Başardık cnm,, bi süredir shakira eşliğinde dans ediyoruz maaile :)) komşular kesin manyak teşhisimizi koydular bence :)yattin mi soluna?
Tatli biseyler yiyip uzan bakalim.cnm yine etmezse telaslan yavastan.hareketsizlik en korktugum
Cnm hemen tatlı bişey ye soluna yat büyük ihtimalle yatıyordur bence
Aman aman iyi bari tek belirti qostersinde cok sukurWaffle bile söyledim acaba gerçekten canım istemiş olabilir mi diye :)))) hiçbişey fayda etmemişti ama babası işten gelince sevdi sevdi uyandırdı resmen :)))))
Cins bunlar ya,, benim ilki fıldır fıldır dönüyodu. Hiç böyle dikkat etmeme bile gerek kalmıyodu. Gerçi onda son ay yan gelip yat modundaydım ve biraz da fazla yemiş olabilirim :)) Belki bu o yüzden sakindir. Belki de mizacı böyle.. anlamadım bi türlü :) sıcaktan da mı etkileniyo acaba :)))))bence telaslanma :) bazi gunler benim de oyle oluyor aksamustu farkina variyorum ya bugun bu bebek hic hareket etmedi galiba diye. sonra oturunca ya da yatinca ben burdayim diyor. biraz uzan istersen bikac saat dikkat et bakalim yine hareketsiz mi kalacak.
Haftaya çatı bakacak kafası büyük belki sezaryen der o zaman önemli değil asslında kimin yaptığı da bundan başka normal diyen olmaz bana
Geçebilir de işte Ağustos başı bakarım giderim olmadı neyse hayırlısı bakalım
Benim bebekte çok az hareket ediyor bu ara ama arada bi ses veriyor normal sanırım hareketsiz olmaları
Evet ya,, resmen özlemiş. Zaten ona da Ayşe'ye de hep daha çok tepki veriyor benden. Değişiklik istiyo heralde :))) saol cnmAman aman iyi bari tek belirti qostersinde cok sukurkiz babasini ozlemis
Yürüyüşü artıracam hareketlenmem Laz'ım erken doğsun diye tabi vakti ne zamansa o zaman gelsin ama elimden geleni yapayım ben :) benim doktorun yerine gelecek doktora giderim ay sonuna ne zaman geçecek fln netleşsin bi o gelirse burada yaparım hayırlısı bakalım ne olacak Sivas'taki hastane iyi ya araştırmıştım orayı önceden buradan iyi hatta :)Valla patır patır başladı doğumlar arkadaşım. Belki de seninki de Temmuz sonu doğucak, doktor da gönlüne göre olucak. Haftaya epey bi netleşir bu durumda zaten. Ama gidiceksen son haftaya da kalma bence,, veya en azından annen ne olur ne olmaz diye oradaki hastaneyi bi kolaçan etsin
Amin canım azıcık daha bekler inşallah şuan takip için burdayiz sadece
Ayy canım k.bakma yazıcaktım sana yazamadım kafa gitti..tansiyon yükselmeye başladı.. dün gece sancı başlamış açılma ve yumuşama var rahimde..bugun hareketleri de çok az çıktı nst de..o yüzden bugün takip ediyolar hastanede..eve gitmeye cesaret edemedim anlamam diye
Takip için canım.. ama doğumda çok uzak görünmüyor
O zaman sorun yok zaten,, B planın belli :) A planın da bol bol merdiven inip çıkmak gibi görünüyor :)Yürüyüşü artıracam hareketlenmem Laz'ım erken doğsun diye tabi vakti ne zamansa o zaman gelsin ama elimden geleni yapayım ben :) benim doktorun yerine gelecek doktora giderim ay sonuna ne zaman geçecek fln netleşsin bi o gelirse burada yaparım hayırlısı bakalım ne olacak Sivas'taki hastane iyi ya araştırmıştım orayı önceden buradan iyi hatta :)
valla bilmiyorum canim kafalarina gore takiliyolar :)) neyse asayis berkemal sorun yok :)) benimki de alttan vurmaya basladi bu aksam. kafa atiyor sanirimCins bunlar ya,, benim ilki fıldır fıldır dönüyodu. Hiç böyle dikkat etmeme bile gerek kalmıyodu. Gerçi onda son ay yan gelip yat modundaydım ve biraz da fazla yemiş olabilirim :)) Belki bu o yüzden sakindir. Belki de mizacı böyle.. anlamadım bi türlü :) sıcaktan da mı etkileniyo acaba :)))))
Ayy cnmm cok kötü bi durum düşünemiyorum cok daralirim hiiicc hazetmem bence söylemeden gidinAy benim anasının kuzusu kocam da illa annemle babamı bir kontrole götürelim, onlar da görsün bebeği dedi dedi. Bebek yüzünü göstermeyeli de 4 hafta oldu bu arada. İyi dedim gelsinler. Geldiler kontrole beraber girdik, nst ye beraber girdik. Şimdi bizim kontrolümüz olunca bizden önce hastanede hazır oluyorlar
Çıldırıcam
4 oldu
Her kontrole gelecekler mi yaaaaaaaaaaaa
Hadi gözün aydın canım ben de haftaya tamamlayayim diyorum eşim şehir dışına gidecek çünkü benim de :)Kendi cantamida hazırladım az önce bı bebeğe ıslak mendil bide kendime göğüs pedi kaldı onlarda halledilir çantalar hazır ya kafam rahatladı cunki acil bir doğum olsa burda bana çanta hazirlicak kimse yok pesimden getirsin eşim bile yanımda olmayabilir oyuzden hazır olsun dedim
valla bilmiyorum canim kafalarina gore takiliyolar :)) neyse asayis berkemal sorun yok :)) benimki de alttan vurmaya basladi bu aksam. kafa atiyor sanirim
Yok canim Estağfurullah durumumuz benzer olunca acaba dr beni ihmal mi ediyor diye merak edip sormustum. Sağlıkla kucağına al inş. canım bebegini biraz daha durur :)Amin canım azıcık daha bekler inşallah şuan takip için burdayiz sadece
Ayy canım k.bakma yazıcaktım sana yazamadım kafa gitti..tansiyon yükselmeye başladı.. dün gece sancı başlamış açılma ve yumuşama var rahimde..bugun hareketleri de çok az çıktı nst de..o yüzden bugün takip ediyolar hastanede..eve gitmeye cesaret edemedim anlamam diye
Takip için canım.. ama doğumda çok uzak görünmüyor
İyi yapmışsın cnm. Bavul hazır olunca kafa rahat ediyo..Kendi cantamida hazırladım az önce bı bebeğe ıslak mendil bide kendime göğüs pedi kaldı onlarda halledilir çantalar hazır ya kafam rahatladı cunki acil bir doğum olsa burda bana çanta hazirlicak kimse yok pesimden getirsin eşim bile yanımda olmayabilir oyuzden hazır olsun dedim
Hadi gözün aydın canım :) durur ya çok sürmez zaten Doğumbugün eşime bavulda beyaz örtüye sarılı olanlar hemşireye verilicek falan diye tembihledim de ben senin yanında olucam annene söylersin dedi. Doğuma giricek demek ki kesin,, garantiledim şükürgerçi şimdi de kız dedeleriyle neneleriyle durucak mı diye düşünmeye başladım ama durur heralde yaa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?