• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Selam benim de bugün kontrolüm vardı 36+3 günlük olmam gerekirken 34+4 çıktı kontrolleri siklastirdi.Heran müdahale edebiliriz diye 2.300gr çok küçük moralim bozuldu.Yemene icmene dikkat et bol yürüyüş dedi

O sınava giricem de heyecan yapmışım hissi bende de var kaç gündür. Aynen ishal de var.
ya topluca motoru bozduk :D ya da gercekten tunelin sonuna geldik :)) bakalim beklemedeyiz.
canim Merhaba ben doguma birkac saat kala ishal ve kusma oluyorum ama berbat sekilde. 3 digumdada ishal berbatti o yuzden akillanip evde lavman yapip gidiyordum ama ne çare genede dogum aninda kokulu kaka ve kusma buda benim kaderim diyordum. ama öğrendim ki bu belirtiler rahimin daha hizli açılmasına ve sürenin kisalmasina çok faydaliymis. şükür uzun saatler sanci çekmeden dogurdum. insallah bundada kısa sürer. Vücut kendini hazirlamaya basladigi için bulanti ve hafif ishal bende suandaa var o yüzden hic ilaclari icemiyorum. insallah bir avazda dogurursun
la rosa la rosa sanirim tunel :)))

insallah canim. hepimiz kolay dogumlar yapalim.
Kızlar ya tekrar sorulmuştu ama cevap alınamadı sanırım straplez sutyen böyle mi diyorsunuz?
arch2401 arch2401 Sen önermiştin sanirim?
ben de aldim 1 tane bundan rahat kullanabilirsem yazarim fikirlerimi :)
Burda doğum hikayelerini okudukça rüyamda doğum yaptigimi görüyorum sürekli :)))
ahaha bu sabah ben de bi ruya gordum. benim dr ve ekibi eve geliyordu saat 11 olmus doguma gidicez sen hala uyuyor musun diye :D bide anahtarlari mi vardir nedir biz acmiyorduk kapiyi :D bi uyandim saat 11 :)))
Doktora geldim, 1 haftadır tatildeydi doktor o yüzden her yer kalabalık. Doktorda sıra var, nst'de sıra var, veznede sıra var. Beklemekle geçiyor bu sabahım

hadi guzel haberlerle gel bekliyoruz :)

Bel ağrısı ve kasık ağrısından ölücem sanırım yerimden kalkamıyorum karnımda taş gibi oldu:işsiz: sinirden herkese bağrıyorum ağlıyorum hiç böyle olmamıştım doktorumda tatilde onun yerine bakan başka doktor var gitsem mi yao_O

Doğru canım. Sürece değil sonuca odaklanmak daha rahat hissetmemizi sağlayabilir. Senin bu eğitim baya faydalı oldu, sen de çok bilinçli ve rahat yazıyorsun :) valla keşke ben de alsaydım öyle bir eğitim diye düşünüyorum bazen ama işte çeşitli nedenlerden kısmet olmadı :) youtube'dan falan açıkları kapatmaya çalışıyorum.:)
Izle, oku canım ama pozitif şeylere odaklan:) korkularını paylaş bizimle biz de yardımcı olmaya çalışalım inşallah. Zaten bi kere doğum başladı mi insanın kaygısı kalmıyormuş bebeğin sağlıklı doğumundan başka.
Canım. Ben askilisini aldım bunun emzirirken göğüsler büyüyor buda kayar rahatsız eder gibi geldi
Askılı olani indirmek zor olur diye düşündüm ama :/

Izle, oku canım ama pozitif şeylere odaklan:) korkularını paylaş bizimle biz de yardımcı olmaya çalışalım inşallah. Zaten bi kere doğum başladı mi insanın kaygısı kalmıyormuş bebeğin sağlıklı doğumundan başka.

Aynen canım pozitif Doğum hikayelerini okumaya başladım bile. Nefes videoları da izledim. Bazı yerler hala bulanık ama Doğum anında da içgüdüsel olarak gelir bazen diye düşünüyorum.

ya topluca motoru bozduk :KK70: ya da gercekten tunelin sonuna geldik :)) bakalim beklemedeyiz.

la rosa la rosa sanirim tunel :)))

insallah canim. hepimiz kolay dogumlar yapalim.

ben de aldim 1 tane bundan rahat kullanabilirsem yazarim fikirlerimi :)

ahaha bu sabah ben de bi ruya gordum. benim dr ve ekibi eve geliyordu saat 11 olmus doguma gidicez sen hala uyuyor musun diye :KK70: bide anahtarlari mi vardir nedir biz acmiyorduk kapiyi :KK70: bi uyandim saat 11 :)))

hadi guzel haberlerle gel bekliyoruz :)

Bence de yolun sonuna geldik canım. Sıradaki doğumu kim yapacak acaba? Heyecanlıyım çok :)

Anladim cnm ben doktora tavsiye uzerine gittim normal dogumu destekledigi icin hatta benim bebegim tup bebek sadece zorunlu sezeryan hakkin var bunu soylemek zorundayim ama normal dogurabilirsin bunu sakin unutma demisti ozmndan beri icime sindi

canim benimki de tup bebek. zorunlu sezeryan hakkini hic duymamistim. tup oldugu icin istersem sezeryan olabilir miyim yani?

Bizim de bu gun kontrol vardı dr gecen hafta iri bu bebek sekeri azalt filan dedi ki azaltamadim zaten aradan 8 -9 gun geçti hic de öyle kilo filan almamis 80 gr fark var kafa kuculmus görülüyor hatta nasıl olabilir ki böyle bir sey mümkün degil demem o ki olcumden olcume fark var usg aynı dr farklıydı bizim de. Önemli olan bebegin hareketleri nst sonucunuz. Yoksa bu haftalardaki olcumler artik saglikli degil..
benmde geçen hafta 2900 dedi
1 hafta sonra yine 2900
ama doktor ve cihaz farklıydı
zaten ben iri mi acaba diye düşüüyordm bu haftaki doktor normal dedi

İndirmek değilde alttan açarak emziriyordum ben tabi sana hangisi daha kolay gelirse canım

Benim gittiğim hastanedede sancı sırasında refakatçi alınmıyor :( kizimda yanımda eşim annem vardı burda tek olucam ve beni geren tek şey bu sanırım :(

Sabah yumurtayı ikiye çıkardım. Bol kaşar ve beyaz peynir. Ana öğünlerde etli yemek veya ızgara ve muhakkak yoğurt. Yatmaya yakın da bir kase yoğurt yiyorum bazen. Acıkınca ara öğünde esmer dilim ekmekle bol kaşarlı tost yapıyorum. Bazen acıkınca süt içiyorum. Bakliyat olarak da mercimeği tüketiyorum. Badem ceviz ve fındık yiyorum. İşte şekeri yükseltmeyen meyve var aralarda. Nadiren bulgur pilavı. Esmer ekmek, tahıldan zengin olanını kullanıyorum. Ama günlük 5-6 dilimi geçmiyor. Yediklerim aşağı yukarı bunlar
Geçen haftaya kadar bu tarz yemeklerden çok sıkıldığım için öğün atlıyordum ve az yiyorum açıkçası

et ve kasari daha az yiyordum ama onlari da arttirayim ben de. iyi de besleniyoruz ama iste ne bileyim. insallah saglikli bir sekilde dogum yapariz canim.

Selam benim de bugün kontrolüm vardı 36+3 günlük olmam gerekirken 34+4 çıktı kontrolleri siklastirdi.Heran müdahale edebiliriz diye 2.300gr çok küçük moralim bozuldu.Yemene icmene dikkat et bol yürüyüş dedi

canim benimkinde de 3 haftalik gerilik var.suan 35+2 yim ams bebisim 32.haftada.

aynisini bana da soyledi. takipleri her hafta yapalim,gelisim iyice yavaslarsa aliriz bebegi dedi. beni riskli gebelik bolumune sevk etti universiteye. daha cok protein yemeye ve moralimi de bozmamaya calisiyorum. seninki 2yi gecmis,cok da az degil kilosu.

Çok şükür denizin dolabı bitti:)

Eklentiler

• IMG_5920.webp
    IMG_5920.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 135
A AysheDuru korseyi kaç beden ve nasıl bir model aldın? Ben normalde gelinliğin içine S beden kullanmıştım, bu sefer M alsam sezeryan düşünüyorum dikişlerimi çok sıkar mı L beden mi alsam. Bu yöndeki tavsiyelerini alabilir miyim?

Large benimki cnm. Normal bedenini al bence. Ben epey kilolu hamile kaldım çünkü :) bu arada dikişler acımıyo,, hemşire de baya sıkı takıyor zaten,, hatta şöyle söyleyeyim, emzirirken rahat olmadığı için çıkarıyorum ben ama özellikle de ayaktayken falan daha iyi hissettiriyor korse :)

A AysheDuru canım stil tea konusundaki tavsiyeni dinliyorum ve hastane çantama atıyorum :) Bu tarz tavsiyelere sonuna kadar açığız hep bekleriz :))

Seve seve cnm :) yani gerçekten fayda ediyor, o yüzden üstüste yazdım hep; bir de tadı güzel, kahvaltıda bile çay yerine içiyorum ben :)

Large benimki cnm. Normal bedenini al bence. Ben epey kilolu hamile kaldım çünkü :) bu arada dikişler acımıyo,, hemşire de baya sıkı takıyor zaten,, hatta şöyle söyleyeyim, emzirirken rahat olmadığı için çıkarıyorum ben ama özellikle de ayaktayken falan daha iyi hissettiriyor korse :)

Seve seve cnm :) yani gerçekten fayda ediyor, o yüzden üstüste yazdım hep; bir de tadı güzel, kahvaltıda bile çay yerine içiyorum ben :)
Canm aysede de süt sorunu yasaidgini hatırladığım için soruyorum. Bende kizim da yaşadım bu kez yasarim diye korkuyorum da. Humana etki etti mi cnm

Kızlar size hamilelik ve doğum dışında bir soru :KK48: bı koltuk maceramiz olmuştu eşim sürpriz yapıp koltuk takımı aldı diğer koltuklarida vericek yer bulamayınca yaklaşık iki hafta iki koltuk takımıyla oturduk :)) neyse diğer koltukları teyzeme verdim ama berjerleri vermedim Screenshot_20170730-140055.webp yeni koltuk takımı bu berjerleri kaplama yaptiricam ama renk konusunda kararsız kaldım eşim ve temizliğe gelen abla kesinlikle sarı olsun diyor kahverengiye uyumlu olur diyor koltukların berjeri kitaplık yanında durur göz yormaz diyorlar ama ben sarı yeşil kahve evde çok fazla renk cümbüşü olacağını düşünüyorum bana bir fikir verin bana kalırsa ya koltukların berjer rengi artık yeşil mi mavimi neyse :KK45:yada bej rengi olsun nediyorsunuz

Canm aysede de süt sorunu yasaidgini hatırladığım için soruyorum. Bende kizim da yaşadım bu kez yasarim diye korkuyorum da. Humana etki etti mi cnm
Ben 10 yıl önce oğlumda kullanmıştım. Çok faydasını gördüm. O zamandan beri her doğum ziyaretlerine gittiğimde Humana Still Tea alır giderim :) Kendim için de aldım koydum kenara :)

Back
X