2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ay doğumlar başlıyor rabbim hepimizin yardımcısı olsun ama çok heyecanlı ben sanırım artık doğsun yanımda olsun diyorum kizimda hiç böyle hissetmemistim tabi o Şubat'ta doğdu hava soğuk kar kış battaniyenin altından cikmiyordum :) yaz hamileliğinin en zoru son aymis gerçekten uyunmuyor dolassan sıcak evde otursan her yerim sisiyor rabbim.sag saglim kucagimiza almayı nasip etsin bebisleri

Tatli biseyler yiyip uzan bakalim.cnm yine etmezse telaslan yavastan.hareketsizlik en korktugum

Cnm hemen tatlı bişey ye soluna yat büyük ihtimalle yatıyordur bence

Teşekkürler hanımlar,, yalnız şimdi hareket etti etmesine ama benim hala ne yalancısı ne gerçeği en ufak bi sancım yok. Muhtemelen de olmayacak yine. Bu durumda kontrolüm salı ya, salıya kadar ben nasıl anlayacağım iyi olduğunu? Yani hareket etmesi yeterli bi ölçü mü sizce?

Cins bunlar ya,, benim ilki fıldır fıldır dönüyodu. Hiç böyle dikkat etmeme bile gerek kalmıyodu. Gerçi onda son ay yan gelip yat modundaydım ve biraz da fazla yemiş olabilirim :)) Belki bu o yüzden sakindir. Belki de mizacı böyle.. anlamadım bi türlü :) sıcaktan da mı etkileniyo acaba :)))))

Valla patır patır başladı doğumlar arkadaşım. Belki de seninki de Temmuz sonu doğucak, doktor da gönlüne göre olucak. Haftaya epey bi netleşir bu durumda zaten. Ama gidiceksen son haftaya da kalma bence,, veya en azından annen ne olur ne olmaz diye oradaki hastaneyi bi kolaçan etsin

Yürüyüşü artıracam hareketlenmem Laz'ım erken doğsun diye tabi vakti ne zamansa o zaman gelsin ama elimden geleni yapayım ben :) benim doktorun yerine gelecek doktora giderim ay sonuna ne zaman geçecek fln netleşsin bi o gelirse burada yaparım hayırlısı bakalım ne olacak Sivas'taki hastane iyi ya araştırmıştım orayı önceden buradan iyi hatta :)

kilosu kacti canim?

O zaman sorun yok zaten,, B planın belli :) A planın da bol bol merdiven inip çıkmak gibi görünüyor :)

valla bilmiyorum canim kafalarina gore takiliyolar :)) neyse asayis berkemal sorun yok :)) benimki de alttan vurmaya basladi bu aksam. kafa atiyor sanirim

Ayy cnmm cok kötü bi durum düşünemiyorum cok daralirim hiiicc hazetmem bence söylemeden gidin

Hadi gözün aydın canım ben de haftaya tamamlayayim diyorum eşim şehir dışına gidecek çünkü benim de :)

Yok canim Estağfurullah durumumuz benzer olunca acaba dr beni ihmal mi ediyor diye merak edip sormustum. Sağlıkla kucağına al inş. canım bebegini biraz daha durur :)

İyi yapmışsın cnm. Bavul hazır olunca kafa rahat ediyo..

bugün eşime bavulda beyaz örtüye sarılı olanlar hemşireye verilicek falan diye tembihledim de ben senin yanında olucam annene söylersin dedi. Doğuma giricek demek ki kesin,, garantiledim şükür gerçi şimdi de kız dedeleriyle neneleriyle durucak mı diye düşünmeye başladım ama durur heralde yaa :)))

Hadi gözün aydın canım :) durur ya çok sürmez zaten Doğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…