Hayirlisi olsun cok dusunup de depresyona girme. Artik bir karar vermissin dogurmaya bu yolda huzurla devam et. Allah kolayligini verecektir.Selam kizlar bende 4. bebis olmasina rağmen ilk defa stres icindeyim . kizim 1 yaşında emmeyw devam ediyor dr. um birkac ay sonra birakmak zorunda dedi. diger cocuklarim hep babaanne delisiydi o yüzden çok rahattim ama minnakim bensiz durcakmi bakalim babasina cok düşkün. yasim 37 ve daha gecen sene doğum yaptigim için biraz korkum var. kendimi hazir hissetmiyorum. plates.kegel egzersizi ve Yürüyüş e baslayip inşaallah kolay doğurur um. o günler hayirlisiyla gelsinde . eşime kızıyorum ben gayet mutluydum ama bu gebelik bwnim isteğim sisi
Evet çok duyuyorum böyle suni sancı ile bebeği sezeryana alınan. Bebek strese giriyormuş ve dünyaya gelmek istemiyormuş. Bu da kalp atışlarına yansıyor ister istemez. Allah nasip ederse ben de normal doğum istiyorum. İnşallah da öyle bir dr a denk gelirim..Kızlar ben ve çevremdeki 3 kişi daha aynı anda hamileydik ve normal doğum yaptık hepimiz çok şükür. Bizler kafa olarak hazır olursak bebek döndükten sonra hiç bir engel yok. Hatta bir arkadaşıma normalde doğum öncesi baksalar asla normal olmaz derlermiş. Ama zorda olsa oluyor. Ve gerçekten unutuluyor herşey. Ben suni sancı da almış biri olaraktan cahil cahil doğuma gitmek daha iyi düşünüyorum. Yani suni sancı ne bilmeden aldım. Ciddi sancim olduğu halde tamamen dr a teslim ettim kendimi. Bir ara bebeğinin kalbi düşüyor diye sezeryane alıyorlardı. Eşim çok ısrarcı oldu. Sezeryanci nöbetçi gitti ve ertesi güne gelen sağolsun normale aldı hemen ve sorun olmdi. Son dk öyle panik yaptırıyorlar ki sezeryane almak için. Eşim ısrar etmese ben zaten kendimde çok değildim. Sezeryan olurdum. Normal olacak diye kafada bitirip gerisi dr a bırakmak lazım. Tabi iyi vicdanlı bir dr lazım. Beni 9 cm açıklıkla bile sezeryane alicakti vicdansizin biri. Nöbet değişince hemen doğuma gidiyoruz dedi diğeri. Ve benden ummdiklari performansla 3. İkinmada bitti gitti.
Ewet canm, az ve sık yemek en güzeli, göbeğimiz çok erken çıktı, walla düşünüyorum 9. aya kadar ne halde olucaz acaba
bide kafama takılan konular war, doğum zamanı oğlumu nasıl bırakıcam daha önce hiç ayrılmadık, nasıl duracak, bensiz uyuyabilecek mi,gündüz babanesinde kalıyor ama akşama geliceğimi biliyor sorun olmuyor ama bu sefer durum farklı,sezaryen olduğu için 2 gece tutuyorlar hastanedeçoook zor olucak hem bana hem oğluma, ne yapmak gerekiyor nasıl anlatmak lazım acaba bu durumu canım
Amin canım cümlemizden razı olsun.İnsallah canm. Allah razı olsun. Şimdiden çok ileriyi düşünmek istemiyorum. Dilerse kalır yanımda. Yada ablam gelirim diyor en iyi o bakar eminim. Ama onunda iki çocuk var. Biraz doğumu ileri tarih soyleyip kendimiz halletmeye calisachiz ama bakalım neler olacak. Kimsesiizin sahibi Allah diyoruz.
Allah razı olsun kızlar. Rabbim cümle gecmislerimize rahmet etsin. Annesi olanlar öyle şanslı ki. Ve bende dua ediyorum. Rabbim evladımi annesiz koyma diye. Bir bayan kaç yaşında olursa olsun ihtiyaç duyuyor. Kimseye kimse kendi annesi gibi bakamıyor. Bir sarılıp opmuyor öyle. Ayy neyse ben çok duygusal oldum kızlar kusura bakmayın kafa sisirdim
Ahlah yardımcın olsun canm,biz kadınların gerçekten çoook zor,inşallah bebeğin zorlanmadan atlatırsın sendeSelam kizlar bende 4. bebis olmasina rağmen ilk defa stres icindeyim . kizim 1 yaşında emmeyw devam ediyor dr. um birkac ay sonra birakmak zorunda dedi. diger cocuklarim hep babaanne delisiydi o yüzden çok rahattim ama minnakim bensiz durcakmi bakalim babasina cok düşkün. yasim 37 ve daha gecen sene doğum yaptigim için biraz korkum var. kendimi hazir hissetmiyorum. plates.kegel egzersizi ve Yürüyüş e baslayip inşaallah kolay doğurur um. o günler hayirlisiyla gelsinde . eşime kızıyorum ben gayet mutluydum ama bu gebelik bwnim isteğim sisi
yok canım cumartesi gittim ama göstermediUmitte de varmış canm Aralık ayında.arkdsm.yapti sezeryan 2500 ödedi özel.oda çikolata Kapi süsleme .. var şerbet ikramı yokmuş sanırım acıbademe alıştım ama dediğim gibi arada ki fark çok nasip yine de.. cinsiyeti öğrendiniz mı ya da nezamn öğreneceksinz
Slm kızlar nasılsıniz herşey yolundadır umarım. Bişey sormak istiyorum benim gögüslerimdeki hassasiyet yok oldu dünden buyana acaba bişey mi var böyle olan varmı aranızda?
Yaa anne yuregi iste dayanamadin dimi canim, belki de bizler fazla buyutuyoruzdur bu durumu, ama sanki biz olmadan duramazlar bisey olur diye dusunuyoruz o yuzden sanirim hep bir endise hali olunca annelerde, ewlatlar annelerinin gozunde hep kucuk olduklari icin bu kadar telaslanmamiz galiba. Ay ayy insallah atlaticaz bu zamanlari da hayirlisi ile...Bende oğlum küçükken hep bu konuyu kafama takardım:)) şimdi 4 yaşında ve amaaan sağlıklı sıhhatli doğsun da ikinci 2 günden bişey olmaz diyorum rahatladım bu konuda. Bizde hiç ayrı kalmadık. Bir gece alışalım diye ananesine bıraktım. Eşimde evde yoktu. Bende şöyle bekar gibi keyif yapayım dedim. Ammaaaa 11 de oğluuuuummmm diye pijamalarla annemin kapısında buldum kendiminapalım çok seviyoruz. Allahım ayırmasın. Kaldı ki çok da eğleniyodu hiç de umrunda değildim
bizde Doğum esnasında onu düşünmeyiz heralde diye düşünüyorum daha büyük dertlerimiz olcak malumRabbim sıkıntı vermesin bunlar tatlı telaşlar takma kafana.
Kesinlikle canm insallah biz o dengeyi kurabiliriz. Allah im yardim eder insallah riskli bir donemdeler iki yas sendromundayiz herseye sebebsiz alayabiliyoruz malesef. bu yaslarda zor olucagi kesin Allah sabrini kuvvetini versin de bizlere cocuklarimizi kirmadan incitmeden bu donemlerden gecirebilelim...Iste sirf bu yuzden ikinci bebek ya 1. Aymadan yapilmali yada iyice buyuyunce yoksa gercekten cok zor oluyor. Mesela benim esimle kardesi arasinda 1.5 yas var esim diyor ki ben kardesim olmadigi zamani hic hatirlamiyorum kendimi bildim bileli vardi. Iki arkadas gibi buyumusler. Benim de kardesimle 6 yas vardi biz de hic sikinti yasamadik ama 2.5 ila 4 yaş arasi cok sikintili oluyor. Eltim 3 yas arayla yapti oglan kizi surekli itekleyip kakikliyor her firsatta... bu sebeple kiz da cok cazgir huzursuz bisey oldu... tabi bu biraz eltimin de durumu idare edememesiyle alakali sanirim cocuklarini hic kontrol edemiyor. 2.5 4 yas arasi olunca anneye 2 kati is dusuyor....
Merak etmeyin normal boyle olmasi kizlarBenim de dünden beri biraz azaldı. Hatta dün akşam elimi bir attım sert bulmayı beklerken baktım yumuşama var. Korktum biraz. Yine hamilelik öncesi gibi değil, ama 3-4 günceki hassasiyet yok. Umarım her şey yolundadır.
canim benimde gecen haftalarda oyle oldu...sanki dolgunlugu gitti yumusadi gibi geldi...korktum hemen doktora gittim...gayet iyi gorunuyor dedi doktor biseyi yok dedi...Slm kızlar nasılsıniz herşey yolundadır umarım. Bişey sormak istiyorum benim gögüslerimdeki hassasiyet yok oldu dünden buyana acaba bişey mi var böyle olan varmı aranızda?
benim kız allah nasip ederse bu bebegim doğduğunda 3 bucuk yasinda olacak...dedigin gibi kiskanclik krizlerini nasil atlatacagim...nasıl davranacagim simdiden düşünüyorumIste sirf bu yuzden ikinci bebek ya 1. Aymadan yapilmali yada iyice buyuyunce yoksa gercekten cok zor oluyor. Mesela benim esimle kardesi arasinda 1.5 yas var esim diyor ki ben kardesim olmadigi zamani hic hatirlamiyorum kendimi bildim bileli vardi. Iki arkadas gibi buyumusler. Benim de kardesimle 6 yas vardi biz de hic sikinti yasamadik ama 2.5 ila 4 yaş arasi cok sikintili oluyor. Eltim 3 yas arayla yapti oglan kizi surekli itekleyip kakikliyor her firsatta... bu sebeple kiz da cok cazgir huzursuz bisey oldu... tabi bu biraz eltimin de durumu idare edememesiyle alakali sanirim cocuklarini hic kontrol edemiyor. 2.5 4 yas arasi olunca anneye 2 kati is dusuyor....
Merak etmeyin normal boyle olmasi kizlar
. Çok sevindim senin adına inşallah geri kalan zamanı da hep birlikte mutlu huzurlu geçirir sancı Doğum haberlerimizi veririzKizlar tek tek yazdiklarinizi okudum ne mutlu bana ki böyle güzel insanlarla bir aradayim. Allah hepinizden razi olsun. Dualariniz işe yaradı ki simdi cok daha iyiyim. Hepinizi kucakliyorum9 ayi hep beraber gecirmek nasip olsun
Aynen canım benimde öyle inşallah hersey yolundadirBenim de dünden beri biraz azaldı. Hatta dün akşam elimi bir attım sert bulmayı beklerken baktım yumuşama var. Korktum biraz. Yine hamilelik öncesi gibi değil, ama 3-4 günceki hassasiyet yok. Umarım her şey yolundadır.
Evet hem yumuşak hemde o hassasiyet yok sanki korktum açıkçası inşallah yolundadır herşeycanim benimde gecen haftalarda oyle oldu...sanki dolgunlugu gitti yumusadi gibi geldi...korktum hemen doktora gittim...gayet iyi gorunuyor dedi doktor biseyi yok dedi...
Bı daha. Nezamn gitcenn yumurcak yaaa gosterseymistiyok canım cumartesi gittim ama göstermedi
valla canım dokror bi ay sonra gel dedi ama nasıl dayanırım bilmiyorum buarada yaş kaç ilk cocuk mu?Bı daha. Nezamn gitcenn yumurcak yaaa gosterseymisti
Canım benim de azaldı. Normalmiş bu.Nette de öyle okudum ama insan yine de merak ediyor.
Kızlar göğüs hassasiyetinde azalma olanlar oldu mu başka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?