2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ya inşallah öyledir bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum
İçini ferah tut bol bol dua et bizde ediyoruz canım korkma İpek kız üzme annesini sen yine de ihmal etme ama olur mu bizi de habersiz bırakma inşallah çok çok güzel haberler verirsin bize dualarımız sizinle

Günaydın. Nedense bi huysuz uyandım.güne böyle başlayınca genelde bitişide böyle oluyor. Mutlu huzulu güzel mi güzel bi gün diliyorum herkese ve kendimeee:)

Sancılarım çok devam etmiyor ama bebek Doğum kanalına girmiş canım geliyor yani
Alala benm bayadır orayı zorluyor zaten baya aynu durumdayz. Ama hemen alalım dememşti. Bugn gidicem ama bence gün vericek gece belim fenaydı duracak gibi değl sanki. Hayırlı doğumlar güzel haberler bekliyorum hemen

Çok güzel anlatmışsın canm teşekkür ederiz. İnşallah hep böyle güzel hikayelerle kapatırız doğumları

Kizlar iyiyiz cok şükür dogdu pek emmiyor uyuyor biraz zorluyoruz 3380 51 cm dogdu.masada kustum korktuğum oldu ama kusmasam kulaklarim acaip basinclanmisti kusunca rahatladim.darisi sizlere.
Hadi gözünüz aydın sağlıkla buyutun inşallah bol sütlü gazsız günler

Cok guzel anlatmıssn cnm saol valla aklmdaki sorulrı giderdin cnm genel anestezi düsünyrm bn korkuyrm kahve ondada gecerlimi icmem lazm mi bu arada dogum hikayeni okurken birinci ikinci cocuk derken agldm ins senin gibi hepimizde miniklerimize saglikli kavsrz duruyu bizim yerimizide op kokla bol bol

Mutella ne durumdasin canm

@ayshemina canm umarım bizde böyle kolay atlaririz.ikisine birden yetme gücü versin Rabbim hepimize. Annelik bambaşka birşey. Doğru adımlar atıp doğru şekilde yetiştirmek nasip olsun. Humanayi iyi hatırlattın canm hemen pazartesi alayım. Bol sütlü günler insallah. Maşallah buraya yetismenede ayrı hayran oldum şimdi.

Bol bol öptüm ikisini de bu gece :) bu arada uyanmayabilir cnm. Biz üçümüz de aynı odada yattık bu gece. Ben de kesin uyanır benimki diyodum ama uyanmadı. Senin başka oda olması daha da rahat bu durumda :)
Ay insallah canm yaa. En büyük korkum bu açıkçası. Gündüz idare edilir de gece ikisini idare etmek çok zor olur eminim.çünkü kizim bazen hiç kimseyi istemiyor. Babasını bile. Umarım kolayca atlatiriz. Önümüzdeki yaz çok rahatlayacağız gibi hissediyorum. Yani en azından çocuklar sikilmayacak. ikisi birbirine bir nebze yetecek durumda olur diye dusunuyorum

Ne kadar doğru canm. Zaten kim olursa olsun aman elleme yapma dedikçe insan daha huzursuz olur. Dokunulmaz yapmaya gerek yok. Azıcık minciklanack küçükler o da olsun o kadar. Aynen bende kızımın düzenini bozmadan küçüğü bizim hayatımıza adapte edeceğim. Öylesi daha kolay olur

Kizlar iyiyiz cok şükür dogdu pek emmiyor uyuyor biraz zorluyoruz 3380 51 cm dogdu.masada kustum korktuğum oldu ama kusmasam kulaklarim acaip basinclanmisti kusunca rahatladim.darisi sizlere.
Canım gözün aydın olsun sağlıkla kavuşmuşsun bebeğine darısı bize olsun

Nstde sancı çıkmadı diyor yaa benim hissettiğim ne o zaman
Alttan ultrasonla baktı incelme var bu pozitif bi gelişme dedi
O gelen de büyük ihtimalle nişandır 24-48 saat içinde bekliyorum seni, belki akşama bile gelirsin belli olmaz. Eve git uyu enerji lazım olacak dedi.

Bebeğe baktı yağına suyuna
Her şey yolunda, artık kasılma sayma sancılarını takip et dedi. Eve gidiyoruz şimdi ama benim ağrım var yaaa

Günaydın güzel anneler

Her yeni gün yeni bir doğumla güne başlıyoruz maşallah durusel24 Hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün.

@ayshemina ne güzel bir doğum maşallah Allah bizlere de böyle sorunsuz nasip etsin inşallah. Tecrübelerini paylastigin için de ayrıca teşekkürler, aklına gelenleri anlatmaya devam et lütfen. Hepimiz için çok faydalı bilgiler, özellikle kendim dahil ilk defa bu yola girenlere altin degerinde

Mutella dualarımız seninle içini ferah tut, hayırlısıyla gelsin ipek kızın. Her şey sorunsuz olacak inşallah sen üzerine düşeni yapiyosun gerisi kısmet hiç moral bozma lütfen..

Hayırlı olsun @ayshemina . Sağlıcakla büyütün bebeğinizi. Büyük kızınız Ayşe kaç yaşında acaba, merak ettim?
Allah bağışlarsa benim de 11 yaşında bir oğlum var. Benim oğlum büyük ama yine de ilk defa bir kardeşi olacak. Şimdilik kardeşini heyecanla bekliyor. Ben de onun kardeşi olduktan sonra ki tepkilerini çok merak ediyorum.

Maşallah kilosu çok iyi, biraz kendine gelsin emmeye de başlar merak etme. Gözünüz aydın :)

Arkadaşlar nst ye kaçıncı haftada bagliyolar.
37de girdim ben.

Merhaba kizlar. KiZ ismi olarak beril serra mi yoksa buse serra mi sizce hangisi daha guzel karar veremedik.
Buse daha güzel sanki.

İlk doğum tabi belirsizlik stresi olacak üzme kendini.

Sancı nasıl oluyormuş onu da söyleseydi keşke, bilmediğim bir şeyi beklerken hepten geriliyor insan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…