2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Cahillik baska hicbisey deil...!!!! Kusura bakmasinlar ben bebeqi ewime qetiririm qormek isteyen qelir qorur
Tabiki bebeğin yanı kendi evi, annesi babasıdır. Bende vermem öyle kalsın orda diye. Ama arada bir gittiğinizde yatıracak yer olsun diye rahatlığı açısından alıyosa alsın gittiğinde yatırırsın senin açından kolaylık olur. Yoksa çocuğa kv de baksın diye beşik fikri akıllara zarar.

Çatlaklar için henüz kırmızıyken türk kahvesiyle acı badem yağını karıştırıp sür dediler bi dene istersen bende başlayacağım kırmızılıklar pembeleşti beyazlaşırsa hiç çözümü yokmuş çünkü belimde çok var benimde popo üstünden yukarı doğru çıkmış gıcık oluyorum

Canm sen hamilesin ve hormonların kat kat fazla diğer insanlara göre bu durumda hassas olman veya takıyo olman normal asıl anormal olan çevrendeki bu saçmasapan fikri söyleyenler. Yani eşlerimize güvenmezsek onlara inanmazsak niye yapıyoruz biz bu çocuğu illaki inanmamız lazım. Sen hiç aranızı bozma ortaya atılmış fikir yüzünden aranız açılmasın. Neticede eşinde aranızda güven problemi hisseder ilişkinize zarar verir.

Saat 3ü geçiyordu uyandım sabah ezanı okundu hala uyuyamıyorum.. Bu gece uykusuzluğu çocuk doğduğunda vücudu ona hazırlamak içinmiş ama düzen müzen kalmadı şimdiden bi devriliyorum uykuya bide bakmışsın baykuş gibiyim.. Sabah zaten sıcaktan hareket edemiyorum gece de uykum böyle kaçıyor.

Doğum yapacak olan arkadaşlar hayırlı olsun şimdiden, bir sağlık sorunu nedeniyle olacaksa hiç uzulmeyin. En azından erken farkedilmesi daha önemli. Artık hepimiz doğum yapsak bile insallah bir sorun olmaz. Sadece zayıf olurlar o kadar. Bir çok organ gelişimi tamamlandı ne olsa. Bundan sonra ne kadar dursa kâr tabi ama vakti dolan dünyadan nasibini almaya geliyor. Sağlıkla hayırla gelsinler insallah

bebişler gelincd dahada bir tuhaf olunuyor zaten. Bir iki ay hele yerde misin gökte mi kaç saat uyudun hiç belli olmayacak. Nasıl bu kadar uykusuzluga tahammül edebiliyorum diye kendine hayret edeceksin. Kendinden geçip bir sevme bağlanma hali annelik.. bebeğim uyudukca doydukca ben uyumus gibi oluyordum. Hala da kizim için öyle. Aman o uyusun yesin diye düşündükçe aa bakiyorum öğlen yememjskm aksam daa. Çok başka bir hal annelik..

Ya evet uyumadım gece ben de onu düşünüyordum, neden bana sancıyı durduracak birşey yapmadı? Hissetmiyorum sancı diye mi yapmadı acaba
Bütün gece karnımda olan her ağrı her sancıyı dinledim durdum. Uyuyamadım stres oldum
Yarın tekrar gideceğim dr a.
Dün sordum 37. Haftadan önce doğarsa küveze girer mi diye, ihtimal dahilinde diye cevap verdi

Canım benim üzülme, çok benzer bir durumdayız. Bana ciğer geliştirici bile yapmadı dr sancın başlamış eve git dakika say artarsa gel dedi benimki de iki hafta geriden geliyor zaten 2400gr civarı.
Allah sağlıkla doğmalarını nasip etsin
Stres bastı uyuyamıyorum.

Dançı hissediyo musun? Benim şu an bile var. Doktoru arayıp sormadım da. Ctesi randevuyu bekliyorum. Beklemesem mi?

canim 34 35te gelen 3 bebegimiz var topicte saglikla dunyaya gelen. erken farkedilmis en azindan daha buyuk sorunlar yasayabilirdin farkedilmeseydi oyle dusun. her seyin hayirlisi. saglikla kucagina almak nasip olsun insallah.

Günaydııın 2 saat ya uyuduk ya uyumadık eşim de ben de, iğrenç bi uykusuzluktan hasıl oldu bu gece ikimizde de.

Bu arada kesin olmamakla birlikte geceden beri inceden sancı çekiyorum. Eşime pek belli etmemeye çalıştım ama o da hissetti demek ki. Bugün 2 buçukta konrtolüm olduğu için ve su ya da nişan görmediğimden önemsemedim belki de üşüdüm diye olmuştur sancı değildir
Hastane çantamla birlikte gidicem kontrole bakalım bugün bizleri neler bekliyor.

Ama önce birazcık uykuuu

Dualrmz seninle cnm kücük olsun annesi saglıklı olsunda büyür

Oglusumu görmeme bir hafta kaldi..özledim vallahi. Zaman geçmek bilmiyor
Ayniyiz seninle canim 2 haftada bire dusurdu kontrolleri demi ? Bakalim nst isticekmi senden :) ben qirdimde benimki yine hareketsizdi komposto icirdiler zaten nst qicik bisey bide o tadi iqrenc seyi icinde sinir oldum iyice oqun :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…