2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben baştan beri içgüdüsel olarak sanırım tek meme verdim istediği kadar emiyordu sadece bıraktığında sıkıp baktım hala süt var mı diye varsa doyduğu için bırakmıştır diyordum. Uyumama sorunu bizde de başladı başta çok iyi gidiyordu şimdi memede uyuyor gazını çıkartırken de uyuyor yatağa koyunca gözler cin gibi bide garip sesler çıkarıyor sürekli

Ben edememiştim de kendi geliverdi işte :))) iyi olmuş ama ,, büyüsün çıksın aradan yaa :)) rahata alışınca daha zor olucaktı sanırım... benim eşim de öyle,, kendi duymuyor,, ama ola ki duyarsa ve uykudan da uyanabilirse kalkar, hakkını yemeyeyim... ama uyku daha tatlı gelirse her türlü odunluğu da yapar :))) bi de onlar bağlandıkça daha fedakar oluyo sanırım,, çünkü birkaç aylıkken Ayşe'yi uyusun diye sabaha karşı gezmelere çıkardığı falan da çok olmuştur Allah biliyo :)))

Benimki arada kesik kusuyor dr normal sesi gerçi ama annem ya den yada çocuk üşütünce olur dddi ondan mı acaba arada bi olması normal demi
Yok cnm ya elbette olucak... midesinden gelen kesik kesik oluyo.. o yüzden çok sık olursa haliyle midede bişey var mı, mikrop mu kaptı vs önem kazanıyo anladığım kadarıyla... onun dışında çok emdiği zaman benimki de öyle oluyor... ama genel olarak emdikten hemen sonra çıkarıyor,, o da süt gibi oluyor zaten..

Ben 1 yaşına kadar hazır suyla yıkamamıştım ondan eminim. 6 ay kesin devam ederim sonrasınıda burdan konuşuruz:) bizim dr hazır suyla yıkayın dedi çünkü istemsiz yutuyorlar. Hatta bizimki ağzını şapırdatıyor.

Benimde 10 gun oldu dikisler düşmedi hala.

Normal doğum yapan kızlar sizin ne zaman düştü dikişleriniz

Benimde 10 gun oldu dikisler düşmedi hala.

Normal doğum yapan kızlar sizin ne zaman düştü dikişleriniz
27. Günde en son parça da düştü benim. Öncesinde ilk dikişim 14. Günde düşmüştü yanılmıyorsam, ara ara parça parça düştü hep 4. Günde son parça düştü inşallah bitmiştir benim hissettiğim dikiş kalmadı ama

denizin uzun bi uyku saati var gündüz. Banyosunu yaptırdım karnını doyurdum uyuttum. Yardımcıya bıraktım büyük oğluşumla çıktık biraz alışveriş yaptık. Hem oğlum mutlu oldu hem ben. Kendime geldim:) dayanamadım denizede aldım bişeyler. Zaten yenidoğanlar olmuyor 3-6 ay kıyafete geçtik biz. Azıcık büyük geliyor ama diğerleride küçük oluyor rahatsız oluyordu iyi oldu. Bezde 1 numaradayım ama açtığımda bacakları kıpkırmızı iz olmuş oluyor. Bende 2 numara aldım bugün. Şimdi uyuyor uyanınca kullanmaya başlarım. Umarım o da büyük gelmez.

Evettt,bende zor geciyorum biraz. Ctesiden beri günde 3 tane igne vuruluyorum mastit olmuşum gögsüm ates gibi ve tas gibi oldu o gögsümle emziremedim düne kadar.yorganla yattım 2 gün neyseki simdi simdi gecti,o yüzdrn bende birqz sıkıntılı geciriyorum su günleri maalesef

Canım benim ilk doğumum bu sezeryan oldum. Kişiye göre değişiyor bence iki doğumunda artısı eksisi. Ben spinal istedim belden yani ama olmadı anestezi uzmanıylada alakalı bi durum bu hatta benim 8-9 defa denendi en sonunda sol bacağım karıncalanınca korktum uyutun dedim izin vermedim tekrar denemesine. Doğum sonrası kişiye göre değişiyor dediğim gibi ben ilk geceden itibaren kendi işimi kendim görüyorum. İlk yürüme sıkıntılıydı sonra ufak ufak oda gecti. Ertesi gün daha rahattım yürürken. Şimdi ise sadece yattığım yerden kalkarken azıcık canım acıyor ama dert edecek kadar değil. Yani demem o ki bahsedildiği gibi 1 hafta kalkamadım falan bende olmadı çok şükür.

Anladim canim hepsinin düşmesi 1 ayı bile bulabilir o zaman.

15 günlügüZ sariligi hafif geciriyo hamdolsun simdi hafif var ama bol emzirmeye çalıştım ilk gece bile cok cabaladik emdi şükür
Simdi gece 2 saatten asagi uyanmiyo bende kaldirmiyorum hatta bu hece 3 saat olnus bi kere sorun olurmu ne kadatda bir olmalı

Sorun olacağını sanmıyorum ama ben olsam sarılığı geçene kadar en fazla 2 saatte bir emzirirdim canım yine de sen daha iyi bilirsin tabi

Yok canim hiç zorlama bebis nasil rahat ediyorsa öyle yap henuz cok kucukler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…