- 18 Ocak 2017
- 783
- 972
- 103
Tabiki bebeğin yanı kendi evi, annesi babasıdır. Bende vermem öyle kalsın orda diye. Ama arada bir gittiğinizde yatıracak yer olsun diye rahatlığı açısından alıyosa alsın gittiğinde yatırırsın senin açından kolaylık olur. Yoksa çocuğa kv de baksın diye beşik fikri akıllara zarar.Cahillik baska hicbisey deil...!!!! Kusura bakmasinlar ben bebeqi ewime qetiririm qormek isteyen qelir qorur
Çatlaklar için henüz kırmızıyken türk kahvesiyle acı badem yağını karıştırıp sür dediler bi dene istersen bende başlayacağım kırmızılıklar pembeleşti beyazlaşırsa hiç çözümü yokmuş çünküBak hakkaten en fitMutella çıktı kızlar E drucilla ve @Gretchen Grundler sizin de haftaniz ileri ama normal yani grupta bu kadar haftası ileri olan az kişi var.
benim de göbek şu an ki 37- 38 Tekiller gibiymiş doğal olanı da oymuş doktor söyledi. Çok kilo almadım ama göbeğim birrrr hayli önden gidiyor. Ve her gece lierac sür her gün gündüz palmers sür ama gene de çatladım ya soldan soldan harita olmuş çok uyuz olmuş durumdayım
Canm bende 35+2 deyim eskiye nazaran daha az hareket ediyor ama ayağını diretmesini hissediyorum özellikle yemek sonrası sende bi dikkat et yemek sonrası bi kımıldıyo sankiKızlar yarın 35 olacam ama bebeğimin hareketlerini çok az hissettim bugün siz ne durumdasınız
Bence gayet uygun erkek odası içinEki Görüntüle 2019751 kizlar bu haliyi ilk gordugumde cok begenmistim,kizim olsa hemen alirdim,o derece:)
hattaMutella ya da drucilla aldi sanirim pembisini.
dun gezerken nette,mavisini gordum. sizce bu erkek odasi icin olur mu? balonlar kafami karistiriyor,erkek odasinda abes olur mu?
bir fikir verin baNa lutfen:)
Canm sen hamilesin ve hormonların kat kat fazla diğer insanlara göre bu durumda hassas olman veya takıyo olman normal asıl anormal olan çevrendeki bu saçmasapan fikri söyleyenler. Yani eşlerimize güvenmezsek onlara inanmazsak niye yapıyoruz biz bu çocuğu illaki inanmamız lazım. Sen hiç aranızı bozma ortaya atılmış fikir yüzünden aranız açılmasın. Neticede eşinde aranızda güven problemi hisseder ilişkinize zarar verir.herkese merhaba kızlarr.. ben çalışmaya devam ama tek farkla benim çalıştığım yer biraz uzaktı otobanla 1 saat , burda kardeşimin evi vardı boş onla beraber 3 gün burda kalacağız benim için yol bunaltıyor ve yoruyor beni çünkü.Herkes şaşkın kocamı nasıl bırakmışım ya bişey yaparsaymış arayı soğutmamak lazımmış afedersiniz salak salak laflar ediyor herkes güvenmemek lazımmış bişeyler yaparmış felan aklıma böyle şeyler soktular sinirimi adamdan aldım
bebişler gelincd dahada bir tuhaf olunuyor zaten. Bir iki ay hele yerde misin gökte mi kaç saat uyudun hiç belli olmayacak. Nasıl bu kadar uykusuzluga tahammül edebiliyorum diye kendine hayret edeceksin. Kendinden geçip bir sevme bağlanma hali annelik.. bebeğim uyudukca doydukca ben uyumus gibi oluyordum. Hala da kizim için öyle. Aman o uyusun yesin diye düşündükçe aa bakiyorum öğlen yememjskm aksam daa. Çok başka bir hal annelik..Saat 3ü geçiyordu uyandım sabah ezanı okundu hala uyuyamıyorum.. Bu gece uykusuzluğu çocuk doğduğunda vücudu ona hazırlamak içinmiş ama düzen müzen kalmadı şimdiden bi devriliyorum uykuya bide bakmışsın baykuş gibiyim.. Sabah zaten sıcaktan hareket edemiyorum gece de uykum böyle kaçıyor.
Ya evet uyumadım geceCanım geçmiş olsun. Sancıyı durdurmak için serum falan takmadı mı benimde doğum sancılarımdı gittiğimde serum taktı. Bak ben 34 hafta yarın bitiyor 35 e gireceğim haftaya çarşambaya kadar beklerse daha iyi olur dedi doktor korkma allahın izni ile bişey olmaz. Ve bu arada sağlıkta 10 yıl çalışan bir ablam var o 36 hafta ve sonra doğabilir korkma dedi bana sende içini ferah tut .
Canım benim üzülme, çok benzer bir durumdayız. Bana ciğer geliştirici bile yapmadı drkızlar pek girip yazamasam da mümkün oldukça takip ediyorum sizleri. son bir haftadır annemin yardımıyla hazırlıkları nerdeyse bitirmiştik , ki iyiki bitirmişiz. 2-3 hafta öncesine kadar gelişimi 10 gün ileride olan kızım resmen durmuş durumda ,doktorun da biraz fazla ölçmeleri nedeniyle durum biraz geç anlaşıldı. doppler de ortaya çıktı. plasenta artık görevini yerine getirmiyor. bugün akciğer gelişimini hızlandırmak için 2 doz iğne oldum . cuma günü 35+4 de alınacak ama çok küçük 2350 kg . allak bullak bir haldeyim . inşallah hepiniz zamanında sağlıkla dünyaya getirirsiiniz bebeklerinizi. bizim için de dua edin
Dançı hissediyo musun? Benim şu an bile var. Doktoru arayıp sormadım da. Ctesi randevuyu bekliyorum. Beklemesem mi?Canım benim üzülme, çok benzer bir durumdayız. Bana ciğer geliştirici bile yapmadı drsancın başlamış eve git dakika say artarsa gel dedi benimki de iki hafta geriden geliyor zaten 2400gr civarı.
Allah sağlıkla doğmalarını nasip etsin
Stres bastı uyuyamıyorum.
canim 34 35te gelen 3 bebegimiz var topicte saglikla dunyaya gelen. erken farkedilmis en azindan daha buyuk sorunlar yasayabilirdin farkedilmeseydi oyle dusun. her seyin hayirlisi. saglikla kucagina almak nasip olsun insallah.kızlar pek girip yazamasam da mümkün oldukça takip ediyorum sizleri. son bir haftadır annemin yardımıyla hazırlıkları nerdeyse bitirmiştik , ki iyiki bitirmişiz. 2-3 hafta öncesine kadar gelişimi 10 gün ileride olan kızım resmen durmuş durumda ,doktorun da biraz fazla ölçmeleri nedeniyle durum biraz geç anlaşıldı. doppler de ortaya çıktı. plasenta artık görevini yerine getirmiyor. bugün akciğer gelişimini hızlandırmak için 2 doz iğne oldum . cuma günü 35+4 de alınacak ama çok küçük 2350 kg . allak bullak bir haldeyim . inşallah hepiniz zamanında sağlıkla dünyaya getirirsiiniz bebeklerinizi. bizim için de dua edin
Dualrmz seninle cnm kücük olsun annesi saglıklı olsunda büyürkızlar pek girip yazamasam da mümkün oldukça takip ediyorum sizleri. son bir haftadır annemin yardımıyla hazırlıkları nerdeyse bitirmiştik , ki iyiki bitirmişiz. 2-3 hafta öncesine kadar gelişimi 10 gün ileride olan kızım resmen durmuş durumda ,doktorun da biraz fazla ölçmeleri nedeniyle durum biraz geç anlaşıldı. doppler de ortaya çıktı. plasenta artık görevini yerine getirmiyor. bugün akciğer gelişimini hızlandırmak için 2 doz iğne oldum . cuma günü 35+4 de alınacak ama çok küçük 2350 kg . allak bullak bir haldeyim . inşallah hepiniz zamanında sağlıkla dünyaya getirirsiiniz bebeklerinizi. bizim için de dua edin
Ayniyiz seninle canim 2 haftada bire dusurdu kontrolleri demi ? Bakalim nst isticekmi senden :) ben qirdimde benimki yine hareketsizdi komposto icirdiler zaten nst qicik bisey bide o tadi iqrenc seyi icinde sinir oldum iyice oqun :):)Oglusumu görmeme bir hafta kaldi..özledim vallahi. Zaman geçmek bilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?