2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Her kontrolde inatla ne olursa geleyim, hangi durumda endişeleneyim diye soruyorum doktor da her seferinde hareketliyse panik yapma hareketsizliğinden kork, kımıldanıyorsa her şey yolundadır diyor. Sonra klasik kasılma varsa su geldiyse diye devam ediyor. Hareketleri iyiyse korkma yani :)

Yerden kibritleri toplamaya başla o zaman sen madem ay bitmeden gelsin istiyorsun :)
Bir de hurma açılmayı hızlandırıyordu galiba.

Üzerine bir etiket yapıştır ya da çengelli iğneyle bir kağıdı tuttur, sen müsait olmasan bile kolayca bulurlar. Ben öyle yapacağım.

Valla cnm iyi ki yanliş alarmmis ama dikkatli ol cunku benim 10 dk da bir geldigi gece suyum geldi. Sancilariniz 10 dk da bir gelmeye basladiysa solugu hastanede alabilirsiniz.

İyi fikir cnm , saol gerçi odaya yerleşir yerleşmez çıkarıp ortada bi yere koyarsam heralde karıştırmaz o kadar insan ama yine de garantileyelim etiketle :)))

Bu hareket olayı da fena yalnız. Gün içinde hiç uzanmıyorum,, hatta oturmuyorum bile fazla.. haliyle ya uyuyo ya da ben hissetmiyorum heralde...bundan sonra dikkat edeyim ama, az kaldı, herşey mümkün..

Hadi gözün aydın canım :) durur ya çok sürmez zaten Doğum
saol cnm :) her türlü önlemi almaya başlıcam yarın. Ufak tefek şeyler alıp minik hediye paketleri yapıcam,, en sevdiği şey paket açmak... o yüzden muhtemelen en az bir saati öyle atlatır zaten :))) birkaç tane de nadir zamanlarda izin verdiğimiz atıştırmalık koyarsam yarım saat de öyle idare eder belki :)))))

iyi yaptin canim yatmakla,nolur nolmaz,kontrol altinda olunca sen de rahat edersin. insallah vakti saatinde gelsin bebisler.
ben de hep dikkat ediyorum hareketlerine.

Hurma var evet onada başlayayım haftaya 37. Hafta bitince başlarım onlara diyordum ama hemen başlasam iyi olacak:)

Gittim.markete aksam nescafe ped bardak falan aldim bi.posete cay kasigi seker islak.mendil havlu kagit ve kettle koydum kettle da niye koydum süt gelmedigi zaman anneme git mama yap gel falan sıkıntı oluyor bizde kahve iceriz hem dedim aklimda kalmasin koydum piknige gider gibi oldu ama plastim tabak falanda koyacagim yarinhastanede lazim oluyor

Ben de beyaz tülbent e sarıp koymustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…