:)) o da güzelmiş canım. Ben bir 10-15 gün daha bekleyebilirim sanırımBen artık tetiklesin diye bekliyorum :))
Alla alla yani dopplerde yaptirmistin sen bebeqin beslenmesinde bi problem yoktu neden bole qeriledi acaba olcumlerdemi hata varki dicem biildiqim kadariyla hep ayni doktora qidiyosunne zaman bakicak bidaha canim yani alinmasi qerekirse ne zaman karar verilecek ilerleme olmazsami ?
Aklina diqer sebepleri qetirme canim icini ferah tut Allah korusun kotu bisey duymayalim.hic birimizkorkum zaten bu saydigin sebeplerden kaynaklaniyor.plesenta sorun yok demisti,o yuzden geriye allah korusun diger secenek kaliyor.
evet hep ayni doktora gidiyorum. olcumlerin yanlis oldugunu pek sanmiyorum.
yarin uludag universitesine gidecegim. oraya sevk etti. daha once de etmisti. burda takibe gerek yok demislerdi tetkikler sonucu,kendi doktoruma devam etmistim. simdi ne diyecekler bakalim. ordan aldigim sonuca gore tekrar gidecegim doktoruma.
eger gelisiminin iyice yavasladigini gozlemlersek aliriz dedi. her hafta kontrole cagirdi ama bakalim universite ne diyecek.
canım içini ferah tut. Bildiğim kadarıyla 36.haftadasın. Sorun olmayacaktır Allah'ın izniyle. Benim bebeğimin de karın bölgesi geriden geliyor seni anlıyorum çok iyi. İnsan üzülüyor tabi haliyle ama bazen ultrasonların da yanılma payı olabiliyor. Hem bazı durumlarda bebek anne karnı dışında daha güvenli olabiliyor. Eğer öyle bir durum varsa belki sizin için daha hayırlısı olabilir. En fazla 1-2 ay sonra kilosunu toparlar bence canım.evet sadece karindaydi. bugun her yeri dedi
2 hafta kadar bi gerilik vardı canım kontrole diye gittim gece sancim baslamis meger anlamadim hareketleri de cok az çıktı nts de..oyle olunca doktor eve göndermedi ciğer gelistiricimi yaptı hemen..butun gece nts bağlandı.. hareketlerinde değişme olmadi daha da yavaşladı.. iyiki eve gelmemişim.. gece doktorum msj attı yarın doğuma alabilirim selin seni diye..sabah geldi muayne etti açılma artmış doğum başlamış yani ama hareket de nerdeyse hiç yok öyle olunca hemen ameliyata aldı beni..35+5 de 33+ görünüyordu.. 2130 gr doğdu.. çok küçük ama sağlıkla büyücek insallah..hic sağlık sorunu yok çok şükür.. doğum lekeleri var popoda ve bacağında bayağı belirgin ve büyük.. kafama takmadım degil ilk gördüğümde ağladım genç kız olucak psikolojisini etkiler flan diye..ama doktoru 1_2yila geçeceğini söyledi .. cok sukur kuvoze girmedi direkt yanima geldi aldık evimize geldik ..oyle Canım hiç korkma gönlünü ferah tut sağlıkla doğucak inşallah..
Aklina diqer sebepleri qetirme canim icini ferah tut Allah korusun kotu bisey duymayalim.hic birimizuniversite daha iyi bilir diye dusunuyorum...bide simdi risk bolumune bakarlar mesela bana suyun az dediklerinde riskli qebeliqe yollamislardi onlarin olcumleri daha detayli daha farkliymis ozaman problem.yok demislerdi insaAllah iyi haberlerle donersin bize canim.mutlaka haberdar et
Cnm Duru çok iyi,, 3580 gr 51 cm doğdu. HEmen emmeye başladı ve Ayşe'nin aksine şu an uyumayı da epey seviyo gibi :) Ayşe de tahmin ettiğimden çok farklı,, bir iki kere ben de meme emicem dedi, tamam em kızım dedim, sütü görünce kendi vazgeçti :) kardeşini seviyo sürekli,, hiç ağlamadı,, ayaklarına dokunuyo, yanağını okşuyo,,, kısacası oyuncak muamelesi yapıyo :))) umarım ikisi de böyle devam eder :))))
canım içini ferah tut. Bildiğim kadarıyla 36.haftadasın. Sorun olmayacaktır Allah'ın izniyle. Benim bebeğimin de karın bölgesi geriden geliyor seni anlıyorum çok iyi. İnsan üzülüyor tabi haliyle ama bazen ultrasonların da yanılma payı olabiliyor. Hem bazı durumlarda bebek anne karnı dışında daha güvenli olabiliyor. Eğer öyle bir durum varsa belki sizin için daha hayırlısı olabilir. En fazla 1-2 ay sonra kilosunu toparlar bence canım.
Bizimde mucizemiz 3 sene sonra geldi.Hamile olmayı bende çok sevdim ilk aylarda ki bulantilarima 6.haftafan beri her gece yaptigm ignelere sonrasında ki kramplarim son1,5 aydır gece uyuyamıyorum ama yine de bitsin istemiyorum 3,5sene hamile kalabilmeyi istedim şimdide bitsin istemiyorum içimde kipirdayan tekme atan bı minik harika bir duygu Rabbm kucağımiza almayı da göstersin hayrlisi ile inşallah çok şükür bin şükür bu güzel duyguyu yaşatan RABBİMe
Bizimde mucizemiz 3 sene sonra geldi.Hamile olmayı bende çok sevdim ilk aylarda ki bulantilarima 6.haftafan beri her gece yaptigm ignelere sonrasında ki kramplarim son1,5 aydır gece uyuyamıyorum ama yine de bitsin istemiyorum 3,5sene hamile kalabilmeyi istedim şimdide bitsin istemiyorum içimde kipirdayan tekme atan bı minik harika bir duygu Rabbm kucağımiza almayı da göstersin hayrlisi ile inşallah çok şükür bin şükür bu güzel duyguyu yaşatan RABBİMe
Canım şakın bozma moralini. Son 2-3 hafta aynı stresi ben de yaşadım. Benim bebek için de gerilik var dediler. Hatta birkaç farklı doktor dedi, kilosu az diye strese soktular bizi. Oysaki Nur topu gibi sağlıkla geldi. Evet biraz minyon. Ama bütün bebekler 3-3,5kg doğmuyor. Plesenta kireçleniyor yani yaşlanıyor ve bebek gelişimi yavaşlıyor, hatta daha sonra suyu azalmaya başladı ve 37+1 i gördüğümüz gün sezeryan oldum. Demem o ki birkaç doktora daha git ve önemli olan geriliğin nerede olduğu. Baş çevresi 10gün ama karın çevresi 3 hafta gerideyse sorun yok. Biraz zayıf doğar. İçeride gelişimini tamamlamıştır.moralim cok bozuk kizlar. kontrolden ciktim. bebisimde 3 haftalik gerilik var. yin universiteye sevk etti. yapisal da olabilir yani sadece kilosu azdir,genetik bir rahatsizlik da olabilir dedi. 31 haftalik gorunuyor suanda. gelisimi baya yavaslamis dedi. 2 haftada 200 gr. almis sadece. eger boyle giderse erken aliriz bebegi dedi. allahim sen yardim et.
Canım ben de dua edicem bu gece sizin için. İnşallah her şey yoluna giricek. Başka bir doktor yorumu beklemek en doğrusu gibi geliyor şu aşamada. İnşallah kendi doktorunun yanıldığını duyarsın, için ferahlar canım.34+5 teyim canim ama bebegim 31+6 da. sadece karindi,bi anda nasil hepsi oldu anlamadim.
disarisi bebegim icin daha iyi olacaksa alsinlar tabiki. tek sorun kilo olsun insallah diye dua ediyorum.
seninki ne kadar geriden geliyor canim?
kilosu az mi?
Genel olarak cem Yılmaz'ın da dediği gibi, birinin başarısını ancak fısıldarız, ama kusurunu bağırırız. O yüzden önemseme bunları. Zaten Doğumdan sonra mis gibi de verirsin o kiloları. Sen bebeğinin sağlığına bak :)Ay kimse yüzüme söylemiyormuş ama hep kayinvalidem kardeşinin eşine çok kilo aldığımı söylemiş telefonda filan konuşurken. Dün kına gecesinde kadınla karşılaşınca "Aaa Asli dedikleri kadar kilo almamışsın." dedi. Artik nasil kilo aldigimi anlattilarsa kadina, şaşırdı. Çok sinir oldum he! Ne diye millete öyle şeyler söyleniyor ki... Yüzüme karşı da ye ye diyip duruyorlar. Insanlar neden boyle ikiyuzluluk ve dedikodu yapiyorlar ya
Ya o iştah nasıl öyle açıldı. Ben de durduramıyorum resmen kendimi. Hele ki hamileliğimde de öyle çok fazla tatlı çekmedi canım, ama şuan tatlıların içinde yüzebilirim :))@garipkedi sen hiç takma onları.. kendi canını da skma..dogum kiloları gidiyor..ben 12 gün oldu doğum yapalı 10 kilo almıştım 8 i gitti .. ki deli gibi yiyorum bi iştahım açıldı ki durdurmam lazım kendimi :)
la rosa senin bebeqinindemi karin cevresi kucuk dedi ? Ne kadar qeriden qeliyo banada oyle dedi moralim bozuldu heryeri 1 hafta onden ama karni kucuk takip edelim dedi acik acik belli biqunde solemedi sonrada onemli deil qibi dedi anlamadim
Bana da senin gibi dedi hatta en fazla 3 buçuk doğar bebeğin dedi ama bizimki erken gelmeye kalkıştığı için buçukları göremicez muhtemelenla rosa senin bebeqinindemi karin cevresi kucuk dedi ? Ne kadar qeriden qeliyo banada oyle dedi moralim bozuldu heryeri 1 hafta onden ama karni kucuk takip edelim dedi acik acik belli biqunde solemedi sonrada onemli deil qibi dedi anlamadim
Anladim canim insaAllah saqlikli olsunlarda bende kilosunu pek takmiyorum kafama karninda bi qerilik yoktu ole deyince canim skldi birazCanım benim de kendi doktoruma göre karın bölgesi 2 hafta geride. Kafa ve ayak ölçümleri haftasıyla uyumlu. Doktor yediklerine dikkat et dedi. Bol protein ağırlıklı besleniyorum. Ben kendim de zayıf biri olduğum için doktor böyle durumlar olabilir dedi. Toplamda 10 kilo almışım mesela 2,5kg'si bebekti geçen hafta. Sen de eğer zayıfsan çok kilo alamadıysan ondan olabilir. Dün sağlık ocağında bir hemşire zayıf doğan bebekler daha iyi kilo alıyor dedi. İnşallah öyle olur canım.
Walla varya bekarken hep ozenirdim.hamilelere ayy ne quzel ben bi hamile olsam neler neler yapacam falan ama hamilelik quzel olduqu kadar basli basinada stresBana da senin gibi dedi hatta en fazla 3 buçuk doğar bebeğin dedi ama bizimki erken gelmeye kalkıştığı için buçukları göremicez muhtemelen
Sıkıntı yapmamak lazım canım. Yediklerine dikkat et öğün atlama sorun olmaz inşallah.Anladim canim insaAllah saqlikli olsunlarda bende kilosunu pek takmiyorum kafama karninda bi qerilik yoktu ole deyince canim skldi biraznebiliyim bi saqlicakla doqursaydik hayirlisiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?