2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kizlar tek tek yazdiklarinizi okudum ne mutlu bana ki böyle güzel insanlarla bir aradayim. Allah hepinizden razi olsun. Dualariniz işe yaradı ki simdi cok daha iyiyim. Hepinizi kucakliyorum 9 ayi hep beraber gecirmek nasip olsun
amin canim...insallah hep beraber allahin izniyle...

Kizlar tek tek yazdiklarinizi okudum ne mutlu bana ki böyle güzel insanlarla bir aradayim. Allah hepinizden razi olsun. Dualariniz işe yaradı ki simdi cok daha iyiyim. Hepinizi kucakliyorum 9 ayi hep beraber gecirmek nasip olsun
canım geçmiş olsun inş 9 ayı beraber geçireceğiz :)

acıbademde cikolata oda süslemesi ve şerbet falan da var ama ümitte sadece doğum diye biliyorum için nereye daha çok ısınıyorsa oraya devam et derim.

Tamam cnm uygularım

Yani bu durumda hamileliğin seyrini değiştirecek bir test değil gibi. Kaçırırsam bile çok uzulmeyecegim. Teşekkür ederim bilgi için.

acıbademde cikolata oda süslemesi ve şerbet falan da var ama ümitte sadece doğum diye biliyorum için nereye daha çok ısınıyorsa oraya devam et derim.
Umitte de varmış canm Aralık ayında.arkdsm.yapti sezeryan 2500 ödedi özel.oda çikolata Kapi süsleme .. var şerbet ikramı yokmuş sanırım acıbademe alıştım ama dediğim gibi arada ki fark çok nasip yine de.. cinsiyeti öğrendiniz mı ya da nezamn öğreneceksinz

kızlarr ben çok sık acıkıyorum, göbeğim inmiyor artık iş yerine de henüz söyleyemedim, dar bişey giyemiyorum anlaşılacak çünkü söylesem de rahatlasam
emzirdiğimden dolayı sanırım daha fazla acıkıyorum inşallah çok fazla kg almam

seyirmeler bende sol kasikta vardi simdi sag tarafimda...hatta icerden gidiklanir gibi oluyorum bazen ...

benim göbekte aldi basini gitti...icine cekebiliyodum onceden kiloda var tabi ama bu hafta içime cekemiyorum...gaz var ayrica ve midem sürekli şiş...

ben devlet hastanesinden gun aldim zar zor...bu cuma gidicem ...direk 2 li test yaptircam desem yaparlar mi acaba.. 11+4 oluyorum o gün...eger ertelerlerse baska güne ozele gutmem lazim sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…