- 21 Haziran 2017
- 3.813
- 10.820
- 208
- 32
Cnm hemen tatlı bişey ye soluna yat büyük ihtimalle yatıyordur benceKızlar bebiş sabahtan beri hareket etmedi,, veya etti ama ben anlamadım. Telaşlanayım mı?
Kızlar bebiş sabahtan beri hareket etmedi,, veya etti ama ben anlamadım. Telaşlanayım mı?
e-bebek'ten aldım ben, 250 ml'lik aldım, fiyatını hatırlamıyorum.
Ben de ilk kez kurabiye yaptım, hafif şekersiz gibi ama çikolata falan eritmedim diyedir belki, evdeki çikolatalarım hep karamelli portakallı falan, hiç de çıkıp alamam. Dondurmayla yiyorum :)
B bursa_83 Waffle'ı ben de sevmiyorum, çok tatlı geliyor ama evde yapınca çok güzel oluyor. Hamurunun şekerini az koy, çikolatasını az koy, süslerken meyveli sos koyma derken ekmek arası meyve yer gibi oluyorum ama güzel oluyor. Dışarıda ben de yiyemiyorum yığıyorlar şekeri. Bir de kokusu benim midemi alt üst ediyor ama evde yapınca o kadar ağır kokmuyor.
Yesinmi tatli biseyler canim iyice bi dinleseydinKızlar bebiş sabahtan beri hareket etmedi,, veya etti ama ben anlamadım. Telaşlanayım mı?
hakkınızda hayırlısı güzel haberlerle dönersiniz inşallah .
bende ilkinde 22 kilo almıştım Doğumdan 1 sene içinde eski kıloma dönmüştüm . Şimdiki hamileliğimde çok kilo alırım diye korkarken 11kilo aldım 6 kilom gitmiş bile
Bi güzel haber de senden alıcaz demek ki cnm :) herşey çok çok iyi olur inşallah
Kızlar bebiş sabahtan beri hareket etmedi,, veya etti ama ben anlamadım. Telaşlanayım mı?
bebisimi gormeye gittik:)
1700 gr.
42.5 cm.
karin yine ayni,geriden geliyor.
hareketlerini takip et,hareketleri onemli dedi. hareketleri iyi masallah,o icimi rahatlatiyor.
15 gun sonra yine kontrol. bundan sonra her kontrolse nst ye de girecegim.
gogus ucu kremini de sordum,uyarman rahmin kasilmasina neden olur,gazli bezi islat,gogsune koy,nemlensin dedi. duyan oldu mu hic bunu?
Amin canım azıcık daha bekler inşallah şuan takip için burdayiz sadeceCanım bizi de haberdar et. Sağlıkla gelsin kuzumuz inşallah.
Ayy canım k.bakma yazıcaktım sana yazamadım kafa gitti..tansiyon yükselmeye başladı.. dün gece sancı başlamış açılma ve yumuşama var rahimde..bugun hareketleri de çok az çıktı nst de..o yüzden bugün takip ediyolar hastanede..eve gitmeye cesaret edemedim anlamam diyeBen hala anlamadim neden yatış yaptığını yüksek tansiyon icin mi? Ağrı mi çıkmıştı? Daha onceden de sormustum ama
Takip için canım.. ama doğumda çok uzak görünmüyordogum yatisi mi yoksa hastanede mi takip edelim dediler,yani iyi olursan eve gitme durumun var mi?
Ay benim anasının kuzusu kocam da illa annemle babamı bir kontrole götürelim, onlar da görsün bebeği dedi dedi. Bebek yüzünü göstermeyeli de 4 hafta oldu bu arada. İyi dedim gelsinler. Geldiler kontrole beraber girdik, nst ye beraber girdik. Şimdi bizim kontrolümüz olunca bizden önce hastanede hazır oluyorlarBenim kv iyi has da sinirimi bozdu yacok su iciyomusum ondan oluyomuş beslenemiyomus bebek tövbe yarabbim.. baştan beri taktı suyuma ztn.. Neyse su durumda hicbiseyi takamicam kafama da insan bi düşünür bu kız gerildi bugün sacmasapan konuşmayayım diye..
Way süper denk gelmiş :)Benim bebegin dogum tarihi aynı zamanda kendi doğum tarihime de denk geliyor oyüzden istedim
Ben de 2 günde bir gidiyorum. Bugün artık çok çok az vaktin kaldı, sancın heran gelebilir. Herşeyimi hazırla dedi. Gün vermiyorum, bebek ne kadar kalırsa o kadar iyi dedi. Aslında sezeryan olucam ama bebeği etken almamak için uğraşıyor doktor da.Evet cnm yarın iğne olucam nst ye gircem..sonra pazartesi tekrar çağırdı..2 güne düşürdü kontrolleri.yarin da tekrar bakıcam dedi..
Çiçek götürülmez diye biliyorum ama sen yine de bir araştır. Polenli falan oluyor ya alerjik olabiliyor diye biliyorum. Ablam Doğum yaptığında odaya sokmamışlardı Çiçek.Kızlar pazartesi bir arkadaşım, perşembe başka bir arkadaşım doğum yapacak. Hastaneye ziyarete giderken çiçek dışında ne götürebilirim
Amin canım teşekkür ederim..sende kızına kabus bian önce insallahhakkınızda hayırlısı güzel haberlerle dönersiniz inşallah .
bende ilkinde 22 kilo almıştım Doğumdan 1 sene içinde eski kıloma dönmüştüm . Şimdiki hamileliğimde çok kilo alırım diye korkarken 11kilo aldım 6 kilom gitmiş bile
Teşekkür ederim canım insallahBi güzel haber de senden alıcaz demek ki cnm :) herşey çok çok iyi olur inşallah
Seninkilerde benimkilerden kotuymus valla cok vahim durumdayizAy benim anasının kuzusu kocam da illa annemle babamı bir kontrole götürelim, onlar da görsün bebeği dedi dedi. Bebek yüzünü göstermeyeli de 4 hafta oldu bu arada. İyi dedim gelsinler. Geldiler kontrole beraber girdik, nst ye beraber girdik. Şimdi bizim kontrolümüz olunca bizden önce hastanede hazır oluyorlar
Çıldırıcam
4 oldu
Her kontrole gelecekler mi yaaaaaaaaaaaa
Heyecan dorukta :)Randevum ctsiydi yarına aldım ben de bakalım ne olacak. Ama bebeğin kemiklerime baskı yapmasını falan da hissediyorum artik. Uff cok heyecanli :)
Söyleme gideceğin zaman. Doktor saat 3 dediyse 12'de git randevuya arayip musaitse. İki kez yaparsan anlarlar artık istemediğini :)Ay benim anasının kuzusu kocam da illa annemle babamı bir kontrole götürelim, onlar da görsün bebeği dedi dedi. Bebek yüzünü göstermeyeli de 4 hafta oldu bu arada. İyi dedim gelsinler. Geldiler kontrole beraber girdik, nst ye beraber girdik. Şimdi bizim kontrolümüz olunca bizden önce hastanede hazır oluyorlar
Çıldırıcam
4 oldu
Her kontrole gelecekler mi yaaaaaaaaaaaa
Ay inşallah canım benimAyyy qozum korktukca biseyleri hizlandiriyorum bendehastane cantasina konulacak bikac seyi koydum nolur nolmaz baksaniza aniden bi sknti cikabiliyo 37yi bi qoreydik Rabbim'in izniyle 4 haftam var benimde daha
Çok teşekkürler canım benimHayırlı yaşlarınız olsun inşşalah bebeğinizle sağlıklı huzurlu yıllarınız olsun
Ya seninde benim gibiydi dimi açılma varmıydıHeyecan dorukta :)
Benimde eli kulağında, sancı elince koyucam hastaneye artık. Ay pek hazır değilim sanki yaaa. Karnımda çok tatlıştı bu oğlan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?