2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

ayy hele o kokuyu soylemiyorum bile. acayip yogun bir koku oluyor "vafılcı"da:)
bir de bu fast food zincirlerinde ayni yogun koku var,kizartma kokusu. oldum olasi midem kalkar o kokudan.o yuzden sevmiyorum belki de fast food u:)
dedigini deneyecegim canim,sagol

bebisimi gormeye gittik:)
1700 gr.
42.5 cm.
karin yine ayni,geriden geliyor.
hareketlerini takip et,hareketleri onemli dedi. hareketleri iyi masallah,o icimi rahatlatiyor.
15 gun sonra yine kontrol. bundan sonra her kontrolse nst ye de girecegim.

gogus ucu kremini de sordum,uyarman rahmin kasilmasina neden olur,gazli bezi islat,gogsune koy,nemlensin dedi. duyan oldu mu hic bunu?

Bi güzel haber de senden alıcaz demek ki cnm :) herşey çok çok iyi olur inşallah

Kızlar bebiş sabahtan beri hareket etmedi,, veya etti ama ben anlamadım. Telaşlanayım mı?

Canım bizi de haberdar et. Sağlıkla gelsin kuzumuz inşallah.
Amin canım azıcık daha bekler inşallah şuan takip için burdayiz sadece

Ben hala anlamadim neden yatış yaptığını yüksek tansiyon icin mi? Ağrı mi çıkmıştı? Daha onceden de sormustum ama
Ayy canım k.bakma yazıcaktım sana yazamadım kafa gitti..tansiyon yükselmeye başladı.. dün gece sancı başlamış açılma ve yumuşama var rahimde..bugun hareketleri de çok az çıktı nst de..o yüzden bugün takip ediyolar hastanede..eve gitmeye cesaret edemedim anlamam diye

dogum yatisi mi yoksa hastanede mi takip edelim dediler,yani iyi olursan eve gitme durumun var mi?
Takip için canım.. ama doğumda çok uzak görünmüyor

Ay benim anasının kuzusu kocam da illa annemle babamı bir kontrole götürelim, onlar da görsün bebeği dedi dedi. Bebek yüzünü göstermeyeli de 4 hafta oldu bu arada. İyi dedim gelsinler. Geldiler kontrole beraber girdik, nst ye beraber girdik. Şimdi bizim kontrolümüz olunca bizden önce hastanede hazır oluyorlar
Çıldırıcam
4 oldu
Her kontrole gelecekler mi yaaaaaaaaaaaa

Evet cnm yarın iğne olucam nst ye gircem..sonra pazartesi tekrar çağırdı..2 güne düşürdü kontrolleri.yarin da tekrar bakıcam dedi..
Ben de 2 günde bir gidiyorum. Bugün artık çok çok az vaktin kaldı, sancın heran gelebilir. Herşeyimi hazırla dedi. Gün vermiyorum, bebek ne kadar kalırsa o kadar iyi dedi. Aslında sezeryan olucam ama bebeği etken almamak için uğraşıyor doktor da.

Kızlar pazartesi bir arkadaşım, perşembe başka bir arkadaşım doğum yapacak. Hastaneye ziyarete giderken çiçek dışında ne götürebilirim
Çiçek götürülmez diye biliyorum ama sen yine de bir araştır. Polenli falan oluyor ya alerjik olabiliyor diye biliyorum. Ablam Doğum yaptığında odaya sokmamışlardı Çiçek.

Amin canım teşekkür ederim..sende kızına kabus bian önce insallah

Bi güzel haber de senden alıcaz demek ki cnm :) herşey çok çok iyi olur inşallah
Teşekkür ederim canım insallah bende aysenin güzel haberlerini bekliyorum hareketleri nasil oldu..etmistir inşallah azalma farkedersen ihmal etme ama son zamanlar artık

Seninkilerde benimkilerden kotuymus valla cok vahim durumdayiz neden bu cocuklari bizden cok sahipleniyolar anlamiyorummm

Randevum ctsiydi yarına aldım ben de bakalım ne olacak. Ama bebeğin kemiklerime baskı yapmasını falan da hissediyorum artik. Uff cok heyecanli :)
Heyecan dorukta :)
Benimde eli kulağında, sancı elince koyucam hastaneye artık. Ay pek hazır değilim sanki yaaa. Karnımda çok tatlıştı bu oğlan

Söyleme gideceğin zaman. Doktor saat 3 dediyse 12'de git randevuya arayip musaitse. İki kez yaparsan anlarlar artık istemediğini :)
Ya da eşine söyle, zaten stresliyim iyice geriliyorum, yalnız olalım de.

Ayyy qozum korktukca biseyleri hizlandiriyorum bendehastane cantasina konulacak bikac seyi koydum nolur nolmaz baksaniza aniden bi sknti cikabiliyo 37yi bi qoreydik Rabbim'in izniyle 4 haftam var benimde daha
Ay inşallah canım benim
Sıkıntı yapıp tetikleme
Ama şunu biliyorum ki bu sene bebeler aceleci
Hazırlayıp beklemek lazım. Kafamız rahat etsin.
Zamanlarını kendileri seçiyor afacanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…