2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Sorun olacağını sanmıyorum ama ben olsam sarılığı geçene kadar en fazla 2 saatte bir emzirirdim canım yine de sen daha iyi bilirsin tabi
Yok bende gundüz 2 saati gecirmiyorum gece uyuya kaliyorum kendi biyolojik saatine biraktim bu hece bibucuk saatte kaltigida oluyo 2 de 3 de sonra sabah zaten bide kendi uyanip istemeai sariliginin dusuk oldugu demek degilmidir yoksa ayikmazdi dimi

Birde kizlar meme uclariniz ne durumda benimki yara ilk 2 3 dk cildiriyorum sonra uyusuyo biraz lansinoh surekli kullaniyorum havada aldiriyorum ama daja düzelmedine zaman sertlesecek anlamadim
Bi yandan dikisler bi yandan memeler valla surunuyorum evde çopçu gibi geziyorum halimi görseniz esime valla kusura bakma dedim öncelik emme olunca

Anladim canim. Cok sevindim cok sıkıntı cekmeden atlatabilmissin.insallah bende bir an once toparlanmayi cok istiyorum.yapisal olarak zayifim benim icin bir avantaj olabilir belki. Diger annelere de tez zamanda sifalar dilerim.

Aynen bende de var o dert.
Gam meme Guk memenin getirdiği alışkanlık olsa gerek. Resmen memeyi ağzına alır almaz 3dk da uyuyor yerine koyunca uyanıyor.
Bulursan bir formül bana da söyle.
Sabah 6-9 arası mememde uyudu napayım yorgunluktan ölecektim. İndirince uyanıyor ben de memedeyken uyudum öyle onunla

Teşekkür ederiz canım inşallah sende biran önce kucağına alırsın
Kayınvalidem de öyle dedi peki geçmiş mi sonra napmış
Amiiiiiinn inş
1 yaşına kadar sürmüş
Köy usulü doğal kil sürmüsler ama önermem
Cocugu fazla sarip başını çok kapalı tutmakta iyi gelmiyormus

A
ynen çok emince süt çıkıyor emme anında biraz uyuduktan sonra kesik kusuyor iyi bari rahatladım bi dün fışkırdı kusması o neden oldu bilmiyorum

anlasmis gibi hepsi ayni olduguna gore bu bebelerin sorun bizde degil bence :)))

aglamasina dayanabilirim dersen israrla kucagina alip sakinlestirip tekrar yatirmayi dene. bikac gun boyle surebilir ama eminim sure gittikce kisalacaktir. bugun onu deniyoruz biz. yoksa ben perisan oluyorum. geriliyorum bu sefer bebek daha da huzursuzlasiyor. birak kilo almaya baslayip boyu uzadikca kolumda tutmak da zorlasiyor gittikce. biraz bencilce gelebilir kimilerine ama neye alisirsa oyle gidecek sonradan dondurmek daha da zor olacak. e bide aslan burcu inat mi inat hayir bide memede uyudu hemen yatirmayayim kusmasin diyorum o 2dk icinde kolunu bacagini savurup yeniden uyandiriyor kendisini. zaten agzinin dibinde hemen memeye yapisiyor. e ben 24 saat yapisik oturamam ki oyle. saat 12den 4e kadar uykuya direndi resmen. 4te uyudu mecburen artik pili bitti iyice. hala uyuyor bakalim ne kadar surecek

Son düzenleme:
oh ne guzel gelmistir sana :) kac kg oldu deniz? bize hastanede daha 2 ile baslamislardi. eve gelince 1 kullandik. daha bi 30-40 adet var bitmedi ama 2ye gectik biz de. dedigin gibi iz yapiyor cocugun bacaklarda. 2 biraz buyuk gibi ama bi yarim kg daha alsa tam olacak

Canim yag bezesi degil mi bunlar? Iremin de yanaginda iki tane var :) sutun yagli ve yariyor demekmis kiminde cok kiminde az cikiyor. 41 kere Maasallah kuzucuga
secret07 kizlar ben bunlarin sut ile alakali oldugunu dusunmuyorum cunku baris burnunda bi 10 tane kadar beyaz sivilcemsi seylerle dogdu :)) daha gelirken ergen geldi cocuum

nassin Mutella bugun nasil geciyor :) benim sling geldi pazartesi gunu ama daha denemek kismet olmadi :))
Facia
Daha yeni daldı uykuya 2 buçuk saattir uğraşıyorum bitap düştüm uzandım şimdi.
Hayırlı olsun inşallah işine yarar benim kurbağa şu an onun üstündr yatıyor yüzüstü, kokum var diye rahat uyuyor keşke bi tane daha alsaydım diyorum şu an
Çünkü kirlendi ve yıkanması gerekiyor.
Sen nasılsın nasıl geçiyor? Barış jönümüz keyifli mi?

canim dogum izni parasini toplu veriyorlar ben öyle almistim. ayrica işsizlik maasina basvurmustum onuda aylik olatak almistim. zaten 1 ay gecince parayi veriyorlar.
Canım işsizlik maaşına neden başvurdun peki. Toplu dediğin izin bitince mi aldım yoksa başında mı aldın? izin bitince toplu olucaksa bana biraz zor olucak çünkü.

Çok saol bilgi için canım :) Teşekkürler :)

Evet sağ ol aynen öyle yapıyorum da sanırım sorun çok uyuyup vaktinin çok gecmesiymis sanırım. Uyandiramiyorduk annem çok sariyordu çocuğu sıcaktan da uyanmıyordu. Şimdi çözüldü saat başı uyandırıp emziriyorum:)
pütür pütür, hani bozuk süt kesilir ya kaynatınca,, onun gibi.. ona ve fışkırarak mı yoksa sızıntı şeklinde mi kustuğuna hep dikkat etmek lazım zaten cnm..
Hımmm anladım teşekkür ederom:)

Sanırım anneyi istiyorlar dediğin gibi :)
O zaman kitaba bir daha bak derim emzirme kısmına beden dili ile ilgili uyku ile ilgili kısımları falan da tekrar gözden geçirmeni tavsiye ederim
Bakayım çok sağ ol :) Zaten sabahtan beri bir şeyler okuyup duruyorum. Neyseki çözüldü problem.

5 kg 55 cm denizim teyzesi. Şimdi kakyı bekliyorum. Acaba büyük gelirde sızdırır mı diye. Emin olamadım.

Kaç kg barış bebek şuan canım . Ben daha yeni 1 numara tekrar aldım küçük olmuyor gibi ama sıkıyor muyum acaba çocuğu 3500 anca olmuşuzdur sanırım biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…