2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Açılma su gelme filan yoksa bence bekler gibi :/ Sancıyı durdurmak icjn bir sey yapmadi mi doktor

temizlik konusunda haklisin canim. oturma odam koyu krem oldugu halde sanki yeni yikamadan gelmemis gibi birkac haftaya kirleniyor hemen. beyaz daha da zor olur.

lamba bakalim dedik gazcılara(bilirsin). hep ayni lambalar. spiderman,sirinler,araba figurleri... hep ayni. zaten buyuyunce hep onlari isteyecek,simdi daha boyle minnos seyler olsun istiyorum,kuzucuklu,filli vs. :)
onda da cok model yok ama begenecegiz artik birini:)

İkea ya baktın mı aydınlatma için? Ben ikeadan aldım şunları

Eklentiler

• IMG_20170516_125005_257.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 80
İkea ya baktın mı aydınlatma için? Ben ikeadan aldım şunları

yok canim bakmadim. cerceve ve aksesuar icin gidecegiz buyuk ihtimal,o zaman bakarim bunlara da:) gerci en son gittigimizde raflardan ve düz cercevelerden farkli bir sey yoktu ama bi bakalim yine de.

cok guzelmis,gule gule kullanin:)

yok canim bakmadim. cerceve ve aksesuar icin gidecegiz buyuk ihtimal,o zaman bakarim bunlara da:) gerci en son gittigimizde raflardan ve düz cercevelerden farkli bir sey yoktu ama bi bakalim yine de.

cok guzelmis,gule gule kullanin:)
İnternetten bak canım daha çok çeşit var

O zaman sen çantanı tamamlamaya çalış bu iki günde, eksik olan varsa ya internetten sipariş ver ya gidebilecek biri alsın. Sen de evde yıkanacak ütülenecek olanları hallet. Çantan hazır olsun her ihtimale karşı. Varsa öyle bir imkanın gitme işe ya da gidersen de kendini çok yormadan az hareket yap. Aman diyeyim eğilip falan bir şeyler alma yerden, açılmayı tetiklemesin.
Ne güzel:) başka neli yapıyorsunuz makarnayı?
Kıymalı yapıyorum üzerine yoğurt koyup, mantı gibi oluyor. Sosisli yapardım ama hamilelikten beri yemiyorum sosis. Domates biberli yapıyorum. Lor peynir, kaşar peynir, ketçap. Arada hazır soslardan deniyoruz fesleğenli falan ama hazırlar bana ağır geliyor.

Ya canim kadin cok becerikli boyle 5 dk oturduqunu qormem kosturur durur ama herseye karismasina sinir oluyorum acayip mudahaleci o konuda anlasamiyoruz nebileyim hani sevsin baksin ama cok sahiplenmelerini istemem

kac dk kaynattin :)))
ay buna da gec kalmisim xevap vermekte ama belki yarina fikir olur yazayim :)) kirmizi yag biberi ve yesil biber ile korili tavuk sote yaptim. yanina da sehriye corbasi :))
of ben de aksam ayak tirnaklarimi keseyim dedim. kesene kadar akla karayi sectim yemin ederim.

aynen canim internetten bak. lolybon ve funna baby markalarina bak en uygun fiyatli bunlar internette. guzel sevimli modeller var. instagramda da var bildigim bir hesap ama su klasik sapka seklinde olanlar 165ten 225e kadar cikio pahali yani. bide sule avizeye falan bak istersen. cumhuriyet caddesinin ust sokagi var ya. nalburlar kuscular faln var, orasi.

kremali mantarli tavuklu falan da guzel oluyor G gunesli gunler

sagol canim oneriler icin,bakacagim mutlaka:)
körili de super olur bu arada
afiyet olsun:)

goruntu olarak evet ama keş taş gibi serttir ve rendelemek gerekir,uzun sure de dolapta durur,hicbir sey olmaz.
lorlu cevizli de super olur,tereyaginda soyle bir cevir,oooh miss

Sağ olun kızlar baya çeşit oldu haftada bi kere yapsam doğumu getiririm heralde :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…