Kızlar ben de bugün miniğimi göreceğim. Aynı zamanda ikili testim yapılacak
hmmm ewet o zamn erken diyebilirim canm,bağırsak hareketleri ile karıştırabiliyor çünkü,ikinci olsaydı bu haftalarda hissedebilirsin belki diyecektim ama yinede belli mi olur belki erken hisseden şanslı kişilerden olmuşsundur,balbocegim2 bu kadar küçükken hareketini hissedebilir miyim bilmiyorum ki ilk bebek olduğundan ötürü bilmiyorum da sadece seviniyorum
Bende de var doktoruma sordum çok zor hissetmezsin dedi ama eminim benKızlar karnımın içinde seyirmeler oluyo nedendir ki acaba var mı benim gibi bu durumu yaşayan ?
Kızlar karnımın içinde seyirmeler oluyo nedendir ki acaba var mı benim gibi bu durumu yaşayan ?
kızlarr ben çok sık acıkıyorum, göbeğim inmiyor artıkiş yerine de henüz söyleyemedim, dar bişey giyemiyorum anlaşılacak çünkü söylesem de rahatlasam
emzirdiğimden dolayı sanırım daha fazla acıkıyorum inşallah çok fazla kg almam
Kızlar ben de bugün miniğimi göreceğim. Aynı zamanda ikili testim yapılacak
Malatya pazarı, arifoğlu gibi kalite standartları olan aktarlardan alırsanız sıkıntısı olmaz bence. Zaten bunlar aynı zamanda gıda ürünleri. Yani yemek için aldığımız yağları düşünün bir de, onları doğrudan yiyoruz üstelik :) ben aşırı kilo aldığım halde çatlama olmadığı için en çok badem yağının fayda ettiğini düşünüyorum :)selam canım ben birinden duymuştum vücuduna sürdüğün her şeye dikkat et diyordu yüzüne sürdüğün güneş kremini bile doktora sormadan kullanma demişti. şimdi her zamanki güneş kremimi sürüyorum ama aklımın bir kenarında da doktora gittiğimde danışmak var. bu bahsettiğiniz yağların da herhangi bir zararı olmaz değil mi çünkü %100 doğal olan bir şey bulmak zor şimdilerde.
Canm bende sıkça acikiyorum. Az sık yemeye çalışıyorum. Şu ara sırf kahvaltilik yiyorum. Umarım çok kg almayız ama göbek cidden çıkmaya başladı benimde hatta sert oluyor.Bu kez ipleri birakmayip çok kg almamayı düşünüyorum. Zaten iki aya keseriz sütten ama o zaman da istahimizin iyice açıldığı dönemler başlıcakkızlarr ben çok sık acıkıyorum, göbeğim inmiyor artıkiş yerine de henüz söyleyemedim, dar bişey giyemiyorum anlaşılacak çünkü söylesem de rahatlasam
emzirdiğimden dolayı sanırım daha fazla acıkıyorum inşallah çok fazla kg almam
Ay ne güzel bir olasılık da olsa ipucu almışsın. Çok sevindim senin adina. İnsallah sağlıklıdır bebisin için ferah olsinKızlar doktordan geldim baktı uzun uzun ikili yaptırmadim ense normal dedi birde erkeğe benziyor dedi 12+2 yim bu arada ama tabu erken bakalım ne çıkacak
Gerçekten şanslı genetiginiz var kızlar. Ben 3 aydan başlamıştım. Sürekli kakao yağı susam yağı gibi birkaç yağdan karışım yaptırdım surdm yok fayda etmedi. Genetik bu gercektenMalatya pazarı, arifoğlu gibi kalite standartları olan aktarlardan alırsanız sıkıntısı olmaz bence. Zaten bunlar aynı zamanda gıda ürünleri. Yani yemek için aldığımız yağları düşünün bir de, onları doğrudan yiyoruz üstelik :) ben aşırı kilo aldığım halde çatlama olmadığı için en çok badem yağının fayda ettiğini düşünüyorum :)
yandık desene, annemde de ablamda da oldu çatlak. yağ içinde yüzeyim madem ben, belki fayda ederGerçekten şanslı genetiginiz var kızlar. Ben 3 aydan başlamıştım. Sürekli kakao yağı susam yağı gibi birkaç yağdan karışım yaptırdım surdm yok fayda etmedi. Genetik bu gercekten
Valla canm belli olmaz yinede tedbir olsun. Ama benim anlamda çatladı bende aynen. Ve ic karnım çok dar o yüzden karnım çok çıktı öne doğru sürekli ve çatladım baya ve 7. Ayda başladım catlamaya . Çok uzulmustumm. Ama çaresi yok. Bir başladı mi gidiyorryandık desene, annemde de ablamda da oldu çatlak. yağ içinde yüzeyim madem ben, belki fayda eder
hisseden arkadaşlar çok şanslı, ben henüz birşey hissetmiyorum, zsağıma yatınca sol tarafta bir ağrı oluyor soluma yatınca daha rahat yatıyorum, ya da aniden ayağa kalkınca solda ağrı hissediyorum ama onlar normal sanırım, bebekle ilgili değil.
testlerini yapan arkadaşlara tebrikler, bizimki de inşallah güzel çıkar heyecanla bekliyoruz.
biz hala ailelere bile söylemedik, sadece eşim, ben ve doktor biliyoruz :) o nedenle midir bilmiyorum hala hamilelik havasına giremedim, bir de tabi şu ikili test bir güzel geçsin de hayırlısıyla, rahatlayacağım. pazartesi günü testten sonra söyleyeceğiz artık herkese kısmetse
gerçi haftasını söylersek herkes küser, o kısmı için yumuşatma yapmak lazım
Merhaba canım ense normal çıktı burun kemiği görüldü 11+1 im ultrasonda 11+3 görünüyor. Doktorum 11 den itibaren yapılabilceğini söyledi. Ablamda kadın Doğum doktoru ona da danıştım o da aynı şekilde belirtti .Canım selam, inşallah güzel sonuçlar alırsın. Tam olarak hafta ve günün ne acaba? Ben 11+5'im. Daha erken, 12'nin ortalarına doğru gel dediler de merak ettim...
benim karnım şimdiden çıktı bile, zaten iştahımı durduramıyorum, sürekli burnuma birşeyler kokuyor sanki ve yemek yemeden duramıyorum, şuana kadar 2,5kg aldım bile.Valla canm belli olmaz yinede tedbir olsun. Ama benim anlamda çatladı bende aynen. Ve ic karnım çok dar o yüzden karnım çok çıktı öne doğru sürekli ve çatladım baya ve 7. Ayda başladım catlamaya . Çok uzulmustumm. Ama çaresi yok. Bir başladı mi gidiyorr
Ewet canm, az ve sık yemek en güzeli, göbeğimiz çok erken çıktı, walla düşünüyorum 9. aya kadar ne halde olucaz acabaCanm bende sıkça acikiyorum. Az sık yemeye çalışıyorum. Şu ara sırf kahvaltilik yiyorum. Umarım çok kg almayız ama göbek cidden çıkmaya başladı benimde hatta sert oluyor.Bu kez ipleri birakmayip çok kg almamayı düşünüyorum. Zaten iki aya keseriz sütten ama o zaman da istahimizin iyice açıldığı dönemler başlıcak
aminn canım çok sağol, rabbim cümlemizin yardımcısı olsun...CANIM BENDE HİSSETTİĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ GAZ VE BAĞIRSAK HAREKETLERİMİ AYRICA FARKEDYORUM.. DR LAR MÜMKÜN DEĞİL DESE DE ARADAKİ FARKI GÖRÜYORUM.. BEBİŞ İÇERDE HAREKETLENDİYSE BİZ NİYE HİSSETMEYELİM :)
ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM HEM EMZİRİYORSUN HEM ÇALIŞIYORSUN SIK ACIKMAN ÇOK NORMAL...
HAYIRLI HABERLERLE GEL CANIM.. BEN DE PAZARTESİ GÖRDÜM CUMA İKİLİ TESTİMİN SONUCUNU ALMAYA GİDECEĞİM ALLAHIN İZNİYLE...
İnşallah hayırlı haberler alırız :)CANIM BENDE HİSSETTİĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ GAZ VE BAĞIRSAK HAREKETLERİMİ AYRICA FARKEDYORUM.. DR LAR MÜMKÜN DEĞİL DESE DE ARADAKİ FARKI GÖRÜYORUM.. BEBİŞ İÇERDE HAREKETLENDİYSE BİZ NİYE HİSSETMEYELİM :)
ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM HEM EMZİRİYORSUN HEM ÇALIŞIYORSUN SIK ACIKMAN ÇOK NORMAL...
HAYIRLI HABERLERLE GEL CANIM.. BEN DE PAZARTESİ GÖRDÜM CUMA İKİLİ TESTİMİN SONUCUNU ALMAYA GİDECEĞİM ALLAHIN İZNİYLE...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?