iyki dogdun nilseleeeen
iyki dogdun nilseleeeen
iyki dogdun
iyki dogdun
iyki dogdun nilseleeeen
nilselen
Teşekkür ederim canım benim
Canm umarım sürekli yatmak zorunda kalmazsın. Sancin acilma varsa yurumeye banyoyu comelip kalkmayı ihmal etme sürekli yatirirlarsa çok zorlanirsi
Süt gelmezse eğer o iyi gelen takviye haplardan alırız, sonra boş su içeriz, sıcak duş falan.Ay nebiliyim bebeqim ac kalacak diye korkuyorum sanki mama yok demi iste bende bi acayibimarkadasim doqum yapti 1 hafta oldu hic sutu yokmus yaaa
Yok canım sadece nst de sancı çıkıyor. Açılma Yok. Olmasında zaten benim bebek ters geliyor. Mecbur sezeryan olucam. Açılma ve suyun gelmesi benim durumumda kötü olur. Ama doktor da erkenden almak istemiyor. Ne kadar kalırsa o kadar iyi dedi. Sancım artarsa ya da bebeğin hareketi azalırsa hemen gidicem doktora. Aksi durumda 2 günde bir gidiyorum zaten.Ya seninde benim gibiydi dimi açılma varmıydı.. bende hiç hazır değilim ya mecbur hazır edicek minnoslar galiba..
Kız cocuklar dayanikli oluyor merak etmeBu açılma ve yumuşama başlayınca.. durmaz mi kızım 1-1.5 hafta daha içerde acaba ya..cok mu yakın doğum demek yani 1_2 gün gibi.bilen var mı? Doktorun yanına gidene kadar bi soriyim dedim..
Biberon kullanıyorsun sanırım canımCanim cc hesabi yapmiyorum ama bizim beslenmemiz şöyle mesela irem genelde 3 saatte bir emmek istiyor ama emmeyi bazen uzatmak istiyor 5 cekeyim 1 durayım 5 durayim 3 cekeyim ben de o noktada biraz bunaliyorum cunku geceleri bunu cok yapmak istiyor gece uyku arasinda da hanfendinin bu nazli emisleri basladi mi diger gogsumden sagmaya basliyorum bir yandan diyelim memeden 30 cc icmis oluyor diger memeden 1 seferde 60 cc sagim yapip bir 30 da takviye verip kalan 30 u dolaba atiyorum. Gun ici evden ayrilmam gerektiginde ben yokken acikirsa onu iciyor. Bazen sabah fazla sutum oluyor iki gogusten toplam 100 cc sagip bir kismini buzluga atiyorum bir kismini dolaba koyuyorum o da takviye oluyor. Genelde her seferinde 50 cc ila 60 cc arasi tek gogusten sagim yapabiliyorum ki bu da buyudukce artmali cunku artik tek seferde 60 cc icmek istiyor. Ama toplam ne alemdeyiz hic hesaplamadim gogsum sizladikca miziklanirsa ireme miziklanmassa makinaya cektiriyorum :)
Cnm hic tecrübem yok bir de bunlarin huyu suyu farkli oluyor. Ben karma gidiyorum ama daha 24 gunluguz Allah kerim.Biberon kullanıyorsun sanırım canım
Bebek emmeyi bırakır derler ya biberona alışınca. Öyle birşey Yok mu?
Mantıklı geldi bana da yöntemin. Ben de öyle yapayım yaa, yoksa anneyi emzik ediyorlar zaten.
Aynen doğru dedin canımMutlu yıllar ikinize de, bebişin doğum günü de farklı gün olsun da ileride büyüyünce arkadaşlarıyla kutlamak isteyince en azından sadece kendi doğum gününü kaçırmış olsun
Soru işareti oluşturma şu kafanda artık, bırak herkes konuşsun. Emzirene kadar bilemezsin ki sütun nasıl olacak, bol sütun olursa o kocakarı laflarını söyleyenlere okkalı bir küfürle durumu bildirirsin başka hamileleri rahatsız etmezler
Bu konuda bir söz var çok severim. Her gün gitmeyecek kadar uzak gidince kalmayacak kadar yakın mesafe en ideali :)
Ya işte bebek olunca konu insanlar da telaş yapıyor, çünkü bilmiyorsun neler olacak. Her şey kapalı bir kutunun içinde, doğduktan sonra bile yürüyüp konuşmaya başlayan kadar hatta okula gidene kadar ve hatta mezun olana ve evlenene kadar hep bir bilinmezlik çocuk işi. E o zaman insan tabi etkilenir "ömrü kısa olur, kekeme olur, geç konuşur, zekası kıt olur, kısmeti kapalı olur, çocuğu olmaz" vs. safsatalarından.
24 üne sezeryan için gün verdi, çok heyecanlıHeyecan dorukta :)
Benimde eli kulağında, sancı elince koyucam hastaneye artık. Ay pek hazır değilim sanki yaaa. Karnımda çok tatlıştı bu oğlan
Doğru söyledin canım.Hepimiz güçlü olmak zorundayız güzel anneler . Moralinizi hic ama hic bozmayin lutfen. Bebeklerinize guvenin vakitlice geleceklerine inanin. Bende çok kafaya takıyordum ama toparladım kendimi sütümüz için morale ihtiyacımız var. Erken de doğsalar bebelerimiz yaşamaları ile ilgili sıkıntılı süreci atlattılar şükür. Ve küvez de olsa gene sütümüze ihtiyaçları var, bize ihtiyaçları var. Gruptaki herkese dua ederek bundan gerisini de rabbime bırakmak gerek.nilselen
Neredeymiş o enerji allaşkınaTakvimimden : "Ekstra bir enerjiye sahip olduğunuzu düşünüyorsanız bu enerjiyi kullanmak yerine doğumunuz için saklayınız."
Ekstra enerji derken? Bunu yazan kış için yazmış herhal
İki gündür zerresini hissetmiyorum ben de :)))Neredeymiş o enerji allaşkına
Nereye saklandıysa çıksın ortaya
Babasının üstün gayretiyle uyandırdık :)) sevdi mevdi başardı valla,, üstüne de Ayşe bol bol öpünce tepişti epeyce :) saol cnm
Amin canım teşekkür ederim..sende kızına kabus bian önce insallah
Teşekkür ederim canım insallahbende aysenin güzel haberlerini bekliyorum hareketleri nasil oldu..etmistir inşallah azalma farkedersen ihmal etme ama son zamanlar artık
Amin canım teşekkür ederim..sende kızına kabus bian önce insallah
Teşekkür ederim canım insallahbende aysenin güzel haberlerini bekliyorum hareketleri nasil oldu..etmistir inşallah azalma farkedersen ihmal etme ama son zamanlar artık
Waffle bile söyledim acaba gerçekten canım istemiş olabilir mi diye :)))) hiçbişey fayda etmemişti ama babası işten gelince sevdi sevdi uyandırdı resmen :)))))Yesinmi tatli biseyler canim iyice bi dinleseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?