- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Açılma su gelme filan yoksa bence bekler gibi :/ Sancıyı durdurmak icjn bir sey yapmadi mi doktorYok alttan kontrol etti doktor, açılma Yok dedi. Annem üst katımda oturuyor allahtan.
Hayır o değil de ben bugün işe gitmedim ama normalde çalışıyorum hala :)
Yarın da Doğum günüm bir de.
İşe gitsem mi gitmesem mi izin mi alsam napsam ki
Sabah bakayım duruma bari. Arabayla gider dönerim olmadı 2 saat kalıp.
Şaka gibi geliyor. Sancı da hissetmiyorum ya, ilginç oldum. Ama gelsin istemiyorumkalsın 20 gün daha.
Zaten geriden geliyordu yani ufacık daha 2400gr
Gelmesin hemen
canim dolaplar beyaz, duvar acik renk dedigin gibi biraz da renk lazim odaya. bir de leke tutma acisindan ozellikle hali ve ozellikle cocuk odasi soz konusu oldugunda ne kadar leke kir kamufle eden bi renk olursa o kadar iyi diye dusunmekteyim :)) acik renk halinin bakimi cok zor ve sinir bozucu kendi evimden biliyorum :))
balon mevzusuna gelince ben ozellikle balonlu perde aramistim :) aynen bi takmislar arabaya sanki erkek cocuga baska figur yok.
Ne güzel:) başka neli yapıyorsunuz makarnayı?
İkea ya baktın mı aydınlatma için? Ben ikeadan aldım şunlarıtemizlik konusunda haklisin canim. oturma odam koyu krem oldugu halde sanki yeni yikamadan gelmemis gibi birkac haftaya kirleniyor hemen. beyaz daha da zor olur.
lamba bakalim dedik gazcılara(bilirsin). hep ayni lambalar. spiderman,sirinler,araba figurleri... hep ayni. zaten buyuyunce hep onlari isteyecek,simdi daha boyle minnos seyler olsun istiyorum,kuzucuklu,filli vs. :)
onda da cok model yok ama begenecegiz artik birini:)
Keşi ilk defa duydum bi araştırayım:) sağ ollkeşli cevizli. keşi herkes bilmeyebilir ama bolu civarinda satilir.
Keşi ilk defa duydum bi araştırayım:) sağ oll
İkea ya baktın mı aydınlatma için? Ben ikeadan aldım şunları
Hımmm baktım sa lor peynire benziyormuş:) lorlu cevizli yapabilirimvalla biz bursada kime yapsak bayiliyor:))
rica ederim:)
Hımmm baktım sa lor peynire benziyormuş:) lorlu cevizli yapabilirim
Yok yapmadıAçılma su gelme filan yoksa bence bekler gibi :/ Sancıyı durdurmak icjn bir sey yapmadi mi doktor
İnternetten bak canım daha çok çeşit varyok canim bakmadim. cerceve ve aksesuar icin gidecegiz buyuk ihtimal,o zaman bakarim bunlara da:) gerci en son gittigimizde raflardan ve düz cercevelerden farkli bir sey yoktu ama bi bakalim yine de.
cok guzelmis,gule gule kullanin:)
İnternetten bak canım daha çok çeşit var
O zaman sen çantanı tamamlamaya çalış bu iki günde, eksik olan varsa ya internetten sipariş ver ya gidebilecek biri alsın. Sen de evde yıkanacak ütülenecek olanları hallet. Çantan hazır olsun her ihtimale karşı. Varsa öyle bir imkanın gitme işe ya da gidersen de kendini çok yormadan az hareket yap. Aman diyeyim eğilip falan bir şeyler alma yerden, açılmayı tetiklemesin.Ay hayır çantam da hazır değil ben de
Anlamadım zaten yattım kendimi dinliyorum bu sefer de her kımıldamayı sancı sanmaya başladım
Saçmalamış durumdayım.
Gelmesin yaaa daha kalsın içerisi güzel, dışarısı pü kaka
Kıymalı yapıyorum üzerine yoğurt koyup, mantı gibi oluyor. Sosisli yapardım ama hamilelikten beri yemiyorum sosis. Domates biberli yapıyorum. Lor peynir, kaşar peynir, ketçap. Arada hazır soslardan deniyoruz fesleğenli falan ama hazırlar bana ağır geliyor.Ne güzel:) başka neli yapıyorsunuz makarnayı?
İnternetten bak canım daha çok çeşit var
Oooo kabak yemeqi bittide yarinda kizartmasi yapilacak
Ya canim kadin cok becerikli boyle 5 dk oturduqunu qormem kosturur durur ama herseye karismasina sinir oluyorum acayip mudahaleci o konuda anlasamiyoruz nebileyim hani sevsin baksin ama cok sahiplenmelerini istememCnm bırak koysun,, belki sahiplenir bakar biraz sen de nefes alırsın. Bak şimdi kızıyosun ama doğduktan sonra birisi yarım saat bile yardımcı olsa, bi duş almak dahi ilaç gibi gelicek sana. Eğer becerikli güvenebileceğin elli ayaklı kadınsa bence bırak daha da çok heveslensin :))
kac dk kaynattin :)))Bu arada göğüs pompası geldi kaynatıcam şimdi de, her şeyini kaynatayım di mi? İçinde hortumu kaynatmayın diyor onun dışında her şeyi kaynamış suya atıp 5 dk kaynatsam yeterli midir? İçinde 10 dk kaynatın diyor ama?
ay buna da gec kalmisim xevap vermekte ama belki yarina fikir olur yazayim :)) kirmizi yag biberi ve yesil biber ile korili tavuk sote yaptim. yanina da sehriye corbasi :))
of ben de aksam ayak tirnaklarimi keseyim dedim. kesene kadar akla karayi sectim yemin ederim.Ben dün mutfağı bile oturduğum yerden topladım. Eviyenin önüne bir sandalye çektim, köpükle durula yandaki makineye yerleştir, köpükle durula yerleştir derken biraz kolum ağrıdı ama ayakta uzun süre kalınca tansiyonum fena oynuyor o yüzden en iyisi oturmak. Evi silerken de her fırsatta oturuyorum, masanın altını mı sileceğim, sandalyeyi çekip oturup öyle siliyorum, çantamı düzenleyeceksem 15 sn bile olsa oturduğum yerden düzeltiyorum. Zaten tembel bir insandım şimdi vücudum da bana uyum sağladı, burada işler fena sarpa sardı
aynen canim internetten bak. lolybon ve funna baby markalarina bak en uygun fiyatli bunlar internette. guzel sevimli modeller var. instagramda da var bildigim bir hesap ama su klasik sapka seklinde olanlar 165ten 225e kadar cikio pahali yani. bide sule avizeye falan bak istersen. cumhuriyet caddesinin ust sokagi var ya. nalburlar kuscular faln var, orasi.temizlik konusunda haklisin canim. oturma odam koyu krem oldugu halde sanki yeni yikamadan gelmemis gibi birkac haftaya kirleniyor hemen. beyaz daha da zor olur.
lamba bakalim dedik gazcılara(bilirsin). hep ayni lambalar. spiderman,sirinler,araba figurleri... hep ayni. zaten buyuyunce hep onlari isteyecek,simdi daha boyle minnos seyler olsun istiyorum,kuzucuklu,filli vs. :)
onda da cok model yok ama begenecegiz artik birini:)
O zaman sen çantanı tamamlamaya çalış bu iki günde, eksik olan varsa ya internetten sipariş ver ya gidebilecek biri alsın. Sen de evde yıkanacak ütülenecek olanları hallet. Çantan hazır olsun her ihtimale karşı. Varsa öyle bir imkanın gitme işe ya da gidersen de kendini çok yormadan az hareket yap. Aman diyeyim eğilip falan bir şeyler alma yerden, açılmayı tetiklemesin.
Kıymalı yapıyorum üzerine yoğurt koyup, mantı gibi oluyor. Sosisli yapardım ama hamilelikten beri yemiyorum sosis. Domates biberli yapıyorum. Lor peynir, kaşar peynir, ketçap. Arada hazır soslardan deniyoruz fesleğenli falan ama hazırlar bana ağır geliyor.
kac dk kaynattin :)))
ay buna da gec kalmisim xevap vermekte ama belki yarina fikir olur yazayim :)) kirmizi yag biberi ve yesil biber ile korili tavuk sote yaptim. yanina da sehriye corbasi :))
of ben de aksam ayak tirnaklarimi keseyim dedim. kesene kadar akla karayi sectim yemin ederim.
aynen canim internetten bak. lolybon ve funna baby markalarina bak en uygun fiyatli bunlar internette. guzel sevimli modeller var. instagramda da var bildigim bir hesap ama su klasik sapka seklinde olanlar 165ten 225e kadar cikio pahali yani. bide sule avizeye falan bak istersen. cumhuriyet caddesinin ust sokagi var ya. nalburlar kuscular faln var, orasi.
kremali mantarli tavuklu falan da guzel oluyor G gunesli gunler
goruntu olarak evet ama keş taş gibi serttir ve rendelemek gerekir,uzun sure de dolapta durur,hicbir sey olmaz.
lorlu cevizli de super olur,tereyaginda soyle bir cevir,oooh miss
O zaman sen çantanı tamamlamaya çalış bu iki günde, eksik olan varsa ya internetten sipariş ver ya gidebilecek biri alsın. Sen de evde yıkanacak ütülenecek olanları hallet. Çantan hazır olsun her ihtimale karşı. Varsa öyle bir imkanın gitme işe ya da gidersen de kendini çok yormadan az hareket yap. Aman diyeyim eğilip falan bir şeyler alma yerden, açılmayı tetiklemesin.
Kıymalı yapıyorum üzerine yoğurt koyup, mantı gibi oluyor. Sosisli yapardım ama hamilelikten beri yemiyorum sosis. Domates biberli yapıyorum. Lor peynir, kaşar peynir, ketçap. Arada hazır soslardan deniyoruz fesleğenli falan ama hazırlar bana ağır geliyor.
Sağ olun kızlar baya çeşit oldu haftada bi kere yapsam doğumu getiririm heralde :)))kac dk kaynattin :)))
of ben de aksam ayak tirnaklarimi keseyim dedim. kesene kadar akla karayi sectim yemin ederim.
aynen canim internetten bak. lolybon ve funna baby markalarina bak en uygun fiyatli bunlar internette. guzel sevimli modeller var. instagramda da var bildigim bir hesap ama su klasik sapka seklinde olanlar 165ten 225e kadar cikio pahali yani. bide sule avizeye falan bak istersen. cumhuriyet caddesinin ust sokagi var ya. nalburlar kuscular faln var, orasi.
kremali mantarli tavuklu falan da guzel oluyor G gunesli gunler
Bir halıcı eşi olarak (çalgıcı karısı binnaz gibi olduaynen canim confetti.
kullanmadan once yikadin mi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?