Avizesini babam 1-2 haftaya halleder ama halııı üff hala bulamadım kafamda ki gibi arabalı uçaklı bilmem neyli istemiyorum yasagol canim,iyi oldu bu bilgi:))
naptin hali ve lambayi?
Biz alıcaz da kulaktan mı temassız mı karar veremedikates olcer alacak arkadaslar sabah 8e kadar ebebekte braun ates olcerlerde %40 indirim var. cidden inmis fiyatlar dusundugunuz bisey varsa kacirmayin.
Avizesini babam 1-2 haftaya halleder ama halııı üff hala bulamadım kafamda ki gibi arabalı uçaklı bilmem neyli istemiyorum ya
temassizlarda olcum yapilmadan once 10-15 dk olcum yapilacak ortamda bulunmus olmasi gerekiyor cihazin. biz o yuzden kulaktan aldik. kendimiz denedik de. gayet guzel. cabuk da olcuyor.Biz alıcaz da kulaktan mı temassız mı karar veremedik
Markası neydi sizinkinin?temassizlarda olcum yapilmadan once 10-15 dk olcum yapilacak ortamda bulunmus olmasi gerekiyor cihazin. biz o yuzden kulaktan aldik. kendimiz denedik de. gayet guzel. cabuk da olcuyor.
braun thermoscan 6520 canimMarkası neydi sizinkinin?
Saol cnm,,, Şimdilik iyi ama Pazartesi sabah dokuzda operasyonu var işte dişlerden. İnşallah daha iyi olucakSağol canım.
Kaçırdım ben arada Ayşe nasıl iyi mi?
braun thermoscan 6520 canim
evet canim aynen bu. thermoscan 7 diye de geciyor IRT 6520 diye de. ikisi ayni. ben yanlis yazmisim :))canim sadece 6520 yaziyor. thermoscan yazanlarda 6520 kodu yok.
Eki Görüntüle 2020003
bu mu sizinki?
evet canim aynen bu. thermoscan 7 diye de geciyor IRT 6520 diye de. ikisi ayni. ben yanlis yazmisim :))
Ne lüzumsuz bi hareket di mi :) ben baya kızmıştım,, yahu bırakın ilk lokmasını annesi yedirsin zaten... size ne? İçlerinden bi manyak da bir kere benzer bi konuda "he he sizin çocuklarınız paşayla sultan zaten, nolur nolmaz doğru" dedi! Özrü kabahatinden beterHer akşam yapsam bana mısın demez bir de mutlu olur, çeşit çeşit sosla güzel oluyor, büyük kolaylık.
Evet ona ben de sinir oluyorum, bir de özellikle çikolatadır, börektir böyle yağlı ve şekerli şeylerde yaptıkları zaman hepten sinir oluyorum.
Ben de hep farklı olsun isterim, herkesle aynı olan şeyleri sevmem genelde o yüzden çok iyi anlıyorum seni. Bence renkli olması ve odaya biraz renk katması güzel, daha hareketli durur oda :)
Verdirme sakınnn :)) yani doğar doğmaz başlıyolar bi de ya,, bi de parmaklarını sürüyolar işte elma armut neyse,, Allah aşkına az sürelim ağzına falan diyolar,,, uyuz oluyorum !! Bizim ailede yakın çevrede falan hiç yok öyle bişey ama komşularımda çok var. Acaip sinir bozucu! Canı çekermiş! Sana ne? Ayrıca elin temiz mi bakalım? Ne diye elleyesin benim bebeğimin ağzını burnunu? Ben çok katı şekilde itiraz ettim hep, başka dilden anlamıyodular çünkü...Ay ek gıda benim korkulu rüyam resmen bu yüzden. Eminim herkes ağzına bir şey vermeye çalışacak çocuğun sonra ben çıldıracağım-_-
Genelde ilk beğenilen alınıyor ama zaten :))))sagol canim:)
valla yoruluyorum su kararsizligimdan ama icime sinmeyen bir seyi de almak istemiyorum,o yuzden biraz daha bakayim diye diye alamiyorum:)))
daha zaman var ya,sanirim onun rahatligi
yani orda 299dan inmis gorunuyor ama ona bakma :) biz alali 3 ay faalan oluyor en ucuz 207 liraya bulmustum. sonra jokerde tesaduf o gunluk bi indirime denk geldik 170e aldik. az once baktim da 220 civari aslinda fiyati. ama yine de 40 tl guzel bi indirim :)baya da inmis fiyati.
Genelde ilk beğenilen alınıyor ama zaten :))))
Saol cnm,, şimdi gördüm mesajı... valla biberonu pat diye bıraktık,,, dün gece ikide anca uyudu, ama bugün daha erkenci.. masal anlattım bayıldı az önce... istemedi de kuzum... kan alınması bile yetti nefret etmesinecanim gecmis olsun. gunler suanda biraz zor geciyor senin icin ama hepsi gececek insallah,bebis de gelince her seyi unutmus olacaksiniz. ayse de uyuyup uyanacak annesi ve bitecek:)
Yok alttan kontrol etti doktor, açılma Yok dedi. Annem üst katımda oturuyor allahtan.
Hayır o değil de ben bugün işe gitmedim ama normalde çalışıyorum hala :)
Yarın da Doğum günüm bir de.
İşe gitsem mi gitmesem mi izin mi alsam napsam ki
Sabah bakayım duruma bari. Arabayla gider dönerim olmadı 2 saat kalıp.
Şaka gibi geliyor. Sancı da hissetmiyorum ya, ilginç oldum. Ama gelsin istemiyorumkalsın 20 gün daha.
Zaten geriden geliyordu yani ufacık daha 2400gr
Gelmesin hemen
Hadi hayırlısıyla onu da atlatır kuzu. Sıkma canını, sen daha çok stres oldunSaol cnm,,, Şimdilik iyi ama Pazartesi sabah dokuzda operasyonu var işte dişlerden. İnşallah daha iyi olucak
Ay Ne güzel dedin canım benim. Ağzın bal yesin. Dursun valla biraz daha kuzum büyüsün.He annenin üst katta olması iyiymiş.
Araba kullanırken de dikkat et kasılma fln olmasın da,bu kadar iyiysen durur cnm insallah bi 15-20 gün daha... cok fazla ayakta da durma... hatta ise gitmeme durumun mumkunse gitme bile bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?