevmem genelde o yüzden çok iyi anlıyorum seni. Bence renkli olması ve odaya biraz renk katması güzel, daha hareketli durur oda :)
canim dolaplar beyaz, duvar acik renk dedigin gibi biraz da renk lazim odaya. bir de leke tutma acisindan ozellikle hali ve ozellikle cocuk odasi soz konusu oldugunda ne kadar leke kir kamufle eden bi renk olursa o kadar iyi diye dusunmekteyim :)) acik renk halinin bakimi cok zor ve sinir bozucu kendi evimden biliyorum :))Gretchen Grundler
drucilla
sagolun kizlar,biraz daha netlesti gibi kafamda. erkek cocuk olunca illa tum halilari gemili ya da arabali yapiyorlar ya,farkli olsun istiyorum ben,o yuzden internette belki 1500 tane hali baktim:)
en icime sinen bu oldu.
bir sey daha sorayim,zemini beyaz olan da vardi,fil mavi. dolaplarim da beyaz ya,cok bembeyaz olur degil mi,renklendirmek icin bu daha iyi??
Ay hayır çantam da hazır değil ben deAmanınnn, doğum sancısı mıymış
E sen hissetmeden nasıl dakika tutacakmışsın onu da söyledi mi doktor?
Senin doğum sezaryen olacak değil mi makat gelişliyse, bak ya yaramaza, dünyaya sızmaya çalışıyor çaktırmadan.
Sen neden yoruyorsun kendini madem sancılar başlamış, hastane eve yakın mı? Taksi durağı numarası al bir iki duraktan her ihtimale karşı gece falan gelirse diye. Az daha dursun ufaklık ya, kandırmanın bir yolunu bulabilir miyiz ki acaba. Ay bak ya çok heyecan yaptım, ben senin takviminden sayıyorum günlerimi birebir aynı diye, kendi sancım başlamış gibi heyecan yaptım. Her şeyin hazır mı, çantalar falan?
Laf söyledi bal kabağı işte, espri yapıyorlar akıllarınca. Hiç ciddiye alma gerizekalı ve boşboğaz insanları, boşver.
Ne almıştın?
İstersen durula ama ben durulamıyorum. Kokusu da Yok ayrıca. En sağlıklısı böyle, boşver deterjanı, zaten onlar yüzünden bir sürü hasta oluyoruz.Bu şu ile sildikten sonra durulama yapılıyor dur sanırım kimyasal olmaması çok iyi çok sevindim bu yöntemi öğrendiğime
Yok alttan kontrol etti doktor, açılma Yok dedi. Annem üst katımda oturuyor allahtan.Selam cnm,acılma fln yok herhalde degil mi?
Uzan bol bol,yorma kendini is vs yapma cok dolanma. Kalır insallah 1 hafta daha.yanında kalabilecek kimse yok mu? Tek kalmasan... nolur nolmaz cnm.
Sağol canım.Bence çok güzel cnm
İnşallah bekler cnm, ama beklemezse de hiç sıkıntı olmayabilir biliyosun. yine de dinlen sen.. klima için hem geçmişolsun hem hayırlı olsun,, seni canı gönülden anlıyorum klima mağdurluğunda zirve yapmış bi canlı olarak
Ne güzel:) başka neli yapıyorsunuz makarnayı?Her akşam yapsam bana mısın demez bir de mutlu olur, çeşit çeşit sosla güzel oluyor, büyük kolaylık.
Evet ona ben de sinir oluyorum, bir de özellikle çikolatadır, börektir böyle yağlı ve şekerli şeylerde yaptıkları zaman hepten sinir oluyorum.
Ben de hep farklı olsun isterim, herkesle aynı olan şeyleri sevmem genelde o yüzden çok iyi anlıyorum seni. Bence renkli olması ve odaya biraz renk katması güzel, daha hareketli durur oda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?