2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Avizesini babam 1-2 haftaya halleder ama halııı üff hala bulamadım kafamda ki gibi arabalı uçaklı bilmem neyli istemiyorum ya

ben de ayni durumdayim canim ama hep onlar var malesef
bi tane begendim ben. almak icin bakti esim internete ama renk seciminde sadece pembe var. fotoda mavi koymuslar ama seceneklerde yok,sinir oldumm

o kadar hali secenegi var ama iste icine sinen olmayinca 1000 tane de olsa olmuyor.

33+5 haftalık bir ninnoş annesinden merhaba, sanıyorum imzayı eklemeyi başaramadım

Yeni izne çıkmam sebebiyle ancak vakit bulabiliyorum buraya gelmeye

Hatta bebek alışverişini bile ancak yarın yapabileceğim

Abimizden kalma biraz eşyamız var, çok abartmadan Yeni ve pembiş birşeyler daha almak istiyorum

Ne kadar tecrübeli olsam da mevsim itibariyle neler almalıyım karar veremedim epey bakındım ama öyle çok mesaj var ki alışveriş listesine ulaşamadım

Bu tembel anneye alışveriş listesinde yardımcı olabilecek birileri var mı

Ne lüzumsuz bi hareket di mi :) ben baya kızmıştım,, yahu bırakın ilk lokmasını annesi yedirsin zaten... size ne? İçlerinden bi manyak da bir kere benzer bi konuda "he he sizin çocuklarınız paşayla sultan zaten, nolur nolmaz doğru" dedi! Özrü kabahatinden beter aynı manyak bebeklerimizi arasıra başaşağı tutmamızı falan da önerdi,, hatta bir kere böyle kollarını arkada birleştirmeye falan çalıştıydı birinin oğlunun da zor aldık elinden... yani sırf eski nesiller değil, akranlarımızın içinde de var cins cins işler yapanlar... ben müsade etmedim kimsenin karışmasına, hatta uzun süre bırak öpmeyi kucaklarına bile vermedim.. burun kıvırıyolar birbirlerine falan bakıyolar imalı imalı tabi... hissediyorum ama takılmıyorum :)))

Ay ek gıda benim korkulu rüyam resmen bu yüzden. Eminim herkes ağzına bir şey vermeye çalışacak çocuğun sonra ben çıldıracağım-_-
Verdirme sakınnn :)) yani doğar doğmaz başlıyolar bi de ya,, bi de parmaklarını sürüyolar işte elma armut neyse,, Allah aşkına az sürelim ağzına falan diyolar,,, uyuz oluyorum !! Bizim ailede yakın çevrede falan hiç yok öyle bişey ama komşularımda çok var. Acaip sinir bozucu! Canı çekermiş! Sana ne? Ayrıca elin temiz mi bakalım? Ne diye elleyesin benim bebeğimin ağzını burnunu? Ben çok katı şekilde itiraz ettim hep, başka dilden anlamıyodular çünkü...

baya da inmis fiyati.
yani orda 299dan inmis gorunuyor ama ona bakma :) biz alali 3 ay faalan oluyor en ucuz 207 liraya bulmustum. sonra jokerde tesaduf o gunluk bi indirime denk geldik 170e aldik. az once baktim da 220 civari aslinda fiyati. ama yine de 40 tl guzel bi indirim :)

canim gecmis olsun. gunler suanda biraz zor geciyor senin icin ama hepsi gececek insallah,bebis de gelince her seyi unutmus olacaksiniz. ayse de uyuyup uyanacak annesi ve bitecek:)
Saol cnm,, şimdi gördüm mesajı... valla biberonu pat diye bıraktık,,, dün gece ikide anca uyudu, ama bugün daha erkenci.. masal anlattım bayıldı az önce... istemedi de kuzum... kan alınması bile yetti nefret etmesine bakkala uğradık bugün, anne şeker almayalım, sürpriz yumurta alırsak çikolatasını atar oyuncağına bakarım dişlerim çürümez dedi ((( hayırlısıyla pazartesiyi kolay atlatsak.. bunlar iyi adımlar tabi ama neticede kan tahlili bile o kadar travmatik gelmiş ki çocuğa üç buçuk sene ayrılamadığı biberonu elleriyle çöpe attı...

He annenin üst katta olması iyiymiş.
Araba kullanırken de dikkat et kasılma fln olmasın da,bu kadar iyiysen durur cnm insallah bi 15-20 gün daha... cok fazla ayakta da durma... hatta ise gitmeme durumun mumkunse gitme bile bence.

He annenin üst katta olması iyiymiş.
Araba kullanırken de dikkat et kasılma fln olmasın da,bu kadar iyiysen durur cnm insallah bi 15-20 gün daha... cok fazla ayakta da durma... hatta ise gitmeme durumun mumkunse gitme bile bence.
Ay Ne güzel dedin canım benim. Ağzın bal yesin. Dursun valla biraz daha kuzum büyüsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…