2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Masallh cnm ins boyle devam ederler cok sukur kavustun ya sag saglim ne guzel iki prensesin oldu Rabbim huzirunuzu bozmsn

Aman canim qecmis olsun ya qorunce cok sasirdim cana qelmesinde mala qelsin yeterki Allah korusun
Sağolasın canım aynen öyle kimseye bir şey olmadı Allahtan esim de dışarda bekliyodu aklım ondaydi.. Bununla gelmis geçmiş olsun..

:)) o da güzelmiş canım. Ben bir 10-15 gün daha bekleyebilirim sanırım
Aslında sen tam vaktini bekliyorsun canım. En hayırlı vakitte gelsinler ins.

Canım gözünüz aydın çok sevindim :) Maşallah her şey süper gözüküyor. Sen nasılsın peki?

Ya senin geri değil ki ama canm. Ben senden 4 gün önce gittim bana 2500 dedi. Sana 2900 dedi. Bu durumda benim geri olması gerekiyor. Ama değil. Normal doktor. Kizim da sadece 100 gr fazlaymis 3700 dogdu

bas cevresi de 3 hafta geriden geliyor her yeri dedi bu sefer ilk kez. hem de nasil moralim bozuldu canim,anlarsin hissettiklerimi.
bana hep suyu iyi diyordu,onu da ilk kez sinirda dedi,azaliyor belki de.
3 kilo dogmasini gectim zaten artik. baska bir sey olmasin da besler büyütürüm.
allahim sizin yuzunuzu guldurmus,darisi basimiza.

sagol canim,allah razi olsun.
insallah farkli seyler soyler yarin. universiteye gidelim bakalim da duruma gore baska doktora da gidebiliriz fikir almak icin.
insallah sen de bebegini saglikla kucaklarsin.
yazarim canim.

suanda kac kilo canim?

İyi akşamlar kızlar herkese... bursada çok güZel bir yağmur yağdı hava mis gibi.. istanbul gerçekten çok fena olmuş çok yağmış... tim arkadaşlarıma geçmiş olsun..

Bizimde bugün konrolümüz vardı sata göre 35+3 gündeyiz. Benim bugüm kasılmalarım ve vajene baskı hissi ve bel ağrılarım vardı. İlk bebeğim 37+4 günde doğmuştu. Nst temiz çıktı sancı yoktu. Ama çatı muayenesi yaptı açılma varmı diye açılma yok ama incelme var bebeğin kafası baskı yapmaya başlamış abiside erken geldiği için her an doğum olabilir dedi . Ama henüz erken içeride ne kadar kalırsa o kadr iyi dedi progestan verdi günde 2 kez vajenden uygulayacağım .9 ağustosta kontrole çağırdı. Yürüyüşü yasakladı. Bu arada bebeğim sata göre 35+3 ama karın çevresi 2 hafta geriden gelşyormuş kilosu 2.5 kg bu haftalarda 2700-2900 olmasını bekleriz wn az dedi bol protein et baklagil et süt yoğurt tüketme söyledi. Bacak ve kafa ölçümü haftası ile uyumlu ama karın çevresi 2 hafta geride 33 hafta imiş. İnanılmaz moralim bozuldu hem erken doğım olalir hem kilosu düşük çıktı. En az ikç hafta daha anne karnında kalması iyi olur dedi çünkü bu haftada doğarsa kuvöz veya olsijen desteği ihtiyacı doğabilirmiş. İnşallah düzelir ve yoluna girer herşey. Bugüne kadar gwlişimi hep iyiydi bu kontrol beklediğim gibi olmadı.

bol proteini sadece etten mi aliyorsun canim her gun?

Ya senin geri değil ki ama canm. Ben senden 4 gün önce gittim bana 2500 dedi. Sana 2900 dedi. Bu durumda benim geri olması gerekiyor. Ama değil. Normal doktor. Kizim da sadece 100 gr fazlaymis 3700 dogdu
Canim kilosuyla bu karin cevresinin alakasi varmiki bana doktorun dediqi aynen şu ;
35+0 sin ama bebek 1 hafta onden qidiyo 36 haftalik qorunuyo sadece karin cevresi biraz qeri dedi...Kilosu 2900 dedi.Bende hatta okadar olabilirmiki dedim oda dediki ultrason zaten matematiksel islem yapmaz siz merak ettiqiniz icin soyluyoruz dedi...Bende diyorumki hadi yanilma payinida katalim en fazla 2500 kilo olsun kiloyu takmiyorum zatende karin cevresi qeriden dedi ona canim.skldi sadece

ben de hamilelik demek 9 ay mutluluktan olmek demek saniyordum. yani gerci her kontrolde "cok saglikli" cumlesini duyanlar icin yine oyledir ama benim hep kaygiyla gecti.

Mesajını ilk okuduğumda hamilelik takvimine baktım ve 8 ağustos zannettim. Beden iğne vurdular diye de düşündüm birkaç saniye. Halbuki eylülmüş. Daha erken canım benim. Allah sağlıkla getirtsin tabi ama daha beklesin biraz, annesini üzmesin bıdık.
Lütfen kendini yorma, mümkün olduğunca ihtiyaçların dışında yat uzan. Sancı öyle gelir gider, sen dikkat et yeter.

Maşallah canım çok sevindim duru prenses çok sağlıklı doğmuş. Ayşeninde kardeşine bu kadar olgun ve sevgi dolu yaklaşması çok güzel şnşallah çok güçlü bağları olur iki güzel kızın. Darısı benim oğullarıma inşallah.

Bizim de bu gun kontrol vardı dr gecen hafta iri bu bebek sekeri azalt filan dedi ki azaltamadim zaten aradan 8 -9 gun geçti hic de öyle kilo filan almamis 80 gr fark var kafa kuculmus görülüyor hatta nasıl olabilir ki böyle bir sey mümkün degil demem o ki olcumden olcume fark var usg aynı dr farklıydı bizim de. Önemli olan bebegin hareketleri nst sonucunuz. Yoksa bu haftalardaki olcumler artik saglikli degil..

Oyy maşallah kuzulara
Allah hayırlı etsin canım, sağlıkla büyüsün, huzur getirsin yuvasına.

İlk günki sersemlik ve sakinlik eve gelince geçiyor biraz biraz. O daha dünyaya yeni gözünü açtı, yorgun tabi :)
Ama Allah etsin uykusu problemsiz, gazını kakasını hiç zorluksuz yapan, sütünü güzel emen bir bebek olsun duru kuzusu
Ayşe'yi de öp kocaman abla oldu.

bol proteini sadece etten mi aliyorsun canim her gun?
Canim bence varya inan yemekle alakali deil...Benim.bi arkadasim var kahvalti saati en erken saat oqlen 3 te oda olesine yani ekmeqin arasina bisey koymaca yok yumurta yiyim yok et sut bal hic bisey yok hayatinda...abur cubur aksamda yerse bi tabak yemek yer su hic icmez ole sefil sefil hamilelik qeciriyo...Inanirmisin her qittiqinde doktora bebek heo onden qidiyo kilosu hep cok iyi hic problemi yok...ben onu qordukten sonra acikcasi hersey Allah'tan diyorum.dua ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…