2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canm umarım sürekli yatmak zorunda kalmazsın. Sancin acilma varsa yurumeye banyoyu comelip kalkmayı ihmal etme sürekli yatirirlarsa çok zorlanirsi

Ay nebiliyim bebeqim ac kalacak diye korkuyorum sanki mama yok demi iste bende bi acayibim arkadasim doqum yapti 1 hafta oldu hic sutu yokmus yaaa
Süt gelmezse eğer o iyi gelen takviye haplardan alırız, sonra boş su içeriz, sıcak duş falan.
Sıkma canını gelir süt.
Gelmeyecekse de yapacak birşey Yok, hazır mama veririz. Birçok bebek öyle büyüyor napalım.
İnşallah sütümüz booooool boooool olur da bebeler kocaman göbüşlü olur

Ya seninde benim gibiydi dimi açılma varmıydı.. bende hiç hazır değilim ya mecbur hazır edicek minnoslar galiba..
Yok canım sadece nst de sancı çıkıyor. Açılma Yok. Olmasında zaten benim bebek ters geliyor. Mecbur sezeryan olucam. Açılma ve suyun gelmesi benim durumumda kötü olur. Ama doktor da erkenden almak istemiyor. Ne kadar kalırsa o kadar iyi dedi. Sancım artarsa ya da bebeğin hareketi azalırsa hemen gidicem doktora. Aksi durumda 2 günde bir gidiyorum zaten.

Biberon kullanıyorsun sanırım canım

Bebek emmeyi bırakır derler ya biberona alışınca. Öyle birşey Yok mu?

Mantıklı geldi bana da yöntemin. Ben de öyle yapayım yaa, yoksa anneyi emzik ediyorlar zaten.

Biberon kullanıyorsun sanırım canım

Bebek emmeyi bırakır derler ya biberona alışınca. Öyle birşey Yok mu?

Mantıklı geldi bana da yöntemin. Ben de öyle yapayım yaa, yoksa anneyi emzik ediyorlar zaten.
Cnm hic tecrübem yok bir de bunlarin huyu suyu farkli oluyor. Ben karma gidiyorum ama daha 24 gunluguz Allah kerim.

Aynen doğru dedin canım
Babamın 14 şubat doğumlu olmasının sıkıntısını çektim ben de

Heyecan dorukta :)
Benimde eli kulağında, sancı elince koyucam hastaneye artık. Ay pek hazır değilim sanki yaaa. Karnımda çok tatlıştı bu oğlan
24 üne sezeryan için gün verdi, çok heyecanlı.
Bugün nst de sancılar cıktı yine. 60 larda falandı ama. Inşallah 10 gün daha durur içerde.

Doğru söyledin canım.
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Bundan sonra biz güçlü olacağız ki bebeğimizi de büyütelim.
:)

Takvimimden : "Ekstra bir enerjiye sahip olduğunuzu düşünüyorsanız bu enerjiyi kullanmak yerine doğumunuz için saklayınız."

Ekstra enerji derken? Bunu yazan kış için yazmış herhal
Neredeymiş o enerji allaşkına
Nereye saklandıysa çıksın ortaya

A AysheDuru naptin canim son durum ne bebisteki?

A AysheDuru cnm haber et muhakkak son gunlerde normal diye biliyorum bazen 1 butun gun hareketsiz olabiliyorlarmis ama gene de ihmale gelmez

Teşekkürler kızlar,, baya hareketlendi çok şükür :) zaten maksimum ona kadar bekleyip hastaneye gitmeyi planlıyodum,,, dediğiniz gibi son günler telaşlanıyo insan,, ne olur ne olmaz :)

Ayşe için pazartesi bi doktora daha görünücez cnm. Telefonda görüştüm de biraz daha özgüvenli konuştu,, çok imkansız tablolarda bile çocuğu uyutmadan başarılı olabiliyoruz, bi deneyelim dedi :) inşallah başarır :) bebiş de telaşlandığımı anlamış gibi telafi ediyo şu an bütün gün yaptığı miskinliği :)) çok saol tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…