• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kizlar iyiyiz cok şükür dogdu pek emmiyor uyuyor biraz zorluyoruz 3380 51 cm dogdu.masada kustum korktuğum oldu ama kusmasam kulaklarim acaip basinclanmisti kusunca rahatladim.darisi sizlere.
Ayyyy canım gözün aydın ne güzel haberle geldin. Maşallah kilosu boyu da yerinde :) Allah analı babalı büyütsün kuzuyu. Çok sevindim senin adına. Inşallah kısa zamanda bol bol emmeye başlar.

Kizlar iyiyiz cok şükür dogdu pek emmiyor uyuyor biraz zorluyoruz 3380 51 cm dogdu.masada kustum korktuğum oldu ama kusmasam kulaklarim acaip basinclanmisti kusunca rahatladim.darisi sizlere.
Sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah gözünüzaydın bulantı olunca hemen ilaç veriyorlar diye biliyordum

Hadi gözün aydın maşallah sağlıklıda doğmuş Allah analı babalı büyütsün

HA
Hay maşallah Allah analı babalıbüyütsün sütün gür olsun bebiş güzelce emsin inşallah

Ben normal hayatta belirsizlikten, sürprizlerden nefret ederim ama aksine hamilelik tamamen belirsiz bir durum :)) Özellikle doğumu beklemek benim gibi bir insan için çok zor olacak sanırım. Ne olacağını, nasıl olacağını, ne zaman olacağını bilmemek çok garip geliyor şu an bana.
ben merakla bekliyorum valla. hic heyecan yapacakmisim gibi de gelmiyor ama bakalim o an geldiginde panik olucak miyim :)

Kızlar ya bi sorum olacak sizlere benden yeşil sarı karışımı fındık büyüklüğünde TOP halin de bi akıntı geldi anlamadım ne olduğunu sizce sadece akıntı midir yoksa nisan falan mı benim kafam karıştı :KK43:

Back
X