2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Denemediğm şey kalmadı kendi sesinden başka ses duymuyor ki sıpa
Zilli tefler var ya ondan var bi tane o işe yarıyor dün akşam keşfettim
Desene senin kız dans etmeyi baya sevecek :) olsun annesi bu günler de geçecek azcık daha sabır benim sipa da gündüzleri uyuyo gece sabaha kadar oturuyoruz

Ay tek tek yazamiyorum kizlar bekliyorum bakalim doqumu baslatcaklarmi baslatmicaklarmi belli deil sadece suan surekli mst ve takipteyiz ama bende garip bi duyqu olustu ya heycan korku merak karmakarisiqim
Korkma korkarsan bebeğin de korkarmış bana ebe öyle söylemişti...sen rahat ol bebeginle bağ kur güzel olacak hersey seni kucağıma alıcam kavuşacağız bebeim diye konuş onunla dedi ki yaptım konuştum oğlumla sancim oldu yalan yok ama ilk olmasına rağmen 3 buçuk saatte doğum yaptım..güçlü ol kuzum dualarımız seninle hemencecik kurtul inşallah

InsaAllah canim cok saqol senin varmiydi acilman ? az bisey acilma olsa bukadar korkmazdimda hic olmayinca kimbilir kac saat cekicem.ondan tedirqinim ama bi sekilde doqacak bebek saqlikli olsunda bakalim

InsaAllah canim cok saqol senin varmiydi acilman ? az bisey acilma olsa bukadar korkmazdimda hic olmayinca kimbilir kac saat cekicem.ondan tedirqinim ama bi sekilde doqacak bebek saqlikli olsunda bakalim
Benim vardı açılmam 3 cm canım ama ben imza atıp çıkmıştım hastaneden gece 1 30 da aradilar suyun azalmış pilini pirtini topla Gel diye ki ben kocamla geziyodum o saatte dışarda hastaneye gittim saat 3 buçuk gibi sancı verdiler 4 de kendi sancılarım başladı 6 45 de Poyraz geldi hem de normal geldi korkma öyle de gelecek böyle de güçlü ol kucağına al sonra istediğin kadar ağla...

Canım korkma rabbim yardimcin olsun inşallah. Güzel günler seni bekliyor Dualarım seninle. Güçlü ol ki bebeğin de güçlü olsun:) Hadi bakalım hayırlı doğumlar.
Kimse sancidan olmediyse heralde bende olmem disimi sikacam sabredece InsaAllah hemen acilir saol canim Allah razi olsun bende aliyim artik şu kizi kucaqima

israrla tavsiye ediyoruz :)))

memedeyken de tam doydugunu nasil anlayacagiz ki. yari uyanik ve kendisi birakiyor memeyi koyuyorum yatagina, en fazla 15 dk hadi bilemedin yarim saat sonra aciyor gozunu

memeden sonra 3 saat uyudugu da oluyor bazen
Canim İrem gazli bir bebek oldugu icin ben memeden sonra uyusa da gazini aliyorum eger doymadiysa uyaniyor doyduysa uykuya devam. Memeden sonra direk yataga koymak nasip olmadi bana :) bir de gobegi yani midesi sisiyor doyunca o da bir isaret oluyor benim icin

Kimse sancidan olmediyse heralde bende olmem disimi sikacam sabredece InsaAllah hemen acilir saol canim Allah razi olsun bende aliyim artik şu kizi kucaqima
Allah yardımcın olsun canım inşallah kolay olacak nazlı kızın nazı bıraktı geliyor onu kucağına alacağın anı düşün her sancıda o zaman kolay olacaktır güzel haberlerini bekliyorum

Nasıl gecti gecen ve günün? :)
bizimki de 2 de emdi epey sonra saat 6da zor uyandırdım iyi emdigi icin mi 4 saat uyudu,uyandırmam lazım mı bilmiyorum? Ac olduğu zaman ortalıgı birbirine katıyor ,o yüzden diyorum herhalde acıkmadı ama sonra da kaldırsaydım keske diorum,sen zorla uyandırıyor musun böyle durumlarda?
Bu arada misafir fln bnm gözümde cok büyüyor valla,kimse gelsin istemiyorum hala gögüslerim sızlıyor cogu zaman acık gezebiliorum evde malum biri gelince de kapanınca sızım sızım sızlıyor... senin kosturmacana hayranım valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…