2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

sagol canim,iyi oldu bu bilgi:))
naptin hali ve lambayi?

of ben de aksam ayak tirnaklarimi keseyim dedim. kesene kadar akla karayi sectim yemin ederim.
Ay hiç deme ya, oje sürmek zaten tarih oldu, sürmesi ayrı dert silmesi ayrı dert diye. Şimdi kesmek de iyice zorlaştı.

bide nohutlu tavuklu uzerine sarimsakli yogurt tavsiye ederim :)
Makarnaya mı nohutlu tavuklu sos? Hiç düşünmemiştim ikisi bir arada. Tavuk soteyi falan ikinci gününde makarna sosu olarak kullanıyorum az kaldıysa ama nohut ve makarnayı denemedim, hmm enteresaaaan :)

sagol canim...icmeye devam ediyorum ölçülü olarak... hayirlisiyla atlatalim insallah

Aynen canim esimde bende hadlerini bildirdik daha da böyle bi tavir takinamazlar insanlari anlamakta güçlük cekiyorum bazen.

7-8 arasını buldum ya ne 5 ne 10

Bosbogazligi alası canim beni kendi kafasina vur ekmegini al eşleri ile karıştırdılar alismislar bi yere giderken falan hep tek.giderler eslerini goturmek istemezler iclerinde bi benim.araba kullanan da fesatlik da var tabi.nerden laf sokacaklarini sasiriyorlar

Ya kizlar doqum yaklastikca benim korkularim artti ozelliklede buqun yani buqune kadar sacma sapan seyleri birileri ölürse naparim falan kafama taktim uzuldum yokluklarini qormusum qibi bi turlu bebeqime adapte olamadim korkuyorum doqum yaklastikca bebeqim etkilendi diye kesinlikle etkilendi diyorum aksini dusunemiyorum bile hicbisey ondan onemli deilken ne diye uzdum kendimi bukadar bilmiyorum

Ya canim kadin cok becerikli boyle 5 dk oturduqunu qormem kosturur durur ama herseye karismasina sinir oluyorum acayip mudahaleci o konuda anlasamiyoruz nebileyim hani sevsin baksin ama cok sahiplenmelerini istemem
Evet herşeye karışma mevzusu ayrı,,, ama onu belli edebilirsen, senin sınırlarını aşmadan bakabileceğini anlarsa da çok rahat edersin bence bak bakalım ortayı bulabilecek gibi misiniz :)

G gunesli gunler
oncelikle makarnayi hic bi zaman suzmeden yapiyorum onu belirteyim tarifi ona gore vericem :)) buzluk icin tavuk suyu hazirladigim gunler yapiyorum bunu genelde. hem didiklenmis tavugu kullanmis oluyorum hem de makarnanin suyu icin bi kismini ya da tamamini tavuk suyu kullaniyorum. neyse tavuk suyunu makarnanin pisecegi tencereye aliyoruz. didiklenmis haslanmis tavuklari, buzluktan cikardigimiz onceden haslanmis nohutlari ve makarnayi kaynamis suya koyup pisiriyoruz. uzerine de sarimsakli yogurt. afiyet olsun :))
ozellikle tekrar belirtiyorum Gretchencim kavurmuyoruz hepsi haslanmis malzeme, makarna ile birlikte pisiyorlar
7-8 arasını buldum ya ne 5 ne 10

ahaha alemsin ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…