2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Yiğit 2 gündür emerken çok hava yutuyor bide yutunca sinirlenip ağlıyor.. Bende mi bi yanlışlık var anlamadım yanlış tutuyorum desem şimdiye kadar yutmuyordu noldu yani 2 günde anlayamadım..
Benimki uyuyamadığında strese giriyor ve o şekilde davranıyor. Olabilir mi sizde de?

az once 90cc sut verdim gercekten acliktan mi yapiyor diye. 80ini icti 10u birakti istemedi. kakasini yapti sutten sonra. agzindan gazini da cikardi. karni da tok. uykusu zaten var 2den beri toplamda 1 saat ancak uyumustur. hala uyumayacam der gibi gozler acik bakiniyor. esime verdim simdi yatirdi. 20 dk sonra yazicam bakalim uyumus olacak mi :)

Bugün sekiz günlük olduk 3 gündür kaka yapmıyor. Bu durum normal mi sizce, bu durumu yaşayan oldu mu?

Yiaaaa nasıl izlemezsinnnn
Gretchen Grundler gibi ben de son 2 bölümü çok heyecanlı izledim izlemelisin en kısa zamanda

Bu arada yeni sezon 2019'da diyollaa
Ay fırsat olmadı. Bir de eşim izlememişti ve çok söyleniyordum izlememesine. En sonunda izlemeye başladı aöa daha 4. Sezonda. O da bitirsin yeni bölümleri beraber izleyelim dedim :)
O zaman yavaş yavaş izleyelim bari 2019 a kadar beklenir mi yaaa

saat 2den beri memede. her gecen gun memeye yapisik gecirdigi sure uzuyor. esimle kv ye biraktim yattim simdi. uyumak istiyorum
Sanki büyüdükçe düzene girmeleri gerekirken olan ve alıştığımız düzen de bozuluyor değil mi?
Fırsat bulamazsan yarat ve dinlen. O tip günlerim o kadar çok ki, seni net anlıyorum
Biraz dinlen çünkü muhtemelen uyuyamadığj için krizde bebek. Ve muhtemelen uykuya dalmada güçlük çekecek.
Çünkü Ne kadar uyumaz ve yorulursa o kadar da zor uyuyor benimki.

cok sukur gecti canim. artik oturabiliyorum,sola meyilli oturuyorum ama daha cok,dikisler sagda cunku.
Ay çok sevindim zor kısmı atlattın ya geri kalan da geçer inşallah tez zamanda :)

ben de giymek istemiyorum da sizler benden once yaparsiniz mevludu,giydikleriniz bize fikir olur.
Ben çok süslü abartılı bir şey giymem, neden giyilir onu da anlamam. Düğün değil kına değil dua okunan bir etkinlik sonuçta. Zaten hepi topu gittiğim Mevlüt sayısı da 10u geçmez o yüzden işin raconunu bilmiyorum
Muhtemelen itiraz gelmezse ayıp olur falan diye bir pantolon ya da tayt bir de gömlek giyerim.

Bu paketi bitirdikten sonra belki doktorun da önerisini alıp daha kolay içilen bir şeye geçerim çünkü velet her seferinde püskürtüyor sonra kıyafet degistirmek zorunda kalıyoruz yapış yapış oluyor.

Benimki memede uyuyup kalıyor 10 dk emse gözler devriliyor. Kendi kendine memeyi bırakıp üstüne yatıyor.bende kaldırıp gazını çıkartıp yine meme veriyorum bu döngü 3-4 defa tekrarlanıyor canım
Ay o memenin üzerine yatıp bir de elini koyuyor ya bitiyorum o haline ya. Dudakları da öne çıkartıp büzüp tavşan dudağı gibi yapıyor, al bas bağrına bırakma diyor şeytan :)

Yiaaaa nasıl izlemezsinnnn
Gretchen Grundler gibi ben de son 2 bölümü çok heyecanlı izledim izlemelisin en kısa zamanda

Bu arada yeni sezon 2019'da diyollaa
Yine kışı bekleyecekler muhtemelen çekimler için çünkü winter bayağı bayağı kapıya dayandı içeriye girdi hatta
O yüzden bence de 2019a ancak yetişir.

kizlar bugun ne durumdasiniz bebeler uyuyor mu :)
Aksama doğru dışarı çıktık. Kangurusunda uyudu daha evden çıkmadan eve dönüş yolunda uyandı sakin sakin geldik ama ondan sonra bir türlü uyumadı, memeyi de bır alıyor hemen atıyor falan stres oldu. 3 meme bitirdi hala aranıyor falan iyice stres oldu sonra anladım ki gazı var. Çıkartmaya calistikca kendini paraladi çocuğum. Tam dalıyor gözleri açık Tutamıyor bir gaz sancısıyla çığlık çığlığa bağırıyor. Baktim birkaç saat sonunda olacak gibi değil gaz ilacı verdim aguline. Sonra azıcık gezdirince uyuyuverdi. Ama hala arada bir uyaniyor geri yatıyor yine de sancısı olmasın da uyansın arada. İnşallah gece sakin olur çünkü uykusuzluktan ölüyorum.

Gretchen Grundler @Mutella A AysheDuru kizlar bu slinge nasil koyuyorsunuz bebeleri ayaklar bosta olan baglama sekli ile mi?
Ben böyle koyuyorum.

Kızlar duş aldıktan sonra dikişten azıcık iltihap akıyo var mı sizde de sezeryan olanlarda böyle bi şey acaba
İltihap normal değil bence bir doktoruna görün.

Benimki uyuyamadığında strese giriyor ve o şekilde davranıyor. Olabilir mi sizde de?
Benimki uykudan uyandığında da aynı şekilde, cok aç değilken de aynı. Acaba onun stresinin nedeni ne.

Bugün sekiz günlük olduk 3 gündür kaka yapmıyor. Bu durum normal mi sizce, bu durumu yaşayan oldu mu?
Genel olarak benim bebek böyle :)
İlk günler düzenliydi
Sonra 3 günde bir o da fitille kaka yapabiliyordu. Sonra biogaia verdi doktor. Şimdilik düzeldi günde bir kez yapıyor neredeyse. Buna da şükür.
Ama bebeklerin 5 gün yapmaması normal dedi dr.
Endişelenme.
Bol bol emzir
Makatına zeytinyağı ile masaj yap

resmen direniyor uykuya ya. 3 aglama krizinden sonra uyudu nihayet.
aynen dedigin gibi kotuye gidiyor gibi hissediyorum

Az kaldı cnm.. valla bak.. ben iki gündür gaz ilacını da kestim,, kaka sayısı azaldı, kusma tamamen kesildi, kendi kendine de gaz çıkarmayı epey öğrenmiş o arada heralde ki pıtır pıtır çalışıyo :)) uyku çok çok daha iyi.. tabi arada hala krizler var, hala durmadan meme istediği vs oluyor.. ama işte günden güne bi nebze iyiye gitmesi bile umut verici :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…