2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Sigara konusunda aynı bende senin gibiyim.. Anahtar deliğinden bile o kokuyu alır rahatsız olurum. Babamda sigara içip kucağına alacaktı bende dedim ellerini yıkamadın diye gitti yıkadı ve bebeğin çenesinden falan öptü görmeyim diye diğer odaya gittim çünkü kalp kırmak istemedim. Bugün gittiler neticede aylar sonra anca görecekler diye teselli ettim kendimi. Yakın temasta bulunmayın aşısı yok dememe rağmen çene burun yanak alın öpüldü.. Bazen anlayamıyorlar bizi.. Biz kadar hassas olamıyorlar.. Yapacak birşey yok ki değişmiyorlar

Sancida yok acilmada yok ama qun qecti diye yatiralim takipte kal dedi korkuyorummmmmm
korkma canim ben 41+4 de sancisiz acilmasiz yatis yapildi...suni sancı takildiktan 1,5 saat sonra kizimi kucagima aldim...doktorlar bile sasirdi...allah bir avazda kurtarsin insallah

Bebeği emzirirken yatık pozisyonda tutarsan hava yutuyormuş kafası ayaklarına göre biraz daha yukarda durmalıymış ki hepimiz de böyle emziriyoruz zaten. Birde yüzü ve bedeni tamamen anneye dönük olmalıymış, sadece kafası yana bakarsa da olmuyormuş bedeniyle birlikte dönecekmiş.. Şimdilik bildiğim bunlar:)) daha fazla öğrenirsem paylaşırım

Sağol canım içimi rahatlattın uyanık olduğu zamanlarda zaten sürekli memede

Sağolasın kardeşim hala direniyorum ama kendi sinirlerim için artık içmeyi düşünüyorum azıcık gevşesem iyi olacak
israrla tavsiye ediyoruz :)))

Ben hep soyluyorum ilk haftadan anladım bir bebek hasta degilse uyumamasinin ve aglamasinin iki sebebi vardir ya açtir ya da cikmasi gereken bir gazi vardir. Doyunca enaz 3 saat uyuyorlar ama tam doyması sart
memedeyken de tam doydugunu nasil anlayacagiz ki. yari uyanik ve kendisi birakiyor memeyi koyuyorum yatagina, en fazla 15 dk hadi bilemedin yarim saat sonra aciyor gozunu

memeden sonra 3 saat uyudugu da oluyor bazen

Benim oğlan daha 19 günlük geçen annemlerin zoruyla biberondan süt verdim ve 80 cc içti çocuk.. Ayy açmış yavrum diye söylendiler tabi ama beni emmeyi unutmasın diye vermiyorum artık biberon
biberon en az akisli olani secersen memeyi unutma gibi bir durum olmadigi soyleniyor. zaten en guvenli hissettigi yer meme. bizde problem olmadi mesela. ama tabi hergun duzenli verdigim bisey degil biberon. tabiki yine bebegin icin en iyisini sen bilirsin :)

mevlut hazirliklarina baslayanlar var mi?
Mutella
Ben ben
Evde değilim eve gidince tüm hazırlıklarımı planlarımı fotoğraflayıp atarım.
Şimdilik kokulu taşlarım ve mevlüt şekerlerim hazır. Yaptım onları. Lokum bisküvilerim hazır. Lokum aldım hazırlanacak son gün. Üstlerine süsleme yapmayı düşünüyorum. Çikolata aldım. Su alınacak, çanta alınacak, kokulu taşlara içim sinmezse lavanta kesesi yapıcam. Masa süslemesi için fikirlerim var. Yemek kısmıyla ben ilgilenmiyorum kıyafetler alınacak bir de orası çok zor işte

cogu seyin hazir canim:)
valla super olur paylasirsan,bize de fikir olur.
ozellikle kiyafet kismi zor bence de,gecelik giymek zorunda miyiz?

cigdemselvi benim oglusum da 19 gunluk ve benimki yeni yeni meme almaya basladigi icin baslarda mecburen biberon verdim. suanda emiyor ama 15 dk. emiyor sadece. biberonla da takviye ediyorum doysun diye. 40 cc falan iciyor. memeden ne kadar ictigini bilemiyoruz tabiki ama biberonu bitirdigine gore doymuyor.
seninki kac dakika emiyor?

Bizde 18 günlüğüz max 20 dakika emiyor öyle bir saat filan hiç emmedi

Malesef kötü haber aldık ondan,, benim de her an gözüm arıyo, derdini deşmemek için yazmıyorum ama profiline bakıyorum sürekli ...
Canım ben de bilerek etiket yapmadım sonra profiline mesajlarına baktım öğrendim durumu çok üzüldüm Allahım sabır versin acısı çabuk hafiflesin inşallah doktorların dediği gibi doğmuş bebekte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…