2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

e zaten 15 dk.suruyor,azalmasi demek emmemesi demek
ben sagiyorum,sagmazsam sutler akiyor ve acayip sisip rahatsiz ediyor.
Yok canım onu demek istemedim yani bundan daha fazla kısalmaz hani ilk başta bir saat emen bebek büyüdükçe daha kısa sürede emer demek istemiştim maşallah ozaman sen sağ canım heö süt üretimi devam eder benim şişlik ve akma durumu olmadığı için hiç sağma ihtiyacı duymadım

Çok haklısın da bizimki çok alıngandır ve zaman geçsede bu olanları söyler. Bende ilerde çiğdem böyle demişti şöyle demişti demelerini istemediğim için tutmaya çalıştım kendimi. Bebeğe bişey olsa vicdan azabı çekerler ama bizim bebekler nasıl büyüdü gelen giden öptü hiçbir şey olmadı zihniyeti yüzünden gözardı ediyorlar hep.

Wellcare d vitamini kullanıyorum sprey şeklinde bir kez ağzına sıkmak yeterli oluyor günlük doz için 400 ünite bebek için çocuk ve yetişkin için olanı da var bu markanın bebek için olan kutusu mavi renkli ocean markada da sprey şeklinde var başka markalarda da olabilir alternatif olsun senin için bu iki marka da güvenli araştırıp aldım. Diğer mesajının altına yazmıştım ama farkli olmus senin mesajların devamı gibi çıkmış tekrar gondereyim dedim :))

bu kadar yorgunluk arasinda ona nasil firsat buldun bravo valla :)

Aslında biberonla sütü içtiğinde uzun süre uyumuş oluyor bizimkilerde gece yatmadan biberonla ver güzelce sende uyu bebekte uyusun diyorlar. Mantıklı geliyo başta ama uykuyla biberonu eşleştirir ve memeden soğur belki diye cesaret edemedim bir müddet daha emzirmeye devam ediyim bakim bezdim diyene kadar uykusuzluğa yeteeeeer diyene kadar böyle devam :))

Benimki memede uyuyup kalıyor 10 dk emse gözler devriliyor. Kendi kendine memeyi bırakıp üstüne yatıyor.bende kaldırıp gazını çıkartıp yine meme veriyorum bu döngü 3-4 defa tekrarlanıyor canım

Aynen yoksa zaman geçmez gece nöbetlerinde :)
Ahahah night watch olduk
Ay son sezonu daha izlemedim, sakın spoiler vermeyin :)
Yiaaaa nasıl izlemezsinnnn
Gretchen Grundler gibi ben de son 2 bölümü çok heyecanlı izledim izlemelisin en kısa zamanda

Bu arada yeni sezon 2019'da diyollaa

Amin cnm.. ama en azından hamileliği boyunca aynı vücudu aynı kanı paylaştılar.. bence bebeğine koca bi ömür vermiş oldu sabırla bekleyerek. Allah en kısa zamanda mükafatını verir inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…