evet ya kaciracakmisim gibi oluyor. kacirtmasa bari :))):)))) sığmıyo zavallı napsın :)) bi de iyice tuvaleti geliyo insanın öyle yapınca :))
Az kaldı :)Teşekkürler kızlar,, baya hareketlendi çok şükür :) zaten maksimum ona kadar bekleyip hastaneye gitmeyi planlıyodum,,, dediğiniz gibi son günler telaşlanıyo insan,, ne olur ne olmaz :)
Her kontrolde inatla ne olursa geleyim, hangi durumda endişeleneyim diye soruyorum doktor da her seferinde hareketliyse panik yapma hareketsizliğinden kork, kımıldanıyorsa her şey yolundadır diyor. Sonra klasik kasılma varsa su geldiyse diye devam ediyor. Hareketleri iyiyse korkma yani :)Teşekkürler hanımlar,, yalnız şimdi hareket etti etmesine ama benim hala ne yalancısı ne gerçeği en ufak bi sancım yok. Muhtemelen de olmayacak yine. Bu durumda kontrolüm salı ya, salıya kadar ben nasıl anlayacağım iyi olduğunu? Yani hareket etmesi yeterli bi ölçü mü sizce?
Yerden kibritleri toplamaya başla o zaman sen madem ay bitmeden gelsin istiyorsun :)Yürüyüşü artıracam hareketlenmem Laz'ım erken doğsun diye tabi vakti ne zamansa o zaman gelsin ama elimden geleni yapayım ben :) benim doktorun yerine gelecek doktora giderim ay sonuna ne zaman geçecek fln netleşsin bi o gelirse burada yaparım hayırlısı bakalım ne olacak Sivas'taki hastane iyi ya araştırmıştım orayı önceden buradan iyi hatta :)
Üzerine bir etiket yapıştır ya da çengelli iğneyle bir kağıdı tuttur, sen müsait olmasan bile kolayca bulurlar. Ben öyle yapacağım.bugün eşime bavulda beyaz örtüye sarılı olanlar hemşireye verilicek falan diye tembihledim de ben senin yanında olucam annene söylersin dedi. Doğuma giricek demek ki kesin,, garantiledim şükürgerçi şimdi de kız dedeleriyle neneleriyle durucak mı diye düşünmeye başladım ama durur heralde yaa :)))
Valla cnm iyi ki yanliş alarmmis ama dikkatli ol cunku benim 10 dk da bir geldigi gece suyum geldi. Sancilariniz 10 dk da bir gelmeye basladiysa solugu hastanede alabilirsiniz.Dün gece ilk kez kasılmayla uyandım, normalde top patlasa uyanmam ama uyandırınca bir an panik yaptım. Bekledim geçecek mi diye, 5 dakika bekledim, 10 dakika bekledim yanlış alarmmış diye yattım uyudum. Ben hiç kasılma hissetmiyorum normalde, doktora söyledim normal dedi, hepi topu 5 kez hissettim sizce de normal mi yoksa acaba oluyordur da ben mi hissetmiyorumdur? Bazen karnım sertleşince çeşitli yerlerine bastırıyorum tamamı mı sert yoksa bir kısmı mı diye, hep bebeğin hareketleri oluyor, ben de merak etmeye başladım.
Bu arada aramızda 5 gün olan @MAVI_BEYAZ da doğum yapınca anne çantasını da hazırlamaya başladım dün. Baktım ki bebekler sırayla geliyor, ben de sunumsuz yakalanmayayım dedim
Evet cnm :) max 12 gün :))))Az kaldı :)
Her kontrolde inatla ne olursa geleyim, hangi durumda endişeleneyim diye soruyorum doktor da her seferinde hareketliyse panik yapma hareketsizliğinden kork, kımıldanıyorsa her şey yolundadır diyor. Sonra klasik kasılma varsa su geldiyse diye devam ediyor. Hareketleri iyiyse korkma yani :)
Yerden kibritleri toplamaya başla o zaman sen madem ay bitmeden gelsin istiyorsun :)
Bir de hurma açılmayı hızlandırıyordu galiba.
Üzerine bir etiket yapıştır ya da çengelli iğneyle bir kağıdı tuttur, sen müsait olmasan bile kolayca bulurlar. Ben öyle yapacağım.
saol cnm :) her türlü önlemi almaya başlıcam yarın. Ufak tefek şeyler alıp minik hediye paketleri yapıcam,, en sevdiği şey paket açmak... o yüzden muhtemelen en az bir saati öyle atlatır zaten :))) birkaç tane de nadir zamanlarda izin verdiğimiz atıştırmalık koyarsam yarım saat de öyle idare eder belki :)))))Hadi gözün aydın canım :) durur ya çok sürmez zaten Doğum
Bi o eksik zaten,, ben de korkuyorum son iki hafta o da tamamlanırsa diye :)))))evet ya kaciracakmisim gibi oluyor. kacirtmasa bari :)))
Başardık cnm,, bi süredir shakira eşliğinde dans ediyoruz maaile :)) komşular kesin manyak teşhisimizi koydular bence :)
Hurma var evet onada başlayayım haftaya 37. Hafta bitince başlarım onlara diyordum ama hemen başlasam iyi olacak:)Her kontrolde inatla ne olursa geleyim, hangi durumda endişeleneyim diye soruyorum doktor da her seferinde hareketliyse panik yapma hareketsizliğinden kork, kımıldanıyorsa her şey yolundadır diyor. Sonra klasik kasılma varsa su geldiyse diye devam ediyor. Hareketleri iyiyse korkma yani :)
Yerden kibritleri toplamaya başla o zaman sen madem ay bitmeden gelsin istiyorsun :)
Bir de hurma açılmayı hızlandırıyordu galiba.
Üzerine bir etiket yapıştır ya da çengelli iğneyle bir kağıdı tuttur, sen müsait olmasan bile kolayca bulurlar. Ben öyle yapacağım.
Supersin
Aman hurma demeyin ben acayip abartili yiyorum korkuyorum snradaHurma var evet onada başlayayım haftaya 37. Hafta bitince başlarım onlara diyordum ama hemen başlasam iyi olacak:)
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünKızlar ıyi akşamlar herkese kizim ayse defne dunyaya geldi.1ay erken geldi. Ama çok şükür sağlıklı dogdu
Ben de beyaz tülbent e sarıp koymustumbugün eşime bavulda beyaz örtüye sarılı olanlar hemşireye verilicek falan diye tembihledim de ben senin yanında olucam annene söylersin dedi. Doğuma giricek demek ki kesin,, garantiledim şükürgerçi şimdi de kız dedeleriyle neneleriyle durucak mı diye düşünmeye başladım ama durur heralde yaa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?