2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Süper,, çok büyük nimet mesleğiniz gerçekten :) ben önem veriyorum bu uzmanlığa, kendi pedagogumuzla da görüşeceğim Duru' yu kontrole götürdüğümüzde. Sıkıştığımız noktalarda hep faydası oldu saolsun :) ben de çok teşekkür ederim bu arada :)

Saol cnm :) senin sabrın yanında benim sıkıntım hiçbişey değil,, bravo valla :) Çok şükür hem sen hem bebiş iyisiniz,,, çok sevindim
Hepimiz zar zorda olsa sonlara yaklastik canim. Seninde bebegini Allah bagislasin, Allah anali babali buyitsun cok sewindim dogumuna ve iyi olmaniza canim... Bilgilerinden bende yararlaniyorum iyi oluyor tecrubelerini paylasman canim

Selam kizlarrr. Dogum yapan tum arkadaslarimi tebrik ederim.
Allah anali babali buyutsun.
Hep iyi haberler almaya dewam ederiz insallahh.
Bizimde bugun dr kontrolumuz vardi.
7 agustos a dogum tarihimizi aldik :)
Cok sukur bugunlere kadar gelebildik 37+1 olucak ayin 7 sinde, daha fazla kalmasina iki doktorumda izin vermiyor, ama buna sukur. Suanda 2705 kg olmusuz 48 cm de boyumuz :))

canim insallah saglikli bir sekilde kucagina alacaksin,dualarimiz seninle. doktorun dedigi gibi uyu dinlen bence de. bizlere de dua etmeyi unutma :)

ay evet ben de o cumleyi hic sevmiyorum. halbuki onlar da cocuk,daha 3.5 yasinda.

B bursa_83 canim senin bebeginin de iyi olucagini dusunuyorum okuduklarim arasinda kg sunda gerilik wardi yanlis hatrlamiyorsam benmde olmustu biara ama bol meyve yedim sanada tavsiye ederim arayi kapattik sayilir biz inaniyorum ki senin bebisinde ii olucak ve kapaticak arasini oyle olcumlerdede yanilma payi olabiliyor cunku kafana takma olur mu streste etkiliyor

Ay
Ayyy canm tecrübelelrini o kadar güzel ifade ediyorsunki inanki çok faydası oluyor inşş kızlarınla sizi daha güzel günler beklyor ve bütün herkesin böyle güzel haberlerini alırız

sagol canim,insallah dedigin gibi olur.
faydali olan ne varsa yiyorum,umarim bir anda kilo alir da arayi kapatir.
hareketleri de eskisine oranla daha az. o yuzden tedirgin oluyorum. iyice yavaslarsa ve farkedemezsem diye korkuyorum. suan sola yatiyorum ve takipteyim. cok az hareket var. doktorumu aradim. durum oyle cok kotu degil tedirgin olma,istedigin zaman gel nst ye gir dedi.
allahim saglikla bi kucagimiza alsaydik. su son birkac gun cok zor geciyor. icim sıkıntılı. bir sey olacak diye korkuyorum.

Ay su an eşime çok gıcık oldum. Kış hazırlığı için birşeyler alalım koyalım dedik. Mısır aldık, patlıcan falan.kızı uyuttm. Misirları temizler diye düşündüm. Yok. Yatmış. Resmen bu hamilelikte benden daha hamile oldu. Canm sunu çekti bunu çekti diyip durdu. Lohusa sendromuna da girmese barii

Senin aldığın başka bişey sanırım kalkan sadece aventte var diye biliyorum yanlış olmasın da. Kalkan baya teferruatlı bişey seninki göğüs ucu gibi olandan değil mi??

Kilosu bayağı toparlamış bir haftada da devam eder kilo alımı, iyi bir kiloda alırsın kucağına merak etme. Doktorların da haklı daha fazla risk almak istemiyorlar, al kucağına da bitsin merakın telaşın vaktini tamamladı nasıl olsa. Daha fazla kalsaydı daha iyiydi ama olsun bu günlere geldiniz ya bu da yeter :)
Doktorun da demiş tedirgin olma o kadar kötü bir şey değil diye, içini ferah tutmaya çalış, stres daha çok etkiler diye korkuyorum.

Biliyorum canm seni anlayabiliyorum ama herkesin dedigi gibi artik yerleri daraliyor ve eskiye nazaran daha az hareket ediyorlar ama takipte ol tabiki insallah sende sagsalim kavusucaksin yawruna...

Aynen canm butun esler ayni sanirim bu rahatliklari insani deli ediyor valla

Canım merhaba emzirdikten sonra kendi sütünü meme başına sürebilirsin ve göğüs kalkanı kullanmanı tvsiye ederim çünkü hava alması lazım ki iyileşsin birde yara olduktan sonra lanolim pek etki etmiyor ben 1. Doğumda garmastan+anestol krem sürüp iyileştirebilmiştim diğer forumlardan da madacessol kremi duydum ama onu denemedim. Tahin yağıda deneyenler var . Canım birde göğüs yarası genelde bebeğim meme başını yanlış kavramasından dolayı oluyor ve emmeyi öğrenen kadar devam ediyor meme başının kahverengi kısmının tamamının bebeğin ağız içinde olması lazım canım . Diğer memen içinde bebekler çok şiş olan memeyi kavrayamıyor ve süt çok tazikli geldiği için sıkıntı oluyor emzirmeden önce biraz sağıp memeyi yumuşatmam boşaltman lazım ki bebek rahat kavrayabilsin. Emzirme işlemi bittikten sonrada eğer meme tam boşalmamışsa eri kalan sütü sağarak boşalt ki canım vücut daha çok süt üretebilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…