2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım geçmiş olsun. Sancıyı durdurmak için serum falan takmadı mı benimde doğum sancılarımdı gittiğimde serum taktı. Bak ben 34 hafta yarın bitiyor 35 e gireceğim haftaya çarşambaya kadar beklerse daha iyi olur dedi doktor korkma allahın izni ile bişey olmaz. Ve bu arada sağlıkta 10 yıl çalışan bir ablam var o 36 hafta ve sonra doğabilir korkma dedi bana sende içini ferah tut .

ebebek hakkaten pahali galiba:)

Artık geçmişte üzüldüklerine bir şey yapamayacaksın, onlar geçti gitti ama sen hala üzüyorsun kendini. Bari artık üzmeyeyim de çocuğum daha fazla stres olmasın diyeceğine kesin etkilendi diyerek daha çok üzüyorsun kendini hem de doğuma bu kadar az kalmışken. Bari şimdi bırak kafaya takmayı da erken gelmesin bebek. Evhamlanmak için başka şeyler bul kendine, bebeğin gazını nasıl çıkartacağım diye dertlen ama bunlar için oturup ağlama, üzülme lütfen.

İyi ki bir kavurdum barbunyaları, dillere düştüm yani

Markası neydi sizinkinin?
Braun thermoscan 3 de bizim aldığımız.
Bırak ya baksın dursunlar birbirlerine, arkandan konuşsunlar da çocuklarına ilişmesinler. Ne saçma bir insan çeşidiymiş o, 90lar haberlerinin çakma cinci hocaları gibi uydurmadığı kalmamış. Evlerde ırak öyle insanlar.

Mmmm harika yaa bunu kesinlikle deneyeceğim. Çok teşekkürler tarif için:) Bu arada makarna suyunu ben de süzmem çektirme yaparım hep. Daha bi lezzetlinoluyor ama hemen tüketmek gerek :)

Ay ne kadar sinir bozucu yaa :/ Eminim ben de böyle şeylerle karsilasacağım. Bir de benim aile içinde hani. Inslalah bas edebilirim :) Gardimi alayım:))))

Iste mesele orda canim artik uzulmuyorum oyle seyler icin ama simdide ya etkilendiyse buqune kadar onu taktim kafaya mesela en ufak hareketsizliqini bile ben uzuldum bebekte problem var diye dusunuyorum Allah'in izniyle bi doqsalardi saqlicakla bisey istemiyorum

Amaaaan tek derdimiiiz bu olsuuunn artık koy verdimmm

kızlar pek girip yazamasam da mümkün oldukça takip ediyorum sizleri. son bir haftadır annemin yardımıyla hazırlıkları nerdeyse bitirmiştik , ki iyiki bitirmişiz. 2-3 hafta öncesine kadar gelişimi 10 gün ileride olan kızım resmen durmuş durumda ,doktorun da biraz fazla ölçmeleri nedeniyle durum biraz geç anlaşıldı. doppler de ortaya çıktı. plasenta artık görevini yerine getirmiyor. bugün akciğer gelişimini hızlandırmak için 2 doz iğne oldum . cuma günü 35+4 de alınacak ama çok küçük 2350 kg . allak bullak bir haldeyim . inşallah hepiniz zamanında sağlıkla dünyaya getirirsiiniz bebeklerinizi. bizim için de dua edin

Canım dualarım seninle rabbim sağ sağlim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah yardımcınız olsun iki gün içinde biraz daha kilo alır inşaAllah

canim insallah saglikla kucagina alirsin. nerdeyse 2.5 kilo.cok da kucuk degil,canini sıkma,dogunca hemen toparlar. neyseki farkedilmis de mudahale edilmis,buna sukur. hayirli haberlerini bekliyoruz cuma gunu.

canim insallah saglikla kucagina alirsin. nerdeyse 2.5 kilo.cok da kucuk degil,canini sıkma,dogunca hemen toparlar. neyseki farkedilmis de mudahale edilmis,buna sukur. hayirli haberlerini bekliyoruz cuma gunu.
teşekkürler canım , mutlaka yazacağım ilk fırsatta

B bursa_83 kızlar merhaba ben Eylül anneleri grubundayım sizlerin hangi telaşlar yaşadığını merak edip arada topiğinizi okuyorum :) balonlu avize bakıyorsunuz eğer yanlış anlamadıysam. Ben de çok aradım en sonunda Letgo da buldum birisini sipariş ile yapıyor. İsterseniz bakın. Uçan balon avize yazınca çıkıyor. Hepinize kolay gelsin :)

Can'ım geçmiş olsun küçük oluşunu kafana tskma sen Doğuma odaklan rabbım sağlıklı bir şekilde kucağına almaya nasip etsin ,

Teşekkürler bende sıvıyı hiç denemedim bakalım aynı sorun olacakmı bi deneyip göreyim veya tozu az katıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…