- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Bu arada bugün baya ilerleme kaydettim
Küvet filesi
Pamuk
Islak mendil
Tarak fırça sipariş verdim bugün:)) eşimi bezdirdim
Alış-veriş listem tamamlanıyor sanki :)
Bir halıcı eşi olarak (çalgıcı karısı binnaz gibi oldu) aldığınız halıları yıkamayın ilk zaman ki gibi olmaz asla bi de tüyünü pisini pörsüğünü atsın halı hemen yıkamak iyi olmuyo
bide nohutlu tavuklu uzerine sarimsakli yogurt tavsiye ederim :)Sağ olun kızlar baya çeşit oldu haftada bi kere yapsam doğumu getiririm heralde :)))
:) Ha gayret. Bizim haftamiz da erken biraz daha o motivasyon oluyor tabi:)devam canim devam,biz de bitirecegiz insallah :))
Bu da kulağa çok güzel geliyor notlarıma kaydedeyim. Nohut tavuk ikilisine bayılırım zaten :)bide nohutlu tavuklu uzerine sarimsakli yogurt tavsiye ederim :)
Bu arada bugün baya ilerleme kaydettim
Küvet filesi
Pamuk
Islak mendil
Tarak fırça sipariş verdim bugün:)) eşimi bezdirdim
Alış-veriş listem tamamlanıyor sanki :)
Teşekkürler:)iyi hadi gozun aydin diyelim ufaktan :)) gule gule kullanin
Ay hiç deme ya, oje sürmek zaten tarih oldu, sürmesi ayrı dert silmesi ayrı dert diye. Şimdi kesmek de iyice zorlaştı.of ben de aksam ayak tirnaklarimi keseyim dedim. kesene kadar akla karayi sectim yemin ederim.
Makarnaya mı nohutlu tavuklu sos? Hiç düşünmemiştim ikisi bir arada. Tavuk soteyi falan ikinci gününde makarna sosu olarak kullanıyorum az kaldıysa ama nohut ve makarnayı denemedim, hmm enteresaaaan :)bide nohutlu tavuklu uzerine sarimsakli yogurt tavsiye ederim :)
Evidea.com dan aldım 133x190canim haliyi hangi siteden,kaca almistin?
bir de olculeri neydi?
sagol canim...icmeye devam ediyorum ölçülü olarak... hayirlisiyla atlatalim insallahAh canm o kadar iyi anlıyorum ki. İyice düzene kadar kullan cnn. Agridan iyidir. Anestol de iyi geliyor. Bir kaç ay önce benimde atak yaptı yine. Anestol sürdüm çok iyi geldi. Hemen uyusturdu. Ama minik mercimek tanesi kadar sur dedi. Bir hafta düzenli kullanmak sonra bırakmak laizm dedi. Çok zor biliyorum. Stres olma. O da etkiliyor. Ne zaman uzulsem hemen bagirsaklarima vurur.
Kizim da da doğum sonrası bir çektim ki çok fena oldum. Normal doğumda onca acı çektim ama yok bu hastalık ondan beter. Doğum bir defa. Çok afedersiniz bu hastalık her gün aynısını yasattiriyor. Düzgün emziremedim oturamadim. Sürekli agladiimi biliyorum. Çok iyi anlıyorum seni lütfen dr a gitmeye çalış. Ve ihmal etme
Aynen canim esimde bende hadlerini bildirdik daha da böyle bi tavir takinamazlar insanlari anlamakta güçlük cekiyorum bazen.Bu nasıl bi mesafesizlik ve terbiyesizlik ya eşimin iş arkadaşları böyle söyliycek bide üstüne pis pis sırıtcaklar benden önce eşim görüşmeyi keser onlarla koca koca adamlar çok ilginç gerçekten
7-8kac dk kaynattin :)))
ay buna da gec kalmisim xevap vermekte ama belki yarina fikir olur yazayim :)) kirmizi yag biberi ve yesil biber ile korili tavuk sote yaptim. yanina da sehriye corbasi :))
of ben de aksam ayak tirnaklarimi keseyim dedim. kesene kadar akla karayi sectim yemin ederim.
aynen canim internetten bak. lolybon ve funna baby markalarina bak en uygun fiyatli bunlar internette. guzel sevimli modeller var. instagramda da var bildigim bir hesap ama su klasik sapka seklinde olanlar 165ten 225e kadar cikio pahali yani. bide sule avizeye falan bak istersen. cumhuriyet caddesinin ust sokagi var ya. nalburlar kuscular faln var, orasi.
kremali mantarli tavuklu falan da guzel oluyor G gunesli gunler
Bosbogazligi alası canim beni kendi kafasina vur ekmegini al eşleri ile karıştırdılar alismislar bi yere giderken falan hep tek.giderler eslerini goturmek istemezler iclerinde bi benim.araba kullanan da fesatlik da var tabi.nerden laf sokacaklarini sasiriyorlarAmanınnn, doğum sancısı mıymış
E sen hissetmeden nasıl dakika tutacakmışsın onu da söyledi mi doktor?
Senin doğum sezaryen olacak değil mi makat gelişliyse, bak ya yaramaza, dünyaya sızmaya çalışıyor çaktırmadan.
Sen neden yoruyorsun kendini madem sancılar başlamış, hastane eve yakın mı? Taksi durağı numarası al bir iki duraktan her ihtimale karşı gece falan gelirse diye. Az daha dursun ufaklık ya, kandırmanın bir yolunu bulabilir miyiz ki acaba. Ay bak ya çok heyecan yaptım, ben senin takviminden sayıyorum günlerimi birebir aynı diye, kendi sancım başlamış gibi heyecan yaptım. Her şeyin hazır mı, çantalar falan?
Laf söyledi bal kabağı işte, espri yapıyorlar akıllarınca. Hiç ciddiye alma gerizekalı ve boşboğaz insanları, boşver.
Ne almıştın?
Evet herşeye karışma mevzusu ayrı,,, ama onu belli edebilirsen, senin sınırlarını aşmadan bakabileceğini anlarsa da çok rahat edersin benceYa canim kadin cok becerikli boyle 5 dk oturduqunu qormem kosturur durur ama herseye karismasina sinir oluyorum acayip mudahaleci o konuda anlasamiyoruz nebileyim hani sevsin baksin ama cok sahiplenmelerini istemem
G gunesli gunlerAy hiç deme ya, oje sürmek zaten tarih oldu, sürmesi ayrı dert silmesi ayrı dert diye. Şimdi kesmek de iyice zorlaştı.
Makarnaya mı nohutlu tavuklu sos? Hiç düşünmemiştim ikisi bir arada. Tavuk soteyi falan ikinci gününde makarna sosu olarak kullanıyorum az kaldıysa ama nohut ve makarnayı denemedim, hmm enteresaaaan :)
7-8arasını buldum ya ne 5 ne 10
200 diye hatırlıyorum canımne kadardi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?